Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Feeder lø. 7 feb. 2015 00:37

Da har jeg omsider fått meg en date. Hvordan skal man gjøre at det går best mulig? Og ikke minst- Hvordan unngå de pinlige tingene?

Skjult ID med pseudonym Flaskehals lø. 7 feb. 2015 01:12

Beste måten å unngå de pinlige tingene.... Er å ikke møte opp på daten! ba dum tsss! :P

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 7 feb. 2015 07:44

Les alle trådene her inne om "hvordan ikke være på førstedate" så går det så bra så!

Skjult ID med pseudonym Tutta lø. 7 feb. 2015 08:59

Det er jo som å bli lit kjent med en hvilken som helst annen fremmed. Det kunne vært en ny kollega ved lunsjbordet. Dere vet bittelitt om hverandre. Det kan man snakke om. Så observerer du snart om det er mer. Bare hvis du her løyet kan det bli pinlig. Det er jo egentlig ikke den andre du skal vurdere, eller han deg, men om dere går sammen.

Jeg synes korte kaffedater kan likne jobbintervju. Det er bedre med litt mer tid, feks over et glass vin eller etter hvert fler. Atmosfæren de stedene er også mer avslappet. Et lite bord hindret ikke kontakt, men hvis mulig kan man sitte i vinkel for hverandre. Da er det naturlig å vekselvis å se den andre i øynene og ut i lokalet. Fysisk kontakt er mulig men ikke påtvunget.

Jeg liker egentlig ikke å preke slik for andre, men jeg har vært gjennom noen av disse. De fleste ble det ikke noe varig av, naturlig nok, men min siste førstedate har fått oppfølgere og jeg forsvinner fra forum om få dager.

Jeg ønsker deg lykke til TS

Skjult ID med pseudonym sneike lø. 7 feb. 2015 10:02

Å være seg selv går aldri ut på mote. Glem enhver regel.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 7 feb. 2015 11:05

Hovedfokus bør være på at dere skal ha det hyggelig, som du ville hatt det med kusina di som var i byen en dag. Det er riktig at å være seg selv ikke går av moten.

Likevel et par ting:
- Ikke snakk om eksen (annet enn veldig kort hvis du blir spurt)
- Ikke si "Dere damer… alltid…." sånn og sånn.
- Hvis det er kaffedate og du spurte om daten, betaler du med selvfølgelighet.

Spør henne om hva hun er opptatt av. Spinn videre på det hun sier framfor å hoppe til nytt tema. (Da blir det mindre intrvju).

Tenk på at stunden skal være koselig, ikke hva som skal skje etterpå eller hva du kan oppnå eller risikere. Det går veldig dårlig om en skihopper tenker på pallen og gullmedaljen i det han setter utfor. Likeledes om han ser for seg at han kommer til å falle.

Vær tilstede DER OG DA. Kos deg, smil og vær grei. Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Tutta lø. 7 feb. 2015 11:30

Jeg ser jeg kan ha tatt feil av TSs kjønn. Et annet innlegg her bruker det motsatte. Imidlertid kan jeg stå for det jeg skrev uavhengig av hvilket kjønn jeg snakket til. Det gir meg en god følelse, for det er individene som teller, ikke de egenskapene som delvis feilaktig tillegges det ene eller andre kjønnet. I dette gjør jeg unntak for seksuell tiltrekning.

(mann 37 år fra Oslo) lø. 7 feb. 2015 11:52 Privat melding

Vær deg selv. Vær ærlig med hvem du er og hva du står for. Ikke vik på meningene dine fordi du tror det er hva hun vil høre. Aldri vær redd for å bli avvist om du er deg selv, virkelig er deg selv.

Vær glad, kos deg, se på dette som en artig situasjon hvor du skal bli bedre kjent med en annen person. Husk at det er et annet menneske, akkurat som deg, ikke en "kvinne" som er noe annet og mer magisk enn en mann.

Ikke let etter feil eller mangler du føler hun sikkert må ha på lur. Ikke driv et jobbintervju. Hør etter, faktisk hør etter, på hva hun sier. Vær interessert i hva hun sier. Ikke kom med løsninger på evnetuelle småproblemer hun nevner. Hun vil ikke at du skal løse de, hun vil bare at du skal høre og forstå henne.

Del av deg selv, men ikke skryt av ting du er stolt av. Du skal ikke forsøke å selge deg selv, bare være deg selv. I motsetning til hva du har skrevet før er du ikke kjedelig. Usedvanlig fritt sitert fra Alkymisten; "Vi bærer alle en unik historie". Fortell den.

Ikke vær opphengt i utfallet av hva som skal skje eller ikke skje. Enda friere sitert fra Dostojevskij så er det reisen som betyr noe, ikke målet.

Skjult ID med pseudonym Lipton lø. 7 feb. 2015 12:31

Du må være deg selv rett og slett. Ikke tenk at dere skal gifte dere om en uke.., ikke tenk for mye, vær deg selv og kos deg i et hyggelig selskap. Jeg anbefaler at du ikke tenker så mye på at det er "en date", helst at du treffer en nabojente eller en annen bekjent (da blir du ikke så anspent). La livet gå sin gang. Jeg håper at du er interessert i jenta og da er det på sin plass at du spør henne om det ene og det andre og ikke snakker bare om deg selv ;-) Lykke til!