Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor svarer ikke jentene?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 20:09

Er det bare meg....jeg sender sikkert 10000000vis av meldinger, men får aldri svar! Kan forumet hjelpe meg med dette? Hva bør en forum-Førstemelding inneholde?

(kvinne 27 år fra Hordaland) fr. 6 feb. 2015 20:20 Privat melding

Hei:) jeg er en jente, å opplever menner svarer ofte ikke. Jeg mener alle har 1.min å svare høflig om det skulle være en gjensidig interesse eller ikke.
Jeg misliker sterkt når samtalen skal begynne med "hvordan går det med deg" eller "hvordan har du det"

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 6 feb. 2015 20:25

@ts
Om du sender så mange meldinger vil jeg tro forklaringen ligger der gitt ;p

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 20:26

Hva svarer du da, om du svarer, hvis samtalen begynner med det?(som du misliker, i det du misliker ett svar, inngang til konversasjon, har du i utgangspunktet avskrevet vedkommende! Det som er interresant å vite er hvorvidt du gjør dette pga tekst eller profil(med bilde))

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 20:28

Hvorfor tror du det arneand, leser damene meld jeg sender til andre damer?

(mann 28 år fra Hordaland) fr. 6 feb. 2015 20:38 Privat melding

Jeg opplever også ekstremt få - til ingen svar - på de meldingene jeg sender. Også om jeg sender til jenter oppført på "garantert svar"-listen. Jeg skal ikke skryte på meg å være verken fantastisk kjekk eller ustyrterlig morsom og sjarmerende i mine meldinger, men jeg er da alminnelig hyggelig og ønsker oppriktig å få kontakt med de jeg sender melding til.

Jeg mener det er ok å overse meldinger type "Hei, du er fin. Sex?", og jeg vet at en del jenter (og sikkert gutter?) får den type meldinger. Men som skrevet over her, syns jeg at det er greit å svare på seriøse henvendelser i det minste for å si at man ikke er interessert. Det handler litt om min selvfølelse også, faktisk - ved å bli fullstendig ignorert i 99% av tilfellene, så gjør det faktisk noe med meg enten jeg vil eller ikke. :)

Vil forøvrig bare nevne at det også kan oppleves litt feil å lese klager over useriøse gutter som sender "teite" meldinger, når man ikke får svar på de seriøse meldingene heller. Man motiveres jo ikke akkurat til seriøsitet av å aldri få respons. :)

Ellers vet jeg ikke hvor positivt dette innlegget fører med seg for min del, men jeg velger å poste dette med profilen min istedenfor pseudonymet. Fordi dette kan jeg stå for. :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 20:43

Jeg er TS, tråden var en kødd, altså bare på tull, litt ironisk...egentlig...

Skjult ID med pseudonym Akkove fr. 6 feb. 2015 20:50

Er veldig enig med savoy her..å fornuftig formulert!
Min erfaring er den samme....omtrendt ingen svar på mine mange henvendelser, enten de er lange eller korte! (har prøvd begge deler)
Og jeg for min del pleier å starte med en eller flere positiv ting fra profilen til vedkommende som jeg liker. Liksom for å si jeg er intr. Synes det virker masete om man forteller for mye før du aner hvem du skriver til! Derfor synes også jeg det bør være vanlig folkeskikk og høflighet å svare, selv om jeg bare får et Hei, så sender jeg svar tilbake!
Fks i kveld lå det en hilsen i min innboks....så koselig tenkte jeg...;) Avsender viste seg så å være en person som hadde en samboer!
Hm...Jeg responderte bestemt, men høflig, at jeg ikke ønsket kontakt med mennesker i den livssituasjonen! Så en oppfordring til alle....send et svar i det minste!!

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 20:52

Hvem er savoy...

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 20:53

Sorry...ser hvem det er...

Skjult ID med pseudonym Akkove fr. 6 feb. 2015 20:57

TS...vel, om tråden var en kødd så fikk du i alle fall svar!! Å det var temaet, var det ikke?

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 20:57

Burde det være en klausul for å melde seg inn i Sukker - "Du må svare på alle meldinger"?

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 20:59

Jo, akkove, vi gjør det til en seriøs tråd! Hva er det med disse damene? Har Norge forfalt? Har vi en (ca) halv nasjon med ren uhøflighet!?

Skjult ID med pseudonym Akkove fr. 6 feb. 2015 21:01

-fr......Ingen har vel sagt at det bør være noen klausul ?
Men som i samfunnet ellers, så finnes det en del "koder" som en regner med de fleste fatter, selv om de ikke står skrevet på veggen!
De kan komme inn under det vi kaller vanlig skikk og bruk! :)

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 21:09

Hjelper det deg, eller meg, å få en slik melding?

Skjult ID med pseudonym Akkove fr. 6 feb. 2015 21:14

-fr. ...en slik melding? Mener du å få respons på en melding?

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 21:22

Ja, jeg lurer på hva motivene dine for at man skal svare er, altså få et svar? For at du skal ha det bedre, eller for at disse jentene skal være bedre og høfligere mennesker? Altså, skal man forlange ett svar fordi det får meg til å føle meg bedre(jeg tviler på det ville gjort det), eller for at menneskeheten skal komme seg ett steg videre(i høffelighetens navn, skikk og bruk, om du vil)? Motivene dine, egentlig...

Skjult ID med pseudonym Akkove fr. 6 feb. 2015 21:30

Ok, ...det blir mitt siste svar! Når noen spør om det er noe vits å svare på en henvendelse? Om motivene?
Så har jeg vel sagt/forklart hva jeg synes om den saken....at det skal måtte være nødvendig å begrunne det, ser jeg ikke på som nødvendig!
Regner flesteparten for å være oppegående nok til å forstå motivet!!! ;)

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 21:45

Nja...i og med at du får omtrent ingen svar, ville jeg vært forsiktig med å trekke den konklusjonen (ikke mine ord, men dine). Men du, det er helt sikkert surt å ikke få svar, jeg betviler ikke det. Det er plassering av ansvar jeg ikke er enig i! I det man melder seg inn i Sukker.no er ikke det ensbetydende med at man må sende en "høflighetsmelding" til Gud og hvermansen. Man svarer de man føler for å svare, og svarer man utover det, så ærevere de for det! Men å dra dette inn i en "samfunnskodeks" ift "du er dårlig/bra" er å overvurdere seg selv, rett og slett!

Skjult ID med pseudonym Kims fr. 6 feb. 2015 22:01

@-
Jeg ser du mente dette som en useriøs tråd etterhvert. Men hvorfor bruke energi på det hvis du ikke er nysgjerrig? Enkleste måten å få mest mulig svar. Er å lese profilen til vedkommende. Vise interesse ved å spørre om noe som har med profilen deres å gjøre. Lykke til hvertfall.

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 22:14

Jada...og nå kunne jeg, strengt tatt tatt i, men ja, dette var bare på kødd ift de gangene jeg er innom her så er dette et gjennomgangstema, og jaggu...:) Du begynner i feil ende Kims(er du en annen enn akkove), energibruken...hva tror du energibruken handler om? Hva bruker jeg energi på her?

Skjult ID med pseudonym Kims fr. 6 feb. 2015 22:55

Alt virker det som. Syntes bare det ble litt for dumt. Du startet en tråd som var grei for noen. Så driter du i den.. Virker bare litt..

Skjult ID med pseudonym Flaskehals fr. 6 feb. 2015 23:01

Jeg har hatt medlemskap på sukker i til sammen 3 måneder nå, og responsen er så og si lik 0. Men jeg er da en ganske stor geek eller nerd ettersom man ser det. Jeg har svart så ærlig jeg kan på match testen men får bare match med friluft mennesker og folk som har helt andre interesser en meg. Folk sier at de lever for uteliv og natur, men fortsatt så får jeg grønne løv på de punktene når jeg har satt en veldig lav score der. Enten så er det mange som lyver eller så er den match testen bare helt på jordet. Damer her inne har ekstremt like profiler synes jeg, de sier stort sett det samme alle sammen, med noen få unntak.

Jeg har sendt en del meldinger til jenter som har i det minste noen like interesser som meg, men jeg blir bare ignorert. Jeg gjør vel noe feil, men jeg har ingen anelse hva siden jeg får jo ingen respons på det jeg skriver. Jeg skriver alltid med respekt, aldri sex meldinger eller noe sånt, for det er ikke bare et sånt forhold jeg er ute etter. Trur jeg skal teste en annen side, føler jeg ikke finner en kjæreste her, og det føles som ganske bortkastede penger når jeg bare sitter her å blir ignorert.

Jeg prøver å ikke bry meg så mye, de som ikke svarer er jo da ikke riktige damer for meg. Men det er jo ikke en boost for selvtilliten akkurat. Må vel vær tålmodig å håpe at det er i det minste en jente der ute som passer meg.

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 23:07

I min verden...forstår jeg ikke det, rett og slett! (Med all respekt til deg Flaskehals)

Skjult ID med pseudonym Kims fr. 6 feb. 2015 23:09

Flaskehals, et lite tips. Ut i fra hva jeg ser du skriver. Sørg for null skrivefeil. Damer liker visst ikke det.

Skjult ID med pseudonym Flaskehals fr. 6 feb. 2015 23:21

@ Kims, ja jeg passer på det når jeg skriver til folk, men gidder ikke være grammar nazi her på forumet.

Dessuten, hvis en dame dømmer meg bare fordi jeg har en skrive feil i teksten jeg hadde sendt, så hadde vi nok ikke passet sammen uansett,

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 feb. 2015 23:26

Hva mener du jeg bruker energien min på Kims? "Alt" blir for vagt, det er åpenbart en kontekst feil der! Det er ikke slik at selv om jeg starter en tråd, som var ment som noe annet enn hva den ga uttrykk for, så ligger all min energi i...ja, hva? jeg ser egentlig ikke noen fornuftig utgang på dette, så det er ikke noe poeng for deg å svare! Jeg tror...temaet ga mening for noen, og ikke for andre(feks meg), og om tråden da vil diskuteres seriøst, skal ikke jeg sette meg opp mot det! Vil man bruke energi på dette temaet...så for all del...

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 feb. 2015 02:04

Nå har jeg vært på Sukker i ca 4-5 timer, ingen av de jeg vil skal svare, svarer -er dette vanlig? I såfall skjønner jeg frustrasjonen -det er frustrerende! Hva gjør vi med dette da gutta-boys? Er det meg...liksom...

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 7 feb. 2015 02:15

*host*
Er mulig det blir litt slik:
http://tinyurl.com/n86zt7r

;p

Skjult ID med pseudonym - lø. 7 feb. 2015 02:18

Nei faen, ikke vær sånn da! Jeg er jo super-kul!

Skjult ID med pseudonym sneike lø. 7 feb. 2015 13:24

skriver alltid til noen som om de satt fast med meg i skiheis og at jegselv sitter fast med tunga på jernstang dvs jeg prøver meg på sympati-aporoachen. Funker ikke.

Skjult ID med pseudonym Dean lø. 7 feb. 2015 14:46

Jeg tror det er mange grunner til at folk ikke svarer..

1.utseende
2.utseende
3.utseende
4. har barn
5. Ikke flyttbar
6. Stemmer "feil" parti
7. reiser for lite
8. har flere dyr
9. bor for langt unna
10. har feil match på enkelte ting, eller ikke i det hele tatt.