Alle innlegg Sukkerforum

Hva gjør at hun ikke får en date 2?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym metoo to. 29 jan. 2015 23:20

Hei!

Veldig ofte får man høre "manglende kjemi" når man ikke kommer videre i datingprosessen. Men hvorfor kom hun EGENTLIG ikke videre til neste date?

Kunne tenke meg å høre erfaringer her fra menn. Kvinner må gjerne delta med sine erfaringer, men jeg vil gjerne at denne tråden skal handle om hva KVINNER ikke bør gjøre/si/ på første date, eller hva som ble siste deal braker. (Det finnes en tråd om råd til menn her på forumet allerede).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 29 jan. 2015 23:28

Vet ikke jeg vel. Jeg ville gitt ei dame både 2 og 3 dater før jeg gjorde opp en endelig mening.

Det skal litt tid for at det blir så ille at jeg ikke vil det. Men da må jeg bare skylde på meg selv for å ha gjort en dårlig jobb på forhånd.
For meg vil mye sånne småting som rare temaer og slikt bare bli kreditert til at en er litt nervøs.
Derfor får de en date 2 og 3 om de vil. Hvis det rare forsetter derimot, da er det litt verre.

Men det bunner mye ned i at en har en god kontakt at det kan være en liten gnist der. :)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 29 jan. 2015 23:32

@powpow.
Ok, Du må gjerne svare ut fra 3. date hvis det er mer naturlig for deg. Jeg er ute etter hvorfor hun ikke kommer videre. :)

@durr
Hva var verst? At hun ikke ville sitte ved siden av deg eller var kjedelig?
Hvordan kunne du slå fast at hun hadde dårlig selvtillitt?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 29 jan. 2015 23:44

Jeg sier det jo egentlig nederst i posten. At det mangler den gnisten som gjør at vi kan være annet enn venner.

Mangelen kan være fordi jeg føler at hun ikke har/viser samme interessen.
Den lille følelsen at hun her har jeg lyst til å pule, lyst til å våkne ved siden av, lyst til å gjøre ting sammen med, lyst til å holde i hånden, lyst til at hun sovner i armkroken min med hodet på brystet fordi filmen ikke var så spennende allikevel.

Og den følelsen kommer ikke eller blir ikke borte kun av små ting hun sier gjør. Det er det helhetlige bilde. De små tingene hun ikke tenker over at hun gjør.

(mann 37 år fra Oslo) to. 29 jan. 2015 23:46 Privat melding

Jeg trenger å føle en connection og ikke føle at hun forventer at jeg skal være noe eller noen jeg ikke er. Jeg trenger sammenfallende verdier (tenkt eksempel: en dame som snakker nedlatende om folk av en annen hudfarge eller økonomisk situasjon enn henne selv og genuint mener hun er bedre enn andre mennesker fordi hun tjener mer; game over) og en følelse av at hun er seg selv og ikke spiller en rolle hun tror jeg vil se.

Av og til er både verdier og alt annet på plass, men fysisk tiltrekning er ikke til stede. Det fungerer heller ikke. Skal jeg henge med noen jeg har like verdier og interesser som men ikke er tiltrukket av har jeg kompiser.

Hun må også stå for sine egne meninger som @Powpowgutt er inne på - ikke vær enig med meg fordi du tror jeg vil like deg bedre, vær uenig om du er uenig.

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 29 jan. 2015 23:50 Privat melding

Vil bare si på generelt grunnlag at det om man skal sette seg på andre siden av bordet eller på samme side av bordet er et vanskelig valg. Samme side ER ikke naturlig, selv om å sette seg på andre siden dreper alle muligheter til å være fysiske med hverandre (som du kaller det).

Jeg stemmer for at kaffebarer (eller andre steder som har bord) ikke lengre skal være den mest brukte datingarenaen!! Hvem er MED,rekk opp hånda!

Skjult ID med pseudonym villvakker to. 29 jan. 2015 23:53

Rekker opp!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 30 jan. 2015 00:02

Hvorfor det? Hva er galt med å sitte ovenfor hverandre?
Jeg har uansett ikke tenkt å tafse på første treffet så...

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 01:48 Privat melding

"Lyver med bildene sine"...Hva er det egentlig? Hvordan du tolker og forestiller deg at dama er ut ifra et bilda av henne,kan vel ikke hun noe for. Med mindre det er et helt annet menneske det er bilde av,så LYVER hun vel ikke?!! Din oppfatning og forventninger var feil....DIN feil,ikke dama sin vel?

Gutter altså.....pffff!

Ser det er klagd flere steder på forumet at damer "lyver på bildene sine"...synes det er merkelig hvis det er så utbredt som det virker å være her inne. Tror heller det er menn som ser et bilde,tolker utfra ønsker og "behov",og får av dette en viss forventning om hvordan dama ser ut IRL.

Skjult ID med pseudonym tnbm fr. 30 jan. 2015 02:00

@freyja
Kanskje ordvalget var litt i krasseste laget, men det er ikke uvanlig at bilder "lyver" uavhengig om det var intensjonen eller ikke. Var på date med en som så ganske annerledes ut i virkeligheten. Men det var fordi hun hadde ca samme uttrykket på bildene. Ikke det at det var noe negativt i dette tilfellet, men viser bare at bilder kan "lyve".

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 30 jan. 2015 08:50

Tusen takk for svarene så langt. Det var mye bra.

@ Durr og @Girl : Jeg kan egentlig ikke se for meg så mange steder det er mulig å sitte ved siden av, da flest steder jeg har vært på har bord. Jeg hadde selv tenkt at det var litt unaturlig ved siden av på første date, men det er greit å i alle fall ha i bakhodet at andre kan oppleve det avvisende…

@durr
Når du sier at hun ga seg med en gang dere var uenige. Tror du det var fordi hun tenkte at du vet best, eller at hun var konfliktsky men egentlig mente hun hadde rett?

@EnBraFyr
Komfortabel og utfordra på en gang. Med en dash humor. Det var fine stikkord!

@Powpow - det er notert at hun må ha den lille x-faktoren som gjør at man vil være nær på alle måter. Men hender det ikke at du tenker: Nei, du får ikke en date til? (Som går på konkrete ting?)

@Chris: Det er notert at verdier bør være sammenfallende og at hun må stå for sine meninger - og ikke leve opp til hva hun tror at du vil hun skal si. Fysisk tiltrekking må være der. Er det noe konkret som har gjort at den ikke har vært der? (f.eks Fjellstøvler på cafedaten eller tyggegummi-tygging?)

@Mann26
Fysisk tiltrekning det viktigste i første runde. Det er greit. Og det er ikke greit å lyve på bilder, enten det var intensjonen eller ikke og enten det er "løgn" eller ikke som Freyja er inne på. Kanskje er det som @Girl sier viktigere enn vi tror å ikke selge oss på noe som utseendemessig ikke stemmer 100% med dagens virkelighet - selv om det betyr færre dater og mindre trøkk. Det er notert.

Er det andre ting en dame har sagt eller gjort (kan være dustebagateller for den del) på date eller i førsteinntrykket hvor dere har tenkt at: "Nei, det stopper nok her…" ?

(mann 37 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 10:26 Privat melding

@metoo

Jeg har gitt opp å forstå hva jeg er tiltrukket av. Har opplevd å være tiltrukket av tynne jenter, jenter med litt mer å være glad i, utrente jenter, trente jenter, jenter med alle ansiktsformer og alle hårfarger.

Det bare er der når det er der. Noen finner jeg mer tiltrekkende etter å ha blitt kjent med dem, men *noe* rent overfladisk må alltid ligge til bunns for det hele.

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 10:36 Privat melding

På date har jeg både hørt de som synes jeg er mye penere i virkeligheten,og de som har sagt at jeg har litt mer "bollekinn" i virkeligheten. Og tenker som så at da er det jo hvordan man har tolka de bildene som ligger ute. Jeg hater å ta bilder av meg selv, og derfor er jeg ikke god på ulike vinkler og div. Sendte et bilde til en kar der jeg syntes jeg så helt for jævlig ut, med budskapet "skal du like meg,må du like meg på.mine dårlige dager også. Han syntes DET bilde var kjempefint...så jeg har tydeligvis ikke greie på hva som er fint og ikke! Hahahahaha

Så om det er noen fremtidige dater der ute kommer til å synes at jeg lyver på bildene mine....sorry, det er i såfall ikke meningen. Synes gutta har en tendens til å tolke og tro at vi gjør så mye rart og "galt" med vilje,selv om det i mange situasjoner ikke er en hensikt bak. Slutt å anta og tro,og spør Istedet. Kanskje det er en god forklaring bak....

(kvinne 50 år fra Hedmark) fr. 30 jan. 2015 10:54 Privat melding

Hmmmm.... Å sitte på hver vår side av et bord... Kjempegreit synes jeg..
Da er det lettere å se ansikt, øyne, smil osv og man kan da lett berøre hverandres hender over bordet også ;)
Sitter man ved siden av hverandre mister man litt muligheten til å se uttrykk, reaksjoner osv noe som jeg synes er viktig. Og jeg liker å se personen jeg snakker med i øynene. Ikke panisk, men ønsker å kunne møte blikket mer enn å se ut i rommet iallfall :)
Og det er da litt romantisk å ta hverandres hender over bordet også da ;)

Jeg har aldri fått noen tilbakemelding på hvorfor jeg ikke har fått date to, så jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fått det ;)
Jeg har bare fått fravær og taushet ;)

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 11:29 Privat melding

De to som har sagt akkurat det,har lagt til at det ikke var negativt ment da. De bare konstaterte fakta,lissom. Hahaha

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 13:05 Privat melding

Nå er jeg blitt så gammel, Mann26, at jeg ikke så ofte befinner meg i settinger der det er naturlig at folk tar bilder av meg. På turer og lignende med andre,så tar man liksom bare av barna... og er nok ikke den som roper "ta av meg også da"!! Hahahaha

Man tok oftere av hverandre når man var ute på vorspiel og fester.

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 13:07 Privat melding

Hmmmmm. ..kanskje jeg skal spørre på neste date,om HAN kan ta et bilde av meg som han synes representerer meg "riktig", hahaha

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 30 jan. 2015 16:24

"Chris

Jeg spurte jo ikke om hva som gjorde at du falt for en dame, men hva som gjør at hun IKKE får en ny date de gangene det har skjedd. ;-)

Gjør damene aldri noe rart som er deal breaker? Er ute etter litt morsomme historier.

Mann 26 Du sier: "Snakke mye om eksen, snakke mye negativt om menn, snakke om hvor mange menn som forgjeves prøver å sjekke hun opp til vanlig. Ikke stille spørsmål men holde monolog... Ja det er vel ting kvinner ikke liker hos menn heller." Ja det er riktig - disse tingene går begge veier.
Jeg har mange tanker om hva som gjør at en mann mister en stjerne, men lurer på hva som lett fører til at en kvinne mister en? Hva kan jeg som dame kan lære å ikke gjøre på date 1?

Dere har vel noen ganger tenkt: Oj, den skjærende stemmen? Det blir bare denne daten!. Eller: Her stinker det hårspray, orker ikke dette hver dag! Eller noe helt annet. ;-)

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 30 jan. 2015 18:36

Hahahhaha. Veldig bra, EnBraFyr… :)

Er noe sånt jeg er på jakt etter ja.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 30 jan. 2015 18:57

@metoo

Det har ikke skjedd til nå nei.
Om det skulle skje, så er det 2 grunner til at det kan skje.
1) Jeg har gjort en dårlig "jobb" på forhånd i min evaluering av henne og om vi har noe til felles.

2) Hun har rett ut løyet mye om ting som det er utilgivelig å lyve om.

Men begge kan mer eller mindre unngås om jeg gjør en god "jobb" på forhånd.

Skjult ID med pseudonym zztop lø. 31 jan. 2015 23:17

For min del har det kun gått på utseendet, de gangene jeg ikke har ønsket å gå videre. Klarer ikke finne ut av om resten er bra eller ikke på kun en date. Kan være verdens beste person, men føler jeg ingen fysisk tiltrekning er det ingen vits for min del. Er tiltrekningen der vil jeg gjerne treffes flere ganger for å bli bedre kjent.
Når det er sagt, så bruker jeg jo en del tid i forkant på å bli litt kjent for å sile ut de som er uinteressante.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 1 feb. 2015 00:28

Ok, så det er ingen som har vært på kino og sett type Bodyguard, og hørt dama synge høyt med på "I will always love you" og bare tenkt: Nei, sorry…. der mista jeg trua! ;-)

Jeg skjønner jo at det må være en tiltrekning der for å ville sees igjen. Noe som betyr at er det ikke en tiltrekning der så vil man ikke sees igjen. Men er det virkelig sånn at en kvinne nesten ikke kan gjøre eller si noe fulllstendig feil på date så lenge hun er attraktiv og det finnes en tiltrekning?

(mann 37 år fra Oslo) sø. 1 feb. 2015 00:33 Privat melding

@metoo

Motsatte av alt jeg listet opp == game over.

Derfor jeg heller sa det sånn :p.

(mann 30 år fra Østfold) sø. 1 feb. 2015 00:41 Privat melding

1. Profilen var ikke ærlig nok.

2. Virkeligheten samsvarte ikke med tekstingen.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 1 feb. 2015 01:21 Privat melding

@EnBraFyr

Evt bare case på liste <> dame så trunker vi bare tabellen... Kort prosess.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 2 feb. 2015 00:09 Privat melding

Jeg har enda ikke sagt til noen at det her fungerte ikke, jeg vil ikke treffes mer etter ett treff. Om motparten vil treffes på nytt skal man da alltids gi det en sjanse (skal ha gått veldig ille hvis ikke). Men enten så har hun sagt det til meg, eller så har kontakten bare naturlig dødd ut (har skjedd i de fleste tilfellene). Har truffet snaut halvparten mer enn én gang (dog er det ihvertfall ett av de tilfellene jeg ikke vil kalle for en date).