Alle innlegg Sukkerforum

Er det mulig

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Akershus) to. 29 jan. 2015 21:15 Privat melding

Alt dette snakket om å være høflig med å svare tilbake er det definitivt slutt på fra i dag, i alle fall på møteplassen hvor dette hendte. Jeg har fått flere uhøflige svar tilbake når jeg pent har takket for melding men sagt at jeg ikke ønsker videre kontakt. Han ene inviterte meg ut på kaffe og svaret tilbake var når jeg sa at jeg ikke ønsket videre kontakt at det var definitivt gjensidig og ta en titt i speilet hehe...ja det var jo koselig. Må nevne at dette er mannfolk som er en del år eldre enn meg, de er de takler avslag verst. Men hatt flere lignende tilbakemeldinger når jeg har høflig avvist i det siste. Så kanskje noen kan forstå at enkelte ikke gidder å svare tilbake pga slike svar, det skjer sikkert her på sukker også for enkelte. Ja ja det var dagens utbrudd :P

(mann 37 år fra Oslo) to. 29 jan. 2015 21:21 Privat melding

Huff, sånt er trist å høre om synes jeg. Voksne folk må da klare å håndtere harmløse avvisninger som det man får i nettdating.

Skjult ID med pseudonym Voksendame to. 29 jan. 2015 21:30

Er det ikke stort sett de samme som er på møteplassen som er på sukker? Iallefall av de menn jeg har sett mellom 40-60 år, syns det er mye av de samme som går igjen begge nettstedene...

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 29 jan. 2015 21:32 Privat melding

hehe bryr meg kanskje ikke så mye, men kjenner at jeg blir lei når jeg leser forumet her om hvor uhøflig man er hvis man ikke gidder å ta seg tid til å svare tilbake. Men når man får slike tilbakemeldinger da har ikke jeg lyst å bruke tid og energi på å være høflig lengre.

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 29 jan. 2015 21:33 Privat melding

@Voksendame

Jo noen, men det er mange her som jeg ikke ser på møteplassen og omvendt :)

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 29 jan. 2015 21:45 Privat melding

@EnBraFyr

Det er tungt nok å avvise tilsynelatende flotte mennesker og slike ting blir man lei av til slutt, jeg tåler en smell, jeg tåler mange smeller, derfor jeg fortsatt har svart tilbake til ja...nesten alle, vil ikke skryte på meg alle. Men en dag får man bare nok. Jeg svarer tilbake her på sukker fordi her opplever jeg slikt så sjelden at det går helt greit. Men på møteplassen har det vært skikkelig mange, så der har min høflighet stoppet, vel i alle fall for menn over en viss alder, for der er det overvekt av dårlige svar tilbake og der er det ikke skikkelig forum for å få ut litt gruff hehe :)

Skjult ID med pseudonym Flaskehals to. 29 jan. 2015 22:40

Et sitat fra Roy i IT-Crowd kan gjelde her...

"People, what a bunch of bastards!" :P

Det er synd at du får sånne meldinger, jeg har blitt avvist noen ganger og da har jeg alltid bare sent en melding tilbake hvor jeg ønsker dem lykke til videre og alt vell.

At det faktisk er eldre menn over 40 er ganske utrolig, skulle tru at folk hadde vokst fra sånn oppførsel i den alderen. Jeg er i slutten av 20 årene og kunne aldri finne meg i å oppføre meg sånn. Personlig synes jeg det er en mangel på generell folkeskikk nå for tiden.

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 29 jan. 2015 23:12 Privat melding

@EnBraFyr

Hahaha det svaret hadde fått meg til å trekke på smilebåndet.