Alle innlegg Sukkerforum

Å pynte seg eller ikke ... ?

Vis siste innlegg
(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 18:03 Privat melding

I en tidligere tråd her inne så var det en mann som klaget over at kvinner bruker så lang tid på å pynte seg før en date. Han nevnte sminking, å dusje flere ganger og flere klesskift.
Da blir spørsmålet mitt om det virkelig er nødvendig med så mye strev om mannen i ettertid skal klage over tidsbruken.

For min egen del må jeg innrømme at jeg er max 20 minutter på badet, og da er jeg ferdig pyntet og sminket. Forklaringen er veldig enkel. Den eneste sminken jeg bruker er mascara og en sjelden gang leppestift. Er ikke mannen fornøyd med det, så kan han ha det så godt.
Det viktigste er vel at jeg er fornøyd med mitt utseende, og jeg pynter meg jo ikke for å sjarmere en mann i senk.

(mann 30 år fra Østfold) fr. 30 jan. 2015 18:12 Privat melding

Dropp sminka for min del, jeg liker naturlig og jordnære damer :)

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 30 jan. 2015 18:41

Jeg har funnet ut at jeg gjør det bedre på date når jeg av en eller annen grunn ikke har sminket meg noe særlig. Kanskje tror jeg at jeg kan seile på utseende når jeg har brukt lang tid på det? Men når jeg ikke har gjort det, er det mer av personligheten som vises. Man må jo ha noe å by på. Så da faker jeg selvtillitt og jobber litt mer med å ha et vinnende vesen. Pleier å funke det! Smile mye og spørre mye er bra ting har jeg skjønt. Da kan rougen egentlig godt ligge hjemme…

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 19:49 Privat melding

*ler*
Tror deg ikke EnBraFyr.
Men om det får deg til å føle deg bedre, så får du bare gjøre det. ;)

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 20:08 Privat melding

Plusspoeng for god musikksmak ;)

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 30 jan. 2015 20:14

@EnbraFyr

Nei! Det mente jeg jo ikke! Eller hva mener du jeg mente? At du har for lite produkter og ergo ikke steller deg nok? Jeg synes det var stilig, akkurat nok produkter for en mann i mine øyne. Ok, savnet kanskje litt en god manneparfyme, men kjære vene, du lukter sikkert godt nok helt av deg selv. :-)

Ja, den sangen er nydelig.

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 20:37 Privat melding

Menn skal lukte godt, og ikke fullt av parfyme.
Tror du lukter helt fortreffelig, EnBraFyr.

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) fr. 30 jan. 2015 21:17 Privat melding

@EnBraFyr: Nå må du stoppe før jeg får vann i munnen ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 21:21 Privat melding

Jeg sminker meg likt til hverdags og kanskje kjedelig men trives best med minst mulig, Skal jeg på date prøver jeg å ikke overdrive, men jeg liker å pynte meg like mye som jeg liker å gå i olabukse også til hverdags, kjoler er så behagelig å gå med...kan jo spise hva man vil uten å knappe opp knappen :P . Men til date prøver jeg å komme i olabukse og en fin genser.

@willie

Jeg er svak for manneparfyme...sukk...det får meg mo i knærne hehe spesielt etterbarberingsvann :)

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 21:40 Privat melding

@EnBraFyr

Vel fint at vi kan være enige om å være uenige. Men jeg ser an personen jeg skal ut med. Hvis jeg veit at han liker at jenter pynter seg har jeg aldeles ikke noe i mot å ta på meg kjole, og da mener jeg overkneet kort, for kjole er vel ikke helt meg, hehe, for jeg går i kjoler flere ganger i uka på jobb, elsker kjoler i alle varianter...men de må være korte, veit ikke helt hvorfor. . Men de fleste menn jeg har truffet er noen som liker naturlige jenter som ikke pynter seg for mye så da har det vært mer naturlig å ha på bukse, men så har jeg ikke vært på kinodate heller da :P.

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 30 jan. 2015 21:46 Privat melding

@EnBraFyr

haha et lite hint av manneparfyme holder i masse vis :P

Skjult ID med pseudonym BadBoy lø. 31 jan. 2015 11:28

Skal på kinodate søndag og håper hun har kun har en løselig truse under Det er vel en fantasi men om du leser dette så håper jeg du vil gi meg den opplevelsen ;)

Skjult ID med pseudonym BadBoy lø. 31 jan. 2015 11:41

Skal på kinodate søndag og håper hun har kun har en løselig truse under Det er vel en fantasi men om du leser dette så håper jeg du vil gi meg den opplevelsen ;)

(mann 37 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 16:45 Privat melding

@EnBraFyr

Herreparfyme trenger ikke å lukte kjemisk, men det koster noen kroner mer om du skal ha skikkelige saker. Det mest metroseksuelle med undertegnede er nok en litt i overkant stor samling med herreparfyme.

Den står selvsagt ikke på badet, der er det alt for varmt og den blir ødelagt alt for fort.

@Wille

For mye parfyme, uansett kjønn, er ikke en god ting!! Menn som har badet i Paco Rabanne's Gold f.eks er smertefullt og veldig vanlig på byen :(.

Har nok gått på noen smeller der selv opp igjenom, er ikke alltid like lett å vite styrken på en ny flaske :p.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 18:00 Privat melding

@Wille

Tom Ford har mye fint, men Azure Lime er det andre som gjør bedre i samme tematikk synes jeg ;). Allure Homme Sport likte jeg veldig godt før jeg faktisk ble interessert i parfymer, men den opplever jeg som relativt syntentisk nå :(. God lukt osv, men er noe ... feil. Normal Allure er jeg fortsatt litt svak for. YSL L'Homme er god for så vidt, har en flaske med La Nuit versjonen stående. God, men lett for å bli litt heavy og også den er litt syntetisk nå.

I dag bruker jeg Creed sin Aventus, livsfarlig da den er sterk som krutt og sprayeren kan levere hva som kjennes ut som en halv liter om man er litt trøtt om morgenen. Men artig lukt om man ikke tar helt av :).

Lett å bli i overkant snobbete på parfyme om man blir litt for interessert.

Men er som du sier; mengden er viktig :). Spesielt på fly osv pleier jeg å forsøke å være særs forsiktig med hva jeg bruker..

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 jan. 2015 18:03 Privat melding

Parfyme ja.
Det er noe jeg bruker å få i julegave, og jeg lurer bestandig på om jeg får det fordi jeg lukter vondt eller fordi de rundt meg mener jeg skal pynte meg mer.
Har vel 3 parfymer stående på badet(håper Chris ikke kommer og smekker meg på rumpa for det), og jeg vet to av dem antagelig er for gamle. Og hva de heter husker jeg aldri på. Bruker de så sjelden.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 18:19 Privat melding

@Sadiesun

Hehe, egentlig er parfymer litt dårlige gaver såfremt mottaker ikke eksplisitt har ønsket seg noe. Det er ganske personlig hva man liker å lukte av parfyme, om man liker det overhodet. Om du aldri bruker det, sett det heller i kjøleskapet, da holder de "evig" ;).

@EnBraFyr

Haha, det fungerer ikke å snakke parfyme med de som jobber i et normalt parfymeri ;). De har uansett ikke noe jeg er interessert i heller. De som har ting som faktisk er spennende kan man finfint snakke parfymer med, det er veldig få slike butikker dog.

Også denne interessen har falt seg litt med årene, men preferansen for kvalitet og ikke det første og beste på taxfree blir jeg nok ikke kvitt. Uendelig mye bedre med én god flaske enn 5 "brand name" parfymer som lukter kjemisk.

Fordypningen kom vel etter at jeg hadde jobbet litt for mye overtid en gang for noen år siden og fikk et akutt behov for å bruke noe penger på en, nettopp, taxfree på en flyplass et eller annet sted. Så baller det på seg og jeg følte jeg hadde kastet bort mye penger på tulleparfymer ;-).

Sør-trønderlag er nok i lengste laget for å avlevere en smekk ja :p.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 18:22 Privat melding

@Wille

Har en Erolfa stående ja :). God den. Mener å huske jeg har noe dusjsåpe tilhørende også.. hehe. Creed er ganske kostbart (1500-1800 for 75ml), men langt fra det dyreste du kan kjøpe av parfyme.

Jeg vil, som nevnt over, heller anbefale å bruke 1800kr på én god Creed enn 4 x 500kr på taxfree for å ha noe som lukter helt likt alle andre ;-).-

(mann 37 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 18:28 Privat melding

@EnBraFyr

Haha, herlig fyr. Min interesse har dog aldri vært å lære meg hva alt mulig rart er :p.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 18:43 Privat melding

Hva er mest troverdig?

Hva er mest ekte av masse sminke eller littegranne "usynlig" sminke? Jeg er ikke så glad i sminke i det hele tatt, men PÅ EN MÅTE liker jeg bedre overdreven bruk av sminke enn at man later som man er rynkefri, har perfekt hudtone og osv.

(Dem som faller for 2 hg pudder og leppestift og lakk og alt lignende har kanskje endel (evt indre) pudder i seg sjøl også? :P)

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 jan. 2015 18:48 Privat melding

@ Wille : så lenge de ikke kjøper tunge krydrete parfymer er jeg fornøyd. Jeg bruker veldig lite siden jeg ikke kan bruke parfyme når jeg jobber. Hadde jeg ikke fått parfymer så hadde de aldri blitt kjøpt.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 18:52 Privat melding

Det er dårlig gjort når en STERKT parfymeluktende kvinne sitter rett foran meg på teatret. :P Skjedde forrige uke. (Men etter pausen var det heldigvis mulig å flytte et hakk bak.)

Skjult ID med pseudonym Dean lø. 31 jan. 2015 18:53

Farget øyenbrynene mine en gang... jeg sa at jeg ønsket de bare litt mørkere... Å ja, det skal vi ordne!... Når jeg kom ut var de så svarte som svart skokrem og det var helt oppsiktsvekkende!... Så ut som jeg hadde vært i en leke forretning og limt på noen morro øyenbryn....ha ha ha skrubbet de med såpe når jeg kom hjem....he he men aldri mer.. :)
Men kunne godt ha prøvd mascara!

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 18:55 Privat melding

@Dean
Men sånt kan jo være litt moro og da ;)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 18:58 Privat melding

Brand. (På nynorsk dessverre :P men det var veldig bra fremført, og fabelaktig både skuespill, sceneshow.)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 19:05 Privat melding

@EnBraFyr
Nei, det er bare min personlige smak. For øvrig det er visse nynorskord jeg ikke forstår, og jeg synes de er litt kunstige og merkelige disse paniske forsøk på nynorskifisering av Norge. Ord kommer - og ord går - helt naturlig av seg selv...

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 19:11 Privat melding

Hva med grønne øyenbryn? Da prøver man ikke å late som man er noe annet enn det man er. Dessuten høres det særlig kult ut sammen med blå øyne ;)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 19:16 Privat melding

Hehe. Ja, eller lilla. Det blir jo et harmonisk mellomledd mellom hud og øyne.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 19:20 Privat melding

FOR SVARTE! Jeg sjekket nå! Jeg har faktisk et bilde i profilen med grønt hår i hele ansiktet, (Bilde 13)

(mann 37 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 19:36 Privat melding

@Wille

Er vel egentlig ikke så alt for mange som legger merke til sånt tror jeg (håper jeg for så vidt - ellers bruker jeg nok litt for mye :p). Som regel når noen har sagt noe har jeg også hatt en mistanke om at dette var mer potente saker enn først antatt. Hårfin balanse!

Det eneste jeg tror jeg ville ha turt å anbefale noen å kjøpe er vel en av disse;

http://products.acquadiparma.com/eshop/category/Acqua-di-Parma-Colonia.html/1/frmCatID/28918/

Acqua De Parma sine normale colonia, colonia intensa og colonia assoluta er relativt overkommelige på pris og lukter i det store og hele bare "rent" og litt såpete. Klassisk sitrusduft som AdP har gjort i evigheter og gjør bra. Oud'en deres er god, men litt syntetisk og vesentlig mer polariserende ;-).

Utover det mener jeg hovedpoenget med parfyme er å finne en lukt man liker godt selv. Dermed vil jeg heller ikke anbefale noen jeg ikke kjenner en spesifikk parfyme, men kan peke folk i riktig retning når det gjelder hva som har god kvalitet og så må de finne noe konkret selv.

Kanskje man skulle hatt en egen parfymetråd...

Skjult ID med pseudonym Dean lø. 31 jan. 2015 20:04

@tresnitt

Ja, det var morro på min bekostning, det var ei jente på Jysk som merket det kunne jeg se på henne. Hadde nesten vært bedre med ei Obama maske på eller noe slikt :)

@Wille
He he Joda, det kan sikkert være greit å farge litt med forsiktighet når sommer sola har bleket øyenbryn og vipper. Tigere har visst dette naturlig sort rundt øynene (så det akkurat nå på dyrepasserene) Ellers så farger visst folk alt mulig både oppe og nede i alle farger..hehe

(mann 47 år fra Oslo) lø. 31 jan. 2015 20:22 Privat melding

@Dean
Nei det var tydeligvis ikke moro. Men det kan være gøyalt å le av seg selv også. (Men i visse situasjoner blir det unaturlig og ubehagelig, skjønner det.)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 31 jan. 2015 20:54

Damen må da pynte seg litt, hvis hun ikke pynter seg i det hele tatt tolker jeg det som at hun egentlig ikke bryr seg så mye.. Da kan man like gjerne droppe hele prosjektet.

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 feb. 2015 11:30 Privat melding

Det var ærlige ord det, Ærligheten, men hva legger du i begrepet å pynte seg?

(mann 35 år fra Oslo) sø. 1 feb. 2015 23:46 Privat melding

Kle/smink deg omtrent som du pleier når du ikke er på date.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 feb. 2015 00:16 Privat melding

Derfor slang jeg på 'omtrent' :).

Men det kommer an på settingen mener jeg. Hva man skal gjøre på denne daten. Jeg har møtt på date i treningsklær jeg, men så har det også vært formålet med daten, anbefales forøvrig ikke :).

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 feb. 2015 00:39 Privat melding

Vel, det her var forøvrig på ei treningsdatingside. Så treningsdate var kanskje naturlig... Ene gangen var vi på langrennsdate. Funka dårlig da hun nesten konstant lå et stykke foran meg, vi fikk prata når vi stoppa for lunch, men utover det var det så som så. Klarte å holde følge sånn innimellom.
Ei annen var jeg på et par løpeturer med. Vi var mer på samme nivå fartsmessig, hyggelig jente, men ikke noe mer. Men å skulle holde praten i gang i joggefart er ikke optimalt. Etter det har datene mine foregått stort sett med hvilepuls :).

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 feb. 2015 01:06 Privat melding

De sukker-skiturene er veldig aktuelt å være med på (not :)).

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) ma. 2 feb. 2015 06:29 Privat melding

@ klippekort: Det viktigste med den date er jo å få pratet så hvorfor i alle dager bruke all energi på noe annet? Trene sammen kan dere gjøre når dere har funnet ut om det er det dere vil.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 feb. 2015 11:46 Privat melding

Nei, har konkludert med det jeg også, Sadiesun.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 9 feb. 2015 19:37 Privat melding

For de med interesse for statistikk, og gjerne bruker det til å planlegge fremtidige dates. Her er min fra første dates. Suksessfulle dates er da damer jeg har truffet på nytt:

Ps3-date: 100%
Gå/løpe-tur (inkl. En eller flere stopp av diverse art): 40%
Cafe-date: 0%
Kombi (gåtur+middag): 0%

(mann 35 år fra Oslo) ma. 9 feb. 2015 19:41 Privat melding

Ps4 som gjelder nå vel ;). Men det har jeg ikke. Vi spilte need for speed.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 9 feb. 2015 19:42 Privat melding

For ordens skyld hun som gjerne ville spille ps3. Vi så film gangen etter, og siden har vi ikke møttes.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 9 feb. 2015 19:54 Privat melding

Nja, det her var på senvåren. Vi holdt fortsatt kontakt skriftlig. Jeg dro på sommerferie, hun pendlet litt opp og ned fra hjemstedet til Oslo for sommerjobb. Og på høsten flytta hun langt av gårde for fast jobb. Så ble ikke så enkelt. Men kan kanskje si også at ps3 førte til en mer løs og ledig tone enn en film.