Alle innlegg Sukkerforum

Seksuelt eksplisitt OG seriøs???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurituri ma. 12 jan. 2015 21:43

Dette spørsmålet er det vel først og fremst mannfolka som har forutsetning for å svare på. Er det sannsynlig at en type som umiddelbart er veldig seksuelt direkte er ute etter noe mer enn sex? Jeg har opplevd flere ganger at menn har tatt kontakt, vært veldig direkte med sexprat osv, nå var det en som til og med insisterte, uten at vi hadde truffet hverandre, om å få komme midt på natta, jeg skulle ha blindfold osv. NOT. Når jeg ikke har avvist dem med en gang er det fordi de har virket som interessante typer som det kanskje kunne ha blitt noe med. Jeg er ikke snerpete, liker bare ikke at det går så fort, jeg vil kjenne på kjemien før jeg kaster meg ut i det.

Er det sinnssykt naivt av meg å tro at en som gjør dette kan være ute etter noe seriøst? Jeg ønsker et langvarig forhold...

Skjult ID med pseudonym Hurman ma. 12 jan. 2015 21:52

De starter liksom i feil ende, men naive meg utelukker ikke at de også kan ønske seg et langvarig forhold. Svaret på det vet de vel best selv, og blir 'en sånn-en' forelska i deg så voffor ikke?

Skjult ID med pseudonym Adso ma. 12 jan. 2015 21:56

Hei, ettersom vi ikke lever på 1800-tallet, så er det helt klart mulig at menn som snakker tidlig om sex har lyst på noe mer enn bare sex. Alle kjærestene jeg har hatt, har jeg hatt lyst til å ha sex med første gangen jeg møtte dem (i noen tilfeller har dette også skjedd:).

Hvis du møter disse mennene og de bare er ute etter sex, så har du toppen sløst bort en kveld ;)

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig ma. 12 jan. 2015 22:05

Tror det er stort rom for feilsitering/ misforståelser, er også viktig å skille mellom ords-betydning, sammenheng, om det er en kommentar til noe i profilen eller bare vittigheter, overvurdering av samtaleemnets sjelsevner, vi tenker ganske forskjellig nå det kommer til stykket og det skal litt til for å forstå avansert humor, gitt at det ikke er direkte trakaserende..

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 12 jan. 2015 22:13

Det er lettere å skrive om sex, enn å snakke om sex, så det er ikke sikkert de er så frekke i virkeligheten. Kan være de bare provoserer litt for å se om du biter på, og hvis du biter på.... så løper de :) Bare le av dem :) Skulle nesten ønske jentene ga meg slike tilbud..hehe

(mann 41 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 10:27 Privat melding

For min egen del, så har jeg levd i totalt 12 år med dårlig sex før jeg var sammen med en i et år og fikk oppleve hva "mindblowing" sex er. Og lovet meg selv at det å være i forhold med dårlig sex skal aldri skje igjen. Er ikke sexen ufattelig bra fra starten av, så er langvarig forhold ikke aktuelt.

Så ja, noen av oss som ønsker å finne ut dette tidlig, ser etter et langvarig forhold.

Skjult ID med pseudonym Lurituri ti. 13 jan. 2015 11:39

Høres ut som dette er litt mer nyansert en jeg trodde, ja. Fint det da...

Skjult ID med pseudonym Lurituri ti. 13 jan. 2015 11:51

Men jeg må føye til at jeg tenker på disse tilfellene hvor det BARE er sexprat, og helt fra første melding. Det er det som gjør meg usikker.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 12:00 Privat melding

Høres for meg ut som de spiller med åpne kort i det minste. Hvor seriøse forhold de er på jakt etter er vel en helt annen sak.

(mann 29 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 12:00 Privat melding

Om du får spørsmål allerede i første melding om sex, så vil jeg nok tro at det kun er det han er ute etter ja. Jeg vet aldri når det er "naturlig" men føler at det er best om det blir tatt etter man har møttes og ikke via melding her inne :p

(mann 41 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 12:09 Privat melding

Jeg snakker aldri om sånt i vanlig tekstmelding, for som det nevnes av en annen, å si, og gjøre er to helt forskjellige ting. Så det må oppleves.

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 13 jan. 2015 13:40

Vanskelig å svare på, men jeg tror ikke jeg hadde vært veldig eksplisitt selv om jeg var ute etter noe "useriøst".

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 13 jan. 2015 17:05

En gang for lenge siden, snakket jeg om sex med en fyr her inne før vi møttes. Det vil si vi møttes aldri. For han sa: Du skjønner vel at sjansen for at det kan bli noe bra og alvorlgi mellom oss er liten når vi har kommet inn på sex-sporet så tidlig?

Jeg ble litt overrasket, men har ikke gjort det siden. Alt KAN gå bra. Men jeg tror oddsen synker.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 18:23 Privat melding

Nå verken skal eller bør man være redd for å faktisk snakke om sex; god kommunikasjon om emnet er alfa og omega for å ha god sex overhodet. Metoden med lyset av og se om man klarer å gjette seg til noe som funker for begge er ikke nødvendigvis helt optimal.

Sex bør dermed heller ikke være noe ikke-tema å snakke om, men om det hører hjemme i meldinger på sukker overhodet er jeg mer usikker på.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 13 jan. 2015 18:54 Privat melding

Helt enig med deg gitt, ref avsnitt to i meldingen over :).

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 13 jan. 2015 18:59

Kan godt være at dem ser etter noe langvarig, men neppe med deg.

Går dem frem slik, så virker det som om dem ser etter en hyggestund i senga, eller bare mangler sosiale antenner, eller begge deler.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 jan. 2015 19:23

Folk er forskjellige, så en vet aldri.
Men sånn generelt sett så synker nok sjansen ganske bra.

Sex kan en til nød snakke om hvis en føler at det er noen vits med noen flere treff enn det første.
Sex er et ikke tema for meg. Begynner jenta å snakke om det, samme hva, så skifter jeg fort tema. :P