Alle innlegg Sukkerforum

SEX-TRÅDEN. Hvordan bli ENDA bedre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS sø. 28 sep. 2008 23:34

Dette er en tråd for å få konstruktive innspill og gode råd med hensyn til klassiske feil som gutter synes vi jenter begår, og klassiske feil vi jenter synes gutter begår når det kommer til sex.

Når jeg sier "klassiske feil", er det vel vitende om at hva man liker og ikke, er indivuelt. Men for å lære mer om hverandre, kan det likevel være interesant å vite om det finnes typiske gjengangerfeil. Er det for eksempel noe du har inntrykk av at mange av motsatt kjønn tror er en hit, men som slett ikke nødvendigvis er tilfelle? Noe du som regel gjerne ville hatt mer av? Mindre av? Noe som noen kan ha glede av å plukke opp/ plukke av seg? :-)

Kjør debatt!

Skjult ID med pseudonym Kinsey sø. 28 sep. 2008 23:36

Det største problemet generelt sett som jeg har opplevd er mot. Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Du merker fort responsen til partneren din. Eventuelt ta det opp på forhånd om det er litt mer enn en håndbevegelse eller berøring.

Skjult ID med pseudonym TS sø. 28 sep. 2008 23:50

Jeg tenker primært på det som med fordel kunne vært annerledes første gangen du har sex med en ny gutt eller jente. Finnes det der noen gjenganger-feil (for deg?)

Skjult ID med pseudonym hehe sø. 28 sep. 2008 23:51

Hadde sex i natt, og hun var helt satt ut.... hun hadde 6 orgasmer....første gang hun opplevde :-)))

Skjult ID med pseudonym jezzy sø. 28 sep. 2008 23:54

@hehe

Varför skriver du med skjult ID????????

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 29 sep. 2008 00:04

Jeg syns 7 er et bra tall jeg,
men det er klart,
noen ganger stopper det opp etter kun 6

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 29 sep. 2008 00:05

he he
enig med jezzy :-)

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 00:10 Privat melding

ja..6 må være minimumskravet......

Skjult ID med pseudonym TS ma. 29 sep. 2008 00:13

Hyggelig å høre @hehe..
Det ble nevnt i en annen tråd at mangel på komplimenter var et problem. Og et slikt "kompliment" lever man jo lenge på... :-)
Men jeg lærte ikke så mye... (kanskje bare at jeg bør fake noen orgasmer og si at det aldri har skjedd før?:-)

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 01:06

@TS - lmao

Bra tråd, synes jeg :-) Alltid bra å lære noe nytt, så kom igjen, gutter! Fortell! Vedder på det kan bli morsomme resultater ;-)

Skjult ID med pseudonym Dee ma. 29 sep. 2008 03:46

Komplimenter funker bra for begge parter. Deilig å føle seg begjært. God tid, ikke stress. Spør gjerne hvordan han/hun liker å bli sugd/slikket. Åpenhet er et must. Lær deg å tyde kroppsspråk, så skjønner du om den andre ønsker det rått og heftig eller varsomt og ømt. Begge deler er herlig, kommer bare an på hvilken modus man er i.. :-)

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 29 sep. 2008 08:03

@ jezzy

Så du vil vite hvem jeg er? Hvorfor det?

(kvinne 40 år fra Oslo) ma. 29 sep. 2008 08:45 Privat melding

@ hehe

Jag skiter fullständigt i hvem du är, å hur du ser ut.
Jag vill bara veta hur jag kommer in på profilen din, så jag kan märka dig som SVÄÄÄÄÄÄÄÄEEEEERT intressant;P;P;P;P;P;P

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 29 sep. 2008 08:49

@ jezzy

Vi har match under 70 :-)) og jeg er 40 + ;-)

Skjult ID med pseudonym jezzy ma. 29 sep. 2008 08:53

Det skiter jag åxå i!!!!

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 29 sep. 2008 08:55

Det gjør vel i grunn jeg også ;-))

Skjult ID med pseudonym TS ma. 29 sep. 2008 12:58

Jeg har møtt flere menn som, etter at jeg er "klargjort", ikke har løftet en finger (bokstavelig talt) for å forsøke å tilfredsstille meg. Jeg har bedt om det til og med, men de har sovnet. Kjempebra gutter! Jeg beklager, men det er ikke alltid tingen deres gjør det for meg. Hvis dere er av typen som liker å sovne rett etter utløsning, så er det greit, men sørg da for å tilfredsstille henne først! Prøv i alle fall :)
Be om at hun hjelper til hvis du ikke kommer noen vei. Det synes i alle fall jeg er greit, men bare hvis det ikke plager ham...
Hva tenker andre?

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 29 sep. 2008 13:18

@ TS

Såååå kipt da..

Tror det er viktig at jenta virkelig føler seg begjært, attraktiv... Virkelig ville ha hele hennes kropp, fra hårrota helt til tærne....
Et langt pirrende forspill, gjerne med noen orgasmer for henne.... Så er det jo ett poeng og kunne kontrollere seg litt da, så en ikke er ferdig etter to min.... :-)) Finner jo fort ut om det er klit, eller vagina som er mest motagelig for god behandling:-) Mulig en kombinasjon gjør seg også....

Men jeg trodde alle var oppegående på dette i 2008??????

Skjult ID med pseudonym juni ma. 29 sep. 2008 15:13

hehe:

Har en følelse av at du kanskje er "litt for mye" oppdatert når det gjelder kvinners seksualliv?
Eller så liker du bare å tulleskrive ;-)
Det er ikke alle av oss kvinner som bare kommer og kommer og kommer i det uendelige. Noen gjør det, men slettes ikke alle. Jeg liker at mannen har fokus på meg, men om han forventer at jeg skal komme uendelig mange ganger får han altså et ganske så indignert blikk fra meg.
Men de som ikke skjønner at jeg også har lyst på et "komme"... får også et indignert blikk og får aldri se trusestrikken min igjen
;-)

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 29 sep. 2008 16:38

@ juni

Hvordan kan man være for mye oppdatert på kvinnens sexualliv?

Er fullstendig klar over det du skriver... de fleste er vel slik du beskriver deg selv, og desverre er det noen kvinner som aldri har opplevd en orgasme.... men det er deilig når dere bare kommer og kommer og kommer... ;-)))

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 18:04

@ he he

Pokker, hva er disse serieorgasmene for slags skjult reklame?? Jeg har hatt et vellykket sexliv i mine forhold, men har aldri opplevd å få mer enn 2 orgasmer etter hverandre. Jeg tror jeg er ganske normal, sånn sett. Jeg mistenker deg for å fantasere litt, ikke ta det ille opp, men jeg kjenner en del damer. Ingen av de driver med 5-6 orgasmer i slengen og er allikevel strålende fornøyd med sexlivet. Skryter du bare? Og hvis ikke, hva gjør du? Jeg synes du skylder en forklaring, du har allerede sagt A...:-)

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 29 sep. 2008 18:09

jeg klarte tre orgasmer i går.. men det var med med meg selv.. teller det?? :-)

Skjult ID med pseudonym Tja ma. 29 sep. 2008 18:10

Finn ei som vil gjøre alt du liker å er god på det.
Finn ei som har hatt noen som kan det du sliter med som kan hjelpe deg.
Be om råd, snakk sammen, vær instillt på at dere skal få det til.

Skjult ID ma. 29 sep. 2008 18:31

Det som irriterer meg er når mannen insisterer på å fortsette for å gi meg en orgasme, når jeg sier at han bare må komme... Når jeg sier det, er det fordi jeg har blitt sliten og vet godt at den aldri kommer! Da blir det som var en deilig liten kjapp en til en pinlig affære, der jeg enten bare går ut på badet og tar en dusj - ferdig ferdig - eller overdriver litt så det kanskje kan høres ut som noe som ligner en orgasme...

Altså, tro på det jeg sier...

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 18:32 Privat melding

Kvalitet kan aldri konkurrere med kvantitet.....:)

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 29 sep. 2008 18:33

@ Anais

Snakker ikke om serieorgasmer, men flere orgasmer under en lang sexakt.....Det kan vi menn klare også :-)

Men det er stor forskjell på hvor lang kosepause en må ha mellom da, og hvor mange orgasmer før det er helt stopp.....

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 18:34

@jepp

He he...:-) Juks! Jeg kan også få en haug med meg selv, men det jeg lurte på var hvordan/om han faktisk klarte å gi en jente 6 orgasmer. Det er forskjell på å klare det selv og klare det på noen andre. Man kjenner jo seg selv hundre ganger bedre og det har tatt tid det også. Dessuten fikk jeg inntrykk av at denne "6 x orgasme-daten" var en førstegangsgreie. Det var derfor jeg ble mistenksom...;-) Men jøss, er det tilfelle, så GOOD FOR YOU :-) Jeg vil også ha en sånn.

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 18:34 Privat melding

da snakker vi jo noe helt annet....

Skjult ID med pseudonym NoPlayer ma. 29 sep. 2008 18:35

Jeg vet ikke hvor mange av dere fantastiske skapninger som får serieorgasmer eller hva man skal kalle det. Jeg har i mitt 35 år gamle liv aldri opplevd det ihvertfall.......før nå!!! :-D
For jammen ble jeg overbevist om at det går an jeg og! Har datet ei jente litt nylig, og det ser ut til å gå veien. Etter å ha funnet veien til halmen så har vi snakket en del om hva vi liker og ikke. Jeg tror nemlig trygghet oss imellom er viktig slik at man kan slippe seg helt løs!
Ihvertfall så brukte vi en god stund på forspillet og at jeg "tok meg av" henne, og etter den første så fortsatte jeg bare. Jeg juger ikke når jeg sier at hun kom 6-7 ganger!! Det var utrolig digg å se henne få slikt utbytte!
*Lucky me* :-P

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 18:39

@super74 - I hear you!

@he he - aha.... greit, da har jeg også fått 6 på rad faktisk, hvis en hel natt telles som en akt.

@skjult id - "overdriver litt så det kanskje kan høres ut som noe som ligner en orgasme..." Må ikke fake, må aldri fake!!! Det er jo derfor de tror de gjør det riktig og aldri lærer hvordan... Og om de så gjør det riktig og du allikevel ikke kommer, så si det i stedet. Ingen menn vil at en dame skal fake. Alle vet at det finnes ganger hvor man ikke kommer helt mål. Vent en stund og prøv igjen i stedet. But don't fake it, det er jo som å lyve.

Skjult ID med pseudonym tja ma. 29 sep. 2008 18:40

(Skjult ID ) Stikk motsatt av meg, kan holde på lenge å har hun i fokus å prøver så godt som mulig å få det til, med de hjelpemiddlene jeg har tilrådighet. Men hun likte kjappe, noen vil si det var luksus, men ble runkemaskin, og absolutt ikke aktiv, direkte lat å kjedelig. Absolutt ikke samspill og forskjellige. Hun ville ha alt men ga ikke en ting i retur.

Bra sex kommer ikke an på hvor lang tid en bruker, hvor mange orgasmer en har og hvor ofte en gjør det, bare for å si det. Det er sin egen nytelse, nytelse i sammen å nytelsen av å se at den andre nyter, nytelsen :-) Og den er variabel.

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 18:43

@NoPlayer - Ja, lucky you :-) Utrolig digg, da snakker vi god kjemi på mer enn ett område :-) Se og kom deg ut herfra og dra på besøk da, mann! ;-) Lykke til!

(mann 53 år fra Vestfold) ma. 29 sep. 2008 18:45 Privat melding

En som er god til og danse, virkelig god...Har rytmen i kroppen....
Han er en god.... kanskje fantastisk elsker....

Stemmer dette jenter?

Skjult ID med pseudonym NoPlayer ma. 29 sep. 2008 18:46

He he.....skal på besøk om et par timer. Må bare titte litt på forumet vettu! ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 29 sep. 2008 18:47

Jeg vil nok si at kvaliteten teller mer en kvantiteten .... hehehe
Det er ikke godt med masse sex hvis det er dårlig sex ... men liker ikke ligge på latsiden ;oP

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 18:55 Privat melding

Nei....latsiden kan man ikke ligge på.......
heller en skikkelig økt .....

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 18:57

@ Sciroco - tror det kan være en sammeheng der ja, men det holder jo ikke å være god til å danse. Man må ha "håndlaget" ellers også...:-) Men ift bevegelse, så har jo gode dansere vesentlig bedre kroppskontroll enn den jevne, antagelig. Men kjemi, tiltrekning og interesse... viktige faktorer.

Skjult ID ma. 29 sep. 2008 19:01

A propos fake:
Prøver å holde å holde det på riktig side av "fake-streken", men funker det ikke sier jeg bare at nå orker jeg ikke mer... Er helt enig i at det er dumt å fake. Men det er ikke så stas for ham om jeg sovner heller... Har dessverre skjedd et par ganger... Fysjomfy, fylla har sjelden noe med god sex å gjøre! Med noen hederlige unntak :)

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 19:03 Privat melding

Det finnes ingen regel uten unntak...:)

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 19:08

@skjult id - sovner?? Da var det alkohol involvert vel? Og nei, fyllesex er sjeldent en hit...:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 29 sep. 2008 19:11

*Man må ha håndlaget, man må være god til å danse, man må ha vesentlig kroppskontroll, man må ikke ligge på latsiden, man må ha god teknikk, kunne trykke på rette knapper - og man skal gjerne ha orgasme 6-7 ganger etter hverandre for å være god i "faget" *

Spør dere meg, synes jeg mange av dere snakker om sex som om det skulle være en konkurranse. En idrettsgren. Elitesex.

Til syvende og sist er det få ting som virkelig er viktig for å ha god sex:
Vilje til å være god mot sin partner, klare å ta imot det som blir gitt - og evne til å nyte sammen. Sammen. Sammen.......

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 19:15

@ Zitelle - jeg ser hva du mener, men det er nå engang slik at det ikke hjelper hvor stor vilje man har til å nyte og til å være god mot sin partner - hvis det ikke er seksuell kjemi, skjer det jo ingenting. Og desverre skjer det innimellom at man ikke har den kjemien med noen man ellers digger. Antall orgasmer er helt uvesentlige ja. Jeg er fornøyd med en per gang ;-) Men èn synes jeg man må kunne få/gi/klare/fikse uten at det er å være kravstor :-)

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 19:19 Privat melding

En god kombinasjon av alt så kommer man langt....til rett tid og rett oppskrift....

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 29 sep. 2008 19:20

Klarer meg med en pr gang jeg også..... :-))))))))

Skjult ID med pseudonym bergen26 ma. 29 sep. 2008 19:27

Det er som mange sier at det kommer veldig an på kjemien og hvordan personen er i forhold til hverandre. Trygghet er og utrolig viktig, gjerne at en vil det samme.

Det er veldig forskjellig på hvordan det er med orgasmer også, jeg har vært sammen med en som etter at hun fikk 1 orgasme var hun veldig fornøyd. Tok gjerne ganske lang tid før dette skjedde. Og den siste var det opp til 9 orgasmer i en omgang... Hun kunne komme veldig fort, spesielt når en visst hvor de erogene sonene er...

Alt i alt, så virker det som regel at jo bedre enn har lyst til og bli kjent med hverandre og kroppene jo bedre blir det.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 29 sep. 2008 19:29

Anais
Om man ikke har kjemi med noen, går man ikke til sengs med vedkommende. Så enkelt.
Og om man skulle være dum nok til å gjøre det, kan man ikke forvente god sex. Selvsagt.

Skjult ID med pseudonym bergen26 ma. 29 sep. 2008 19:32

Det er som mange sier at det kommer veldig an på kjemien og hvordan personen er i forhold til hverandre. Trygghet er og utrolig viktig, gjerne at en vil det samme.

Det er veldig forskjellig på hvordan det er med orgasmer også, jeg har vært sammen med en som etter at hun fikk 1 orgasme var hun veldig fornøyd. Tok gjerne ganske lang tid før dette skjedde. Og den siste var det opp til 9 orgasmer i en omgang... Hun kunne komme veldig fort, spesielt når en visst hvor de erogene sonene er...

Alt i alt, så virker det som regel at jo bedre enn har lyst til og bli kjent med hverandre og kroppene jo bedre blir det.

Skjult ID med pseudonym bergen26 ma. 29 sep. 2008 19:37

Det er som mange sier at det kommer veldig an på kjemien og hvordan personen er i forhold til hverandre. Trygghet er og utrolig viktig, gjerne at en vil det samme.

Det er veldig forskjellig på hvordan det er med orgasmer også, jeg har vært sammen med en som etter at hun fikk 1 orgasme var hun veldig fornøyd. Tok gjerne ganske lang tid før dette skjedde. Og den siste var det opp til 9 orgasmer i en omgang... Hun kunne komme veldig fort, spesielt når en visst hvor de erogene sonene er...

Alt i alt, så virker det som regel at jo bedre enn har lyst til og bli kjent med hverandre og kroppene jo bedre blir det.

Skjult ID med pseudonym sciroco ma. 29 sep. 2008 19:40

@bergen26

Stammer du??????

Skjult ID med pseudonym bergen26 ma. 29 sep. 2008 19:44

Det er som mange sier at det kommer veldig an på kjemien og hvordan personen er i forhold til hverandre. Trygghet er og utrolig viktig, gjerne at en vil det samme.

Det er veldig forskjellig på hvordan det er med orgasmer også, jeg har vært sammen med en som etter at hun fikk 1 orgasme var hun veldig fornøyd. Tok gjerne ganske lang tid før dette skjedde. Og den siste var det opp til 9 orgasmer i en omgang... Hun kunne komme veldig fort, spesielt når en visst hvor de erogene sonene er...

Alt i alt, så virker det som regel at jo bedre enn har lyst til og bli kjent med hverandre og kroppene jo bedre blir det.

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 29 sep. 2008 19:46

Er du trygg på deg selv og din egen kropp .. og tørr å utforske nye ting ..... tror jeg man er en god elsker .. det er snakk om lese partneren ... s e på ham/henne ... ;o))

Skjult ID med pseudonym TS ma. 29 sep. 2008 19:50

Men altså: Hvllke bommerter gjør ofte vi jenter? (snakker om første gang, ikke lange par-forhokd)

Skjult ID med pseudonym bergen26 ma. 29 sep. 2008 19:50

Det er som mange sier at det kommer veldig an på kjemien og hvordan personen er i forhold til hverandre. Trygghet er og utrolig viktig, gjerne at en vil det samme.

Det er veldig forskjellig på hvordan det er med orgasmer også, jeg har vært sammen med en som etter at hun fikk 1 orgasme var hun veldig fornøyd. Tok gjerne ganske lang tid før dette skjedde. Og den siste var det opp til 9 orgasmer i en omgang... Hun kunne komme veldig fort, spesielt når en visst hvor de erogene sonene er...

Alt i alt, så virker det som regel at jo bedre enn har lyst til og bli kjent med hverandre og kroppene jo bedre blir det.

Skjult ID med pseudonym hehe ma. 29 sep. 2008 19:52

@ TS

Ikke klare og slappe av, være dere selv og nyte....
Ikke klare og kommunisere, men ta til takke med det som kommer....

Skjult ID med pseudonym TS ma. 29 sep. 2008 19:55

hehe.. takk!
Andre ting?

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 29 sep. 2008 19:57

Kan tenke meg at noen jenter er "utrygge" i situasjonen første sex ..
Kjempe nervøs, "hva om han ikke liker det jeg liker ?", "Tenk om han insisterer på å .... "(skriv det som passer ..)
Men da er det opp til mannen å gjøre henne trygg og avslappet ... (hvis ikke han er like nervøs da.. da kan det hende det ikke blir noe i det hele tatt ;oP)

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 19:58

@Zitelle - "hvis det ikke er seksuell kjemi" sa jeg. Tydeligvis er det nødvendig med nærmere forklaring på det jeg trodde var soleklart. Eks: Man kan treffe et menneske man har god kjemi med. En type kjemi som gjør at man tror at den seksuelle kjemien også er der. Når man så går til sengs sammen, kan det en sjelden gang skje at man oppdager at den seksuelle kjemien ikke er tilstede - altså at man ikke funker godt sammen seksuelt. Jeg aner virkelig ikke hvordan dette kan forklares noe klarere enn dette, men jeg vil i første hånd råde deg til å lese hele innlegget før du kommenterer.

"Om man ikke har kjemi med noen, går man ikke til sengs med vedkommende. Så enkelt.
Og om man skulle være dum nok til å gjøre det, kan man ikke forvente god sex. Selvsagt."

Dette er innlysende og du er tydeligvis ikke i nærheten av å forstå hva jeg skrev.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 29 sep. 2008 20:02

Smiler.....hvorfor forsvarer du deg når jeg ikke har angrepet deg, Anais? :-)
Jeg prøvde ikke å forstå noen jeg egentlig annet enn å fremme min enkle lille sannhet om hva god sex er. For meg.

Og det du skisserer i eksempelet ditt har jeg aldri opplevd. Sorry to say.

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 20:03 Privat melding

Tror nok at
Zitelle og Anais er inne på samme ting, bare forskjelige defenisjoner...:)

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 29 sep. 2008 20:14

Her er noen forslag på varianter av sex :

Ta dere tid til het, langsom sex
Bruk tiden og la veien mot orgasmen være målet i seg selv. Utforsk hverandres kropper og nyt tiden sammen. Effekten varer lenge og dere knytter nære bånd.

Sex med lynets hastighet
En kjapp en er nesten som et jordskjelv, det er over på et blunk. Når du som kvinne foreslår en kjapp en, scorer du mange ekstra kjærestepoeng, i tillegg til at du føler deg litt rå. Men ikke glem glidekremen, den er deres beste venn når dere ikke har tid til oppvarming...

Show-off sex
Mange synes det er enklere å holde en tale foran 500 personer enn å onanere foran partneren. Det er derfor denne handlingen er så spesiell og nær. Eksperter sier at for en mann å se en kvinne tilfredsstille seg selv er en nummer en fantasi.

Bry-seg-om sex
En av grunnene vi oftest oppgir for å ha sex, er å få nærhet og føle seg elsket. Det er derfor sexen i forhold ikke alltid trenger å være dampende het. Noen ganger er koselig og øm sex den deiligste.

Rå sex
Høylytt, rå sex er også en god ingrediens i et forhold. Dere kaster hemningene har skikkelig doggy-style sex.
Hun tar kontrollen
Det er ofte mannen som styrer sexakten. Derfor er det ekstra spennende hvis hun tar styringen over det som skal skje.

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 20:15

Det er stor forskjell på å forsvare seg og å prøve å forklare. Jeg prøver å forklare deg hva jeg mente, ettersom du helt tydelig ikke forsto det. Nei, jeg forstår at du aldri har opplevd det, da ville du forstått hva jeg sa.... :-)

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 20:16 Privat melding

1-2-3-4 var gode varianter......

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 29 sep. 2008 20:18

ikke nr 5?? ;oP

(mann 43 år fra Hedmark) ma. 29 sep. 2008 20:20 Privat melding

Jo den glemte jeg...:) og bytta bort..
1-3-4-5 skulle det være...

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 20:49

@Smily - WEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ja til alt! He he...:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 29 sep. 2008 20:54

Anais
Vet du hvorfor jeg ikke har opplevd det? Fordi jeg går ikke til sengs med menn jeg ikke tenner på.
Og igjen: Jeg forsøkte ikke å forstå hva du sa. Jeg prøvde bare å forklare hva jeg mener med god sex. For meg :-)

The end.

Skjult ID med pseudonym Anaîs ma. 29 sep. 2008 21:21

Ha ha ha :-) Jeg ler meg snart ihjel her!

Forslag: Neste gang du ikke prøver å forstå hva noen andre mener, så ikke referer til vedkommendes innlegg i ditt eget.

Og kun for å klargjøre, så vil jeg påpeke at heller ikke jeg går til sengs med menn jeg ikke tenner på. Men dette er nytteløst å prøve å forklare deg. I rest my case...:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 29 sep. 2008 21:28

;-)

Skjult ID med pseudonym TS ma. 29 sep. 2008 23:01

Ok. Jentenes tur. Hva er gutta sine største bommerter?
Jeg kan starte: De har for høyt tempo. Særlig på fingring (muligens i sin iver på å få flest mulig orgasmer?:-).
Sakte er bedre. Ta små pauser. Bygg opp. Vent lenger før du øker tempoet.

Skjult ID med pseudonym Morag ma. 29 sep. 2008 23:05

De har sett for mange pornofilmer. For mye jokking og for lite sanselighet, nytelse og rafinement og det meste av alt annet.

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 29 sep. 2008 23:30

De leser for mye om multiorgasmiske jenter på forum. ;-) Ergo = forventningene stiger til uoppnåelige høyder. *ler* Med fare for stor fallhøyde...;-)
(Kan sikkert ramse opp her, men seriøst....? Hvem av gutta husker det de leser her, når det kommer til Action Jackson?)
Tips? Spør dama det gjelder. ;ø))

*Amourine - fortsatt sex-guru*

Skjult ID med pseudonym s ma. 29 sep. 2008 23:49

Er dere skitne igjen nå?

Nei og nei, hvor skal dette ende.

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 29 sep. 2008 23:51

@ s
Sikkert i vaskehallen igjen, da? ;-)

Skjult ID med pseudonym s ma. 29 sep. 2008 23:53

Hæhæ, ja, kanskje det.

Evt. grønnsåpe - det hadde nok blitt heftig.

Skjult ID med pseudonym Wussi ti. 30 sep. 2008 21:52

Prøv dette her , driv henne til nesten orgasme med hendene eller deg og stopp , klem henne , kyss henne og fortell henne hvor vidunderlig og flott kvinne hun er , hør etter pusten hennes og kjenn hvordan leppene hennes hovner når du skysser henne , gjør det flere ganger inntil hun ønsker selv å komme , min venn hvis ikke hun biter deg under akten , så har du ikke klart å gjøre det ordentlig , hvil etterpå og nytt å se en tidsfrestillt kvinne , det er det vakreste syn som fins ........;))

Hva med dere jenter ?

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 30 sep. 2008 22:07

Wussi: Om det er mulig å bli mer enn 100% enig med en annen forumdeltager så er dette et sådant øyeblikk :-)

Skjult ID med pseudonym Wussi fr. 3 okt. 2008 20:13

@ ....

Det er rart at jentene på sukker ikke vil dele noen av sine erfaringer ;)