Alle innlegg Sukkerforum

Derfor svarer ikke jentene deg!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 7 feb. 2015 15:47

«Jeg har selv vandret langs tjernet i september, med en sterk tiltrekningskraft mot huldra under vannskorpen. Hun lokker, jeg lytter og bena blir sakte våtere. Jeg ser ikke at skogen blir mørkere i det trærne brer seg over oss. Jeg vet ikke om den vil beskytte vår kjærlighet, eller skjule for omverden at du fortærer meg. Tankene er tomme når man ser deg, du er lekende, og refleksjonene, de skyggene jeg ser danser, fester blikket mitt til avgrunnen. Våte, varme hender griper tak i meg og jeg synker sakte under… en siste pust og overflaten blir stille»

«Under en gammel eik, finnes en benk. Jeg pleier alltid å rusle til den benken, for å se om du er der i dag. Jeg vet vi satt der før, en gang i en annen tid. Jeg vet at du også leter etter den samme benken. Det regner og jeg kikker opp, bare for å kjenne skyggen av deg stryke forbi. Var det et vindpust eller kysset du meg? I dag er det siste gangen jeg besøker benken. Et langt liv har jeg ventet og nå visner eiken, de siste blader faller av. Benken er slitt av vær og unge par som har risset sine navn i den. Jeg lukker mine øyne, snur meg bort. Pakker jakken godt rundt halsen og rusler hjem.»

«Kintsugi er kunsten å fikse gamle skåler med gull. Knuste biter settes sammen og limes med edelt metall. Kunsten i seg selv er vakker, men det å verdsette noe gammelt ødelagt som nytt og vakkert fordi du fikset det, det er den virkelige kunsten i kintsugi. Det vakre er symbolikken og poesien i det man setter sammen to biter med gull»

“Words are, of course, the most powerful drug used by mankind.”
? Rudyard Kipling

“When I cannot see words curling like rings of smoke round me I am in darkness—I am nothing.”
? Virginia Woolf

Skjult ID med pseudonym EiKvinne lø. 7 feb. 2015 17:58

Hvorfor har du ikke svart på mine besøk på profilen din, @Mundilfare?

Jeg er flyttbar står det tydelig hos meg...

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 7 feb. 2015 19:03

- Fordi jeg vurderer å stenge ned profilen min rett og slett...

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 7 feb. 2015 19:12

Gjør som meg, @Mundilfare, jeg er stort sett deaktivert men åpner profilen igjen når det er tid for den automatiske fornyelsen. Da mister du ikke den rabatten du har oppnådd så langt :)

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 7 feb. 2015 19:12

fått teft ;)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 7 feb. 2015 19:17

@Mundilfare

Å, så bra! *klapper i hendene*
Lykke til, kjekke mannen :-))

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 7 feb. 2015 19:36

@EnBraFyr

Han er rett og slett for ung....hadde han bare vært 7-10 år eldre... *sukk*

Ps: Skjuler meg jo ikke bare for deg da, BraKar....er noen tusen andre her også ;)
Du får ta en titt uti neste uke, om du fremdeles er her;)

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 7 feb. 2015 19:50

Ja, det er jeg heeelt sikker på du kommer til å gjøre ;-))

Skjult ID med pseudonym Linadina lø. 7 feb. 2015 21:05

Oi.....hvem er du ?!? Jeg kan like deg ! .... FOR en tekst.....sukk :)

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 8 feb. 2015 00:47

Jeg forsto ikke helt sammenhengen med overskriften?

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 8 feb. 2015 00:59

Jeg vet hva allegori er, men kanskje du kan forklare dette for meg likevel siden jeg ikke forsto sammenhengen?

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 8 feb. 2015 01:22

Ok. Jeg tåler fint at det ikke gir mening for meg, men samtidig gir mening for andre.

Men kanskje Mundilfare har lyst til å si hva han mente selv…. ?

Skjult ID med pseudonym Mundilfare sø. 8 feb. 2015 12:18

Jeg er overvektig, jeg er gjennomsnittlig kjekk, er ikke høy og mørk.
Ikke er jeg rik heller, ei heller fattig. Har en fornuftig økonomi og en bil som ikke er ment som penisforlenger i det hele tatt. Jeg har ikke veldig høy utdanning. Jeg er fargeblind, så jeg er totalt usikker på min egen klesstil - og jeg bryr meg ikke nevneverdig om mitt eget utseende. Jeg har ingen ambisjoner om å hive meg på forbrukerpress eller motekrav.

Det er mye med meg som trolig ikke er tekstbok-attraktivt.

Likevel ser jeg yngre barnefrie menn med relativt bra utseende klage over manglende svar.

Ca 60 % av de jeg har skrevet til har svart, både her og på andre sider. Jeg skriver ikke til mange i gangen. Da er det ikke ei som skiller seg nok ut mener jeg. Det er kun ei som har klart kunsttykket å skuffe meg, ved ikke å svare i årenes løp. Ellers har det ikke betydd noe som helst - ingen interesse fra de, er det samme som ingen interesse fra meg.

Det jeg derimot har er selvtillitt. Jeg bruker tid på å skrive gode tekster. Ikke stort lengre enn avsnittene over, og heller ikke med samme ordlyd. Men jeg bruker mine ord aktivt for å fange oppmerksomheten. Jeg viker ikke vekk fra meg selv, og jeg prøver å treffe på hva hun vil være interessert i å diskutere/høre om - ikke hva alle andre måtte si til henne.

Så til poenget folkens. Det er nok kanskje bare 10 % som klarer å få svar kun på utseende. Resten skiller seg ut på andre måter. Blant de neste 40 % som er over snittet kjekke finnes det bedre skribenter enn meg. Flinkere til å formulere seg og flinkere til å nå frem. Se sitatene på slutten. Konkurransen er beinhard her inne, derfor får du ikke svar.

Ironisk nok mener jeg fortsatt at "hei" er nok OM du treffer den ene rette. Men skal du overbevise de som KAN være en annen helt rett, så må du gjøre mer.

Den jenta som får meg ut herifra i denne omgangen skrev først til meg. Til og med uten profilbilde, traff med teksten og jeg svarte. Så jenter, vær mer aktive dere også. Så får jeg se hvordan pausen går. Godt mulig jeg kommer tilbake :D (men først skal jeg finne ut hvor dette tar veien)