Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Feeder on. 14 jan. 2015 00:00

Det virker jo ikke som gule og røde hjerter har så mye å si i utgangspunktet, så da har jeg kommet til konklusjonen at disse hjertene bare er ment som en huskelapp og ikke noe særlig mer enn det.

Er en kvinne virkelig interessert så sender hun melding. Så hva er da vitsen med å ha disse funksjonene som hjerter da fks?

(mann 29 år fra Oslo) on. 14 jan. 2015 00:02 Privat melding

Jeg har merket mer at om jeg får hjerte så venter hun på melding fra meg, hehe.. Så skjønner ikke helt funksjonen jeg heller :p

Skjult ID med pseudonym Feeder on. 14 jan. 2015 00:06

@90matsern

Jeg fikk rødt hjerte fra en dame nå nettopp, men det er ikke så god respons å få der. Tar lang tid mellom hvert svar. Hun er nok bare her for å kose seg og nyte oppmerksomheten. Dårlig gjort egentlig, ettersom hun vet utifra profilen min at jeg er ute etter et langvarig og seriøst forhold.

Skjult ID med pseudonym Tommern on. 14 jan. 2015 00:17

Viktig å huske at man ikke skal tenke på datingtjenester som noe mer enn ett pluss og krydder i hverdagen. Skjer det noe positivt, så er det ett pluss å ta med seg. Men skjer det ingen ting er ikke det ett minus. :-)

Skjult ID med pseudonym Dean on. 14 jan. 2015 00:59

Jeg fikk et gult hjerte, så jeg gav henne et gult hjerte tilbake noen dager senere. Men noen dager etter det så ble jeg blokkert. Tror de som setter hjerte forventer at man skal skrive noen ord.

(mann 37 år fra Oslo) on. 14 jan. 2015 08:38 Privat melding

Jeg har alltid sett på mottate hjerter som "Litt nysgjerrig, kan ikke du sende en melding jeg liker nå da?" type ting. Å motta et hjerte er vel sukker ekvivalenten av å få et litt flørtende smil av hun jenta ved nabobordet i baren; ingen garanti for noe, men en invitasjon om å gjøre noe mer.

Skjult ID med pseudonym smil on. 14 jan. 2015 11:29

Jeg sender gult hjerte for å signalisere at jeg er nysgjerrig på en manns profil. Litt som i en bar; jeg smiler forsiktig til deg, smiler du tilbake?....
Som jente så har jeg et ønske om at denne mannen kan sende samme farget hjerte tilbake for å svare med samme signal som meg. Ikke at han skal skrive en lengre avhandling som jeg skal svare på.
Så langt har jeg fått mange hjerter av menn som jeg ikke ønsker å flørte med, ergo får de ikke hjerte tilbake. Jeg tyder også menn på samme måten; sender jeg et hjerte og ikke får et tilbake så er han ikke nysgjerrig på meg. Helt ok, og jeg går videre til neste.
Sender han derimot hjerte tilbake kan det godt hende jeg sender en melding fordi det er en økt interesse hos meg. Jeg venter ikke på at menn skal ta første skritt, det klarer jeg fint selv ;)
Rødt hjerte sender jeg når en flørt har oppstått via flere meldinger :)

(kvinne 58 år fra Nord-Trøndelag) on. 14 jan. 2015 12:12 Privat melding

Som jeg skulle sagt det selv, smil! :-) Derfor er hjertene viktige for kommunikasjonen og får å få kontakt!

Skjult ID med pseudonym tnbm on. 14 jan. 2015 15:02

Hjertene fungerer så å si kun som huskelapper for meg. De jeg har fått hjerter av, har det vært heller dårlig kontakt, mens jeg har hatt gode samtaler med folk jeg har sendt hjerte til, men ikke fått noe tilbake.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 14 jan. 2015 16:54 Privat melding

Får jeg et hjerte og finner jenta interessant så sender jeg et tilbake. I påvente av at hun sender en melding.etterhvert.. Sender jeg og får tilbake så skriver jeg noen ord .. Om ingen ting skjer så tar jeg bare vekk hjertene etter hvert.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig sø. 18 jan. 2015 22:16

Bruker hjerter på de som kan være interessante å finne ut mer om, det hender jeg fjerner disse en gang i blant for deretter å sette dem på nytt etter en mer grundig gjennomgang av profilene etterhvert som de er aktive igjen i online listen, blokker også de som ikke passer/ har match underveis ved at jeg tar en avgjørelse etter å ha lest profilen/e jeg er inne på..

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 18 jan. 2015 22:31

Jeg opplever disse hjertene som en forsiktig sjekk om det er gjensidig interesse ute og går før man evt. sender melding. I to tilfeller har jeg besvart et gult hjerte med et gult hjerte. Da har personene tatt kontakt på melding. Som om de ventet på bekreftelse på at interessen var gjensidig før de gadd å skrive noe.
Andre hjerter har jeg ikke besvart, og da ligger de bare der. Men jeg må jo innrømme at i jungelen av profiler her, så kikker jeg litt ekstra på de karene som har satt hjerte på meg da. Det er jo en måte å skille seg fra mengden, så bare fortsett å sett hjerter folkens!