Alle innlegg Sukkerforum

Bruk av "Absolutt krav" i relasjonprofilen

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Østfold) lø. 27 sep. 2008 21:54 Privat melding

I relasjonsprofilen så setter vi opp oss selv på en skal fra 1 til 10. Og så setter vi krav til hvor godt den andre skal matche til oss.
Når vi setter "Absolutt krav" så får vi kun match med de som har valgt likt eller +/- 1 i forhold til det tallet vi selv har markert. Og det medfører jo at mange forsvinner helt ut av matchelisten.

For meg så er dette med røyking det eneste punktet som passer å bruke "Absolutt krav" på. Jeg er ikke-røyker og ønsker kun å matche de som ikke røyker.
Å sette ett 1 tall på skalaen på dette punkter er noe som ikke er overlatt til noen subjektiv vurdering.

Hvilke andre punkter i relasjonsprofilen setter dere absolutt krav på, og hvorfor?

Skjult ID med pseudonym KiRof lø. 27 sep. 2008 22:01

Ett annet punkt som jeg ser noen setter absolutt krav på er dette med å få flere barn. F.eks. hvis man ikke ønsker flere barn så ønsker man jo en partner som har det samme syn. Men ved å sette en ener på skalen og "Absolutt krav" så forsvinner jo også de som setter en 5'er og som vil være like lykkelig med å få flere barn, som det å ikke få flere barn.

Jeg ser også at noen har satt absolutt krav på dette med kafeliv, attraktiv, humor, sexlyst, kosetevarm, følsom, realisering, økonomi.

Det er greit at man kanskje ønsker en som er helt lik en selv, men dette forutsetter jo at de to personene tolker skalaen på helt samme måte, og at de to personene vurderer sin egen skalaverdi likt.

Er som dere fortsår nyskjerrig på hva andre tenker om dette med "Absolutt krav" :-)

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 27 sep. 2008 22:02

Husker inte. Men om det fanns/finns ett krav för musik, så har jag nog kryssat av den som väldigt viktig.

Skjult ID med pseudonym KiRof lø. 27 sep. 2008 22:05

Om du har satt det som veldig viktig så vil du fortsatt se de som har svart mere enn 2 trinn i fra deg, men matchtallet vil bare bli litt dårligere.

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 27 sep. 2008 22:08

Bästa matchen jag har här inne ligger på 71, så det känns som det kvittar KiRof....;)

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 22:15

Synes det burde vært et klarere skille på hva en setter av "poeng" fra 1-10 på seg selv, og hva en håper / forventer / krever at motparten skal ha.

For nå er det vel slik at en får bra score og høyere matchtall (som vi kanskje ikke bryr oss SÅ mye om når alt kommer til alt?) dersom to personer har satt ca. like poeng på de ulike kriteriene? For min del har jeg kanskje satt 3 eller 4 på noe, men for min del betyr det nødvendigvis ikke at jeg vil "straffes" fordi en annen ikke har satt noe i nærheten.

Er det slik at "Ikke viktig" betyr at dette kriteriet da ikke telles med i beregningen av matchtall, eller har det faktisk noe å si?

(mann 49 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 22:16 Privat melding

Jeg kunne nok ønske å sette "filosofisk og undrende" eller lignende kategorier som absolutte krav. Altfor mange som rett og slett er for ureflekterte og fjasete. Hadde det vært en kategori som het "livsalvor", hadde jeg temmeliog sikkert satt en tier der som absolutt krav.... Men da hadde vel listen blitt temmelig kort.

Ellers synes jeg det burde være et absolutt krav at man skriver noe originalt og tankevekkende i profilen sin, noe som viser at man ikke bare er en eller annen gjennomsnittlig nobody som bedriver det jeg kaller soial kolonnekjøring - d.v.s. en krampaktig frykt for å skille seg ut. Jeg har lest nok her på Sukker til å skjønne at både utesteder, turoperatører og de som selger fjellklatringsutstyr må tjene gode penger her i landet. Det er visst ikke grenser for hvor sosiale, reiseglade, sporty og "vellykkede" de fleste er.

Men nå finnes det ingen objektive kriterier for hva som er originalt eller tankevekkende, derfor blir det meningsløst å lage et slags absolutt krav ut av det. Man skal forholde seg til et individ, ikke en teoretisk mal for hvordan noen skal være.

Uansett - min grunnholdning er at jeg foretrekker de som har mot til å skille seg ut. Livet skal være en opplevelsesreise, ikke en pakketur...

Skjult ID med pseudonym KiRof lø. 27 sep. 2008 22:18

s
Det kommer an på hvor viktig det er for den andre personen. Og det synes jeg er logisk. Matchtallet viser hvor god match dere to har, og selv om det er noe som ikke er viktig for deg så kan det jo være svært viktig for den andre.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 27 sep. 2008 22:31

Jeg har ikke satt noen absolutte krav, men det er noen kriterier jeg kunne tenkt meg var med på listen. Arroganse, selvhøytidelighet og nedlatende holdning til andre mennesker er det mest usjarmerende jeg kan komme på - men slikt lyser ofte igjennom uansett...og gjør en person utrolig lite interessant. Sosial IQ er en indikator her...
Ellers står leseglede og musikk høyt på listen min. Og siden jeg ofte får rødt blad på leseglad, må jeg vel anta at det leses lite rundt i de mange hjem hos sukkermennene.
Utover det vil jeg påstå jeg stiller større krav til meg selv, enn en evt partner. Dette er faktorer jeg kan gjøre noe med. Og mitt valg av partner vil bli deretter.

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 22:34

@Kirof

Det skjønner jeg, men jeg er litt mer nysgjerrig på hvordan det slår ut om en har 2 og en annen har 9, og "ikke viktig" på begge to.
Kanskje ikke så mye, siden jeg med mine få absolutte krav har forholdsvis mange med høy match.

En ting jeg derimot synes er litt tåpelig, er bruk av alder og høyde. Ta f.eks. alder - en ting er at dette i det store og hele ikke trenger å bety noe, men når jeg har satt et visst aldersintervall, med x antall år i begge retninger, og satt dette som viktig (mener jeg å huske), så får jeg fortsatt folk godt utenfor intervallet med høy match.

Skjult ID med pseudonym KiRof lø. 27 sep. 2008 22:40

s:
Ut fra det jeg forstår så gjøres det ingen vurdering av den aldersgrensa som er satt. (Jeg skulle ønske det gikk an, og kommer en eller annen gang å sende forslag til sukker om det.)
Den avkrysningen om viktighet av alder som finnes er om hvor viktig at dere har ca samme alder. Og for meg så forsvant en god del 18 åringer som jeg hadde match 94 på, ved å sette dette som litt viktig. :-)

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 22:47

Haha :)

(mann 49 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 22:56 Privat melding

Amourine:

Før man begynner å gnåle om andres "selvhøytidelighet", bør man kanskje slutte å ta sine egne bastante krav så forbannet høytidelig?

Hvis "selvhøytidelighet" (som jeg har gjort til gjenstand for litt kritisk refleksjon et annet sted) og "nedlatende holdninger" hadde vært et kriterium, ville det først og fremst gått ut over de ynkelige, selvgode små damene som fyller profilene sine med krav av typen "du MÅ være høyere enn meg", "du må være like pen som meg" osv. At de overflatisk "vellykkede" håner folk på grunn av ting de ikke kan noe for har ingen ting med "sosial intelligens" å gjøre. Det handler tvert imot om ren og skjær pøbel- og mobbementalitet. Det er den terroristiske forfølgelsen av de "stygge" og ensomme som vi alle kjenner fra skolegården som her videreføres i virtuelt format.

At små jentungefjols tror de har rett til å sette seg på sin høye hest og velge bort alle som ikke er like "perfekte" som de selv (angivelig) er vitner om grenseløs selvopptatthet, og en hylende mangel på evne til å sette seg inn i andres situasjon - ikke minst hvordan andre påvirkes av den mobbingen/utfrysingen/avvisningen man selv bedriver. Slikt finnes ikke attraktivt.

Jeg godtar ikke folks rett til å være nedlatende mot andre på grunn av ting de ikke kan noe for. Derimot er det min selvfølgelige rett å være både nedlatende og avvisende overfor små, kravstore jentunger som VELGER å være overflatiske, utseendefikserte og generelt ufordragelige.

Nemlig.

Og det var dagens (rettere sagt kveldens) lille skjennepreken.

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig lø. 27 sep. 2008 22:56

Aldersforskjeller vil trekke ned matchtallet, men trekket er er ikke helt kjønnssymmetrisk. Ikke vet jeg om likestillingsombudet da må blande seg inn, men slik er det.:) Dette fordi de biologiske klokker går med forskjellig fart i første halvdel av livet.
Setter begge "ikke viktig" skal det ikke tas med i beregningen.
Selv om matchtallet trekkes ned vil det komme noen opp som man ellers matcher veldig godt med, på tross av at de ligger en del unna i alder. Noe annet ville jo ført til ramaskrik ;)
Det å sette matchtall til 0 bare fordi vedkommede er utenfor akkurat det årstrinnet man har valgt at grensen går vil være littbrutalt.
Man skal være åpen for at lykken faktisk kan åpenbare seg akkurat der..
Når man setter absolutte karv må man generelt spørre seg om det er bedre å være singel enn å bli sammen med en som man ellers matcher perfekt med. I tilfellet med røyk ville nok jeg godtatt en som satt 3 på røyk selv om jeg er anti. Jeg gjorde det en gang og fikk henne til å slutte :) De fleste utvikler seg jo en del i forhold.

Skjult ID med pseudonym KiRof lø. 27 sep. 2008 23:00

Siden du nå er her Fornøyelig.
Det burde i det minste vært mulig å sette opp at man ønsker å respektere den andres alderskrav når man foretar ett matchesøk.

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 23:00

@Mr. X

Dårlig kveld i kveld? Vi menn er sannsynligvis ikke så mye bedre vi heller.

Det må da være revnende likegyldig hva folk har som kriterier og krav. Selv om en kvinne ønsker seg en som er høyere enn seg selv, dvs. at det i dette tilfellet faktisk ekskluderer de som faktisk ikke ER høyere enn henne, så betyr det sannsynligvis ikke at hun ønsker de død og begravet.

Men for de som ikke er høyere finnes det mange flere fisker i sjøen. Og ærlig talt: For disse er det ikke sikkert det er så mange som finner henne interessant.

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 23:04

@Fornøyelig

Skjønner poenget. Men hva alder gjelder, burde det da kanskje være et eget valg for om dette faktisk ER så viktig som det kanskje er for noen. Rett og slett bare et ja eller nei.

Dette er ikke noe verdensproblem, akkurat, for å si det sånn :)

Jeg savner for øvrig muligheten til å lagre litt mer spesifiserte standardsøk (f.eks. at dette er det som faktisk dukker opp som dagens "Online nå"). Ikke minst hva presisering av høyde angår. Ikke fordi høyde er alfa og omega, men dette er ett av de få punktene som mangler i dag.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 27 sep. 2008 23:07

@ Mr.X
Var kveldens lille skjennepreken myntet på meg? ;-)
Minn meg gjerne på de "bastante kravene" jeg evt tar så høytidelig, da dette var mitt poeng at jeg IKKE gjør...

Ang rettigheter forresten. Man har rett til å ignorere, avvise og selvfølgelig snu ryggen til hva man måtte ønske, men når ble det en RETT å være nedlatende? Å påberope seg usmakelig oppførsel begrunnet med egen fortreffelighet...er om mulig mer ufordragelig? :-)

*Amo - jentungefjols?*

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 23:08

@Vanadium

Du har nok helt rett i at profilbildet (evt. i kombinasjon med albumbilder om en har gått inn på profilen) er det helt klart viktigste kriteriet for om det skal oppstå kontakt eller ei. Folk kan sikkert benekte dette så mye de vil, men sånn er det bare.

Matchtallet har sikkert litt å si, men det må da være såpass lavt før det begynner å bety noe.

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 23:10

@Amourine

Han var jo egentlig bare litt søt i all sin bitterhet.

Det er litt pussig så nær og personlig folk ser ut til å ta seg av andres krav, ønsker og avvisninger. Som om det skulle bety at de er lagt for hat, er ønsket død eller ses på som spedalsk.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 27 sep. 2008 23:16

@ s
Du om det...;-)

Men det er endel sterke meninger her inne, som kommer fra de som sitter høyt hevet over "oss vanlige dødelige"...og fordømmelsene vil ingen ende ta. Undres kanskje mest på...hvorfor er det interessant å bruke tid på å belære, moralisere og kritisere - når vi pr definisjon er for dumme til å skjønne det likevel? ;-)

*Amourine - ufordragelig snørrunge?*

(mann 45 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2008 23:17 Privat melding

Nå har jeg ingen absolutte krav, men jeg har vært så presis som mulig når jeg har besvart spørsmålene, så jeg skulle i utgangspunktet tro at det ble et begrenset antall på listen til vurdering.

Likevel er det noe under 2 000 matcher med tall 90 og over 4 900 med tall fra 70, og i og med at jeg har prøvd å være spesifikk er dette kanskje tilmed lave tall. For meg synes det likevel uoverkommelig å ta fatt på noen slik liste, og det gjør jeg da heller ikke, men når det nå engang er slik, tror jeg det har noe for seg med disse tallene, selv om de tidvis er fullstendig på trynet. En viss sorteringseffekt vil de vel ha? Jeg får meg uansett ikke til å sette noen absolutte jrav for å redusere antallet, ettersom disse kravene ikke eksisterer.

Ja, nå ble vel dette en avsporing, beklager det, og for å spore av med hele vognsettet, jeg tror nesten det er like greit å ta det på profilbildet, det sier stort sett det du trenger å vite om hvorvidt man er noe interessert eller ikke. Sånn i sorteringsøyemed da.

Og

@ Mr. X

Det var da som bare f**n, du svarer Amourine som rettet hun sin misbilligelse over visse faktorer mot deg, det kan godt hende hun gjorde for alt jeg vet, men jeg kan ikke lese det ut av hennes tekst. Og jeg synes du taler med to tunger i kveld, du har da vitterlig startet en tråd kalt ”Som et apropos” for kort tid siden.

V

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 23:19

@Am

Let them eat cake.

En må kanskje av og til "bruke huet" litt, og vurdere om det er noen vits å sette i gang diskusjoner med slike oppgulpinnlegg eller ei. Tramp, tramp, tramp på en smurf.

:)

Glasshus, glasshus, blablabla.

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 23:20

@titti

Du må vel prøve deg frem, men det tar tid (og er ærlig talt litt snodig?).

Evt. spørre personen :)

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 27 sep. 2008 23:24

@ Vanadium
Stemmer...min tekst var ikke rettet mot enkeltpersoner. Heller til de som følte seg truffet. ;-)

@ s
Det er kake igjen...hehe.
Og ja, om jeg skal bruke min energi positivt på å motvirke oppgulp-negativitet...vel, da får jeg lære meg seriøst å smurfe litt.
*ler*

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 23:26

@Am

Ikke spist opp alt ennå? Jaja, er vel tid for flere 29-årsdager :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 27 sep. 2008 23:26

Mr X.
Jeg regner med du har satt 10 på dømmende : "Jeg vet hvem og hva jeg liker og ikke liker, og kan være litt dømmende... " ?

s - Bitterhet er ikke søtt, men plagsomt. Både for den som er bitter og for de som møter bitre personer... Jeg har i perioder jobbet hardt for å ikke havne der. Kvinner og menn med en tynn, bitter strekmunn er ikke spesielt sjarmerende...

Skjult ID med pseudonym s lø. 27 sep. 2008 23:33

@Lilleulv

Joda, sant det.

Sånn sett - det er vel ikke forbudt å være bitter, mange har opp gjennom årene måttet tåle mye ufortjent drit for både det ene og det andre. At dette da ikke lar seg komme til syne i ny og ne, er vel kanskje litt for mye å forlange.

Men det går kanskje an å beherske seg litt mpt. HVEM en lar denne bitterheten gå utover :)

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 28 sep. 2008 00:40

Inn på trådens tema.

Har sett at noen har hatt Absolutt krav på f.eks. "Kafeliv". Er det noen som har satt dette for å virkelig sile ut kandidater, eller er det på grunn av at de ikke er helt klar over at dette med "Absolutt krav" kan være litt risikabelt å bruke på grunn av at det fjerner mange fra matchelista?
Eller er det for å få mengden kandidater ned på ett håndterlig antall. :-)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 01:03 Privat melding

Jeg undret meg noe i forbindelse med dette med absolutte krav for en tid tilbake, så jeg sjekket "online nå" > ”alle kvinner” (jeg vil tro alternativt ”alle menn” dersom du er kvinne), og sjekket litt ”ingen match” for å få et glimt av det berømmelige ”grå treet”. Sels var det stort sett ”barneforeldre ønskes ikke” som gjorde utslaget. Men åpenbaring, man ser jo det ene bladet som utgjør mismatch på absolutt krav, da jeg endelig fikk et grått tre var det per bladet matglad. MATGLAD! Jeg hører fortsatt meg selv skrike det ut, er du fullstendig fra vettet kvinne, eller hva som måtte være din erstatning for vett, forstå det den som kan, for jeg kan ikke :) V

Skjult ID med pseudonym AmadeusM sø. 28 sep. 2008 02:00

No more kidds...min absolute krav...ferdig med pleieskift

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 28 sep. 2008 10:20

Jeg kan absolutt forstå den, AmadeusM.
Og jeg regner også med at du allikevel fremdeles har mer enn nok kandidater å velge mellom.

Spørsmålet til de som setter absolutt krav på dette med å (ikke) få (flere) barn blir da:
Har dere tenkt på at dere kanskje siler bort alle de som har svart 5 på relasjonsprofilen på grunn av at de kan godta å enten få (flere) barn, og å ikke få (flere) barn?
En annen ting er at man kan jo når man selv foretar ett matchesøk i avsnittet "Profil parameter" sette opp at "Vil du ha barn/evt flere barn" skal være lav.

Og når damen er ca 45+ så regner jeg muligheten for at hun ønsker (flere) barn som svært liten så da er det liksom unødvendig å sette det som absolutt krav :-)

(Og jeg skriver ikke dette for å kritisere de som har tenkt gjennom punktene jeg nevner, men for eventuelt å gi noen tips til bedre bruk av sukker for de som eventuelt ikke har tenkt på hvor mye dette med "Absolutt krav" begrenser antall kandidater.)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 28 sep. 2008 10:39

For å besvare spørsmålet ditt, Kirof:

Zitelle kunne aldri finne på å bruke absolutte krav. Hun hater forresten ordet "krav" i seg selv......

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 28 sep. 2008 12:16

Jeg hadde "få barn/flere barn" som absolutt krav, men har moderert meg siden det ikke er et absolutt krav at han scorer 9 el 10, selv om jeg ikke passer med en som har det motsatte standpunktet.

Skjult ID med pseudonym s sø. 28 sep. 2008 12:23

@sweetchili

Så du modererte deg vekk fra å ha dette som et absolutt krav, mens du fortsatt _vet_ at dette ikke er noe for deg?

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 28 sep. 2008 12:36

s,
fordi en som scorer f.eks 7 eller 8, sannsynligvis er en som kan lande på at han gjerne vil ha barn, også for sin egen del.
Er bladet i rødfarger, gir det en annen informasjon igjen.

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 28 sep. 2008 12:48

Jeg tror det er endel "absolutte" krav med modifikasjoner ute og går her inne, da. ;-)
Har opplevd å bli kontaktet av menn som "absolutt" IKKE skal ha flere barn, og "absolutt" IKKE vil treffe noen som røyker. Og det har endt opp med en argumentasjon fra de, om at de vil tilpasse kravene sine fordi jeg har svart annerledes? Eh...når jeg påpeker forskjellene, og antar at ulikheten er for stor på det jeg ser helt opplagt er viktige punkter for dem?
I mine øyne blir dette litt som å levere tippelappen med helgardering H-U-B.

;ø))

(mann 49 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 12:49 Privat melding

@KiRof.

Spørsmål er vel ikke hvor mange"kanditater " som blir til overs , saken er at også jenter setter på absolut ike krav på flere barn og da mister en vel sjansen på de "kanditater "... og jeg vil gjerne treffe noen som ikke blir gravid etter 1-2-3-4-5 -6..... år
Kvinner og den biologiske klokke rimer dårlig med "ikke " barn når damen blir 35 og oppover og ønsker for barn blir da meget stort hos 99 % av dem

Og jeg krever " ikke flere barn" ... ikke 70 % ,eller 90 % eller om 10 år med en kanskje... men 100 % nei på det .
Resten er ganske nøyaktig fyllt ut i 1 -10 skala og med viktig og ikke så viktig men fordelen med alder blir kanskje at man vet hva man vil har og hva ikke

Og hvis en er ikke helt 4 kantet eller avhengig av noen daglige komplimenter fra noen bak en datamskin på nettet som sier hvor nydelig man er så er nok sjansen stor å finne noen , om det er sukker møteplassen eller hva resten en heter..

Er bare å treffe en kvinne hvor kjemien og tiltrekkning stemmer , resten kommer fra alene etterhvert ... bare og bare

@sweetchili...
ikke tilpass din profil etter hva andre ønsker.. da er du på blindvei ...

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 28 sep. 2008 12:59

Jeg gjør ikke det, Amadeus, jeg vil bare også ha mulighet til å treffe åtterne;-)

Skjult ID med pseudonym AmadeusM sø. 28 sep. 2008 13:01

Despis eller ?...

Ler

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 28 sep. 2008 13:06

Nja, gjengen på 8 og under barnespørsmålet er det mye mer liv i enn dem over ;-)

Skjult ID med pseudonym AmadeusM sø. 28 sep. 2008 13:18

En sålenge på de...
Kommer vel an hva du søker.. :)

(mann 52 år fra Østfold) sø. 28 sep. 2008 14:10 Privat melding

Jeg er her på sukker for å finne en dame som jeg kan leve lykkelig sammen med resten av livet.

Når det gjelder dette med å få barn så er jeg svært fleksibel. Dersom jeg finner en dame som vil ha barn sammen med meg så er det kjempefint.
Men jeg begynner også å komme i en alder hvor dette med å få barn ikke er så aktuelt, og det er jo også mange fordeler med å slippe det så om jeg finner en dame som ikke ønsker barn så er det også helt greit.

Jeg har derfor satt meg selv på ene ytterpunktet på dette med å få barn slik at jeg bare mister match med den ene gruppen. Men problemet er egentlig ikke stort for meg, det er ikke så mange som har satt dette med (ikke) få barn som "Absolutt krav". (Men det er de som setter "Absolutt krav) som mister alle de som har 3-5 eller 5-8). :-)

Skjult ID med pseudonym Vanadium sø. 28 sep. 2008 14:16

Hva gjelder matchtall, er det noen som har noen med 100 eller 99? Høyeste jeg har er 97 (, uten at jeg tror for mye på tallene, og i alle fall ikke nå som jeg forstår at det er en del strategisk plassering av preferanser og viktighet ute og går). V

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 28 sep. 2008 14:22

AmadeusM:
Vet ikke helt om jeg skjønner hva du mente. Hvis du har satt 1 på skalaen, og dama har satt 1 på skalaen så får dere full match uansett hvor viktig dere har satt at spørsmålet er. Om den ene sier "Ikke viktig" og den andre sier "Absolutt krav" så blir matchen like bra som om begge setter "Absolutt krav".)

(Skjønner også det med at du på en enkel og definitiv måte vil være sikker på at den andre ikke er interresert i å få (flere) barn.)

Og en litt morsom ting er at en liten periode så hadde jeg satt som absolutt krav at jeg ville få barn. Fikk svært god match med en dame, og vi fikk god kontakt. Men fant jo på første date ut at hun hadde satt feil på skalaen, og at hun egentlig ikke ville ha barn. :-)

Skjult ID med pseudonym KiRof sø. 28 sep. 2008 14:24

Høyste match jeg har er ei på 95, og åtte på 94.

Ble også mye snakk om barn her :-)

Men jeg lurer fremdeles på dette:
Har sett at noen har hatt Absolutt krav på f.eks. "Kafeliv". Er det noen som har satt dette for å virkelig sile ut kandidater, eller er det på grunn av at de ikke er helt klar over at dette med "Absolutt krav" kan være litt risikabelt å bruke på grunn av at det fjerner mange fra matchelista?
Eller er det for å få mengden kandidater ned på ett håndterlig antall. :-)

(Dette gjelder også de som har satt "Absolutt krav" på kafeliv, attraktiv, humor, sexlyst, kosetevarm, følsom, realisering, økonomi.)

(mann 49 år fra Oslo) sø. 28 sep. 2008 14:51 Privat melding

Kirof...1 er 10 %.... det er 10 % for mye for min del... absolut nei.....ingen forhandlinger på det og jeg trenger ikke flere Kanditater...er nok flotte kvinner på de jeg har ok match på ..

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 28 sep. 2008 15:13

Jeg har 8 på 97, og har hatt en på 99 en kort periode, ingen kontakt med noen av dem.

Absolutt krav på ting som kan virke lite vesentlige, er kanskje for å gjøre listen håndterlig. Jeg har nesten 3000 matcher på f.o.m 91, og det er mer enn jeg forholder meg til. Mange av dem som har høyt matchtall med meg har også såpass stor uforlikelighet med meg ut fra profiltekst og image at jeg lurer på hva relasjonstesten egentlig er i stand til å fange opp...

Skjult ID med pseudonym AmadeusM sø. 28 sep. 2008 18:54

den matchtre må en nok tar med ett eller to klyper salt. :) kanske tre til og med

Skjult ID med pseudonym jeppe sø. 28 sep. 2008 20:52

Jeg har lagt merke til at humor er et absolutt krav mange kvinner bruker. Og tydeligvis må humor ikke være for viktig i livet, da jeg har oppdaget at jeg faller gjennom hos flere på grunn av absolutt krav på humor. Selv har jeg ratet humor på ni, så det er visst mange der ute som synes det er litt for morsomt.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 28 sep. 2008 21:02

Det har ingen hensikt å sette humor som abslutt krav all den stund alle mener de er innehavere av dette, og all den stund humor ikke lar seg definere særlig godt, og er såvidt forskjellig fra person til person..