Alle innlegg Sukkerforum

Profilbilder, encore..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym my lø. 14 feb. 2015 09:26

Jeg irriterte meg lenge over manglende profilbilder. Syntes ikke den som lar være å vise ansikt fortjente oppmerksomhet.
Som om det å legge ut profilbilde er noen garanti for noe som helst. Hahahaha!
Nå har jeg nemlig lært at det ikke er noe i veien for å velge et profilbilde av deg selv fra for fem til ti år siden, hvis det er det bildet du liker best! Schønneru!! La gå at noen kan bli litt overrasket hvis og når de treffer deg første gang, men da har du i hvert fall fått dem over en eller annen dørstokk. Og så er det bare å skru på sjarmen og la det stå til!
Jeg må være helt dust, for profilbildet mitt er jo bare noen måned gammelt. Siste tids erfaring vekker tanken på å bare droppe det. Eller legge inn bilde av Cruella de Ville.

(kvinne 47 år fra Oslo) lø. 14 feb. 2015 16:40 Privat melding

Bra innlegg! Med profilbilde har en i det minste en ekstra, om enn kanskje litt utdatert, parameter å velge på, som gjør prosessen litt enklere. Jeg blir ast opp av dem som har hverken bilder eller profiltekst og insisterer på å få epostadressen min for å sende bilde! Er en så feig at en ikke tør stå fram og vise at en søker etter kjærlighet - som tross alt er et stort poeng med livet - blir jeg skeptisk til hvordan denne personen fungerer i sitt øvrige, offline liv. En bør stå inne for de valgene en tar i livet og det å ville date er på ingen måte å utlevere seg eller "living on the edge".

Puh, det var godt å få lettet på trykket! 😜

(mann 40 år fra Sogn og Fjordane) lø. 14 feb. 2015 20:48 Privat melding

Håper det å legge inn bilde som er fem-ti år gamle var en spøk... Det blir jo bare heilt feil!

(kvinne 44 år fra Akershus) lø. 14 feb. 2015 21:19 Privat melding

Ok, jeg er ny og har ikke bilde her ennå. Er ikke sikker på om jeg har lyst til det heller. Sender gjerne bilde på Mail til den som ønsker det. Men jeg liker ikke tanken på å være på utstilling. Vil veldig gjerne bli kjent og møte og har egentlig ikke noe å skjule. Vil bare ikke ha mitt bilde her til vurdering hele tiden. Det er eneste grunnen.

Skjult ID med pseudonym my lø. 14 feb. 2015 21:29

Det var ingen spøk, det med gamle bilder. Snakker av erfaring. Trodde først det bare var lyset, hahahaha, men nei da. Kan jo være at han hadde opplevd noe som gjorde ham eldre over natten, men det er i så fall det nærmeste jeg kommer en sciencefictionfilm irl

Skjult ID med pseudonym my lø. 14 feb. 2015 21:54

Han som la ut bildet syntes i hvert fall det var en god idé.
Og jeg er blitt enda mer mistroisk enn før.

Skjult ID med pseudonym my lø. 14 feb. 2015 22:03

hehe nå har jeg klart å "anse denne tråden som søppel", hvordan i all verden greide jeg det? kan jeg skru det av? _jeg_ serverer da ikke søppel? (snøft) :D

Skjult ID med pseudonym my lø. 14 feb. 2015 22:14

Gikk? Hengende?
Skulle tro du var ham, for det virket også som han syntes det burde være mer enn nok

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 15 feb. 2015 12:12

@My Det er fort gjort å markere som søppel uten å mene det. Du trykker på Vis innlegg i svart - da kan du velge: fjern søppelmarkering.

Men den knappen er alt for lett å treffe!

Skjult ID med pseudonym my sø. 15 feb. 2015 15:30

I så fall er du ikke EnBraFyr

Skjult ID med pseudonym my sø. 15 feb. 2015 15:41

Haha, you're sooo funny
Hvem har sagt liten?

Skjult ID med pseudonym my sø. 15 feb. 2015 15:57

Oppvokst med karakterene fra Tove Jansson vet jeg at figurenes utseende ikke forteller alt om deres personlighet. Kanskje du burde lese bøkene og ikke bare se på den japanske tegnefilmversjonen.

Skjult ID med pseudonym my sø. 15 feb. 2015 16:48

:)
Pussig hvordan innlegg om å legge gamle bilder ut på profilen kan ende med at noen bare vil se på bildene. I rest my case.

Skjult ID med pseudonym my sø. 15 feb. 2015 17:05

Hehe