Alle innlegg Sukkerforum

Stedet for å bli ignorert

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Aust-Agder) lø. 31 jan. 2015 11:37 Privat melding

Er det bare meg eller er dette et nettsted hvor du skal føle deg skikkelig ignorert? Tror ikke jeg har vært borti å bli ignorert så mange ganger av så mange damer. Damer som søker det samme. Er det virkelig ingen som vil ha en snill og omtenksom mann på 26 som gjerne vil ta vare på deg og få deg til å føle deg elsket og som du kan stole 100% på?... jeg er alltid høfflig og snill i meldinger pluss at jeg gir komplimenter til personen.. but still... bah.. forgjeves! Flere i samme båt her?

Skjult ID med pseudonym Adso lø. 31 jan. 2015 11:47

Hei TS, stå på. Nå vet jeg ikke hvor lenge du har vært her, men jeg vil si at det kan ta litt tid. Husk at du bare trenger å møte den ene, så er alt gjort!

Det at du blir ignorert betyr bare at du skal lete videre. Det er nok slik at ikke alle passer sammen. Vi ser alle etter en blant mange tusen, da blir det noen ubesvarte meldinger ;)

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 31 jan. 2015 11:54 Privat melding

hadde jeg vært deg så hadde jeg ikke giddi å brukt en eneste kalori på å satse 100 % på nettdating,,utenom å være seriøs når muligheten byr seg selvfølgelig. Sats 100 % på det virkelig liv og ta dette som en bonus om noe skulle dukke opp på veien.

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 12:13

Godt råd fra Hans her. Nettdating må tas med ei klype salt. Jeg synes du er en kjekk gutt, HvitReven, og tror du kan forbedre profilbildet ditt. La noen andre ta det utendørs, dropp dunet over leppa og SMIL. Da skal du se at damene kommer på andre tanker.

(kvinne 52 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 jan. 2015 12:28 Privat melding

Om du liker dunet på haka di, så kan du jo bare få noen til å ta et bilde der du smiler mer ;)

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 12:31

Du er for snill, Sadiesun. Jeg prøvde meg med litt tough love fra mann til mann her.

(kvinne 52 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 jan. 2015 12:34 Privat melding

Må jo ikke forandre på det man er fornøyd med EnBraFyr ;)
Nå har ikke jeg lest profilen, men om den er godt skrevet så vekker den jo interesse.

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 12:37

Enig i at det er feil å forandre på for mye, men enkelte ting må tilpasses, og nå henvender HvitReven seg i fortvilelse her. Det blir ofte et spørsmål om å stryke medhårs (tok du den?) eller å hjelpe med noen ærlige ord. Jeg sier "rak bort dunet!", og det er mye god hjelp i de få ordene.

(mann 29 år fra Aust-Agder) lø. 31 jan. 2015 12:53 Privat melding

Haha mye gode ord her! Kan fjerne "dunet".. stivt dun da! Håper da ikke det lille skjegget der har så mye å si men. Skal få noen bedre bilder. Godt med litt tough love enbrafyr. Det hjalp å fjerne ditt dun ettersom det virker som du snakker av erfaring? Hehe

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 12:59

*Kremt* Jeg er jo fortsatt her, men opplever jo noe respons og litt førsteinteresse fra damene. Jeg lot ikke dunet ligge. Først da veksten var god nok lot jeg det vekke urinstinktet i damene. Jeg elsker ikke den sveisen, heller. Dra til en bra frisør, si "Gi meg den sveisen som passer meg best!", og ta et bilde utendørs, med en kompisfotograf som får deg til å smile naturlig.

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 13:07

Og jo, jentene er dessverre fryktelig detaljorienterte.

(mann 29 år fra Aust-Agder) lø. 31 jan. 2015 13:13 Privat melding

Okei kan ikke akkurat si håret var så veldig bra den dagen! Nuff saying! Noe plastisk kirurgi jeg burde ta i samme slengen? xD vi burde jo datet vi enbrafyr. Tar jeg håret nå så har jeg jo 1 tilhenger. Feil kjønn vell og merke men ;)

(kvinne 52 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 jan. 2015 13:14 Privat melding

Ikke alle EnBraFyr, ikke alle.

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 13:23

Riktig, Sadiesun, men det er få av dere kloke kvinner. Og spesielt i HvitReven sin aldersgruppe.

Hva skal du med plastikk, HvitReven? Du ser bra ut. Selfie på badet med alt mulig rot i bakgrunnen er ikke optimalt. Bedre lys, mer selvsikker, positiv utstråling, så er du der.

Date med meg? Jeg føler meg ikke bra nok for deg, jeg har ikke noe pels å henge på knaggen din.

(kvinne 52 år fra Sør-Trøndelag) lø. 31 jan. 2015 13:47 Privat melding

Jatakk til date med deg ;) Tror jeg hadde ledd lett av alle dine påfunn.
Jeg trenger ikke pels på knaggen, og hvordan du føler deg er jo opp til deg.
Selv om hjertet mitt er vanskelig å kapre, så kan du jo ikke gi opp før du har prøvd ;)
Jeg møter alle de jeg ønsker å møte med et åpent sinn.

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 13:48

Nå var det HvitReven som var modig nok til å spørre, riktignok implisitt ;)

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 14:24

Jeg synes selv at baderomsfliser i bakgrunnen er et kjempeminus. Spesielt om vedkommende ser på seg selv i speilet. Det er noe ... la meg bare si "ikke bra" med den "utstrålingen".

Hvis du legger ut profilteksten din her, HvitReven, så skal jeg skumme gjennom og se om det åpenbarer seg noe som blinker rødt eller blått.

(mann 29 år fra Aust-Agder) lø. 31 jan. 2015 15:27 Privat melding

Ah! Var mer spontane bilder bare for å ha noe å legge ut. Mye gode tips her som sikkert er veldig nyttig, ikke bare for meg , men også til andre som vil forbedre sin profil :). Kan legge ut profilen senere! Må lage favoritt lasagnen :).

Skjult ID med pseudonym EnBraFyr lø. 31 jan. 2015 16:20

Den siste der blir altfor enkel, Mann26. Det gjelder å lese mellom linjene hva de vil ha, og være det - uten å være for direkte. Damer varmes sakte opp, men når de er varme ... det er da man kan smi. Eller skal vi si _bli_ smidd ... i hymens lenker.