Alle innlegg Sukkerforum

Hvis dere svarer på ei melding

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym missa sø. 18 jan. 2015 12:17

Hvis dere tar dere tid til å svare på en hyggelig medling i postkassa deres, og vedkommenede ikke er det du leter etter, svarer du da med det du mener er velmenende råd om vedkommendes profil og hilsen?
Altså om det du mener bør endres på profilen for at du skulle ha blitt frista mere, og at hilsen bør formuleres anderledes?

Sitter her å ler av et svar jeg fikk. Er vist liksom en fasit på dette leser jeg her :-)))))

Skjult ID med pseudonym missa sø. 18 jan. 2015 12:53

Samme gjør jeg...men dette var altså en oppskrift på hva jeg hadde gjort galt, og hvordan jeg måtte gjøre dette. Så, om smilet var pent og match-tallet høut var han vist ikke min drømmemann lell :-)

Skjult ID med pseudonym Postmannen sø. 18 jan. 2015 12:58

Dette høres interessant ut, kan du ikke dele den oppskriften her med oss andre da? :)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 13:00 Privat melding

Så uh, fordi *du* ikke var hans drømmedame, til tross for at han syntes du var søt og hadde høyt matchtall, skulle du høst ærbødigst få en oppskrift på hvordan du kunne tilpasses ham ?

Stilig.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 13:06 Privat melding

Som atter en gang bringer meg tilbake til hvorfor ikke svar == svar godt som noe for min del ;). Bedre å ikke få svar enn å få noe vås fordi personen ikke er god til å kommunisere.

Skjult ID med pseudonym missa sø. 18 jan. 2015 13:27

Ja, @Chris stillig ikke sant?

Hm, kanskje jeg burde prøve å rette opp og håpe på at jeg blir nedrent av menn ;)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 13:35 Privat melding

Tits out, duckface on. Bare å skrive at du elsker sex og gjerne vil fungere som noens hushjelp. Da blir det nok action skal du se.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 14:00 Privat melding

@Girl Jeg sa ikke at det nødvendigvis ville være bra action da :p.

(kvinne 37 år fra Buskerud) sø. 18 jan. 2015 14:05 Privat melding

Hehe....nei, jeg har nok med min egen profil, om jeg ikke skal blande meg opp i andre sin også:)
Men, jeg har gitt tilbakemelding på at det kanskje var en idè å ha bilder som faktisk viste hvordan han så ut, og ikke bare tullebilder, til en som var så frustrert over at han aldri fikk brev.

(mann 44 år fra Hedmark) sø. 18 jan. 2015 14:23 Privat melding

Jeg bare spør om jeg kan få snakke litt med dem om Jesus, og hvorfor de er her, og da blir det stille gitt. ????

(mann 29 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 14:27 Privat melding

@miss81,
Hva regnes som tullebilder? Kan noen ta en titt på mine og se om det er noe jeg burde fjerne? Tekst/bilder :p kanskje det gjør at jeg får litt kontakt med jenter :)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 14:33 Privat melding

@90Matsern

Nå er vel ikke jeg helt i målgruppen, ei heller du i min, men jeg ville jo ha trodd du skulle komme godt overrens med veldig mange av damene her :). Og det er ikke negativt eller noe sånt, men slik du beskriver deg og dine hobbyer er jo omtrent akkurat hva de fleste damene her skriver at de vil ha.

Kanskje de tror du har skrevet det du har bare for å passe dem? Hmm. Jeg aner ikke. Bildene må da være helt kurrante, men så har jeg et bilde av meg selv i en rosa piquet mens jeg holder en liten, kunstig rosa gris. Så jeg er nok ikke den beste til å bedømme bilder.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 14:34 Privat melding

Og jeg har en mistanke om vi nesten er naboer :p.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 18 jan. 2015 14:50 Privat melding

Niks. Ubedte råd kan være så velmente som bare rakkern, de vil uansett oppleves som kritikk.

Hvis jeg syntes profilen var for tynn til egentlig å gjøre meg opp en mening hverken den ene eller andre veien kan jeg kanskje finne på å spørre om interesser, utseende etc.

(mann 29 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 15:43 Privat melding

Tusen takk for tipsene Chris og EnBraFyr! :) skrivefeilene skal rettes opp og tror jaggu hele profilen skal endres! :)

(mann 29 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 15:51 Privat melding

Hmm.. Jeg har lett litt rundt og finner ingen andre bilder enn det jeg har nå :p Jeg er ikke så glad i å ta bilder av meg selv, så de eneste jeg har er andre som har tatt, og det er sjeldent nærme ansiktet, så da blir det ikke godkjent hehe..

(mann 29 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 15:53 Privat melding

@Chris,

Det er noe kjent med deg ja!

PS: Kanskje jeg har sett deg i avisen en gang? ;)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 15:57 Privat melding

@90Matsern

Sikkert i en nærbutikken eller noe :-).

Blir imponert om du husker noe av meg fra det avisoppslaget altså ;)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 16:08 Privat melding

Haha

(mann 29 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 16:09 Privat melding

Hehe vi får holde det mellom oss om når du var i avisen! Hvertfall frem til noen av disse flotte damene går inn på profilen din! ;)

(mann 29 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 16:45 Privat melding

Se der ja! Da har du hvertfall 2 som vet hvem du er Chris! Nå er det bare for EnBraFyr å komme ut av skapet, så blir dette bra!

(mann 29 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 16:58 Privat melding

Flink gutt! :p hehe

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 jan. 2015 19:18 Privat melding

Haha ja, jeg har jo gått til det steg å inngå stand-by avtale med PST for å holde alle hordene av kvinner unna så fort de klarer å koble sammen "Chris^" med det avisoppslaget.

Synes det har tatt litt tid men.... :p

Skjult ID med pseudonym Hurman sø. 18 jan. 2015 19:43

Kanskje en hyggelig melding kan være et tegn på at han ER det du 'leter etter'? Kanskje det sure svaret på avslaget ditt er tegnet på at han IKKE er den du leter etter?
Du trenger ikke gi ham et eneste velmenende råd, for du vet ingenting om ham, annet enn at dette er en med profil på sukker, akkurat som du.
Hvordan er en hyggelig melding som samtidig bør formuleres annerledes?

Skjult ID med pseudonym missa sø. 18 jan. 2015 19:56

@Hurman jeg sendte første melding og fikk en laaaaang avhandling om hvordan jeg burde skrive profilen min, hvilke bilder jeg burde ha og oppskrift på hvordan jeg skulle skrive første melding :-)
Egentlig skulle jeg skrive veldig mye om den jeg overhodet ikke er :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 18 jan. 2015 20:06

Vi er nysgjerrig...

Legg ut meldingen her da :)

Skjult ID med pseudonym missa sø. 18 jan. 2015 20:16

" Takk for melding. Du fenger meg desverre ikke, og når meg ikke med din profil. Jeg synes du forteller for mye om deg selv i din førstemelding, så det er på en måte ikke mere å åpne for meg. Jeg annbefaler deg å slette noen av bildene på profilen din, trenger du virkelig fire bilder? Du skriver i profilen hvor lenge du har vært alene, det er helt uintresant. Jeg ville begynt helt på nytt om jeg var deg og tenkt nøye gjennom hva jeg skrev slik at sånne som meg forstår hvem du er. Sett på leiligheten din, dr burde du endre noen av rommene.
Første meldingen din bør heller inneholde spørsmål om meg som jeg kan besvare, slik at jeg forstår du er intresert i meg og ikke bare vil fortelle om deg selv. Håper du finner lykken i livet, ønsker deg lykke til og skriver dette som vellmenende råd."

Skjult ID med pseudonym missa sø. 18 jan. 2015 20:34

Jada, stakkaren mener nok godt :-) Er vel derfor jeg ler :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 18 jan. 2015 20:35

Hmm....du store all verden!

Jaja, han mener det godt, men maken til klønete måte å tråkke i andres blomsterbed på. Jeg er forsåvidt enig i noe av det han sier (på generelt grunnlag), men ville vel aldri fått meg til å svare dette til noen som ikke har bedt om det. Det viser mangel på sosiale antenner eller de er brukket av (under midten). Glem ham og kom deg videre. La ham seile videre. Håper han finner dame med "designerleilighet" og veldig få bilder.

"Slik at sånne som meg forstår hvem du er" og samtidig sier han at det ikke er mer å åpne ettersom du har fortalt "alt". Selvmotsigende?

Skjult ID med pseudonym missa sø. 18 jan. 2015 20:43

Ja, jeg flirer jeg :-)

Han burde jo se på sin egen profil, der var det mere info enn på min :-) Og dere, han har minst ti bilder!

Litt morsomt å treffe på sånne personer også, og får jo bevist at et pent smil og pene øyne ikke betyr at han er perfekt :-)

Skjult ID med pseudonym Hurman sø. 18 jan. 2015 21:03

Åkei @missa. Trodde det var du som mottok førstemld, avslo og han sur/belærende osv. :-)
Sånn ellers synes jeg han hadde et godt poeng; vis at du synes han er interessant også, også uten at du har all fokus på deg selv.
Jeg synes han var noe tidlig ute med å 'fastslå' at du best liker å snakke om deg selv, og kunne gitt deg et par sjanser til. Kanskje han har opplevd noen som kun skal fortelle om seg selv, og var litt vár på det? Hvem vet... (han)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 18 jan. 2015 21:08

Fikk lyst å sende ham en førstemelding (som et eksperiment) og se hva han svarer til meg. Jeg har sikkert mange "feil" på profilen :)

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 19 jan. 2015 08:29

Jeg var på en date engang. Hvor jeg syntes hele fyren var en oppblåst, selvgod og uinteressant fyr. Etterpå fikk jeg tilbakemelding uoppfordret på hva jeg burde sagt og gjort annerledes som kunne ført til at han kunne blitt interessert. Hehe…

Men ja, gikk mye på det samme som du fikk - spør mer om meg! Og selvsagt kunne jeg gjort det - dersom jeg ønsket at han skulle bli interessert! Men hvis jeg hadde sagt at jeg ville møte han igjen - så hadde det vært helt greit med en sånn tilbakemelding for min del.