Alle innlegg Sukkerforum

Fravær eller samvær som ødelegger?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Buskerud) ti. 13 jan. 2015 21:02 Privat melding

Hadde en diskusjon med noen kolleger i dag, er det det at vi er borte i to uker eller at vi er hjemme i fire uker som er grunnen til at mesteparten av oss er single? :/
Det var ganske delte meninger på dette blant mine kolleger, men hva sier dere damer?

Skjult ID med pseudonym Hurman ti. 13 jan. 2015 21:55

Jeg kan godt være 'dame' den tiden det tar og skrive et svar (Jepp, jeg er såpass trygg på mitt fravær av transe at det kan jeg gjøre);

Det inngår nok i 'pakka med utilfredsstillende ting' at dere er så mye fra- og til, og kanskje selve knaggen det henges på. Jeg tror nemlig at å lengte etter mannen sin ikke er en skilsmissegrunn når kona vet dere kommer hjem igjen, men heller lengsel etter 'noe annet'. Det er jo så romantisk å drømme om det som kan være annerledes.

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) on. 14 jan. 2015 07:31 Privat melding

Min erfaring(nå har jeg ikke så mange forhold bak meg) er at om en mann er veldig mye borte fra meg, så blir jeg usikker på om han er interessert i utgangspunktet.
Om han er veldig mye sammen med meg, så mistenker jeg at han har et kontrollbehov. Så en balansegang mellom de to er det beste for å bevare ethvert forhold. Dette skjer ofte i begynnelsen av forhold.
Men som Hurman sier: Å lengte etter mannen sin er ingen skilsmissegrunn når kona vet han kommer hjem igjen. Og forhold skal vel basere seg på respekt og tillit. Det får du kun om du behandler dama/mannen med like stor respekt og tillit.

(mann 33 år fra Buskerud) on. 14 jan. 2015 12:55 Privat melding

Jeg skjønner at en kan lure på interessen til mannen om han er mye borte, men det er vel litt annerledes om fraværet skyldes jobb?
Da mener jeg jobber borte fra hjemmet.
I det siste forholdet jeg var i kunne det virke som det at jeg reiste på jobb i perioder var det som gjorde at vi ikke ble dittlei av hverandre, på en måte så pustet det nytt liv i forholdet hver gang.

(mann 29 år fra Oslo) on. 14 jan. 2015 12:59 Privat melding

Kan jeg ta helt feil om jeg tenker du jobber off-shore Corsair? :)
I så fall, så er jo det noe frøkna vet om før hun går inn i noe med deg! Så det burde ikke være et problem, vi har alle litt forskjellige arbeidstider og off-shore er bare en litt spesiell en! :) Jeg kunne gjerne tenkt meg det selv, men det blir litt for lange dager for meg hehe :)