Alle innlegg Sukkerforum

Bare lurer litt.....

Vis siste innlegg
Skjult ID to. 23 mars 2006 22:53

En kar her snakker om å date flere samtidig og "playe"som han kaller det og det er jo greit nok hvis man vil bli kjent med med mange før man finner den rette...
Men er det ikke en fare for at man kan bli bitt av basillen og i tilfelle ødelegge de muligheter man har til å finne en partner?
Dette er en av grunnene til at jeg først vegret meg litt for å legge ut profilen min...Da kan det nemlig virke mot sin hensikt å være her...det blir litt useriøst liksom...

Skjult ID fr. 24 mars 2006 04:10

Det er jo hva du gjør det til selv det. En god flørt er krydder i hverdagen, og du kommer ikke i mål med alle. Det er ikke å "playe" å treffe folk. Hvis man kommer i senga på flere i løpet av en kort tid, kan man jo begynne å kalle seg player, men før det er det jo bare å stå på! Useriøst/ gøy... Stryk det som passer, og lykke til!

Skjult ID fr. 24 mars 2006 09:56

Ja, en god flørt kan absolutt være et krydder i hverdagen og jeg synes ikke det er råttent spill å avtale dater med flere. Men det er jo ikke noe i veien for å avlyse en eller flere fremtidige dater om man har funnet tonen med en spesiell...Relasjonseksperter sier at i løpet av 30 sekunder så har man allerede bestemt seg om dette kan bli en potensiell partner eller ikke, så i de aller fleste tilfeller er en date tilstrekkelig. Råttent spill blir det først når man holder flere på gress, for å "velge den beste". Tror ikke man da går 100% inn for hver enkelt av personene. Det er ikke en spesiell forlokkende følelse å være en av mange, og jeg må innrømme at dersom jeg får høre at den personen jeg dater, er på dealern med flere, så står jeg helt av. Det inngir ikke den tilliten jeg er ute etter og da kan værsågod noen andre få han.

Skjult ID sø. 26 mars 2006 12:31

Tror nok at noen lett kan bli bitt av "sukker-basillen", ja...det er jo nesten en egen liten verden her inne, og jeg kan se at det kan være lett å la seg rive med på moroa :)

Men nå har jeg oppdaget noe som jeg stusser litt på, og det er nemlig at det er en tre-fire profiler på listen min som alltid logger seg på samtidig, og profilnavnene er ganske like også....kan det være en som har mer enn en profil liggende her, og isåfall: er ikke det litt dårlig gjort, og hvilken av dem er "den riktige".....??

Lurer bare på om det er noen andre som har merket det samme?
For ordens skyld så er det her snakk om mannlige profiler, men det kan jo hende det er slikt å finne på dameprofilene også....

Skjult ID ma. 27 mars 2006 00:45

Hm, har ikke merket lignende, men det er jo mulig. Kan du ikke avtale date med alle sammen på samme tid og se hvor mange som dukker opp? Hvis det kommer fire stykker så tror de kanskje du er litt paranoid, men det blir en god historie! ;)

Skjult ID ma. 27 mars 2006 01:17

Hehehe :) Definitivt en god historie ;)