Alle innlegg Sukkerforum

Får ingen ting kontakt med Jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hemmelig fr. 16 jan. 2015 19:21

Jeg er meget trist når jeg ikke vet hvordan jeg skal få kontakt med jenter:( Vet ingen ting
hva man skal si og sånt:( Kan noen hjelpe meg virkelig med dette nå, får ikke til:( Blir
Deppa og Gråten av dette:(

Gi meg den beste svaret som er å oppdrive.

Alt Useriøst svar blir Rapportert inn til Sukker

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 16 jan. 2015 19:26 Privat melding

Kan du ikke skrive på forumet uten å være anonym da, kan jo hende noen liker det du skriver og blir nysgjerrig på deg?

Skjult ID med pseudonym Postmannen fr. 16 jan. 2015 19:36

Dette er noe du må jobbe med over tid.
Jeg var ganske innadvent og stille selv før, og jeg kan fremdeles være det noen ganger. Men jeg har jobbet med å bli mer utadvent, har vært mye på fest og på byn, så nå føler jeg meg veldig komfortabel i slike situasjoner.

For å få en kickstart kan du jo vurdere å melde deg på en sjekke-bootcamp, feks hos godevibber eller genuine-connections. Da blir du undervist i hvordan du kan være mer pratsom med andre mennesker, både gutter og jenter, og hvordan man tar kontakt med en jente, og hva du kan gjøre for å være mer attraktiv for jenter.

(mann 37 år fra Oslo) fr. 16 jan. 2015 20:03 Privat melding

Hva i alle dager slags svar forventer du å få når du skriver "Alt Useriøst svar blir Rapportert inn til Sukker" i posten din da ?

Veldig rar holdning kompis.

Det høres ut som om du har gjort en liten feilkobling mot at det å finne en jente er det som kommer til å gjøre deg lykkelig. Det er det ikke. DU må gjøre deg selv lykkelig, bygge opp et liv, interesser og en identitet DU trives med.

Når du selv trives som hovedperson i ditt eget liv og tar ansvar for det blir du mer eller mindre automatisk tiltrekkende for kvinner. Kvinner ønsker seg ikke en mann som er needy og trenger deres bekreftelser hele tiden.

Det er ikke meningen å gi en bitter pille, men du kan ikke henge opp din egen lykke på noen andre. Det virker ikke.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 16 jan. 2015 23:25

Hei.
Jeg prøver med noen tips, og passer de ikke for deg, så er det helt ok. Det er bare tips, ikke noe du behøver å svare på altså.

Er du en sjenert gutt eller kanskje mer stille og flink til å lytte? Det er mange jenter som liker det. :-) Blir du sjenert når du prater med jenter du ikke kjenner? Har du for lite tro på deg selv? I så fall kan det være fint å styrke selvfølelsen. Det kan du eks gjøre ved å trene på å prate med andre. Hva kan du tenke deg å prate med en jente om? Eks hva driver hun med på fritiden, har hun noen hobbier. Er det noen filmer du liker? Liker hun sånne filmer? Kan du fortelle litt hva du driver med? Hva du synes er gøy å gjøre? Kan du spørre litt hva hun driver med og liker å gjøre? Kanskje du kan fortelle om siste filmen du så, eller siste spillet du spilte om hun er interessert i den slags. (Ikke alle jenter er så interessert i nettspill).
Kan være ok å lage en liste over tema du kan tenke deg å prate med jenter om. Blir det stille, så husker du noen tema fra den listen. Da går det kanskje ikke helt i stå. Det å puste rolig ned i magen virker også beroligende. Så det kan hjelpe å puste rolig og godt mens du prater med jenta. Om det er på nettet eller i RL.

Lykke til! Du er mer enn god nok.

PS; Det er ganske vanlig å bli sjenert når man prater med jenter. Det er spesielt vanlig for veldig unge gutter som ikke har så mye erfaring ennå. For å få erfaring, = øve øve øve. Da blir det lettere og mye morsommere etterhvert. :-) Du ser hva Postmannen skriver, han har strevd med noe av det samme, men har trent og jobbet med saken, og nå går det fint. Det nytter å øve. Noe annet magisk oppskrift har jeg nok ikke.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 00:06 Privat melding

@Wille

Det er ganske mange av oss som har vært der på et eller annet tidspunkt i livet selv. Øve øve øve er ikke nok om man ikke får ryddet opp i rusket i bunnen som er kilden til alt dette her, men jeg er enig i at man har godt av å normalisere kontakt med kvinner for å til slutt forstå at dere bare er mennesker dere også :).

En del av dette går absolutt på å akseptere at man er god nok og vel så det, det har du helt rett i. Men det er ikke nødvendigvis så enkelt å bare omfavne den tanken av mange forskjellige årsaker, men et mål man kan måtte sette seg å jobbe mot.

For mange av oss har redselen for å bli avvist blitt en integrert del av personligheten til det punktet at man heller vil unngå situasjoner hvor man kan bli avvist enn å bare innse at det er helt harmløst å faktisk bli avvist. Får man ikke svar på en melding? Nei vel, fint, personen var ikke interessert og det gjør ikke noe. Da kaster man ikke bort noe tid på henne uansett. Du fikk ikke nummeret til dama i baren eller på festen? Ditto - det gjør ingenting.

Men dette fungerer kun om man faktisk er komfortabel med å være den man er og har innsett at en kjæreste/one night stand/whatever ikke endrer noe på det og ikke vil gjøre en lykkelig i seg selv.

Går man for direkte og hardt ut med å å bli serie-avvist er ikke det nødvendigvis bra for psyken i lengden det heller. Derfor jeg mener man må rydde opp i seg selv først, i hvert fall til en viss grad. Jeg tror man må komme til det punktet hvor man innser at ingen skylder en noe og at man ikke vil nære et sinne mot kvinner som avviser en. Når man er der mener jeg at avvisningene blir sunne fordi man innser hvor fullstendig harmløse de faktisk er.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 17 jan. 2015 10:53

@Chris

Enig i mye Chris. Enig i man ikke bør utsette seg selv for serie avvisning, med mindre man står veldig støtt i seg selv. Små skritt, rolig tempo er nok lurt for mange av oss. Riktig dosering, alt etter hvilken person man er. Godt innspill synes jeg.

Mitt svar er preget av at jeg tror Hemmelig er veldig ung. Selvutvikling er ikke det første jeg vil anbefale da. Da er det mest om å øve på å nærme seg jenter, gjøre det enkelt, prøve det ut tenker jeg. Er det en mann på 25, 26 og oppover, da er det også om å gjøre et dypere indre arbeid, alene eller med hjelp, hvis man er plagsomt hemmet av sjenanse. Du Chris ville eks fått andre innspill hvis du ba om råd. ;-) For en voksen person kan det være mer nødvendig å se nærmere på hva som ligger under der og forstyrrer kontakten med andre. Nå aner jeg jo ikke hvor gammel Hemmelig er, det gjør faren for å ikke treffe med svar større.

Men tilbake til Hemmelig. Håper det går bra med deg! Det er mange i samme båten som deg, hvis det kan være noen trøst. Vi vet det bare ikke, for det syns jo ikke utenpå. :-) Gi ikke opp, det blir bedre det jenter, det er jeg sikker på.

Skjult ID med pseudonym BadBoy lø. 17 jan. 2015 12:10

Nei kjøp noe billig
Og det aller beste ved det er at man kan komme tilbake å bytte plagget neste dag for så å reklamere på noe dagen etter det også og holde det gående inntil de enten tar deg med hjem eller hiver deg ut
Kjøp ett par strømper for da slipper du billig unna og det er jo ett plagg man har brukt for.
Trå til ! :)

(mann 29 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 12:15 Privat melding

Veldig godt skrevet Rachel, veldig bra det med bare å snakke med kassadama som en start! :) jeg gjorde det samme, bare at jeg gjorde det med kunder. Når jeg startet som rørlegger var det litt flaut om jeg jobbet hos single pene jenter, men etter kort tid ble det lettere og snakke med dem! :) Så det er absolutt et godt tips å bare snakke litt her og der med hvem som helst! :)

(mann 29 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 12:18 Privat melding

Og helt riktig @enbrafyr :p for all del ikke la elkjøp folka rota med hodet ditt! Skulle bare kjøpe meg en enkel mobil i sommer.. endte opp med den nyeste Samsung telefonen som jeg fortsatt sitter og betaler for.. Den kostet jo bare 500 kr ekstra.. Den han ikke sa var at det var 500 hver mnd! Hehe så nå sitter jeg med mobilregninger på 750 hver mnd :p

(mann 37 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 12:24 Privat melding

@Wille

Skjønner hva du mener, men jeg kan med sikkerhet si at jeg hadde kunnet spart tidligere partnere og meg selv for en del hodepine om noen hadde fortalt meg et par ting jeg hadde trengt å hørt før det ble normalisert inn i underbevisstheten :). Dess lenger man har et feilaktig syn på ting dess lenger og hardere vil det kunne være å få det bort igjen.

(mann 29 år fra Oslo) lø. 17 jan. 2015 15:44 Privat melding

@enbrafyr sprekken er på plass! Fikk tilogmed skryt av den på svenneprøven! :) hehe