Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig arbeidsmiljø

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gutt 25 sø. 8 feb. 2015 17:08

Hei. Jeg jobber som lagerarbeider via et bemanningsbyrå.
Om en måned, så går jeg inn i en fast stilling,
hos det firmaet jeg er hos nå.
Men jeg veit ikke om jeg har lyst til det, for jeg syns ikke arbeidsmiljøet er noe særlig der.
Det er mye baksnakking, og på en måte så virker alle falske.
Jeg veit rett og slett ikke hvor jeg har dem andre.
Jeg skiller meg nok ut i fra de andre,
ettersom jeg er positiv og hjelper til.
I tillegg er jeg stille av meg, tar ikke så mye plass.
Så hva burde jeg gjøre? Er det noen som har noen forslag?

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 8 feb. 2015 17:11

Her finnes det ikke noe rett eller galt svar. Men det er først og fremst du som må bestemme hva du skal gjøre.
Nå vet jeg ikke hvor lenge du har jobbet der, men har du ikke det så kan det være det blir bedre med tiden. Om arbeidsplassen er dårlig på det sosiale så hjelper ikke akkurat det. Du må selv føle hva som er rett. Jeg hadde nok ikke orket og vært på en plass med dårlig miljø.

(mann 30 år fra Troms) sø. 8 feb. 2015 18:16 Privat melding

Rett meg hvis jeg forviller meg ut på vidda.

Hvor langt er du selv villig til å gå for å forandre miljøet, og hvor villig er du til å stikke deg selv fram. Mest sannsynelig ikke så mye når du velger å poste deg selv med psydonym her, hehe ;)

Jeg trur vegen å gå er å øke yrkes-stoltheten til deg selv å de som du jobber med. mistenker farlig sterkt at mange av de du jobber med kan føle det som et nederlag at de ikke endte opp som fotballspiller på rosenborg eller topp professor på universitetet.

Er veldig lett for å bli litt på den måten at når en ikke føler seg så veldig velykket selv, så må en begynne å hakke og baktale på de som er rundt. Det er jo en trøst men en mager trøst at de som er rundt deg er dårligere en deg selv.

En start er å tenke på hvordan du kan være med å øke yrkes stoltheten blant deg å dine medarbeidere.

Jeg skal tenke litt så kan jeg komme med mer. Gi meg gjerne respons hvis du setter pris på det jeg kommer med ;) Jeg, jeg,...... liker å bli verdsat skjønner du ;)

(mann 30 år fra Troms) sø. 8 feb. 2015 18:29 Privat melding

Okey, jeg kommer med flere ville ideer å forslag for å øke yrkes stoltheten blant deg å dine kolegaer.

Dette er ikke lett, men lar deg seg gjennomføre trur jeg det smeller i en veldig posetiv rettning. Finn en plass hvor dere kan gjøre en dugnad på fritiden, en plass hvor dere kan bli trengt å føle seg verdsatt.

kansje dere kler dere i full arbeidsunniform og tar med dere gitaren på gamle hjemmet å synger. Eller kontakter den lokae skolen å tilbyr dere å bruke rest pappeskene å lage kulisser til juleteatret deres.

Ja jeg vet det, det høres sprøtt ut, men kanskje slike små sprøe ting kan føre til at en føler en har en større sentral rolle i samfunnet.

Uansett håper jeg du klarer å stå på. Det finnes en ting som er utilgivelig og det er å ikke gjøre det beste ut av den situasjonen du havner i. Jeg liker folk som alltid er villig til å gjøre en god jobb ;)

Men nå skal jeg vente litt med å poste, inntil jeg for litt mere respons selv. Jeg har like dype behov for respons og anerkjennelse som et hvert menneske og 4 åring x)

Skjult ID med pseudonym Gutt 25 sø. 8 feb. 2015 19:46

Grunnen til at jeg har valgt å holde meg anonym, er at jeg vil ha fokus på tråden jeg har startet,
og ikke på profilen min.
Jeg er villig til å gjøre noe med det, jeg kan gå til sjefen å si at arbeidsmiljøet ikke er noe bra her.
Men da veit jeg ikke hva som vil skje, vil han gjøre noe med det.
Eller vil han ikke gjøre noe, stoler han på meg.
Kan jeg stole på han.
Så hva gjør jeg?

Sikkert en kjempe fin ide med en sånn tur, men de andre nok hadde mislikt det sterkt.
Et av de verste tingene folk veit i arbeidslivet, er å bli kommandert av en som er ny i firmaet

(mann 30 år fra Troms) sø. 8 feb. 2015 20:22 Privat melding

For min del er jeg fagorganisert, og engasjerer meg sterkt om temaet: Godt arbeidsmiljø. Jeg har da osgå lett tilgang på personer og ekspertise som er valgt inn som tilitsvalgt for å bry seg om dette temaet. Det er ikke bare fokus å ha høyere lønn som jobbes for.

Selv er jeg i et miljø hvor vi allerede har bygget oss et utgangspunkt hvor vi arrangerer i innebandy sammen etter arbeidsdagen. Vi har et godt arbeidsmiljø som et tema, og er så frekke at når vi ser det er rom for det å steker vi vafler å hygge oss sammen. Men gjett om vi jobber som et lag når vi jobber da ;)

Og ja..... det er vanskelig å snu en negativ trend. Men hvis du går til sjefen din, vær mest mulig lojal mot dine ansatte og ikke slarv de huden full.

Si gjerne at arbeidsmiljøet burde vært bedre, og tilby deg selv til å stå for å ha vafflene klar når resten av gutta kommer på jobben. Kall det gjerne vaffel onsdag, så for du forhandle med sjefen hvor mye resurser han er villig til å skape for et bedre arbeidsmiljø.

Og hvis sjefen er en stabeist på dette området, har du kanskje funnet roten til problemet, og det er på tide å finne seg en tillitsvalgt.

Det er bare å finne sin avdeling og skaffe seg kontakt med noen som har råd å tips.

http://www.fellesforbundet.no/