Alle innlegg Sukkerforum

Gamlere og løgnere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Modesty B ti. 17 feb. 2015 18:13

Noen som har eraringer med gamblere og løgnere her inne? Har vært borti en løgner på grensa til borderline. Skremte vettet av meg da jeg oppdaga det. Følte meg som DEN naive idioten. Hadde felles bekjente og er fra samme område. Vedkommende bor i Kristiansand da, så jeg slipper møte på dette mennesket.

Skjult ID med pseudonym Julias ti. 17 feb. 2015 20:06

Å Ja.
Møtte en fyr det var full klaff med fra første stund. Like verdier og tenkte veldig likt på de viktige tingene i livet.
Burde ringe en bjelle når han løy om at han hadde hus og første gang på besøk så kom vi til en leilighet han liksom hadde flyttet inn i samme dagen. Dette var da en leilighet hvor profilbildene hans var tatt tre mnd tidligere. Så løy han om å flytte, ny jobb, innlagt på sykehus, innlagt på pasienthotell, legetimer, venner og til og med sin egen bestemors død. Sjalu på alt av mannebein, til og med mine mannlige kollegaer om jeg traff de på butikken. Og om jeg pratet med andre av det annet kjønn ble han sur og fysisk. Endte med å stjele sparepenger og misbruke mastercardet mitt. Så vær forsiktige! Mange psykopater der ute...

Skjult ID med pseudonym Råd ti. 17 feb. 2015 21:01

Kan ærlig talt ikke si at jeg har møtt så mange selv. Men nå har jeg heller ikke vært noe særlig i possisjon til å oppdage om de er løgnere eller gamblere. Men så er jeg kanskje ikke i den possisjon at jenter prøver å lyge til meg for å imponere meg.

Føler mest, at jeg må dele og drege i gang samtalen for å bli kjent og må drege ut fakta for å finne ut om den jeg snakker med er noe å satse på.

For meg er det veldig bekymringsfullt at guttene rundt meg blåser opp en større prakt rundt seg enn de egentlig er.

For meg som da er herr "gjennomsnittlig" blir forventningene langt over hodet på meg.

Føler da at mine felles brødre som lyger saboterer både for meg, seg selv og jenta de lurer :(

Skjult ID med pseudonym Modesty B ti. 17 feb. 2015 22:09

@Julias: Herregud. Dere var kommet et stykke på vei sammen. Håper ikke du ble ribba til skinnet :-( skulle vært en tips/råd-side her inne. Tenker da spesielt på at det er yngre og mer uerfarne folk her også. De aller fleste av oss er jo oppegående og er noenlunde ærlige og empatiske, heldigvis. Men for de tidvis brilliante prosentene psykopater, er det jo et deilig berusende spill av makt og forføring bak det å lyge, gamble, sanke kvinnelige trofeer. Her som andre steder. Gjelder begge kjønn, da.

Skjult ID med pseudonym CPU ti. 17 feb. 2015 22:21

Er nok derfor så mange jenter holder på her i lang tid og finner samme persontype "over and over" og aldri lærer, eller bare sier "bye bye" sukker.

Skjult ID med pseudonym Julias ti. 17 feb. 2015 23:06

Hva gjør du i tilfelle her inne @enbrafyr?

Neida, men er jo faktisk greit å vite at andre også har havnet i samme fella. For min del er jeg sjeleglad for at jeg er kvitt mennesket. Trasig med pengene, de skulle gå til tur til meg og barna. Ribbet til skinnet ble jeg heldigvis ikke og banken ryddet opp i og med at jeg hadde anmeldt han og de hadde video av vedkommende. Desverre er lovsystemet i Norge slik at små-kriminelle kan vandre rundt og stjele uten konsekvenser. Han ble anmeldt (han truet med det ene og det andre om jeg gjorde det), men saken henlagt. Men om han gjør dette igjen mot noen andre så har han i alle fall dét på papiret.

Skjult ID med pseudonym Modesty B ti. 17 feb. 2015 23:32

Godt å høre, @julias. Ellers sier det seg selv at dette handler om svekka empati på tvers av kjønn. Du hadde vel flabba igjen når du så bildene mine og møtte meg EnrarFyr, men det skjer jo dessverre ikke nå. Har avvist en drøss fyrer nettopp pga en tulling.

Skjult ID med pseudonym Modesty B ti. 17 feb. 2015 23:32

Godt å høre, @julias. Ellers sier det seg selv at dette handler om svekka empati på tvers av kjønn. Du hadde vel flabba igjen når du så bildene mine og møtte meg EnrarFyr, men det skjer jo dessverre ikke nå. Har avvist en drøss fyrer nettopp pga en tulling.

(mann 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 18 feb. 2015 19:57 Privat melding

ser ud som om der er mange som er blevet luret, ret kedeligt at det stille mænd som mig i et dårligt lys når nu det eneste man søger er kærligheden. men som det ser ud nu er det jo ikke spor sjovt at gå på date, når de fleste er mistroisk. trist og ærgeligt.
men nu er det jo ikke alle der prøver at snyde og bedrage.

Skjult ID med pseudonym Julias on. 18 feb. 2015 20:34

En trenger vel ikke være mistenksom på alle menn selv om en har brent seg en gang. Jeg tenker heller at en har heller lært litt og kanskje kan tolke evt."faresignaler". Om man er mistenksom på menn (eller damer for den del), er vel ikke dette rette plassen å ha profil på. Da er det jo bedre å treffe en partner gjennom bekjentskap da. Om man vil være "trygg" på hva en vil møte :)