Alle innlegg Sukkerforum

Hvor ofte dater du noen fra nett?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Overrasket sø. 8 feb. 2015 22:10

Jeg var på date i går og vi begynte å snakke om hva som er ofte og hva som er sjelden når det gjelder nettdating. Kunne vært interessant å høre hva flere mener om det.

Fint om du vil si om du er kvinne eller mann og hvilken aldersgruppe du er i (eks 20- eller 30-årene). Så hvor ofte dater du hver måned eller i halvåret?

(mann 36 år fra Oslo) sø. 8 feb. 2015 22:13 Privat melding

Hva legger du i begrepet date?

Skjult ID med pseudonym Missb sø. 8 feb. 2015 22:16

Jeg har ikke vært på en eneste date jeg :p Jeg er i tredveårene :)

(mann 28 år fra Hordaland) sø. 8 feb. 2015 22:22 Privat melding

Jeg er 24 :)
Aldri vært på en date før, verken med en nett-venn eller noe annet. Så ikke relativt ofte, vil jeg si.

Skjult ID med pseudonym Overrasket sø. 8 feb. 2015 22:25

@ klippekort

Jeg mener at du chatter med noen på nettet og dere bestemmer dere for å treffes. Hva dere treffes for vet bare dere :-) Om det er vennskap, forhold, sex eller andre ting.

Skjult ID med pseudonym Overrasket sø. 8 feb. 2015 22:29

@EnBra Fyr

Jeg kaller det bare "date" for enkelhetsskyld. Burde kanskje kalt det "treff" eller "møte" :-)

Skjult ID med pseudonym Overrasket sø. 8 feb. 2015 22:38

Takk for alle svar. Håper det kommer flere.

Han jeg møtte mente at mange som dater på nett lever et hektisk, useriøst og utsvevende liv. Jeg var nå ikke helt enig i det og det er spennende å se hva dere andre mener :-)

Skjult ID med pseudonym Feeder sø. 8 feb. 2015 22:46

Hver måned ca. Ender opp like skuffet hver gang.

(kvinne 32 år fra Hordaland) sø. 8 feb. 2015 22:51 Privat melding

Har møtt 0,75 menn pr. halvår.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 8 feb. 2015 22:54 Privat melding

De siste fem år; 0.
Før det; en håndfull. Et par av dem endte opp i lengre forhold.

Antall dates er for så vidt fullstendig irrelevant, jeg vil heller ha én bra date enn 2 dårlige.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 8 feb. 2015 22:55 Privat melding

Ca NULL på den tiden jeg har vært her (eller noen andre datingsider) Har en følelse av at den type date jeg søker etter er ulik hva alle andre menn ser etter. Skulle faktisk likt å bli bedt med på kino/kaffe/ utflukt etc, istedenfor andre "alternative" forslag :P

Skjult ID med pseudonym Overrasket sø. 8 feb. 2015 22:59

@Chris

Jeg er enig med deg i det, men holdningene jeg møtte i går gjorde meg nysgjerrig.

Skjult ID med pseudonym Overrasket sø. 8 feb. 2015 23:01

@sweet1

He he. Jeg kan vel være mye enig med deg der. Man kan oppleve en del "alternative" forslag som ikke alltid er like sjarmerende.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 8 feb. 2015 23:10

@Sweet1

Pff.. Ikke min feil at du ikke vil på kaffedate! :P

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 8 feb. 2015 23:25 Privat melding

Å Powpow...du sier jeg ikke vil, men har ennå ikke SPURT :) Dessuten...så vet du litt mer om meg enn noen andre her inne, så ville fort blitt pinlig :P

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 8 feb. 2015 23:26

Har vært på ca 10 tenker jeg....på ca 4år. Husker ikke helt. Som regel så mister damene interessen for meg før vi kommer dit :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 8 feb. 2015 23:26

@Sweet1

Pinlig? Trodde det bare var bra en visste ting om hverandre jeg! ;)
Skjønner ikke hvorfor det skulle blitt pinlig.. Jeez.. :P

Skjult ID med pseudonym Tutta ma. 9 feb. 2015 00:55

Fem menn i januar. Er ikke like skuffet hver gang. Er i femtiårene.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 feb. 2015 01:06

Kunne svart "noen".

Men helt seriøst?
Så mange jeg selv ønsker føles det som.
Men kvantitet fremfor kvalitet er jo fullstendig uinteressant.

Men siden jeg ikke har aktiv profil nå: Ingen det siste året.

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 9 feb. 2015 05:31 Privat melding

Har møtt 2 personer fra denne nettsiden og 1 fra en annen i løpet av 5 måneder. Mann 25 år. Selv har jeg ingen forståelse for denne motviljen folk har til å treffes. Jeg trodde poenget med denne nettsiden var å få seg en kjæreste.

Jeg har sendt meldinger til 41 kvinner så langt, fått svar fra få, og bare truffet 2 selv om jeg har bedt de fleste ut på kaffe (nei, ikke samtidig). Jeg er en noe sær type, og jeg har selvsagt forståelse for at enkelte ikke finner meg tiltrekkende og andre ikke føler de har nok til felles med meg, men samtidig har jeg sendt mange meldinger til kvinner med svært høy match og lignende interesser uten å få svar. Det nesten alle disse kvinnene har til felles er at de fem måneder senere fortsatt er på sukker og er pålogget ofte. Det må jeg innrømme at tanken slår meg at de ikke er rart de er single, da de tydeligvis leter etter 100 % match og alt felles og perfekt utseende. Enten det eller så er enkelte her fordi de liker oppmerksomheten men ikke er ute etter noe mer.

Jeg skulle gjerne møtt kvinner oftere for det er jo sånn man blir kjent med noen, men det er tydeligvis for skummelt for de fleste. Personlig syns jeg det er ganske tåpelig da det i praksis ikke er noen vits i å være på en dateside om man ikke er villig til å treffe noen, og tydeligvis er det ikke bare jeg som ikke får svar siden så mange dater så sjeldent her. Begynner egentlig å tro at nettdating er ganske dødfødt siden alle er så motvillige til å faktisk gi det en sjanse. Venter man på en 100 % match så forblir man alene, og jeg syns folk er LANGT for kresne. Hvordan det er med kresenheten på mennene vet jeg ikke, det får dere kvinner opplyse om.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 9 feb. 2015 10:13 Privat melding

I løpet av 2 år så har jeg bare møtt 4 stykker fra Sukker. Ingen date, bare en rask kaffe/te/drink for å kjenne på kjemien.

Har kontaktet kanskje 120 stykker totalt i løpet av de to årene. 8-9 har svart tilbake.

Mann 37, og kontakter personer mellom 28-39.

Skjult ID med pseudonym use ma. 9 feb. 2015 10:28

@durr: 1-2 i uka..sure

Skjult ID med pseudonym Miss A ma. 9 feb. 2015 10:30

Helt enig med Bjørn89, hva er vitsen med å være her hvis man ikke vil møte folk?? Det verste er de som vil ringe??! for å høre om man muligens har kjemi, for så å vurdere om man skal møtes for en kaffe (snakker her om folk i samme by som meg). I løpet av 2014 var jeg på 5-6 dater, kategori 40-45. Bra karer, men vi hadde ikke match/felles ønsker for fremtiden, når det er sagt det var både hyggelig og gøy, så jeg føler overhode ikke at jeg kastet bort tiden min. Men skulle jo ønske at man fikk en date som resulterte i noe fast, sukk....

Skjult ID med pseudonym Ninja ma. 9 feb. 2015 12:49

Mann 24, 3 dater på 2 år. Dvs middag, kino, skogsturer eller events.

Skjult ID med pseudonym Lurituri ma. 9 feb. 2015 15:09

Kvinne 47 år. Har kommet ut av tellinga, men det er sikkert blitt 40 i løpet av det året jeg har vært her. Mye kaffe... Stort sett skuffet, lite kjemi, så jeg har sluttet å ha store forventninger selv om det ser lovende ut på forhånd.

(mann 29 år fra Hordaland) ma. 9 feb. 2015 17:07 Privat melding

durr: Kanskje hun fikk postboksen sin sprengt, men så er det jo som jeg nevnte slik at de fortsatt sitter her og sjekker nesten daglig fem måneder senere. Om det faktisk er slik at de er helt svermet av meldinger så er det jo bare et større tegn på at de krever for mye perfeksjon, og støtter heller min mening framfor din.

Hvis en kvinne er så redd for å møte menn online så er det ikke stort poeng i å være her. Egentlig tror jeg de aller fleste som er på online dating er helt normale folk som bare er ute etter noen å være med og sjansene for at du treffer en fullstendig galning er VELDIG små. Du finner ikke nødvendigvis kjemien, men det er da ikke noe farlig.

De tre datene jeg var på ble kanskje ikke til noe mer, men jeg vil absolutt ikke si at de var sløsing av tid. Alle tre datene gikk til date nr. 2, og selv om det ikke ble dannet et forhold av dem var det allikevel interessant å treffe dem og jeg hadde noen spennende samtaler. Det verste som skjer av å treffe noen er at man "sløser" en time av tiden sin på en kaffe med noen, og det er da ikke noe stort tap i det hele tatt når den potensiale vinningen er ett forhold, spesielt når det er spennende å møte noen til og med om det ikke ender opp med noe mer.

Urelatert: så en skrivefeil i min forrige melding, det er selvsagt "og faktisk" ikke "å faktisk". Heh, slikt irriterer meg.

Skjult ID med pseudonym EiKvinne ma. 9 feb. 2015 17:45

Jeg dater mye men ikke hele tiden. Jeg møter dem som jeg mener er interessante og jeg er nysgjerrig på. Jeg er bare på Sukker så tilgangen til "sånne" er begrenset, men det kan hende at jeg går på date 3 x i mnd. Så er det 3 mnd. pause, eller sånt..

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 feb. 2015 18:09

Dater ikke for tiden. Men da jeg gjorde det, varierte det utfra om jeg fant noen interessant. Stort sett det som styrte hyppigheten.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 9 feb. 2015 18:23

Helt alvorlig talt så har jeg aldri noen gang følt at tiden min har blitt sløst bort på date. Jeg ser ikke slik på det...

Skjult ID med pseudonym Calvados ma. 9 feb. 2015 18:26

Mann, 48 år. 8 dater i 2014 med damer jeg ble kjent med på to ulike nettsteder. Jeg er egentlig ganske selektiv med hvem jeg velger å gå på date med.

Skjult ID med pseudonym PN ma. 9 feb. 2015 18:29

Har vært på Sukker og Tinder i ca et halvt år, har møtt 10 kvinner på denne tiden (og nr. 11 blir på torsdag! Har trua :D ) Ingen "alternative" treff, førstetreffene har vært kaffe/øl/gåtur, mens de det har blitt oppfølgere med har vært ymse, eksempelvis middag/kino/hjemmetreff med og uten middag, etc.

Til å begynne med sendte jeg mange meldinger som forble ubesvart. Ting ble bedre etter å ha rydda litt i profil (ikke mye) og slutta med å sende det jeg i ettertid ser er tullete meldinger, sånn som one-linere, flaue morsomheter, etc, og stort sett holdt meg til et hyggelig "Hei :)" og gjerne et lite, kort, enkelt oppfølgerspørsmål med rot i profil/bilder. Er det ikke noe å ta tak i der, stiller jeg gjerne et utrolig vanskelig, åpent spørsmål a la "Hvem er du?" eller noe sånt. Har ca 50% svar på disse uten at jeg er unormalt godt utseende eller har særlig bra bilder. Av disse som svarer, holder samtalen seg oppe lenge nok til at jeg har lyst til og føler det passer å spørre om å treffes, med kanskje 50%. Av de jeg har spurt, har jeg kanskje 80-90% ja med andre ord bare en ytterst liten håndfull som har sagt nei eller ikke svart på henvendelsen. Deretter er det kanskje 50% hvor det blir med bare det ene treffet: Noen ganger vil ikke jeg mer, noen ganger svarer hun nei på spørsmål om oppfølger, noen ganger finner begge ut at det ikke er noen vits. Aldri noen hard feelings, hvertfall, ikke så tidlig. Har bare truffet et par som har gått over 3-4 treff, men ingenting har satt seg enda.

Vil uansett ikke si at noen har vært bortkastet tid for meg sjøl om jeg ikke har vært interessert i mer. Jeg har nemlig hatt stort utbytte av den sosiale treninga, selvtilliten blir bedre, og føler jeg er mer avslappet og flinkere rundt kvinner nå :) Sjøl i så urelaterte settinger som hvis det er ei søt ekspeditrise i klesbutikken!

Mann 30, bor i en av de større byene i Norge (betyr mye for utvalg og tilgjengelighet for treff, vil jeg tro).

Skjult ID med pseudonym PN ma. 9 feb. 2015 18:39

Jo, en ting til: Jeg har som regel sluttet å ta kontakt "uprovosert". Suksessraten er definitivt størst med Looks-match eller at hun har sett på profilen min uten at jeg har sett på hennes først.

(mann 30 år fra Østfold) ma. 9 feb. 2015 20:20 Privat melding

Er halvåret på meg, er så kresen :P

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 9 feb. 2015 22:52

@Girl ma. 9 feb. 21:37
*shrugs*
Til sammenligning skriver jeg ca 1 melding i måneden :p

Skjult ID med pseudonym PN ma. 9 feb. 2015 23:03

@durr

Ser at "suksess" kanskje var litt rart uttrykk, men det jeg mente med suksess her var at ting gikk bra og interessen var oppe helt til vi hadde treffes en eller flere ganger, siden tråden handlet om hvor ofte folk dater/treffer andre folk herfra. Kanskje går jeg glipp av mange muligheter, men for meg er 11 kvinner på et halvår hvorav jeg har truffet flere av dem flere ganger, på en måte nok. Har ikke behov for å klemme inn fler enn det.

@EnBraFyr: Hvordan blir det å pleie egoet? Jeg tar selvfølgelig kun kontakt med dem som jeg er genuint interessert i å kontakte. Men det skal sies at jeg hvertfall i starten, kanskje spesielt på Tinder siden man har mye mindre å gå på der, "likte" fler enn jeg egentlig kunne stå inne for, og dermed ikke tok kontakt når det ble match. Det er å pleie egoet sitt.

Skjult ID med pseudonym PN ma. 9 feb. 2015 23:19

@EnBraFyr: Ja, det vil jeg påstå. Jeg er like singel som jeg var for et halvt år siden, men jeg mener jeg sjøl har hatt en fin personlig utvikling. Og jeg er ikke utålmodig.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 9 feb. 2015 23:47

@Girl ma. 9 feb. 23:11
I utgangspunktet, næh.
Selv etter geografisk, aldersmessig og flyttbar filtrering er det *ok*
Men å finne noen av disse med en faktisk profiltekst derimot... o.0
Gidder da vitterlig ikke å sende melding til et bilde.
Visse grenser ass ;p

Skjult ID med pseudonym Flaskehals ti. 10 feb. 2015 14:29

Hittil så har jeg ikke hatt en eneste date, men hittil så har jeg også bare hatt 1 person som har sendt meg mer en bare en melding tilbake.

Jeg hadde tenkt å droppe medlemskap og slikt, men i går fikk jeg overraskende kontakt med en nydelig jente her inne som har ganske like interesser som meg, så får se hvordan det utvikler seg.

Det blir vel egentlig da 2 som har sendt meg mer en bare en melding :)

Skjult ID med pseudonym GoT to. 12 feb. 2015 17:56

Jeg hadde èn date gjennom nettet i fjor. Vi møtte hverandre to ganger.

(mann 42 år fra Hedmark) to. 12 feb. 2015 18:22 Privat melding

Var på en middags date i fjor.. men ble ikke noe mer. Er 38 jeg da.

Skjult ID med pseudonym PN to. 12 feb. 2015 23:00

I tilfelle noen lurte (@EnBraFyr):

Wooohoo!

Som på film :D

Skjult ID med pseudonym sirene to. 12 feb. 2015 23:05

Ikke like singel lenger, @PN? ;-)

Skjult ID med pseudonym PN to. 12 feb. 2015 23:10

Forhåpentligvis ikke. Var bare førstedate, men beste førstedate ever. Bra stemning hele veien, latter, berøring, tilslutt kyss, utveksling av nummer og avtale av neste date, så det lover bra :)

Skjult ID med pseudonym sirene to. 12 feb. 2015 23:21

Se der, ja- lovende! Lykke til! :-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 12 feb. 2015 23:42

Skjønner ikke at folk har tid til å date jeg. Er det bare jeg som ikke har en 8-16 (9-17) jobb her inne eller? :P

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 13 feb. 2015 00:00

@EnBraFyr
Hmmm....er et par det har vært litt stille fra noen dager...
*ble nysgjerrig nå, gitt* ;-)

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 13 feb. 2015 00:55

@EnBraFyr

Strålende! :-)
*si gjerne hvem, har skikkelig vondt i nysgjerrigheta*

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 13 feb. 2015 01:03

Selvfølgelig.... EnBraFyr er en fyr som kan holde på en hemmelighet.
Ja,ja...tar med meg nysgjerrigheta til sengs, for nå er det faktisk natta :-)

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 13 feb. 2015 01:23 Privat melding

Ingen, har vært på blind-date med ei for ca. 10 år siden, that's it. Hun var åpenbart interessert i meg og ville møtes igjen. Det var ikke jeg. Hun kysset en kompis på munnen mens vi var ute (noen vil nok si at det ikke betyr noe, men for meg er det litt dårlig sjekketriks ;) ) og var generelt litt for goth for min smak. Snill jente, men ellers takk.
Trakk ikke vinnerloddet når det kom til skjønnhet og ynde, men tar ikke til takke med hva som helst heller, selv om jeg har blitt vesentlig mindre kresen med årene (sveiper til høyre på ca. 90% ;) )
Og til dere kvinner: Hva er poenget med å matche, hvis dere ikke klarer å svare på meldinger?

Tinder: Fått mange matcher, samtlige har forklart at de er klar for sex med fremmende menn og skal ha meg til å registrere meg på en luguber sexside, andre som har fått disse. Var litt irriterende i begynnelsen, men nå ler jeg så jeg rister hver gang...

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 13 feb. 2015 01:26 Privat melding

Er for øvrig 34 i biologisk alder, og 14 mentalt :)

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 13 feb. 2015 10:03

Jepp, èn om gangen- er jeg først blitt interessert i en fyr, så er alle andre uinteressante :)

Skjult ID med pseudonym zztop fr. 13 feb. 2015 21:14

Har datet rundt 16-17 stk siden sommeren, har kommet litt ut av tellingen, men det spiller egentlig ingen rolle for jeg forblir like singel.
Har blitt et par venninner ut av det da, noe som er veldig positivt for min del.
Har vel vært på Sukker 2-3 måneder og har truffet 6-7 stk herfra.

Kan bekrefte det durr sier at de færreste damene, iallefall i 30-årene, bare dater en av gangen. ALLE melder iallefall med fler enn en av gangen, og i så måte er ikke jeg noe unntak. Har stort sett dialog med 2-5 samtidig.
Damene har alltid noen andre på hånden, for de blir nedrent i matcher på tinder og meldinger på slike steder som dette. De har alltid noen kjekkere, yngre/eldre, mer attraktive eller mer spennende på hånden.

Skjult ID med pseudonym zztop fr. 13 feb. 2015 23:33

Har et par eksempler som bekrefter det jeg sier om å date flere samtidig, men legger ikke ut noe mer om det her.

Har demret litt for meg og EBF at det ikke nødvendigvis bare er meg som er problemet. Har grublet og analysert litt hva som faktisk har foregått, og det har demret for meg at en del av disse damene ikke er helt, hva skal man si uten å fornærme noen, A4.

Hadde egentlig lovet meg selv at jeg ikke skulle på noen flere dater, og da iallefall ikke uten alkohol i bildet, men så røk jeg visst på et par til allikevel. Den første foregikk mye som de andre, men det er egentlig like greit. Var ikke noe kjærestepotensiale uansett.

Den andre derimot, den andre! Den mest fantastiske dama jeg noensinne har truffet, og vi skal treffes igjen :)
Dansekurset er på gang.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 13 feb. 2015 23:40 Privat melding

Sjelden .. Dvs ikke Ifjor og ikke I år ))

(kvinne 44 år fra Buskerud) fr. 13 feb. 2015 23:45 Privat melding

Det må kile i magen hvis jeg skal på date ;-)

Skjult ID med pseudonym tnbm lø. 14 feb. 2015 01:06

Har datet to siden jeg meldte meg inn for halvannen måned siden. Skal møte en tredje i morgen.

Mann 27.