Alle innlegg Sukkerforum

(U)vaner man har som singel

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sola1965 sø. 1 feb. 2015 11:37

Etter en lang stund som singel så har jeg merket meg at jeg har en del (u)vaner. Det kan være enkle ting som å drikke fra en flaske eller kartong, eller mer hårreisende som at du må gjøre enkelte ting hver dag.
For eksempel så må jeg ha en time i ro og fred om morgenen for å være blid resten av dagen.
Hva om jeg ikke får denne timen når jeg en gang i tiden finner noen? Blir det lett å endre på (u)vanene når man kommer i et forhold?

Skjult ID med pseudonym Flaskehals sø. 1 feb. 2015 14:36

Siden jeg alltid har vært singel så har jeg også disse vaner. Jeg må også ha en time med litt ro etter at jeg våkner for at jeg skal få dagen til å funke ordentlig. Også drikker jeg rett av melke kartongen, siden det er jo bare jeg som bruker den, gidder ikke skitne til et glass da :P

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 1 feb. 2015 14:45 Privat melding

om du må ha 1 time om morran i fred og ro for å være blid resten av dagen så tror jeg det skal mye til for å få fast følge..Hvem gidder vel å våkne til en surpomp den første timen hehe :) en ting er å være trøtt og sliten men man trenger vel ikke være sur fordiom vel ?
men ja, noen uvaner har man vel som singel ,men en av dem som jeg tenker er ganske vanskelig å venne seg av med er vel det å være sur om morran,,,det er vel en ting som har vært der i det meste av voksenlivet og vil nok aldri helt forsvinne.

Skjult ID med pseudonym R sø. 1 feb. 2015 15:32

- Ha ha :-) Jeg tenkte forleden at jeg ikke lengre var morgengretten og at det var veldig deilig. Det var helt til jeg fikk morgenrutinen forstyrret av noe utenfor rutinen - det klikka jo helt, ho ho :-)

Så rettelse; Jeg er ikke morgengretten så lenge jeg kan følge min fastsatte rutine uten innblanding om morgenen. Både tid og rekkefølge på rutiner er godt innarbeidet og fungerer fint som bare det. And hey, if it ain't broke, don't fix it ;-)

Ettersom de fleste her inne er eksperter på å misforstå og/eller overdrive det meste som blir sagt, så føyer jeg for ordens skyld til; Jeg er i stand til å tilpasse meg andre og dette var mer et uttrykk for humor, enn ramme alvor ;-)

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) sø. 1 feb. 2015 15:46 Privat melding

@hans80: jeg er ikke morgengretten. Det er bare det at den timen sørger for at resten av dagen blir god. Du kan si det slik at fra å være alvorlig det meste av dagen til å være sprudlende utgjør ganske mye ikke bare for meg, men for de rundt meg også ;-)

Ja, jeg vet det som regel ordner seg når man er sammen med noen, men enkelte vaner har man ikke lyst å gi slipp på.

Skjult ID med pseudonym R sø. 1 feb. 2015 15:47

- Hør hør, @Sadiesun :-)