Alle innlegg Sukkerforum

"Markedsføring" eller ærlighet i profilen

Vis siste innlegg
(mann 69 år fra Oslo) sø. 12 aug. 2007 10:53 Privat melding


Da jeg opprettet profilen har min la jeg vekt på å være svært ærlig om hva jeg ønsker av et forhold.
Jeg har også sagt rett ut ut hva jeg kan tenke meg som "alternativ forhold" dersom matchen ikke er 100%.

Kunne tenkt meg å høre hvordan andre tenker når dere lager profilen.
Tenker dere mest på å få flest mulige treff og dater, eller legger dere vekt på være klarest mulig slike at "unødvenige" dater unngås?

Skjult ID med pseudonym Zuppermann sø. 12 aug. 2007 12:11

Uuhmmmm...

På meg virker det som du forventer et renn av henvendelser fra damer på profilen din, og at du må ha et filter for å få vekk de som du ikke har trua for... Jeg tror vel at det er bedre at du lager en profil som beskriver deg på best og mest fordelaktig måte, og så se an de som tar kontakt.

Det å liste opp en bråte krav eller regler for hvordan du vil ha det er nok en prevantiv måte å få kontakt på... Få mennesker er interessert i å akseptere andres spikrede "spilleregler" i et forhold.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 12 aug. 2007 12:16 Privat melding

Egenlig prøver du å gjøre 2 ting med profilen din, det ene er å finne "kvinnen i ditt liv", det andre er å finne noen å fordrive tiden med mens du venter på henne. Jeg tror ikke det er lurt å prøve å slå to fluer i en smekk.

(mann 69 år fra Oslo) sø. 12 aug. 2007 12:29 Privat melding


Takk for fornuftige svar!!!
Skjønner jeg må revurdere...

Skjult ID med pseudonym mrAlpin sø. 12 aug. 2007 12:59

Min holdning er at man bør være ærlig og klar på hva man vil ha ut av et forhold. Det har da ingen betydning hvor mange som mailer deg, det som er viktig er at den ene rette leser profilen din og tar kontakt. Du må finne ut hva som er viktig for deg, og la dette komme klart frem i profilen. Det er egentlig ganske dårlig gjort å markedsføre noe som ikke stemmer med virkeligheten, selvom det er aldri så effektivt.

Skjult ID med pseudonym Zuppermann sø. 12 aug. 2007 13:54

Ærlighet varer faktisk lengst...

Skjult ID med pseudonym Jente 31 sø. 12 aug. 2007 14:01

selvsagt handler det om å markedsføre seg selv... om mann skriver ned alle de positive sidene ved seg selv og ikke de negative er jo alt sant alikevel ...å du er da ærlig selv om du ikke forteller alt .Så får de du møter bli kjent med dine minus sånn litt etterhvert.