Alle innlegg Sukkerforum

Svar på brev.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann lø. 27 sep. 2008 10:30

Synes dere jenter/damer må ta dere sammen. Ikke alle, men 90% av dere gidder ikke en gang å svare på et brev dere får. Lurer på hvorfor? Synes alle bør få et svar. Om det er negativt gjør ikke noe, for det ER er svar..

Skjult ID med pseudonym blacky lø. 27 sep. 2008 10:35

Dem har det for travelt.
Dem har for syke fantasier.
Dem har sine gi meg oppmerksomhet.
Dem har ikke plass til flere, kvoten deres er full.
Dem har ikke lust til å bruke tid, dem skal ha glimt i øyet, hodestup forelsket på første date og våt i trusa på først kikk på bildet.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 27 sep. 2008 10:52

Mann - bruk svargarantilista eller skriv at det å få svar, selv om det er aldri så negativt, er viktig for deg. (Det er nemlig ikke alle som foretrekker negativt svar framfor stillhet). For øvrig er det ikke sånn at 90 % av damene ikke svarer på brev, selv om din svarprosent ligger på 10 %.. ;-) Kanskje forsøke en annen strategi? Gode personlige meldinger? Bra bilder? Vet ikke hvordan du presenterer eg, men ofte kan små grep gjøre store utslag.

Blacky: Måten man tenker på reflekteres ofte i de få setningene man skriver. Husk det.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 10:59 Privat melding

Men det er sånn markedet er på nettet, ingenting å bry seg om.

Jentene har produktet og det er ettertraktet.

Om jeg sender melding til jente ser hun hverken på profilen min eller svarer, hvorfor skal hun det? hun får 10tilsvarende meldinger samtidig fra andre medlemmer.

Om du tar det personlig så taper du bare på det.

Skjult ID med pseudonym Surrrr lø. 27 sep. 2008 11:02

90% gir deg ikke svar? Synes 10% var gode odds jeg da... Eller er ikke de like spennende kanskje?

Skjult ID med pseudonym blacky lø. 27 sep. 2008 11:09

SteinR
Mener du å si at det rett å slett er rulett.
Ikke at en skal tvinge noen til å like en.

Men om du virkelig liker den du sender melding til, er det ikke en nedtur? Tenker du bare enkelt å greit uansett hvor fantastisk hun var så var hun ikke noe for meg? Når det faktisk kanskje var slikt at hun var nettopp det du har ønsket deg i lang tid.

Forresten, å sende ut meldinger for å se på responsen, blir som å stå i et klasserom, å utlevere seg selv å ta den responsen en får å se om det blir noe utav dem, viss ikke er det å gå til neste klasserom, det er mange klasser på skolen og det er mange klasser i norge ellers er det bare å vege seg utforbi grensen. Men i hver klasse har du kanskje selv dine egne favoritter.

Hva med at en ser på dem som om dem er hard 2 get, at en virkelig må stå på, den som ikke gir opp får kanskje den tilslutt. Det er vil bare en kone vi vil ha dermed blir fokuset rettet til en person, har selv datet to, var på vei til tre på en gang, det ble feil og endte med fiasko, hadde det vært en om gangen hadde det kanskje blitt en av dem.

Lilleulv
Det er helt sant, det en tenker kommer ofte ut i det en skriver ;-) Ikke alltid at en selv stiller seg så mye bak ordene.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 11:16 Privat melding

Nei jeg bryr meg ikke.

Har mange ganger fått avslag på sukker, for å så være på byen og den samme jenta som har gitt meg avslag er dritfull og sier jeg virker kjent og prøver å få meg med hjem og da gir jeg henne avslag tilbake hehe.

Det som er trist med måten ting er på for tiden er at det er lettere få med seg en jente hjem i fylla enn det er å få henne med på en morsom date, da er det ofte for tidlig eller nei jeg var ikke hennes type...men om jeg treffer på samme jenta i realLife ute på byen ja da får hun dårlig tid og vil omtrent dra meg inn i en taxi....skjønner ikke hvorfor fyllapuling er det store av det store for så mange jenter og spør du dem noen gang om det får du de vanlige svarene : hæææh??? hvordan jenter det du kjenner ah?? det er ikke meg!!!.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 11:30 Privat melding

Men! Det er stort sett gutter som peser på jenter på byen så guttene er værst der...mye pesing og ordet kjøttmarked er lite sjarmerende...å se gutter stå å gnikke seg opp etter en jente de ikke engang har sett ansiktet på..på dansegulvet..jeez...hvor ble av sjarmen i samfunnet hehe..

Skjult ID med pseudonym blacky lø. 27 sep. 2008 12:27

I og med at det er sukker jenter du treffer på byen som heller vil ha deg til sengs enn en date å vedgår dette ikke, er sjansen stor for at dem leser det du sier og burde anonymt i det minste uttale seg, eller er dem for feige kanskje, gutten spør å da bør han få vite ;-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 12:37 Privat melding

Det har skjedd noen ganger...men om jeg sender en jente en melding så tror jeg neppe hun leser den...igjen, hvorfor skal hun det? kanskje den dagen det er mangel på gutter i verden hehe.

Skjult ID med pseudonym Prix lø. 27 sep. 2008 12:42

Så deg her en dag SteinR. Bildet ditt doesnt do u any justice! Du er smellvakker!!!

(mann 33 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 12:57 Privat melding

Hehe...njae synes bildet mitt gjør meg kjekkere heller :)

Uansett så var min synsvinkel at selv om en ikke får svar her inne kan en få svar og enda mer i det virkelige liv...nettet er bare noe for seg selv og en må ikke la humøret synke pga mangel på svar!

Skjult ID med pseudonym blacky lø. 27 sep. 2008 13:35

Poenget var at dem kanskje leser på forumet og vil reflektere over det du sier.

Skjult ID med pseudonym Fiol lø. 27 sep. 2008 14:21

SteinR. Hvorfor har du så dårlige bilder...Du ser MYE bedre ut i virkeligheten!!

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 27 sep. 2008 14:25

Fiol. Är det du som är SteinR?

Skjult ID med pseudonym jepp lø. 27 sep. 2008 15:04

TS: hvor ofte svarer du på uadressert reklame?

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 27 sep. 2008 15:22

Godt poeng, jepp. Noe av det man får virker akkurat like personlig som det... De tingene jeg ser det er lagt litt arbeid bak, svarer jeg alltid på.

Skjult ID med pseudonym blacky lø. 27 sep. 2008 15:29

Kan godt legge mye arbeid bak det om jeg hadde vist hva som skulle til.
Å være morsom liksom funker ikke på kommando og ikke når en skal prøve på det, å dersom en tenker for mye over det kan det som var morsomt ble tåpelig.

Samt det beste er når noen sier hvem er du.. kanskje en da skal svare på det på første melding..
Tror det er enkelt å bli for fata orientert og si for mye eller for mye om for lite

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 27 sep. 2008 15:41

Enig med blacky her. Hva skal til? Dessuten gidder ikke jeg legge ned arbeid i det før det er verdt det, når man har oppnådd kontakt med vedkommende, og virkelig vil sørge for å bli kjent med vedkommende og kanskje trekke det lenger. Gidder ikke vedkommende svare, så.. my all beans, da kan det til svartende bare være også. Arrogante eller forutinntatte mennesker kan jeg like gjerne unngå først som sist. Profilen min bør ikke skremme noen, og heller ikke bildene mine. Som en slager fra i år; det e'kke meg, det er deg...

Nå finnes det ingen fasiter på hvordan skrive en første melding. Jeg forsøker å relatere den litt til vedkommendes profil, ha en hyggelig og humørfylt tone, men det forbannade glimtet i øyet fungerer bedre i kassa på Kiwi enn her inne. Så da gidder man ikke, med mindre man finner kassadama fra Kiwi her inne. :-p

Skjult ID med pseudonym juni lø. 27 sep. 2008 16:43

Menn svarer heller ikke alltid. Det ser ut som de fleste synes det er greit å ikke svare tilbake dersom de ikke blir tiltalt av meldingene de får.

Jepp sitt poeng sier mye synes jeg... vi sender ut litt reklame om oss selv og håper å få napp... men det er altså bortkastet tid å bli furten på de som ikke napper ;-)

Skjult ID med pseudonym blacky lø. 27 sep. 2008 17:39

Reklame påstanden var genial :-)

Likte kommunenes forslag, klister om at en vil ha reklame.
Skulle hatt slik på min profil, liker å lese reklame :-)

Men får ingen.
I og med at jeg har en grei match med flere, bilder og skrevet i alle felt i profilen,burde det være en eller flere områder som skurrer siden dem ikke legger ifra seg reklame..

Skjult ID med pseudonym Kompisen lø. 27 sep. 2008 18:20

Hmmm.. reklamerer aldri for meg selv i meldingene jeg sender ut jeg.. Kanskje DET jeg gjør feil, selv om de fleste jeg har skrevet til besøker profilen min og.. Ja ja, fungerer det ikke begge veier, så er det liten vits ;-)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 27 sep. 2008 18:21

Sukker er da ikke veien til paradis... og ei heller er noen av de andre nettsidene for nettdating det. For de som trodde at dette var snarveien til en kjæreste, til en elsker, til en herlig framtidig kjernefamilie... stikk fingeren i jorden, du får ikke mer her enn det du får der ute :-)

(kvinne 35 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 18:26 Privat melding

Som jeg har sagt i en anna tråd..jeg svarer kun på de som interesserer meg. Og det regner jeg med at dere gutta gjør også. Ingenting å bli sur for det.

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 27 sep. 2008 18:26

@juni

WHAT!!!!!????

@sukker.no

Kan en få pengarna tillbax eller?

Skjult ID med pseudonym juni lø. 27 sep. 2008 18:42

jezzy:

hehe... kan forklare jeg om du forteller meg meg hva du ikke forstod av hva jeg skrev?
:-)

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 27 sep. 2008 18:48

Nejda juni, förstod allt jag. Loggar väl ut å drar på byn istället jag då.... Några förslag om var jag finner han då...?;P

Skjult ID med pseudonym juni lø. 27 sep. 2008 18:56

jezzy:

nope... ingen forslag, sorry...jeg liker de litt brune stedene, men det er jo meg :p
Kos deg i kveld :-D

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 27 sep. 2008 19:29

Tycker det är väldigt många här på sukker som liker det brune stedene. Jag borde väl logiskt sett pröva motsatsen da eller....?You`re still here, arn`t ya......;)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 27 sep. 2008 19:37

jezzy:

hehe... gå for de kjempehvite stedene :-D

(mann 33 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 19:40 Privat melding

Fiol tok du 37bussen idag sånn i 2tiden? :)

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 27 sep. 2008 19:40

Will do! Hör av mig imorra` å berättar om det blev nåt på mig;P Wish me luck:D

Skjult ID med pseudonym mamma lø. 27 sep. 2008 23:58

Svarer de som har en melding som er personlig, som viser at de har lest profilen min, og ikke bare har en paste-melding.
Og uansett kikker jeg i hvertfall på profilen til vedkommende.

Skjult ID med pseudonym s sø. 28 sep. 2008 00:01

"Svarer de som har en melding som er personlig, som viser at de har lest profilen min, og ikke bare har en paste-melding.
Og uansett kikker jeg i hvertfall på profilen til vedkommende."

Så du kikker altså på de som da har en såkalt "paste-melding", men kun pga. at meldingen ikke er spesialsydd, så avslår du?

Skjult ID med pseudonym mamma sø. 28 sep. 2008 00:27

@ s

Kikker for å få ett inntrykk ja. Holdt på å si " for å se hvilken dust det er", men jeg skal ikke stigmatisere.

Skjult ID med pseudonym s sø. 28 sep. 2008 00:51

Tjihi, fnis, knis.

Ok.

Skjult ID med pseudonym Alvegutt sø. 28 sep. 2008 05:27

Hehe..mange meninger og ikke minst maaange bilder av deg SteinR...hehe., men du verden og jeg er enig med Lilje83!!

Alv :)

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 12:32 Privat melding

@Alvegutt

Wuhu!!!

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 28 sep. 2008 12:54

Jeg svarer over 90% i hvertfall, og når det er noen som glipper er det ikke vrang vilje, men gjerne at jeg utsetter det fordi jeperg holder på med noe annet, og så blir det ikke.

Må legge til at de fleste meldinger ikke har kostet senderen mange sekundene å skrive eller tenke ut, og at jeg synes det er litt rart å bli avkrevd rapport om "hvordan det går" som første kontakt med en helt fremmed.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 13:19 Privat melding

Alvegutt jeg har 3 bilder?

Jeg skjønner ikke hvorfor så mange gutter her inne henger seg opp i å ikke få svar. Hvorfor skal en jente svare? hun blir tilbudt det hun trenger overalt, hun kan vente på bussen og bli sjekket opp eller blir omtrent løpt ned av kåtinger på byen og vorspiel osv...om klagegutta kan gi meg en eneste god grunn til at en jente som får tilbud i øst og vest dagen lang skal svare så blir jeg imponert.

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 28 sep. 2008 13:19 Privat melding

Ærlig talt. hvor lang tid tar det å skrive: Sorry jeg er ikke interresert:) Det tok faktisk opptil flere sekund! ;) Nå er jeg ny men regner vell med at det ikke kan være snakk om så mange mailer hver dag. Det er usikkerheten som suger, ikke det å få avslag, det tror jeg de fleste på slike steder forstår. Så her er mitt forslag. merk teksten på bunnen av meldingen, press ctrl-tasten og C-tasten for å kopiere. Trykk på svar på mailene dere mottar og press ctrl-tasten og V-tasten for å lime inn, trykk send meldinging. Dette vil ta deg ca noen sekunder per melding. Orker dere da ikke å gjøre det kan dere ikke skylde på at det tar tid, da er det viljen det står på ;) Ser frem til å møte mange hyggelige folk her på sukker

Sorry jeg er ikke interresert, men takk for oppmerksomheten:)

Skjult ID med pseudonym juni sø. 28 sep. 2008 13:38

Da jeg startet profilen her, hadde jeg overhode ingen tanke om at jeg måtte svare alle meldinger jeg fikk, og tenkte heller ikke at det var noe umoralsk av meg, eller at jeg var et forflatet menneske av den grunn. Siden, etter at jeg begynte å lese forumet, så forstod jeg jo at mange ønsket svar uansett, og da begynte jeg å svare, og når svargarantien kom, satte jeg meg på den.
Men egentlig har jeg mest lyst til å overse invitasjoner jeg får, som ikke passer for meg. Og disse automatavslagene passer ikke for meg, jeg ønsker ganske enkelt ikke å bruke dem.

Nå står profilen min i pause, uten tekst og uten bilde, eneste teksten som står er at jeg har pause i profilen. Allikevel kommer det jevnlig meldinger i innboksen min fra menn som synes matchtreet vårt er interessant, og som forteller litt om seg selv og som håper på videre kontakt.
Jeg svarer ikke lenger og har null dårlig samvittighet...

(mann 45 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 13:48 Privat melding

@ Øyivind27,

Good thinkin’, med flere som deg ville det sikkert blitt mindre frustrasjon og, kanskje ikke like viktig, mindre støy rundt det evinnelige temaet ”svar på brev”, jeg vet da helvete jeg, men jeg tror at i annenhver tråd klarer en eller annen å pense inn på nettopp dette, om trådens tema skulle være ”Påskeferie”, shit never ends, og det superironiske er at alle følger opp med det samme oppgulpet, meg selv inkludert, selvsagt, og på toppen av det hele er man stort sett enige om alt.

Men likevel, ”nå må jentene skjerpe seg” følger ”nå må gutta skjerpe seg” som følger ”hvorfor får jeg ikke svar” og slik skal slekt følge slekters gang, utvilsomt.

Tror likevel man skal fine sine egne standardavslag, og faktisk bruke disse, jeg synes ditt forslag er noe ”skarpt”. En utvetydig og samtidig hyggelig melding bør man klare å forfatte, og jeg tror at de som heller vil leve i usikkerhet enn å få et pent avslag er så få at det ikke bør tas hensyn til.

@ Juni

Ikke sant, det får jo være grenser for hva man skal trenge å svare på. En annen ting er folk som ”nekter å legge på”, som fortsetter å sende meldinger fordi man ikke var supereksplisitt i avslaget, det handler litt om å ta ent hin, og det at det ikke stilles noe oppfølgingsspørsmål tilbake er nok i de fleste tilfeller som et svært hyggelig avslag å regne, men like fullt – avslag. V

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 28 sep. 2008 14:44 Privat melding

@ Vanadium
Det var vell nesten ment som et lite spark i siden til de som ikke gidder. For jeg er klar over at det er mange som av forskjellige grunner rett og slett ikke gidder, med andre ord er de kanskje litt uhøflige. Er det stalkere, folk som går over streken eller andre gyldige grunner forstår jeg jo at folk ikke gidder å svare. Gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg:) Det ordner seg nok:) Det gjør det som regel;)

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 28 sep. 2008 14:56

Øyvind, jeg var også skuffet over at noen ikke spanderte et nei på hilsener da jeg var helt ny her, men nå bare aksepterer jeg at meldingen ikke vekket nok oppmerksomhet, og et pent nei takk gjør egentlig ikke noe annen forskjell enn at det er mer flatterende for den som gir avslaget.

Det er heller ikke slik at folk nødvendigvis setter punktum selv etter så eksplisitte avslag. Du finner mange sure oppstøt her på folk som er bitre for avslag, fordi de mener at den andre personen ikke har bredt nok grunnlag til å mene at det ikke er liv laga...

Skjult ID sø. 28 sep. 2008 15:20

da må jeg nesten få si det samme om dere gutter.. ikke mange av dere som svarer heller...
men det er jo klar tale hvis en ikke får noe svar da eller??
jeg skjønner hvertfall det hintet..

Skjult ID med pseudonym s sø. 28 sep. 2008 15:53

@Skjult id

"jeg skjønner hvertfall det hintet.."

Tror jeg hadde blitt litt bekymret hvis du _ikke_ skjønte det.

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 28 sep. 2008 16:09

ja, tar hintet jeg og. ingen poeng i å stresse mer med det. etter lang tid på nett blir man vant til det. man kan ikke forvente noe av noen. selv er jeg her inne, men skriver aldri til noen nesten lenger. det drøsser inn med post, men aldri fra noen jeg kan tenke meg. grunnen til at jeg er på nett er fordi det er lettere å starte samtaler enn i virkeligheten. hadde jeg vært flinkere til det i virkeligheten hadde jeg ikke trengt sukker.no.

(mann 33 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 17:52 Privat melding

Men hvorfor skal en jente svare når hun fått 100meldinger som er tilsvarende?

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 28 sep. 2008 17:53

Jeg syns man kan ta seg tid til å svare.
Mange menn gidder heller ikke gjøre det - ja man tar hintet, men er det så fryktelig tidkrevende å gi et kort svar?
Jeg svarer alltid, men en del blir faktisk sinte når man ikke er interessert. Og det er nesten facinerende å se hva disse kan få seg til å skrive, fordi man har takket nei.
- Men det er jo bare å svarte ut om det blir slitsomt.

Skjult ID med pseudonym ??? sø. 28 sep. 2008 18:26

Kvinne:

Ble litt nysgjerrig. Hva svarer disse personene som du forteller ikke er interessante? Kanskje det kan fortelle oss hvorfor vi/endel ikke svarer?:)

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 28 sep. 2008 22:01 Privat melding

Ja og jeg opplevet det motsatte. At jeg venter på post som aldri kommer. Men,min tanker da at: jeg er helt sikkert og garantert både, snål, rar, rastak, usexy, feit, kjedelig, udiggbar,og ikke noe verdt å skrive til for å bli kjent. Hvor mange her er da virkelig single? Jeg har desverre hørt rykter om at det er veldig mange her som er både dypt og mindre dypt involvert i en partner allerede, men som søker seg hit for spenning og sex. Hvor mange ønsker virkelig da å treffe noen? Seriøst? Man må jo gjøre noe aktivt selv ikke sant? Jeg barer lurer da om dette er det datingtjenetsestedet som har et dessidert lavets medlemsaktivitet. Men, heldigvis, har jeg selv hatt kontakt med noen veldig fine og koselige menn da, og godt er det.

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 29 sep. 2008 20:54

- Til ???
Jeg forteller aldri noen at de ikke er interessante. Det har jeg da ingen rett til, sette folk i en kategori.
Det er mulig å takke høflig for en oppmerksomhet eller et kompliment, og samtidig si at det ikke er gjensidig, og ønske lykke til videre.
- Eller er ikke det mulig?

Skjult ID med pseudonym nemo to. 16 okt. 2008 20:38

Det er også viktig at avslaget er skrevet på samme målføre som forspørselen som ble sendt, ellers er det ikke gyldig.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 16 okt. 2008 20:52

Jeg har minst 50-60 prosent svar på mine meldinger nå, opp fra toppen 5 prosent for et par uker siden da jeg skrev anderledes meldinger enn jeg gjør nå (har testet ut endel forskjellige strategier, ikke alle like vellykkete), så tror nok det der har noe med måten du skriver meldingene på. Hvis det du gjør nå ikke fungerer så prøv noe nytt! Jeg prøver meg kun på de 10-20 prosent peneste jentene (i mine øyne i hvertfall, og jeg vet jeg har god smak), unge og vakre og ofte ti år yngre ernn meg, og de flesteav dem får sikkert mange titalls mail om dagen. Konkurranse er gøy hehe! To dater denne helgen så langt: en på fredag og en annen på lørdag:) Og jeg er verken spesielt fotogen eller kjekk tror jeg, ganske middels sådan, så jeg må bruke personlighet, humor og kreativitet - noe som faktisk er vanskeligere her på nettet enn IRL siden kropsspråk ikke vises her. Liker en utfordring hehe;-)

Bryr meg selv ikke om hva som står i et avslag: Et avslag er et avslag, og ingen grunn til å bry seg om hva fremmede synes om deg - eller mer korrekt, hva fremmede synes om måten du kontakter dem på og introduserere deg. De kjenner deg jo ikke, så det er jo ikke DEG de avviser, bare framstøtet ditt.

Skjult ID med pseudonym Don Giovan to. 16 okt. 2008 21:13

Ærlig talt, dette har jeg lest mange ganger her inne og jeg fatter ikke hva enkelte syter etter. Å svare noen på sukker er jo det samme som å innlede en liten samtale på byen. Det gjør hverken menn eller kvinner med alle som viser interesse. Jeg fikk 68 henvendelser etter to uker på sukker (etter en "omorganisering av profilen") og jeg syntes det var helt villt, helt til jeg pratet med en hyggelig dame her inne som fikk ca 250 meldinger i uka. Hvorfor i helvete skal den stakkars dama sette av timer for å svare "beklager ikke interessert"?? Jeg gadd ikke engang svare de få jeg hadde fått. Hvis du ikke får svar er ikke vedkommende interessert. Ta hintet folkens. Dere prater nesten som om jenter her inne er en vare og vi menn er kunder som forventer en "viss service" siden vi er så snille å kurtiserer dem.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 16 okt. 2008 21:30

Don Giovan og SteinR har rett. At du ikke får svar er ikke jentenes feil, eller jentenes problem, men ditt. Slutt å syt og gjør noe med problemet i stedet. Lilleulv hadde et godt råd i begynnelsen av denne tråden. Aner ikke hvem den jenta er, men hun pleier å ha endel kloke råd og meninger har jeg funnet ut etter å ha lest noen av disse trådene. Ganske enkelt: Hvis det du gjør nå ikke fungerer så prøv noe nytt! Det gjelder jo for så vidt i andre deler av livet også, skjønt enkelte ser jo ut til å foretrekke å gi opp...

Skjult ID med pseudonym R to. 16 okt. 2008 21:36

@ TS - og dere andre menn som er provosert av oss jenter...

Jeg er en av de uhøflige damene som sjelden eller aldri svarer på mail som ikke er interessante for meg. Jeg vet at det ikke er spesielt hyggelig gjort, men jeg skal forklare nøyaktig hvorfor jeg sluttet å svare høflig på hver eneste henvendelse jeg fikk.

Da jeg opprettet profilen på Sukker, svarte jeg alle - også de jeg ikke ville ha videre kontakt med. Jeg forklarte kort hvorfor jeg ikke ønsket videre kontakt, på en høflig måte og ønsket vedkommende lykke til videre på ferden. Det som da skjedde, i 90% av tilfellene, var at de jeg takket høflig nei til, IGJEN skrev til meg for å overbevise om at jeg tok feil. At de virkelig var verdt å bli kjent med og at det var mitt tap (!), og at de selv mente de var riktig mann for meg. Dette er bare et lite utdrag - disse argumentene kom i alle kreative varianter og da jeg igjen svarte at jeg ikke var interessert, fortsatt på en høflig måte, ble de ofte litt ufine i tonen, noen ble direkte kvalme og atter andre begynte med personhets.

Det er grunnen til at jeg idag stort sett ikke svarer de jeg ikke vil ha kontakt med. Vedkommende får aldri greie på hvorfor jeg ikke svarer, men grunnen er rett og slett at jeg ikke orker å måtte forklare hvorfor jeg fortsatt ikke tror at han er mannen i mitt liv, når han skriver for andre/tredje/fjerde gang og argumentene starter.

Menn her inne (jeg vet ingenting om kvinnene) kan til tider være utrolig frekke. Det er direkte demotiverende å åpne innboksen til tider, da en del av mailene består av slibrige kommentarer og seksuelle forslag jeg ikke har bedt om. Heldigvis er det noen hyggelige og oppegående menn innimellom, som holder motet oppe. Det er beklagelig at dette med de dårlige går utover hyggelige, oppegående menn, men det er desverre ikke til å unngå. Det er internett. Ikke en trylleformel. Jeg er ikke synsk og kan bare dømme utifra magefølelse og førsteinntrykk. Begge kan ta feil, dette kan jeg heller ikke gjøre noe med. Jeg har ikke verken tid eller lyst til å maile i lange tider med noen av ren høflighet eller for å KANSKJE oppdage at han er en ålreit fyr. Beklager, men jeg må følge magefølelsen og være tro mot det jeg ønsker meg. Jeg senker ikke kravene for å være grei mot en mann jeg aldri har møtt. Det høres kynisk ut, jeg vet, men det er sannheten.

Skjult ID to. 16 okt. 2008 21:38

Bruk energien på noe annet.... Ikke kast bort tiden på de som ikke svarer.
Jeg har selv ikke svart og det er de som ikke har svart meg. Helt greit det :-)

Skjult ID med pseudonym R fr. 17 okt. 2008 00:42

En ting jeg glemte å ta med: Jeg får også en haug med brev fra profiler uten bilde, uten noe informasjon og uten bilder i albumet. I profilteksten min står det klart og tydelig på øverste linje at slike henvendelser ikke vil bli besvart. Jeg snakker ikke med menn med masker på byen og jeg snakker ikke med menn uten bilde på Sukker. Når disse bilde/tekstløse profilene allikevel skriver til meg, ser jeg det som et av tre ting: De har ikke lest profilen. Første feil. De tror de kan få meg til å gi de mailadressen sin, så de kan sende et bilde (uinteressant). Andre feil. De respekterer ikke det som står der. Tredje feil. Alle tre punkter er gode nok grunner for meg til å ikke svare. Kommunikasjon med folk som i utgangspunktet ikke har lest eller forstått det som står i profilen er dødfødt.

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 17 okt. 2008 01:29 Privat melding

Jeg må skrive under for det R sier ettersom det samme har skjedd meg gang på gang. Det er mange menn som ikke takler et avslag og de gir seg ikke, og hvem er det da som er uhøflig? Det er kanskje ikke noe rart hvorfor noen av oss kvinner her inne ikke svarer alle når slikt skjer.

Det er så mange som ikke gidder å lese en profil og jeg har da blitt selektiv i hvem jeg velger å svare.

Skjult ID med pseudonym N fr. 17 okt. 2008 12:03

Jeg kjenner meg så godt igjen i det R skriver at jeg signerer jeg også. Jeg mener slettes ikke å være overlegen og uhøfflig, og beklager ovenfor de som måtte oppleve det slik. Det er bare det at når man har forsøkt å svare høfflig på henvendelser, men opplever at bare en liten prosent takler det greit, så kvier i allefall jeg meg for å sende ut flere høfflige avslag. Det er skuffende mange menn som ikke takler et avslag, og som føler behovet for å smelle voldsomt med døra før de går.

Som R sier så er det også veldig mye rart som havner i innboksen. Frekke og slibrige meldinger, og de som ikke inneholder noe i det hele tatt. Et enkelt "Hei" f.eks.....Eller "Hatt en fin dag?" etc Hva skal jeg svare da, når jeg ser at profilen til vedkommende ikke appelerer til meg? Å innlede en dialog når jeg vet at jeg kommer til å avvise han er jo bare å gi håp som jeg etterpå kveler. Å svare "Beklager, jeg er ikke interessert" blir jo også noe dumt når fyren bare har sagt hei..

Tror de fleste oppadgående og skikkelige menn ville måpet om de så hva vi kvinner til tider får i innboksen, og jeg tviler på at de ikke ville blitt skeptiske selv, og kanskje forstått bedre hvorfor ikke alle svarer på henvendelser.

(kvinne 37 år fra Hordaland) fr. 31 okt. 2008 17:42 Privat melding

personlig ville jeg mye heller blitt ignorert enn avvist, derfor velger jeg av og til å ikke svare.

Skjult ID med pseudonym belezza fr. 31 okt. 2008 17:45

Jeg hater å ikke få svar, så jeg svarer alle. Er de av typen "skal vi leke"" , "du og jeg knulle"? m.m. skriver jeg drit og dra tilbake og gir dem et svart hjerte. Er de vanlig høflige som de fleste er så får de et ordentlig svar, blir de irriterte over avvisningen så er det deres greie, ikke min.

Skjult ID med pseudonym nemo fr. 31 okt. 2008 18:01

Trenger ikke være så galt med avvisning. Jeg har fått en avvisning som var så snill og vakker at jeg har tenkt å ramme den inn og henge den på veggen:D :D

Skjult ID med pseudonym stjerne62 fr. 31 okt. 2008 18:07

@nemo
Det har jeg også...Kanskje den samme???

Skjult ID med pseudonym nemo fr. 31 okt. 2008 18:11

Isåfall er det mye med henne jeg ikke har forstått... og det vil forklare alt:D

Skjult ID med pseudonym stjerne62 fr. 31 okt. 2008 18:17

He..he....Slik er det med denne anonymiteten...Ler godt nå...

Skjult ID med pseudonym Petra lø. 1 nov. 2008 14:58

Hei,
nå må jeg som kvinne få si at "gutter skjerp dere!" Dere må også svare på mail. Jeg tar initiativet og sender første mail til de jeg finner interessante, men får sjeldent svar tilbake. Hvorfor? Det er ikke fordi jeg "sikter for høyt", for de jeg skriver til har jeg ofte en match på over 90 med.
Så hva gjør jeg feil? Hva liker dere at jenter skriver i første ??
Hilsen undrende Petra

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 1 nov. 2008 15:04

Jeg orker ikke å bruke energi på å tenke over hva jeg gjør feil i meldinger når menn ikke svarer meg. Jeg tenkte nok mer tidigere.
Nå velger jeg bare å tenke at han ikke er helt rett fyr for meg, tror jeg :-)

Skjult ID med pseudonym jente lø. 1 nov. 2008 15:51

Hva betyr egentlig "å sikte for høyt"? Et slikt begrep insinuerer jo på en måte at noen er "for bra" for deg ut ifra visse kriterier. Det er jo ikke noen god tanke...Dumt å gå rundt å tro at man er singel eller ikke får svar på meldinger fordi man ikke er bra nok. Og det er jo feil!! Man er kanskje ikke bare riktig for den personen.

Så det gjelder altså prøve "å sikte riktig" - ved å være litt kritisk til hvem man sender meldinger til (ikke bare sende mld pga et vakkert smil for eksempel - selv om det er fristende) - men først sjekke om vedkommendebeskriver de samme interessene som deg, er interessert i å treffe en som er på din alder, er interessert i samme type forhold som deg osv.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 1 nov. 2008 21:00 Privat melding

Gadd ikke lese hele denne tråden ,men må bare si mye bedre å ikke få svar en masse dårlige meldiner tilbake.......så du får forfalskede forhåpninger osv.... meldingene bare tar slutt liksom. Det syns nå jeg da. Så jenter som ikke vill ha meg :) Bare fortsett å ikke svar.... :)

Skjult ID med pseudonym Viten sø. 2 nov. 2008 17:31

Det jeg ikke skjønner er de jentene som faktisk svarer, man skriver et par dager, alt virker ålreight. Men plutselig går de i hi.

Mister de interressen så kjapt? Shit... de ville jeg uansett ikke ende opp med...

Skjult ID med pseudonym fravenus sø. 2 nov. 2008 18:17

@viten
Vet du, de finns det mange av blant mannfolka og :-))
Så tror det er rimelig likt fordelt.

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 2 nov. 2008 18:36 Privat melding

SteinR (mann 23 år fra Oslo) 17:52-28/9 msg
Men hvorfor skal en jente svare når hun fått 100meldinger som er tilsvarende?

Er det meldingen som er utslagsgivende eller er det personen bak meldingen?
Flere sier hei til meg, jeg avviser dem ikke for de alle sier nei, men pga personen
Det samme skal sies av dem som fanger min interesse sier hei, velger dem ikke pga dem formulerte seg riktig, men pga personen

Hadde det vært en ide å sendt rekommanderte for å få bekreftet at meldingen kommer frem og en obligatorisk retur melding for å få vite hva som var bra eller ikke:

jeg likte/ikke din melding
jeg likte/ikke ditt/dine bilder
jeg likte/ikke din profil tekst
jeg likte/ikke din match
jeg likte/ikke din høyde, bredde, dybde
jeg likte/ikke ditt utseende
jeg likte/ikke der du bor

(kvinne 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 2 nov. 2008 18:37 Privat melding

Ja og jeg kan anbefale Møteplassen ;-)..masse respons å få.

Skjult ID med pseudonym Bongo lø. 8 nov. 2008 00:41

Vel...det aller morsomste er når damer skriver ei melding til deg først også svarer man, og stiller et spørsmål eller to tilbake for å finne ut av hvem hun er...men så svarer hun ikke:-)

Synes dette har med folkeskikk å gjøre og den skal ikke være så annerledes på nettet som ute i det virkelige liv... Om noen begynte å snakke med meg på en cafe el.l. så ville jeg garantert ikke bare satt der å glant tilbake uten å svare tilbake.

Skjult ID med pseudonym Hmmmm lø. 8 nov. 2008 10:19

Har lest mye av det dere skriver, og jeg undres.....er det ikke normal høflighet å svare når noen sender deg en personlig melding? ?? Som mange skriver; det tar kanskje et halvt minutt av din tid.

Jeg har opplevd at flere menn heller ikke svarer på mailene jeg skriver - til og med de som ligger på svargaranti-listen!
Synes det er ganske så ignorant.

Får jeg melding fra en fyr jeg ikke vil ha noen kontakt med, så takker jeg for interessen og sier at jeg ikke er interessert.
Hur svårt kan de va????

For øvrig.....ha en fin dag :-)

Skjult ID med pseudonym lewis lø. 8 nov. 2008 12:00

er en dame som ikke svarer noen du egentlig vil ha? ignorering/avvisning er da strengt tatt det samme..

Skjult ID med pseudonym vår lø. 8 nov. 2008 12:57

Har ikke lest hele tråden, men må bare si at: 90 % av mennene svarer heller ikke.... Tenker vi er ganske likestilt her når det kommer til det å få svar eller ikke.
Lurer bare på om dere menn tar dere mere nær av ikke å få svar?
For meg så betyr det å ikke få svar, at den jeg sender melding til ikke vil bli kjent med meg!!! Da er det jo bare å sende melding til en ny profil man finner interessant.
Om dere i tillegg ikke har bilde eller tekst i profilen, så kan man ikke forvente svar....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 13 nov. 2008 19:19

Bare sender denne tråden litt lenger opp - til glede/frustrasjon for nye lesere... :-)

Skjult ID med pseudonym s to. 13 nov. 2008 19:33

For en gangs skyld synes jeg K0ntrast hadde noe vettugt å si (i den andre, ferske "manglende svar"-tråden.":

Det burde vært en tråd, alltid liggende helt på toppen, med et eller flere innlegg knyttet til dette med manglende svar. Ikke det at forumet ikke tåler flere slike tråder, men det _kan_ tenkes at det kan få flere til å innse at det er ganske vanlig atfed blant mange, og at det derfor kanskje vil føre til litt mindre frustrasjon blant nye brukere.