Alle innlegg Sukkerforum

Hva er normall vekt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BMI fr. 30 jan. 2015 11:50

Jeg er en mann som har vært på sukker en stund men har hatt mange misslykkede dates. Det kommer damer som definerer seg selv som slanke men har 5 kg ekstra både her og der.

Jeg lurer på hva som legges i de ulike kategoriene, slank, normalvektig og atletisk.

Jeg er 44 år og ser at mange som jeg anser å være normalvektig til tykk definerer seg selv som slank eller atletisk.
Jeg er 183 cm høy og veier 83 kg trener regelmessig, jeg anser meg selv å være normalvektig+, jeg har møtt damer som er 20 cm kortere og 10 kg lettere som definerer seg selv som slanke.

Hadde det ikke vært lettere om alle la inn høyde og vekt så kan den som leser avgjøre hva man liker.

Er tykk det nye normale?

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 12:19 Privat melding

Hvorfor være så opphengt i vekta?
Du skal vel ikke snakke med den vel.
Når det gjelder hva som blir ansett som slank, normal og tykk, så tror jeg det ikke er noen fasit vektmessig på det. Det har mye å si hvordan kroppen er bygd opp, om du har muskler eller bare et lag med fett.

Når de tallene du sier du veier og måler popper opp, så tenker jeg først og fremst at du er en slank mann. Dernest tenker jeg at du er kroppsfiksert, og så tenker jeg at dette er ikke noen jeg ønsker å bli mer kjent med siden jeg ikke er fiksert på kropp og vekt.

Selvsagt har jeg mine krav til en manns utseende, men de er ikke fastlåst. Bare et krav er fastlåst, og det er at mannen ikke bør veie over 150 kg. Men slikt kan du se ut fra bilder. Normalt utseende menn er egentlig ganske sexy synes jeg.

Skjult ID med pseudonym Skalle fr. 30 jan. 2015 12:35

Jeg tenker at det også har noe med alder å gjøre. Normalvekten for en person på 40 er nok litt høyere enn en på 20.
Hvis du som 44 åring veier 83 kg og er 1,83 m høy, så ville jeg anse deg som slank til normalvektig (eventuelt atletisk hvis du trener mye)..men normalvektig kunne jeg også sagt om du veier 90.
Ikke lett det der ;)

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 12:39

TS, jeg er helt enig! Vekt er et enkelt mål som burde med. Ikke fordi noen er så kroppsfikserte, men fordi noen har preferanser som er helt gyldige. Det er ikke sikkert alle har like preferanser, men alle burde ha muligheten til å oppgi sin egen vekt, høyde og alder. Jeg synes det er ganske trist hvis en kvinne forventer å få en stor og sterk kar, men så kommer jeg som er lav og tynn :P (det er ikke alltid så lett å se på bildene)

(mann 44 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 12:39 Privat melding

Min erfaring er at damer med bilder kun av ansiktet som regel har noen kg for mye.

Jeg anser meg selv som "normal"
40 år, 190 cm/90 kg

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 12:41

@Meow, det stemmer, det finnes ikke noe god definisjon på hva som er normalt. Det finnes derimot en ganske eksakt definisjon av vekt, som er helt objektiv :)

(mann 37 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 12:47 Privat melding

Er det ikke mer interessant om man finner dama tiltrekkende enn hva hun veier?

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 12:54

@Chris, jo, men det finner man jo ikke ut før man sitter ovenfor henne ;) Hvis man ikke ønsker å bruke informasjonen som er i profilen, så kunne man like godt ha fjernet innholdet i profilene. Vekt er kun en liten detalj som mangler.Dette handler kun om å gjøre systemet (som i seg selv er noe spesielt) bedre ;)

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 12:59 Privat melding

@Chris: Akkurat hva jeg mener også. En dame eller mann med de overflødige kiloene fordelt over en flott kropp er mange ganger mer sexy enn en overtrent person. Dette har også med sjarm, konversasjonsevne og tiltrekningskraft å gjøre. Det er ikke mange som tenker over at Marilyn Monroe(tidenes største sexsymbol) faktisk hadde vært overvektig etter dagens standard. Hvor god hun var på konversasjon skal være usagt.

@ EnBraFyr: Nok en gang et treffende poeng fra deg ;)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 13:05 Privat melding

Norges gjennomsnittsvekt har gått oppover så dermed vil også hva som er gjennomsnittlig gå oppover. Sukker har ikke oppgitt noen grenser på hva som er hva og da blir naturligvis resultatet sprikende. Jeg vil tippe at det aldri blir et krav om å oppgi vekt her inne, mange ville nok heller slettet profilen enn å oppgi det...

Denne siden har noen inndelinger, uten at kalkulatoren nødvendigvis er så nøyaktig:
http://www.treningkosthold.no/kalkulator/fettprosentkalkulator.aspx

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 13:11

Vekt er ikke tabu, det er bare vekt. At BMI ønsker en bedre måte å forholde seg til vekt på forstår jeg godt. Kroppsfasong har så subjektive kategorier at det blir et veldig unøyaktig mål, det kan føre til misforståelser.

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 13:14

Det hadde vært morsomt om vi hadde fire kategorier for alder: ung, gjennomsnittlig, gammel, gammel-men-føler-seg-ung. Tror ikke akkurat det hadde vært tilfredsstillende :P

For høyde kunne vi hatt: lav, gjennomsnittlig, høy, superhøy.

Så kunne vi diskutert om hvor overfladisk alder og høyde var ;) Da ville jeg nok stemt for nøyaktige tall.

(mann 37 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 13:19 Privat melding

@Adso

Det er en helt søkt sammenligning og det tror jeg du vet godt.

Siden vi er enige om at faktisk tiltrekning er helt uavhengig av vekt ser jeg heller ikke hvorfor du faktisk bryr deg om det.

Jeg tror mange bruker sukker feil; du skal ikke falle for noen på sukker. Du skal bruke sukker for å finne noen du faller for.

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 13:21

@Chris, forklar meg hvorfor det er en søkt sammenligning. Hva er forskjellen på høyde og vekt?

Jeg er helt enig med deg i at vi bruker sukker som et verktøy for å finne noen potensielle partnere. Jeg ønsker bare å forbedre verktøyet for alle.

(mann 37 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 13:26 Privat melding

Høyde er universalt. Er du 185cm høy som kvinne er du kanskje ikke så interessert i en mann på 165.

Om du veier 15-20kg fra eller til kan være helt irrelevant ift hvor tiltrekkende du er. Det er en *subjektiv* vurdering hvordan dette påvirker deg og hvor attraktiv du er.

Høyde er en *objektiv* parameter som sier noe om hvem som er høyest.

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 13:31

@Chris, vekt er like universalt. At det er større fordommer knyttet til høyde, gjør ikke at høyde er mer universalt. Jeg bryr meg lite om kvinnen eller mannen er 10 cm høyere eller lavere enn meg. Nå lar du samfunnet diktere hva som er akseptabelt og ikke. Høyde er mer tabu, men det betyr ikke at det ikke er et overfladisk og teit mål. Kvinner og menn som er lave, kan være supersexy og kule ;)

Vekt er et objektivt mål som sier noe om hvem som er tyngst.

(kvinne 50 år fra Hedmark) fr. 30 jan. 2015 14:08 Privat melding

Jeg har stort sett bare bilder av ansikt, men nå er jeg ikke helt der at jeg står og tar bilder i speilet da ;)
Jeg har både i bilder og profil opplyst at jeg er stor og har ingen problem med å innrømme det, men å opplyse vekta ser jeg ingen hensikt i :)

Ta meg som jeg er eller gå glipp av ei stor og flott dame med et stort hjerte fylt med masse kjærlighet for den rette ;)

(mann 29 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 14:19 Privat melding

Må jo slenge meg med her da! :) Jeg er 168 og veier ca 87 kg, Jeg er absolutt ikke slank, men jeg har veldig kraftig benbygning (aldri brukket et eneste ben!) og jeg trener kondisjon + styrke og jeg jobber i et veldig fysisk yrke. Derfor vil jeg nok aldri bli tynn, noe jeg heller ikke vil! Jeg er mann og menn skal ha nok muskler og fett til og overleve en vinter :) Jeg har vippet litt mellom de to vekt kategoriene normal/noen kilo ekstra eller hva den heter, men jeg skal vel egentlig bare holde meg unna den normal båsen, siden jeg da har litt mage! :) Men jeg er glad i magen min, det er den som passer på den gode maten jeg har spist!

Godt ordtak som jeg hørte for mange år siden - Det er bedre og ta med seg tønna på stranda enn en 6- pack!

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 14:26

@90Matsern, med så godt humør og godt forhold til egen kropp tror jeg kvinnene blir sjarmert. Ofte bryr vi oss selv om detaljer ingen andre legger merke til ;)

(mann 45 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 14:42 Privat melding

For min del kunne vekt eller BMI godt vært et felt inne her, men med tanke på at kroppsfasong er frivillig å oppgi nå er rimelig sikkert at et slikt nytt felt også måtte vært frivillig.

Problemet er at folk møtes med ulike forventninger. Med tanke på at dette er et stadig tilbakevendende tema her på forumet burde nok noe gjøres fra Sukker sin side.

Jeg er for at alle kan være som de er, men alle matcher ikke alle. En ting man kan gjøre selv hvis man er opptatt av at partneren skal være det slank er faktisk å skrive det i profilen. Det er litt fordommer mot det, men man overlever. Da spiller man i alle fall med åpne kort :)

Skjult ID med pseudonym Gjørdsjøl fr. 30 jan. 2015 14:52

Hei alle damer i Osloområdet +/- 30
Hvorfor kaster dere ikke alle over profilen til han der Chris^ her inne, han framstår jo ( i flere tråder jeg har skummet over her inne) som en så oppegående, kvikk, sjarmerende og fin fyr! Kjekk på profilbildet sitt er han også! God helg!
Hilsen litt for gammel

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 14:55

@littsprek, helt enig i at det bure være frivillig, men så burde vel all informasjonen på sukker være frivillig. Det burde være opp til hver enkel hva du ønsker å avsløre om seg selv.

(mann 29 år fra Oslo) fr. 30 jan. 2015 15:10 Privat melding

Det er godt å høre! :)

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 30 jan. 2015 16:14

TS. Skriv at det å være slank er viktig for deg.

Skjult ID med pseudonym missa fr. 30 jan. 2015 16:31

Er så lei prat om vekt! Tenk dere, som er så opptatt av dette, om den som har den perfekte kropp i dine øyne er helt blank mellom øra!
Hva er viktigst?

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 16:35 Privat melding

@missa: For meg så er valget enkelt. Om de prater vekt og kropp, så er de uinteressante for meg. MEN skal ærlig innrømme at det provoserer.
Intelligens kan dessverre ikke veies.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 30 jan. 2015 16:56

Kan du ikke skrive at du ønsker deg et magert beinrangel da?
Kanskje du får en normal jente som du ønsker deg?

*Fyren må jo finne en løsning, stakkars!*

Skjult ID med pseudonym missa fr. 30 jan. 2015 17:36

Ja, jammen mye bedre om dere som er så opptatt av dette skriver ønsket dere har om høyde og vekt på den dere leter etter på deres egen profil, så kan vi som ikke er veldig opptatt av dette bla glatt forbi dere :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 30 jan. 2015 17:37

God ide, missa!

Sikkert mye enklere å finne den rette om man velger bort flest mulig ;-)

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 30 jan. 2015 17:52

Veldig godt forslag fra missa. Jeg hører fra TS sier, han ønsker presise opplysninger om vekt. Det er greit for meg, det er som det er, for deg.
Det at du ønsker BMI opplysninger, trenger vel ikke være styrende for alle andre her inne? Det er som missa sier, bare å oppgi det i profilen din. Da er du klar og tydelig, på DINE behov.

Jeg har BMI 25, og er ok med det. ( 161cm og veier 64 kilo). I noens øyne veier jeg nok opp mot 10 kilo for mye. Hva som regnes som passende vekt, kommer nok an på øyet som ser ja. Noen synes jeg er akkurat passe, noen synes jeg er for skinny, (ja faktisk) og noen synes jeg er vel formfull. Har fått alle typer av tilbakemeldinger på det fra menn gjennom noen tiår.

Skjult ID med pseudonym missa fr. 30 jan. 2015 18:30

Spennende da, om vi etterhvert kommer over en profil der det står feks. "du må være 173 cm høy og veie 61,5 kg" Gleder meg!!

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 18:55

Det er bra at vi har forskjellige preferanser. Noen synes intelligens er viktig, mens andre er mer opptatt av utseende. Jeg skulle nok gjerne byttet 10 iq mot 10 cm, men akk, jeg ble skapt som jeg ble :P

Jeg forstår ikke helt hvorfor de som synes vekt er trivielt ikke unner de som synes vekt er relevant å få vite dette? Jeg unner alle å finne det de leter etter ;)

Skjult ID med pseudonym missa fr. 30 jan. 2015 19:06

Det spørres jo ikke etter IQ her, hvorfor skal det da spørres etter vekt?

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 19:08

Det spørres etter intelligens i spørsmålene. Jeg synes absolutt at det kan være frivillig å oppgi IQ, hvis det er noen som ønsker dette. For meg er det ganske irrelevant, men jeg forstår hvorfor andre kan tenne på slikt ;)

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 30 jan. 2015 19:21

@Adso
Jeg synes slett ikke at BMI sine preferanser er uviktige, og synes ikke det er noe galt med de heller. Han må gjerne for meg spørre etter vekt og BMI i profilen sin. Det jeg er helt uenig med BMI om, er at sukker skal legge til rette for høyde og vekt informasjon som standard.

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 19:28

@Wille, det burde være frivillig, det er jeg helt enig i, men det burde ikke plasseres i teksten. Den skal handle om andre ting enn høyde, alder, IQ, vekt og lignende. Per i dag finnes det ingen steder hvor vekt frivillig kan oppgis på en naturlig måte. (slik som for eksempel kroppsfasong kan)

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 30 jan. 2015 20:56

@Villde.
Ok du mener det. Selv mener jeg at en persons tankesett sier uendelig mye mer om den personen enn det vekta sier...

Skjult ID med pseudonym Z fr. 30 jan. 2015 21:00

Uten at jeg interesserer meg så voldsomt for temaet, men det villde skriver synes jeg er en enorm forenkling av virkeligheten :-) Nuvel.

Skjult ID med pseudonym missa fr. 30 jan. 2015 21:04

@Villde.........jeg er stum.

@Wille...jeg er HELT enig.

Skjult ID med pseudonym missa fr. 30 jan. 2015 21:15

@EnBraFyr....det har ikke du greid :-)

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 21:29 Privat melding

@Villde: Det var da en forferdelig generalisering av overvekt.
Har ikke du hørt om sykdommer som kan føre til overvekt? De har ingenting med viljestyrke, intelligens eller lyst til å trene å gjøre.
Og før du skjærer alle over en kam bør du sette deg inn i de ulike problemstillingene for overvekt.
Slik du fremlegger dine synspunkter nå, ser du ut som en besserwisser. Og om du ikke vet hva det er: det er en som uttaler seg om ting han/hun ikke kan noe om, men tror han/hun gjør det.

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 21:33 Privat melding

@Vilde

Du er nok på villspor, det finnes flere tynne folk som er langt mer usunne og late enn overvektige.Tenk å si noe slikt. Men men det sier i alle fall meg litt om deg.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 30 jan. 2015 21:48

"Nå snakker jeg bare om sofagriser og udisiplinerte mennesker her, det gjord jeg klart flere ganger. Ikke sykdom og funksjonsproblemer osv. Ikke sett ord i min munn. "

Beklager at jeg ikke har fått med meg hvor du har gjort dette klart flere ganger, Villde. Hvor var det du klargjorde dette? Jeg må ha oversett det...

Skjult ID med pseudonym BadBoy fr. 30 jan. 2015 21:58

Gå ned i vekt er ikke vanskelig: Drikk kun vann til alt
På dette stadie behøver du heller ikke å trimme eller trene noe heller
Drikk kun vann!
Kaffe uten fløte og sukker er også bra slankedrikk

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 22:03

Det er mange preferanser når det kommer til vekt. Noen mener det betyr noe, mens andre mener det er irrelevant. Noen liker de lette andre de tunge. Hadde det ikke tjent alle om vekt kom på bordet? Da ville alle kunne ta "veloverveide" valg ;D

Skjult ID med pseudonym Z fr. 30 jan. 2015 22:11

Villde
JA! Jeg må ha det inn med barneskje!
Når du påstår at du har gjort noe klart FLERE GANGER, er det totalt uklart for meg når du ikke har nevnt det annet enn ved å la være å nevne EN gang.

OG....som du ser er det flere enn meg som reagerte på det du skrev.

Hrmpf! Nuff said! Ærlig talt, liksom....

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 22:18

@Villde, ja, det er nok av folk til alle. Jeg liker personer med dårlig dømmekraft og ingen standarder, men det er nok mest opportunisme :D

Forresten må du ikke bry deg om EnBraFyr, han kommer bare med tilfeldige provoserende bemerkninger. Bare å ignorere ham, det passer de som skal rakke ned på andre. (se forresten tråden der han beskriver hvorfor han skal pensjonere seg fra forumet, det er en kjempemorsom tråd).

Skjult ID med pseudonym GetReal fr. 30 jan. 2015 22:25

Jeg tenker at om du har vært lenge på sukker, og på mange dates, så kan det være at de jentene du egentlig mener du burde date - de slanke, pene - kanskje ikke finner deg verdig? Når man skal velge partner så er der så himla mye som skal stemme. Vi kan sikkert sette opp boks for iq, eq, karakternivå fra høyere studier og en haug med kriterier som kan være viktig - men du vil aldri uansett klare å avstemme alt uten å møtes.

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 22:30

@GetReal, helt sant! Et møte er alltid det som avgjør om man har møtt drømmepersonen. Dessverre er det utrolig mange sexy, sjarmerende og kule personer på sukker. Da må man være litt selektiv, ellers blir det fort 12 dater i uken, og det går sjeldent bra for meg ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 22:31 Privat melding

@Vilde

Overvekt er ikke ensbetydende med å være usunn og lat, hvis du har problemer med å forstå det har du ett stort problem, finnes flere overvektige mennesker som spiser sunt og trener men FREMDELES er overvektig. Du sier selv at vekta representerer personligheten og overvekt representerer en som ikke spiser sunt og er lat . Tror kanskje du må lese innlegget ditt en gang til., , nei slik du ordla deg i ditt innlegg dømte du alle. Og hvordan kan du se om en som er overvektig er av den som har en sykdom, er sunn eller en som bare er lat ....

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 22:41

Jeg er relativt slankt bygd, men jeg eier ingen viljestyrke når det kommer til å avstå fra usunn mat, timer på timer på sofaen med morsomme serier, alkohol og pene sexy personer. Ja, jeg vil si at det kun er tilfeldig at jeg ikke har begynt på stoffe eller noe. Det er nok fordi jeg hang med de kjipe folka på skolen.

Synes det er rart at folk er så dømmende når det kommer til lav viljestyrke. Joda, det er mye bra med viljestyrke, men hedonisme har sin sjarm det også. Spesielt når man kan ha lav viljestyrke sammen ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 22:50 Privat melding

@Adso

Haha så bra :) helt riktig, jeg har selv lav viljestyrke når det kommer til kaker og sjokolade og har mange timer på sofaen med enten musikk eller tv, god mat og alkohol en gang i blant, koser meg glugg ihjel og jeg har normalvekt.

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 22:53

Ja, viljen til sjokolade er fantastisk!

Skjult ID med pseudonym Adso fr. 30 jan. 2015 23:08

@Villde, jeg sier aldri nei til et glass rødvin, men jeg kan trumfe det med en shot med vodka! :) Jeg er ikke så hard mot meg selv, det kan kanskje være definisjonen på problemet :P

Det er forskjell i hva slags verdier folk har. Jeg er klar over at det er psykologisk at jeg liker det hedonistiske, men det samme gjelder for de som liker å styre sine liv med jernhånd. Det handler om preferanser og ønsker. Jeg har rundet netflix og HBO, men du trenger ikke kalle meg helt av den grunn ;D

Ellers setter jeg pris på tipsene, det finnes nok en gylden middelvei jeg burde finne, men jeg gikk meg vill på veien dit.

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 23:47 Privat melding

@Vilde

Man legger på seg av å spise sunt også, avokado og nøtter og mye frukt som banan og druer så kommer faktisk kiloene fort på hvis man ikke passer på uten å overspise fordi dette er ting med masse kalorier i seg og jeg vet om flere som er sunne og trener og er overvektig og trives med det, det betyr ikke at de sitter i sofaen hele dagen og spiser usunn mat :)

Skjult ID med pseudonym missa lø. 31 jan. 2015 09:39

Uansett kosthold, overvekt og trening.....syns det er synd at voksne folk dømmer etter utseendet. Holdninger burde endres! Derfor provoserer slike innlegg meg. Legg heller ut på deres egen profil hva dere søker!

Skjult ID med pseudonym Adso lø. 31 jan. 2015 11:20

@missa, det er fint at det finnes folk som ikke dømmer etter utseende, men det er det mange som gjør. Det er mange som ønsker en partner med lignende høyde og kroppsbygning, så overfladisk er faktisk verden.

Hvis vi skulle gjøre det slik at ingen hadde informasjon om sitt eget utseende, men beskrev drømmepartneren, så tror jeg det hadde blitt veldig ineffektivt. Da hadde jeg tatt kontakt med alle som ønsket en person som ser ut slik og slik, de hadde så vurdert om de hadde utseende som tilfredsstilte mine krav. Når vi så møttes ville begge forstått at vi ikke er flinke til å formulere våre preferanser. Det hadde blitt et håpløst system. Vi trenger litt informasjon om den vi søker for å kunne sortere ut de vi har mest tro på.

Hva er det som er farlig med et valgfritt spørsmål om vekt? De fleste svarer på masse personlige spørsmål som når de ønsker barn og hvor mye de digger porno. Vekt er da mindre tabu enn dette ;)

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 31 jan. 2015 12:20

@villde
Jeg har en treningsinstruktør som rett og slett er kraftig overvektig. Han har 6-7 klasser i uken han underviser, og er sterk som en bjørn. Han driver til og med yoga-klasser med magen dissende rundt. Jeg vet jo ikke hva han spiser, men jeg vet at han trener veldig mye, er sterk og muskuløs på tross av fettet over.

Min beste venninne er tynn som en strek. Hun sliter med å legge på seg. Trener aldri og spiser akkurat det hun vil. Og så mener du at alle med for mange kilo er usmarte personer uten selvdisiplin, mens de normalvektige liksom beviser det motsatte?
Tøys fra ende til annen.

Vi VET at mennesker som spiser akkurat det samme og forbrenner akkurat det samme ser veldig ulike ut. Elller tror du ikke det er sånn?

(mann 37 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 13:45 Privat melding

Jeg begynner å lure på om penisen min er ødelagt siden den kan finne på å like tanken på sex med kvinner som veier både mye og lite.

Noen ide hvor jeg kan få fikset den Villde eller Adso ? Er det en klinikk noe sted ? Eller kan jeg fikse det hjemme selv kanskje? 2-3000 timer porno burde kanskje gjøre susen ?

Skjult ID med pseudonym Adso lø. 31 jan. 2015 13:51

Jeg liker alltid sex, så jeg er nok til liten hjelp der ;)

Skjult ID med pseudonym Flaskehals fr. 6 feb. 2015 23:13

Normalvekt for en kar er vel hvis du står rett med ryggen, slapper av med magen og ser ned. Kan du da fortsatt se tingen som dingler mellom bena, så da har man en normal vekt :P

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 feb. 2015 02:14

Hvor stor er en fisk? Og ikke minst, hvor langt er et tau? (Noen vil si 5m, jeg er enig!)