Alle innlegg Sukkerforum

Nedsattfunksjon

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Møre og Romsdal) fr. 13 feb. 2015 20:58 Privat melding

Hva er det med jenter her inne.
Hvorfor må man vere Frisk..
Har opplevd mange ganga med engang jeg har sagt at ej har ei Funksjonshemming eller Nedsattfunksjon...so vill ikkje jenter snakke.

Hva er galt med folk?
Jeg berre spørr..Rekna me sure svar å ting men fuck it
Vi e for faen mej folk vi også :)

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 13 feb. 2015 21:09

@hugo87
Skjønner egentlig godt du blir forbanna! Må være helvetes frustrerende å bli valgt bort pga en funksjonshemming. Men nettdating er så rått og kynisk Hugo. Det skal ikke så mye før du velges bort her inne. Noen kilo for mye, alder etc.

Uansett, stå på, ikke gi opp! Lykke til. :-)

Skjult ID med pseudonym skaramanga fr. 13 feb. 2015 21:30

Tror kynismen blandt endel damer på nett er grenseløs, kald, kynisk og til tider psykopatisk, en psykopatisk fornedrelse av alt som er annerledes, disse individene bør gå inn i seg selv, få litt selv innsikt, å se hvilke begrensninger de egentlig setter, dette er en definisjon på selvødeleggelse å ikke gi andre aksept !!

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 13 feb. 2015 22:54

Av alle de tusener på tusener som kan velges her inne, så går rullegardinen ned for veldig mange uansett kjønn når de hører noe som ikke høres helt perfekt ut. Det kan være mellom jobber, ufør, for tynn, for tykk, for lite kvinnelig, for mye trutmunn, for mye hår på brystet, for iite hår på hodet. Alt mulig. Selv vet jeg at jeg stadig velges bort av menn av en bestemt grunn. Og selv velger jeg bort av en så latterlig grunn at når jeg ser armer fulle av tatoveringer, blar jeg videre. Det skal ikke mer til. Hadde det vært en kollega, eller en jeg ble kjent med i annen sammenheng ser man personen bak. På nett ser man bare fasaden og rammen.

Nå vet jeg ikke hva din nedsatte funksjon består i, men om det ikke er noe man må forholde seg aktivt til i det daglige, trenger du ikke si noe før dere har en god og fortrolig tone, og vet at dere har sansen for hverandre. Lykke til!

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 14 feb. 2015 12:03 Privat melding

En trenger ikke være være frisk. En kan gjerne ha en 12-14 kjønnsykommer, uten at en blir diskvalifisert av den grunn. Men det er dessverre slik at enten må du være et smykke som jentene stolt kan vise frem til venner og beskjente, psykopatisk bad-ass eller reservepappamateriale. Jeg traff på den siste, noe som for meg er uinteressant.

Skjult ID med pseudonym kjerring lø. 14 feb. 2015 13:26

Er det samme med godt voksne menn fra 50 og opp .Er man ikke i arbeid lengre så skygger de banen. uten å undersøke hva som ligger bak Folk i dag er kyniske rett og slett

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 14 feb. 2015 22:40

@Cosette: Synes du virkelig det er så overfladiske jenter disse besrkiver? Se på innlegget til @Skaramanga. Innlegget flyter over av egne issues. For det handler ikke om å ikke gi aksept. Det er partner og forelskelse vi snakker om, ikke aksept.

Ts sier at han må regnes som folk han også. Det gjør han vel selv med nedsatt funksjonsevne. Men han blir valgt bort som partner. Det er en stor forskjell.

@Anders1981

Dersom du dater en dame med barn over tid, så er det vel ganske innlysende at du bør være "reservepappamateriale" som du kaller det. Hva er galt med å det? Du går jo inn i en pakke hvis du går inn i et seriøst forhold med noen som er alene med små barn.
Det utsagnet får meg til å tenke at du er mer overfladisk enn damene du møter.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 14 feb. 2015 22:50

@Enbrafyr. Jeg oppfattet at han hadde møtt på den siste typen og at det ikke var en interessant rolle. Men ja, det er mulig det er det du sier han mener. Da håper jeg det står Vil ikke møte aleneforeldre i profilen.

Skjult ID med pseudonym mystgrl lø. 14 feb. 2015 23:31

For min del ser jeg folk som de er, er ingenting som er 'perfekt' eller min 'type'. Om jeg ikke hadde hatt barn kunne jeg gjerne datet en som ikke var helt 'frisk', hvis kjemien stemte, men for meg blir det vanskelig å se for meg at det funket nettop pga at jeg har barn. 2 gutter som springer motsatte veier og liker å være litt fysiske. Da blir det vanskelig for meg, og mere et spørsmål om logistikk. Da ville jeg nok desverre valgt å treffe andre. Men dette er vel kanskje også en feil grunn.... :( er ikke lett! Håper du finner den rette!