Alle innlegg Sukkerforum

Bilder med barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Roxy ti. 23 mai 2006 17:28

Jeg lurer på hva dere tenker på dere som legger ut bilder av dere selv og barna? Bør ikke barna holdes utenfor? Jeg tenker ikke på at man ikke skal nevne at man har barn, men barna har tross alt ikke bedt om å få lagt ut bilder av seg på en matcheside på nettet.
Bare noen tanker, noen andre synspunkter?

Skjult ID med pseudonym hmm ti. 23 mai 2006 17:55

Det syns jeg faktisk hver og en får bestemme selv. Selv har jeg valgt å ikke sette inn bilder med barn på, men det gjør meg ikke noe at andre velger noe annet.

Skjult ID med pseudonym Kvinne ti. 23 mai 2006 20:30

Temaet har vært oppe før - og jeg mener klart at barn ikke har noe i dette forum å gjøre.

Det gjør heller ikke menn mer tiltrekkene - hvis de tror det. I hvertfall ikke i mine øyne. For meg virker det heller litt motsatt - litt små desperat!

Vel - det er nå i hvertfall min mening.

Skjult ID med pseudonym Ikke bra ti. 23 mai 2006 22:30

Jeg synes ikke det er bra å legge ut bilder av barn. De har absolutt ingenting med foreldrenes legitime leting etter en partner å gjøre, selv om jeg har stor forståelse for at man ønsker å vise frem sine søte små. Barnet i de fleste tilfeller en annen forelder, som vel også strengt tatt bør samtykke til at bilder av barna publiseres på nett. Og å måtte ta den samtalen med en eks bør vel være grunn nok til å la være :)

Skjult ID lø. 20 okt. 2012 00:39

Barna får man vel se senere uansett hvis det blir noe mellom oss. Uinteressant å se ukjente barn på en profil.

Skjult ID med pseudonym Candycane lø. 20 okt. 2012 01:06

Ja, alle single fedre: ikke legg ut bilder av deres barn eller ekser, eller bilder av deg sammen med en annen kvinne.
Og slutt å skrive i profilen at deres barn "betyr alt for" dere og at "mesteparten av tiden går til barna".
Alle vet jo at foreldre er glade i barna sine, man trenger ikke å skrive det, eller å skrive at barna tar masse tid, eller at de prioriteres fremfor alt eller alle, osv.

Vil dere alenepappaer ha en ny kjæreste, så bør hun ikke skremmes bort!!
Vær voksen og bruk sukker.no som et nettsted for å finne deg en kjæreste, og ikke en stemor til deres barn, eller en ny familiemedlem! Unnlat å ha bilder av barna i deres album, damen kan jo møte barna senere om det blir aktuelt.

Overbevis damen om at du har plass (og hjerterom) i livet ditt for en spesiell kvinne og plass og tid til et romantisk forhold!

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 20 okt. 2012 18:03

For en load of shit. Jeg har noen bilder med barna som viser situasjoner jeg opplever med dem. Ingen ansikter synes, det er situasjonen som er i fokus. Selv setter jeg pris på å se bilder som er utsnitt av et aktivt liv, ellers kunne jeg tro at dama var interessert i sofakrok og en god film, fyr på peisen og et glass rødvin i ny og ne. Eller turer i skog og mark!

Skjult ID med pseudonym nydag lø. 20 okt. 2012 18:19

det er interessant med denne aggresjonen fra kvinner over at også menn har bilder av seg selv med barna og at også menn skriver at barna er de viktigste i deres liv eller betyr alt for dem...

Skjult ID med pseudonym oo lø. 20 okt. 2012 21:00

en ide kan være å "sladde" ansiktet til barnet. Så viser bildet hyggelige situasjoner med barn involvert uten at barnet blir eksponert og lagt ut i all offentelighet...