Alle innlegg Sukkerforum

Som et apropos...

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 20:29 Privat melding

…til en del tidligere diskusjoner jeg har vært involvert i, skal jeg her for uvanlighetens skyld gi ordet videre til en annen (og det til tross for at jeg er mer tale- og skrivefør enn de fleste.)

Niels Chr. Geelmuyden er en av de kvasseste skribentene i dette landet, og en av ikke altfor mange penneknekter som jeg beundrer og ser opp til. Følgende kan nok være ord til ettertanke for den grilldress- og grændisgjengen som later til å råde grunnen på Sukker (skulle bare ønske at geelmuyden hadde vært enda skarpere i kanten her):

http://www.civita.no/tema/annet/geelmuyden-de-mange-ulemper-forbundet-med-a-tenke

Og da gjenstår det bare – i beste Davy Wathne-stil - å ønske alle sukkermenneskene en tankefull aften….

(mann 45 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 22:10 Privat melding

Jo’a, Geelmuyden kan sitt fag han, utvilsomt, kåseriet er både underholdende, informativt og tankevekkende, og det siste til tross for at det nær hevdes at teksten, og for den saks skyld alt annet også, ikke skal kunne vekke slike all den tid vi ikke er inhendehavere av evnen til å tenke i første omgang.

Det jeg ikke skjønner er sammenhengen mellom dette kåseriet og noen ” ettertanke for den grilldress- og grændisgjengen som later til å råde grunnen på Sukker”. Med mindre sammenhengen er en fra deg uformulert påstand om at det er få, om noen, forumskribenter her som kan tenke, sekundært at du henger deg på Geelmuydens løselige antagelse om at en (panel)debatt ikke kan avstedkomme viktige tanker, da lar det seg jo forstå.

Uansett, jeg takker for link til et glitrende formulert stykke tekst og noen strøtanker om kunsten å gi seg selv komplimenter,

V

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 01:02 Privat melding

Har lest kåseriet. Her finnes en del gode og viktige poenger, og det er vanskelig å ikke være enig i mye av det han beskriver. Men der han forsøker seg på humor, er han ikke særlig sterk etter mitt skjønn. (Nå er vel ikke min oppfatning som vanlig dødelig særlig viktig eller interessant, men det får stå sin prøve...:-) Han skriver uansett at han har ønsket å påvirke samfunnet gjennom humor, men at han har ikke lykkes.. Han var vel ikke treffsikker nok akkurat der, da! Men han har i alle fall innsikt nok til å vite at humor er et kraftfullt virkemiddel.

Måten ting formidles på, har ufattelig mye å si. Det kan man like eller ikke like, men er man smart, tar man hensyn til det. Jeg hørte akkurat på radio at den første TV- debatten mellom Nixon og Kennedy gikk både på radio og TV samtidig.. Nixon hadde nektet å bli sminket, og hadde stilt i en krøllete skjorte, og med uflidd hår. Nixon så plettfri ut. Det ble gjort en undersøkelse som viste at flertallet av TV-seerne mente Kennedy var den beste debbatanten, mens radiolytterne mente Nixon var best.

Ved neste anledning lot også Nixon seg sminke før han gikk i TV-studio...

Og det er her jeg mener du bommer, Mr. X. Om du har noe på hjertet, så si det på en måte som fenger ditt publikum. Om du ikke orker tanken på å "nedverdige" deg til det, fordi du ikke tror det finnes mennesker her inne som evner å forstå, eller dersom du virkelig ser på flertallet her som en gjeng fjasete fjols som kler seg i grilldress for å hive en grændis i ovnen, så velg et annet forum. For i så fall kaster du jo bort tiden.

Om du hadde ønsket at tanker og livslavor virkelig skulle få større plass her, så kom med noe som engasjerer og motiverer, ikke som provoserer og irriterer... (Samtidig er det viktig å ha i bakhodet at dette er en dating-portal og ikke et filosofisk forum. Her mikser jeg tøys og lek med livsalvor og filosofi uten skrupler!)

Apropos livsalvor som du beskriver som det eneste du ville satt en 10'er på i en annen tråd, er jeg ikke sikker på Geelmeuyden ville vært enig med deg engang... Han skriver i artikkelen: "Voksne mennesker slutter sørgelig ofte å leke. Dermed slutter de med det som fremfor noe annet befordrer kreativ tankegang. "

Jeg lar med det kåsøren få det siste ordet.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 02:40 Privat melding

@TS:

Grandiositet er et vanlig forsvar mot usikkerhet. Når man skyver andre unna, slipper man å bli avvist. Jeg har lest profilen din og skjønner prosjektet ditt - det jeg ikke forstår er hva du vinner på å markedsføre din uovertruffenhet til en gjeng med dårlig kledde pizzaspisere som du uansett ikke ønsker å ha noe med å gjøre. Kan du oppklare det?

Skjult ID med pseudonym unormal sø. 28 sep. 2008 19:11

@Mr.x

Kåseriet er både morsomt og tankevekende, likte i særlig grad denne " Vi bruker penger vi ikke har – til å kjøpe ting vi ikke trenger - for å imponere mennesker vi ikke liker "

(mann 51 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 20:44 Privat melding

kåseriet likte jeg, spesielt Einstein biten.

Mr. X. Av og til er en tjent med å tenne ett lys i mørke, i stedet for å forbanne mørket.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 28 sep. 2008 21:05

Kit - takk for hjelpen! Så enkelt kunne det sies! :-)

(kvinne 56 år fra Østfold) sø. 28 sep. 2008 21:23 Privat melding

Når tenkte du selv en virkelig original tanke sist trådstarter?
Det hevdes jo at man gjør dette bare et par ganger i løpet av et helt liv.

Skjult ID med pseudonym akksålei sø. 28 sep. 2008 21:40

Atter et nedsettende, fornærmende innlegg, så hyggelig å lese.

Finnes det ikke en oppegående, interessant, tale- og skrivefør, intelligent, reflektert, intellektuell, skarpsindig, veltalende, forstandig, klok og vakker kvinne her inne som kan forbarme seg over oss overfladiske, fjasete, grilldressbærende pappskaller og sjarmere TS bort fra dette nettstedet?

Jeg kan ikke forstå at slik et enestående mannfolk ikke er blitt snappet opp for lenge siden. Men det er vel kanskje ikke så rart, jeg er tross alt en av disse tåpelige submenneskene som ikke er i stand til å forstå noe særlig utover instruksene på Grandiosa-esken.

(mann 49 år fra Oslo) to. 2 okt. 2008 22:22 Privat melding

Siste debattant over meg her har da i hvert fall humor og ironi så det holder. Og det setter jeg pris på! Selv om det går ut over meg.

Og det viser vel at det med grilldress og grændis er en generalisering. Men ærlig talt – eg synes det blir litt vel mye samlebåndsprofiler og klisjeer.

Lilleulv:

Det er en helt grei sak at du ikke var overbegeistret for Geelmuydens kåseri, men ærlig talt tror jeg det skyldes din egen manglende sans for subtil humor og ordkunst generelt. Du hører vel til dem som ler av ”Karl & Co.” og ”Mot i Brøstet.” Da er du vel ikke helt i Geelmuydens (eller min) liga, for å si det slik.

Geelmuyden har ellers fått mye anerkjennelse. Syphilia Morgenstierne, som ellers ikke er raus med komplimentene, har rost ham opp i skyene. Det gjorde hun faktisk med meg også. Og hun er ikke den eneste. Jeg har skrevet kåserier og andre tekster, ofte i Geelmuydens stil, og fått voldsomt mye anerkjennelse for dem. Jeg har opplevd trampeklapp på Litteraturhuset og nærmest fått taket til å løfte seg på Presseklubben.

Hvor mange mennesker er interessert i dine meninger, Lilleulv? Geelmuyden fikk Fritt Ords Honnørpris for sine bidrag til norsk offentlighet. Hvilke bidrag har du kommet med?

Tenkende mennesker er ofte ensomme og utenforstående eksistenser, skriver Geelmuyden. Det du skriver, lille Gråbein, viser hvorfor de opplever seg selv slik. Når du - åpenbart uten ironi - bruker mangelfull SMINKE som et eksempel på hva du mener er viktige elementer i menneskelig kommunikasjon, leverer du selv den beste tenkelige begrunnelse for hvorfor folk som meg ikke kan utstå sånne som deg. En slik overflatiskhet er vel helt i tråd med profilen din, der du gnåler om bilde, så du kan luke vekk de ”stygge.” Et menneskesyn som stinker verre enn en hel skipslast med råtten fisk.

Heldigvis oppdaget jeg at jeg for lengst hadde gjort jobben min og kastet deg i den digitale papirkurven.

Og med det - en fortsatt tankefull aften:)

Skjult ID med pseudonym Nudie to. 2 okt. 2008 22:33

Mr.X
Jeg har faktisk to venninner som er i din "liga". Jeg er bare svært så tankefull til å leke Kirsten her.

Skjult ID med pseudonym Kompisen to. 2 okt. 2008 23:02

Det hender seg at jeg møter meg selv i døra, men har ingen problemer med å innrømme at jeg egentlig har full forståelse for Jantelovens unnfangelse og fødsel ved enkelte anledninger. Dette er en av de.

Humor kjenner, sist jeg sjekket, ingen intellektuelle grenser. Nedlatenhet ovenfor medmennesker forbinder jeg personlig svært sjeldent med den intellektuelle sfære. Skjønt, manglende toleranse for mangfold forekommer i de fleste kretser. Så også som arroganse.

Menneskets intellektuelle fremskritt er avhengig av hvor ofte en kan bytte gamle fordommer mot en ny tro. Fritt etter Robert Green Ingersoll.

Så, Mr.X, kjære deg.. lytt til en vis britisk mann hvis verker jeg tillegger større verdi enn dine "debatt"-innlegg;
Life is far too important a thing ever to talk seriously about.

og ennu min venn,
hvis du kommer langt nok ut
er du bare ved begynnelsen
til deg selv...

(mann 51 år fra Oslo) to. 2 okt. 2008 23:16 Privat melding

Mr.X. Skal du kritisere noen, må du ha fakta riktig. Noe du ikke har.

Lilleulvs eksempel var at amerikanske fjernsynsseere mente Kennedy var den beste debatanten, sansynligvis fordi han tok seg best ut. Amerkanske radiolyttere mente Nixon vant.

At du ut fra dette klarer å komme med en mengde usammenhengende synsing, indikerer kompetansenivået ditt.

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 2 okt. 2008 23:16

"Det er meget nedslående å leve i en tid da det er lettere å sprenge et atom enn en fordom."
- Albert Einstein

Takk for kloke ord, Kompisen. :-)

*Amourine - ved begynnelsen av seg selv, og ler i live(t)*

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 2 okt. 2008 23:23

Kjære Mr. X
På Sukker kan du treffe på alt fra toppledere, mellomledere, folk fra "gølvet" advokater, leger, tannleger, forfattere, journalister, kjente skuespillere, politikere, noen som sitter i regjeringen, folk fra Nasjonal Sikkerhets Myndighet, justisdep, UD og politiet, til hjemmeværende (både kvinner og menn). (Beklager til alle som ikke ble nevnt).
Du kan bli en av oss om du ønsker det. Enn så lenge er det du som ekskluderer deg selv ved å opptre som eksklusiv.

Skjult ID med pseudonym Kompisen to. 2 okt. 2008 23:26

Amo; Bukker dypt, men slettes ikke noe å takke for. Enkelte reaksjoner er for meg simpelthen en borgerplikt..

"A man should look for what is, and not for what he thinks should be." At jeg samtykker, kan ikke likestilles med å være like klok som Albert. Ikke nødvendigvis hva du gjorde, men like fullt smigrende er det å bli takket i setningen påfølgende et stort visdomsord.

Skjult ID med pseudonym bortreist fr. 3 okt. 2008 00:02

Tror Mr.X sitter å ler av de svarene han nå får... Han vet han provoserer, og ønsker å "bevege" massene etter hans pipe på den eneste måten han kan.. gjesp. hørtes ut som et gøy liv... tipper han er like aktiv på diverse kommentar felter i dagbladet, vg og aftenposten..

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 3 okt. 2008 00:06

Single-båten er ikke sååå spennende lenger jeg satser på å boarde Love-Boat i overskuelig fremtid.

Spøk til alvor, jeg kan ikke for mitt bare liv skjønne hvilken glede TS finner i å rakke ned på sine medmennesker . Det er nok bare slik at jeg med mitt begrensede intellekt ikke får med meg den dypere meningen i teksten, eller nei tror IKKE det heller.

En ting kan vi dog enes om, teksten av Niels Chr. Geelmuyden er tankevekkende, han er skrivefør og åpenbart "tankefør".

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 3 okt. 2008 00:10

Jeg startet å lese denne tråden. Jeg valgte å ikke lese alle innleggene fordi jeg opplever at jeg ikke har behov for alle ordene.

Mr.X
Du er rasende dyktig med ord. Du har evner som de fleste av oss andre ikke har rent verbalt. Utover dette vet jeg ingenting om deg.
Og bare så det er sagt: Det er ikke noe galt i å velge oss bort, og du har din fulle rett til å mene at f.eks jeg er overfladisk og glatt.
Det eneste jeg synes er synd, men som du muligens ikke tenker så mye på, er at du skaper med motstand enn sympati. Jeg har flere ganger lest virkelig kloke ord fra deg - og jeg ville synes det var synd om disse druknet i med deg eller mot deg-innlegg.

Kanskje du ville blitt overrasket over noen av oss om du våget å slippe litt varme inn til deg? Vi kan vel alle tidvis trenge det.......

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 3 okt. 2008 00:13 Privat melding

Mr. X.

Hva du vet om meg... Jeg gir meg over av treffsikkerhet! Du har uttalt at de peneste jentene er i papirkurven din, så det får jeg vel ta som kompliment...

Du leser innlegget mitt som fanden leser bibelen. Jeg syntes kåseriet til Geelmueyden var godt og interessant. Og jeg er enig i det han skriver, men syntes ikke de humoristiske poengene hans var de beste. Han sa selv at han ikke opplevde å endre så mye ved bruk av humor. Det førte meg over til at form /utseende/innpakning (dessverre) er viktig. Fordi vi ikke kommer utenom!

Det komiske her, er at du selv, uten engang å innse det, har bidratt til å understreke akkurat det samme: Nemlig ved å sette likhetstegn mellom grilldres og tanketomhet...

Du tror åpenbart ikke det kan skjule seg vettug tankevirksomhet bak grandis-spisende grilldresskledte mennesker, like lite som det amerikanske folk trodde det skjulte seg tilstrekkelig vettug tankevirksomhet bak en presidentkandidat som så uflidd ut.
Så da er vi vel enige, da? Om at innpakning/stil og form lett kan føre til fordommer og/eller kan forstyrre innholdet?

(mann 54 år fra Buskerud) fr. 3 okt. 2008 00:16 Privat melding

Jeg sier det med Stælken Gundersen (tror jeg??): "Jeg er stolt av å være dum, det ække vi dumme som starter krig i verden"

I tillegg synes jeg en grandis i ny og nè er godt......

Lilleulv; U'r my man!! ( og glem det jeg skrev til deg i dag, om at det var litt dødt på forum for tiden -det kommer seg veldig i kveld)

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 3 okt. 2008 00:38

ships that pass in the night,
and speak each other in passing,
only a signal shown
and a distant voice in the darkness…

:-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 3 okt. 2008 00:45

Jeg skrev i mitt første innlegg at er man smart, tar man hensyn til formen og måten ting formidles på. Og det står jeg ved. Selv om det betyr at man i blant må ta hensyn til ting man ikke selv synes er viktig. Forutsatt at man da ønsker å nå flest mulig med sitt budskap (slik man kan gå ut fra at politikere vil).

Men såklart - noen vil jo ikke nå flest mulig. "Flest mulig" er nærmest et skjellsord. Noen foretrekker å dyrke sin egen fortreffelighet innenfor smale kretser, de vil framstå som den ensomme, geniale kunstner, som ikke klarer å være kreativ i møte med "vanlige" mennesker der stemningen blir for lystig. Jeg har møtt dem som skifter yndlingsband, straks dette bandet blir stort nok til at det er på alles lepper. Da greier de ikke si at de også liker denne musikken....

Mr.X - måten du skriver dine innlegg på, gjør at jeg først tenkte at du kaster bort tiden, siden du oppfatter at det er så få i din liga her. Men kanskje du rett og slett ikke ønsker å nå fram til flertallet uansett, da dette forsterker bildet av den geniale kunstneren blant den "gemene hop" og at du således trives godt her?

Har lyst til å sitere Gelmuyden på nytt:
"Voksne mennesker slutter sørgelig ofte å leke. Dermed slutter de med det som fremfor noe annet befordrer kreativ tankegang. "

Og med det ønsker jeg Mr. X en lekende aften!

Skjult ID med pseudonym Perle62 fr. 3 okt. 2008 00:50

Hr. X skal ha takk for en ting:
Når han skjeller oss ut, flytter vi som holder til på forumet tettere sammen. Fler har brukt den metoden før, og tapt for undergrunnsgruppene :))

(mann 51 år fra Oslo) fr. 3 okt. 2008 00:51 Privat melding

Mr.X svinger spanskrøret så det hviner gjennom den angsttette luften i Sukkerforumet. Samlebåndsprofilene står skamfullt bøyd med nesa i pappizzaen. De skinnende grilldresstramme rumpene stikker fristende opp mot de høye skylagene der Mr.X' viddsprengte hode befinner seg. Han er tankefull i kveld, Mr.X. Svært tankefull. Han tenker mye på ansvaret han bærer for å vise de tanketomme klisjeene der nede hvilken selvforherligelse og foraktglede han kan frembringe gjennom sin subtile humor og ordkunst. Han skulle gjerne skrevet noen ord om det. Han, som har opplevd trampeklapp på Litteraturhuset og nærmest fått taket til å løfte seg på Presseklubben, skulle gjerne skrevet noe ord om akkurat det, men det vil seg ikke slik i kveld. Mr.X lar spanskrøret gli gjennom hånden. Det er hardt, kjølig, presist og nådeløst. Akkurat som Geelmuyden. Geelmuyden... Mr.X kjenner hvordan det navnet vekker følelsene i ham. Lysten til å kue og ydmyke presser på. Ligamøtene vekker minner og han kjenner hendene rister av selvrettferdig harme. Ensomhet er styrke. Ensomhet er styrke. Mr.X tar av seg klærne. Spanskrøret hviner gjennom luften.

Skjult ID med pseudonym Kompisen fr. 3 okt. 2008 00:54

Applaus! Verken mer eller mindre.

Skjult ID med pseudonym R fr. 3 okt. 2008 04:51

Mr.X…

Et hjertesukk fra en ung og lovende dame som – i selskap med Lilleulv og andre som er veid og funnet for intellektuelt lette – ligger i din digitale papirkurv. Du lå allerede i min, av innlysende årsaker.

Du har opplevd ’trampeklapp på Litteraturhuset’ og nærmest løftet tak på Presseklubben. Du har fått ’voldsomt mye anerkjennelse’ for dine fantastiske skriverier og setter deg selv ubeskjedent i Geelmuydens liga. Du sjikanerer samtlige debattanter og går ikke av veien for å komme med personangrep som overhodet ikke henger på greip, samtidig som du snikende inntar martyrrollen som ’tenkende, ensomt og utenforstående menneske’. Du beskylder Lilleulv for å ha et stinkende menneskesyn, mens ditt eget lukter råttent.

Jeg tror du er – jeg sier dette med den største medfølelse – et ensomt og trist menneske. Du er innehaver av ordets makt, men det kan virke som om dette også er det eneste området du kan hevde deg på. Jeg opplever innleggene dine som sutrete og dine hvesende angrep på motdebattantene, leses med overraskelsens og interessens hevede bryn. Jeg er overrasket fordi jeg finner det merkelig at et menneske av ditt selvutnevnte kaliber, finner det naturlig å gå ned såpass mange trinn på rangstigen, for å menge deg med denne bermen som vi Sukkerbrukere visstnok er. Interesse fordi… Ja, fordi de ’utenforstående’ alltid har interessert meg. Det er vel antropologen i meg som vekkes antagelig. Dette endrer imidlertid ikke det faktum, at det eneste jeg sitter igjen med etter å ha lest dine innlegg – her og i tidligere debatter – er et inntrykk av et ensomt, bittert menneske. Et bittert menneske som har stor glede i å utvise forakt for den gemene hop, noe som er trist i seg selv. Et ensomt menneske med særs spesielle behov – og muligens en nær sagt umulig oppgave - når det kommer til å skulle finne en livspartner som passer dine behov. Jeg beklager kvasipsykolgien her, men etter å ha lest profilen din tror jeg at man kan trekke visse slutninger.

Jeg fortsetter.... hadde mye på hjertet.

Skjult ID med pseudonym R fr. 3 okt. 2008 04:54

Du spør:

’Hvor mange mennesker er interessert i dine meninger, Lilleulv? Geelmuyden fikk Fritt Ords Honnørpris for sine bidrag til norsk offentlighet. Hvilke bidrag har du kommet med?’

Ja, hvilke bidrag har Lilleulv kommet med? Det må hun få svare for selv, men jeg spør deg: Hvilke bidrag har du kommet med? Hvor mange mennesker er interessert i dine meninger? Du antyder at det er en del mennesker i det ganske land som interesserer seg for dine meninger, så jeg undres derfor over iveren etter å mette Sukkerbermen med dette bitre oppgulpet? Hvis det finnes mennesker som virkelig vil gi deg trampeklapp og som jubler så taket nesten løfter seg i Presseklubben – hva er da fascinasjonen rundt akkurat dette fora? Er du ikke på feil arena? Er det ikke i et annet miljø du burde søke din intellektuelle tilfredsstillelse, enn her på en nettdatingside?

Det kan hende at din hensikt med å ha en profil på Sukker er noe helt annet enn å treffe en kvinne. Jeg tror du er her av ren ensomhet. Da responsen på profilen din mest sannsynlig har uteblitt, er dette en relativt effektiv måte å skaffe seg oppmerksomhet på – jeg er derimot i tvil om hvor heldig dette er for deg. Mitt håp for deg er, at et eller annet sted i denne jungelen av mennesker, finnes det en kvinne som søker det samme som deg. Slik at du kanskje en dag kan oppleve øyeblikk av ren og skjær glede, av bare å være til. Jeg ønsker deg lykke til og jeg mener det fra hjertet.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 3 okt. 2008 18:33

Ja, hvilke bidrag har Lilleulv kommet med? Jeg tror ikke så mange er interessert å høre om hvilke bidrag jeg måtte ha tilført samfunnet. Men jeg tror at mange er interessert i mine meninger. I likhet med de fleste andres meninger her... Jeg synes det er mange gode og tankevekkende innlegg i denne tråden. Og jeg vil ufortrødent fortsette å dele noen av mine tanker...

Inleggene og stemingen her førte tankene mine til et kapittel i hovedoppgaven min som heter La Recherche de l'Absolu - Søken etter det absolutte - etter en roman av Balzac. Det omhandler hvordan vi mennesker så innerlig gjerne ønsker å virkelig kjenne at vi lever. Dette kjenner vi best i møtet med det absolutte. Det absolutte oppleves best i toppene og i bunnene i livet. I lidenskapen. Lidenskapen kjennetegnes ved at den er sterkere enn oss, det er ingenting over... Lidenskapen er likevel et middel snarere enn et mål for å oppnå kontakt med det absolutte.

Aller helst ønsker vi å oppleve det absolutte i toppene - og søker i første instans lykken. Men fordi lykken er flyktig og vanskelig å holde fast ved, og gjerne bare kan oppleves i små glimt, søker de mest lidenslapelige av oss ofte i stedet misèren eller bunnen som et mer permanent tilholdssted. Om det så er aldri så ensomt og trist, oppleves det på en merkelig måte som noe trygt og meningsfullt, et sted hvor lidenskapen og ideen om det perfekte kan dyrkes i fred. Et sted hvor man virkelig kjenner at man lever.

Er det noen som (i alle fall tidvis) kjenner seg igjen?

Skjult ID med pseudonym nemo fr. 3 okt. 2008 18:43

Hvorfor være lykkelig når du er lykkelig som ulykkelig...?

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 3 okt. 2008 18:44

Nå smilte jeg.........på en eller annen forunderlig måte var det der godt sagt, nemo! :-)