Alle innlegg Sukkerforum

Fantastiske damer på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Adso ma. 12 jan. 2015 22:42

Jeg vil berømme alle de kvinnelige brukerne på sukker for at de gjør sukker til et hyggelig sted å være. Jeg har vært på mange dater og jeg har aldri blitt skuffet over hvor hyggelige, sjarmerende og livlige damene har vært. Det er ikke alltid kjemien stemmer, men til tross for dette oppfører datene seg utrolig elskverdig! Jeg blir også imponert over hvor mange kvinner som helt klart er ute av min liga, som fortsatt melder og i noen tilfeller også blir med på en date. Ja, det koster dem en time, men det gjør meg like glad hver gang. I et tilfelle klarte jeg også å vinne en av disse fantastiske damene.

Til alle dere som blir litt desillusjonert over å lese poster på forumet så vil jeg si, jentene her på sukker er kjempebra folk. I min erfaring er kvinnene gode til å svare på meldinger, sende meldinger, forteller sannheten om hvem de er, legge ut bilder som stemmer med hvordan de ser ut, de er avslappet og imøtekommende og ta seg tid til å melde med folk.

I det store og det hele tror jeg vi må takke kvinnene her inne for at de bruker tid sammen med oss på å finne noe så fantastisk som kjærlighet!

Nettdating er gøy :)

Skjult ID med pseudonym Lipton ma. 12 jan. 2015 22:48

Dette var en hyggelig innlegg å lese! :-) Godt at det finnes positive menn som sender ut positiv energi. Takk for at du finnes! :-))

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 12 jan. 2015 22:50 Privat melding

Det var ett kjempehyggelig innlegg, vi bør bli mye bedre på og fortelle om de positive tingene som skjer og ikke bare de negative :)

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 12 jan. 2015 22:57

Jeg har også bestemt meg for at jeg skal prøve å gjøre daten til en positiv opplevelse for begge, uansett om vi har kjemi eller ikke :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 13 jan. 2015 01:46

Syns nettdating er gøy selv uten dates jeg. :P
Alle jenter har jo lyst til å være venninnen min! Så kul er jeg liksom! ;)

Skjult ID med pseudonym angela35 ti. 13 jan. 2015 11:56

Du er et forbilde :) Jeg skal få kontakt med menn som er positive og er lett å få kontakt med på lørdag:) Bli kjent med dem .

(kvinne 51 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 16:19 Privat melding

Hyggelig!