Alle innlegg Sukkerforum

Svar på meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lillemor ti. 17 feb. 2015 08:37

Hei alle sammen!
Opplever stadig vekk at profiler ikke svarer! Synes uansett om du liker match eller ikke, kan gi en kort tilbakemelding (for høflighets skyld) Slik er iallefall jeg oppdratt. Og så et lite hjertesukk, ønsker virkelig at flere legger ut bilde av seg. Det hjelper på seriøsiteten, og kontakter du oppnår. ( I alle fall fra meg) Vi er vel alle her for å treffe likesinnede :) Ha en fortsatt fin dag!

(mann 32 år fra Buskerud) ti. 17 feb. 2015 09:52 Privat melding

Dette med at folk ikke svarer er noe som kommer opp gang på gang her inne på forumet dessverre, og jeg tror ikke det er noe en kan få gjort noe med. Sånn er det vist når det gjelder nettdating :-/
Mange svarer, men de fleste gidder ikke å svare når de ikke er interessert.
Så mitt tips til deg, senk skuldrene og finn en stor tube med tålmodighet :o)

Skjult ID med pseudonym Girl ti. 17 feb. 2015 10:17

Jeg er enig i at det koster lite å svare. Men stemmer i med corsair. Du må snu tankegangen hvis det skal bli "levelig" å være her inne. Får du ikke svar etter en viss tid, blokker og gå så videre. Å endre holdningen til andre her inne er ganske fånyttes, er utallige tråder om dette på forumet. Folk er ulike og har forskjellige meninger. Du må se på nettdating som et alternativ til det som er virkeligheten. Ha troen på at du finner han i det virkelige liv, ikke slutt med å søke der ute, selv om du er her inne. :-)