Alle innlegg Sukkerforum

På "jakt" etter det beste byttet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Wille on. 14 jan. 2015 18:15

Jeg synes jeg fungerer litt kynisk her inne..

Har blokkert mange menn, og hopper lynraskt over de jeg "ikke liker". Jeg bruker bare noen korte sekunder på hvert bilde. Det blir utseende jeg dømmer etter, og et superraske inntrykk av"utstråling". Liker / liker ikke bedømming hele veien, kun ut fra et bilde! I den virkelige verden ville jeg jo brukt mer tid å bli kjent, brukt mer tid. Her inne er jeg helt nådeløs.

Den «på jakt»-holdningen, er den helt bra når man skal finne seg en partner?

Skjult ID med pseudonym Dean on. 14 jan. 2015 18:34

Jentene på Sukker, blokkerer de guttene de ikke har draget
på i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym nysgjerrig on. 14 jan. 2015 18:43

Tror de fleste bare skummer igjennom, et par sekunder per profil er ofte nok til å fange opp det mest vesentlige som: Kan flytte på seg, politikk, type forhold og aldersspenn, ihvertfall i første omgang, deretter kan en være mer møysommelig med profilene en har silt ut som aktuelle, feks: gult hjerte først, deretter rødt og/eller fjerning av gule..

(mann 36 år fra Oslo) on. 14 jan. 2015 18:53 Privat melding

Jeg har vel ikke så ekstremt stor tro på at sukker blir stedet jeg finner min fremtidige kjære, men koster ikke akkurat store formuer å være her og kan fint titte innom fra sofaen, jobben mens jeg venter på noe annet eller hjemme pcen mens jeg driver med noe nyttig (les: det renner over av nye poster på reddit hele tiden).

Det er jo så uendelig mye enklere å få en god dialog med noen i virkeligheten.

Skjult ID med pseudonym Tryxel on. 14 jan. 2015 19:10

Sukker er et kjøttmarked hvor "alle" ser ut til å være på jakt etter premie kua.

tja nesten alle har møtt et par damer som ikke er like overfladisk,

(mann 29 år fra Østfold) on. 14 jan. 2015 19:19 Privat melding

Det som befinner seg i hodet på folk, er jo det som er interessant. Fins mange spennende personligheter. Litt vanskelig å finne de her kanskje, men jeg gjør nå et forsøk :)

Kropp er kropp uansett, den kan endres og formes!
Litt verre med hodet :P

Skjult ID med pseudonym tnbm on. 14 jan. 2015 19:41

Man får jo også et visst inntrykk av hvordan personen er, på bakgrunn av hvordan personen velger å fremstille seg selv på bildene.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 14 jan. 2015 20:03

@Wille

Du bruker vel ikke mer tid i den virkelige verden?
Hvis du ser deg rundt i et rom, f.eks på en Sukkerfest. Du bruker jo ikke mer enn noen sekunder der også for å se om du liker utseendet til vedkommende du ser.
Kan overhodet ikke tenke meg at du går bort til en du egentlig ikke liker utseendet på for å se om personligheten hans får deg til å skifte mening.

Hva som er bra for deg kan kun du selv svare på.

(mann 37 år fra Oslo) on. 14 jan. 2015 20:10 Privat melding

Er vel opp til hver enkelt hvordan man oppfører seg her inne og liker man ikke sin egen adferd, er det bare en person som kan endre på det..

(mann 37 år fra Oslo) on. 14 jan. 2015 20:22 Privat melding

Jeg leste en gang at man bestemmer seg på 3 sekunder eller noe sånt om man kunne tenke seg å ligge med en person eller ikke.
Vet ikke om det nødvendigvis er riktig, men er klart utseende har mye å si.

Imidlertid er det nok store forskjeller fra individ til individ på hvor kresen man er på utseende.
Om det har kulturell bakgrunn, primitive instinkter eller er erfaringsbasert vet jeg ikke, men gjetter det er en salig blanding.

(mann 36 år fra Oslo) on. 14 jan. 2015 20:27 Privat melding

Anstendighet og kultur blir feil fokus. Vi har en lei tendens til å overkomplisere alt for mye vi menneskedyrene.

Tinder og looks fungerer jo på premisset at man er ærlig nok med seg selv til å innse at utseende har veldig mye å si. Ikke som i modell eller tykk eller tynn, men et utseende man selv liker hos den andre.

Alt i alt en av de mest faire greiene som finnes tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 14 jan. 2015 20:34

Måtte tenke meg litt om, bruker jeg virkelig ikke mer tid i den virkelige verden heller? Du har et poeng, er det null tiltrekning i den virkelige verden, så skygger jeg jo banen med en gang.

Men la oss si jeg møter en mann på en fest. Jeg liker kanskje ikke utseende hans sånn med en gang. Han er ikke noe for meg tenker jeg og ser meg rundt etter andre. Men vi kommer nå i snakk, og etter en stund merker jeg trivsel der med han. Førsteinntrykket mitt var overfladisk, og han begynner å interessere meg. Det å bli kjent er jo en ferd over tid, i alle fall for meg. En relasjon kan vokse og utvikle seg over tid mener jeg.

Men klart, digital kontakt gir ikke samme muligheten, selvfølgelig ikke. Jeg er derfor veldig fan av å ikke drøye for lenge med å møtes, for å sjekke ut om det er "noe" der. Er det en viss tiltrekning der, kan jeg gå videre. Er det null tiltrekning etter litt kontakt, så bakker jeg ut.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 14 jan. 2015 20:43 Privat melding

Nå må jeg bare få si at jeg har blitt mer "betatt" av profiltekster enn bilder her inne, men selvfølgelig har jeg sett mange flotte ansikter også :)
Men om jeg klikker inn på en profil med et flott bilde og teksten ikke er spennende nok betyr heller ikke bildet noe :)
Jeg kan ha sett FLOTTE bilder og klikket inn bare for å beskue en vakkert mann, men det er sjelden den mannen har en spennende nok profiltekst til at jeg sender en mld eller hjerte :)
For meg er det ikke kroppen jeg tenner på, men personen inni kroppen :)
Hva som er et flott bilde kan være så forskjellig. Det kan være flotte øyne, det kan være et flott smil, det kan være noe sjarmerende drag over bildet osv... Det kan være så forskjellige ytre på disse mennene så sånn sett har ikke utseendet så mye å si :)

Skjult ID med pseudonym Wille on. 14 jan. 2015 21:04

For meg er tiltrekning helt avgjørende for å gå videre. Og i den virkelige verden er det mer enn utseende som tiltrekker meg i alle fall. Personligheten, væremåten, tankemåten osv. Tiltrekning er jo også et veldig sanselig fenomen. Liker jeg lukta, synet av han, stemmen osv. Det er for meg, mye mer enn utseende som gjør at jeg trekkes til en mann i virkeligheten. Men klart, sukker kan være en ok inngangsport til å treffe noen.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 14 jan. 2015 21:15

Jeg har vært veldig forelsket i en mann som ikke hadde det utseendet jeg liker. Om jeg hadde sett ham her eller på Tinder, hadde vi garantert aldri møttes.

Skjult ID med pseudonym Girl to. 15 jan. 2015 17:45

Jeg tror som Powpowgutt at i den virkelige verden så bruker man nødvendigvis ikke lengre tid på å bestemme seg når det kommer til hvem man tiltrekkes utseendemessig eller ikke. For i det virkelige liv så er det jo det som er den første kontakten. Her inne kan man jo faktisk velge seg ut en bildeløs profil, starte bli-kjent prosessen derfra. Så ute på byen, på trikken, på butikken, på treningssenteret, på gata- de samme forutsetningene for tiltrekning rår der ute som her inne. Liker du det du ser, er det større sjanse for at du tar kontakt. Det som er annerledes i det virkelige liv er at hvis noen tar kontakt med deg, så er det ikke naturlig å avvise personen med å ikke si noe, snu ryggen til eller bare gå. For de fleste av oss i alle fall. ;-) Det vil oppstå en kort dialog (som gjør at den personen som tok kontakt føler seg sett, selv om han kanskje ble høflig avvist minutter etterpå). Å bli kjent med noen tar tid. Når man hører om de som ble sammen som aldri trodde de skulle bli sammen, ja da har forutsetningene ligget til rette for at de de fikk vise alle sidene av seg selv- over tid. Jeg tenker at disse parene har kanskje kjent hverandre i lengre tid, men interakterer jevnlig med hverandre (eksempelvis samme vennekrets eller jobber på samme sted). At det føles kynisk er fordi det føles ut som man sitter og blar i en katalog her inne, og på sett og vis gjør man jo det. Men sånn fungerer datingsider. Man har et stort utvalg foran seg, men det betyr ikke at det er et dårligere alternativ enn det virkelige liv. Det er et annet alternativ hvor det er litt andre "spilleregler", og man må finne sin måte å bruke dette alternativet på. Selv om du har mange ansikter å velge mellom, så er det opp til deg hvordan du vil gå fram. Du kan gå på en date å bestemme deg for at du skal bruke litt tid på denne personen for å bli kjent, selv om den umiddelbare tiltrekningen ikke er der. For meg er en datingside et bra alternativ til verden der ute. Jeg har ingen vennekrets bestående av mange single, de fleste er i et forhold. Arbeidsplassen min har pr. dags dato ingen menn, så intet å hente der, hehe... Jeg har verken tid eller lyst til å løpe ut på byen for hver anledning som byr seg (har barn på deltid, så sånt begrenser seg). Jeg bor i en småby og utvalget her er begrenset. Foreløpig har jeg ikke kommet over noen aktuelle menn her jeg bor. Jo, det er en på treningssenteret mitt- men han er gift og har barn. Så kan bare se, men ikke røre. :-P

Skjult ID med pseudonym Heineken ma. 30 mars 2015 21:20

@TS, prøv Tinder, høres ut som søket ditt passer bedre der ;-)

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 31 mars 2015 02:16 Privat melding

Hey, jeg er ikke blokkert ennå:) Send meg en msg, da vel?

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 31 mars 2015 02:16 Privat melding

Du er kvinne, er du ikke?