Alle innlegg Sukkerforum

Type forhold i profilen, mye å si?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym zztop ti. 17 feb. 2015 23:57

Hvor mye ser dere damer på hva slags forhold menn har oppført at de søker i profilen sin?
Er det negativt om det står f.eks flørt som kan utvikle seg eller søndagskjæreste, er langtidsforhold eneste gangbare mynt?
Eller legger dere ikke så stor vekt på det?

Når dere får en førstemelding, er dette et av punktene som vurderes før man eventuelt svarer, og hvordan ser dere på det?
Eller er det slik at om det står langtidsforhold, så virker det litt for seriøst og blir turn-off?

Selv så ser jeg ikke på dette i det hele tatt, føler det er veldig underordnet.

Skjult ID med pseudonym sirene on. 18 feb. 2015 00:03

Søndagskjæreste. Utelukket.
Flørt som kan utvikle seg. Nja, kan gå.
Langvarig forhold. Klart foretrukket.

Og ja, jeg ser på det.
Men det er meg, da- andre mener sikkert noe annet, ganske mange forskjellige mennesker her :-)

Skjult ID med pseudonym zztop on. 18 feb. 2015 00:19

Hva mener du at hva avslører da EBF?

(kvinne 47 år fra Buskerud) on. 18 feb. 2015 00:33 Privat melding

For min egen del utelukker jeg de som sier de er ute etter en "flørt" eller "søndagskjæreste", av den enkle grunn at jeg søker noe varig. Skal man ha forhåpninger om å finne nettopp dét nytter det lite om den andre er fornøyd med en flørt ;)
"Flørt som kan utvikle seg" kan jeg vurdere, fordi det jo er slik det hele starter og ingen av oss kan vite om det utvikler seg eller ikke. Det innebærer likevel at det ligger en seriøsitet i bunn. En vilje til å finne ut av ting og kanskje også "jobbe" litt for det ;)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 18 feb. 2015 00:44

@ts
Tja, jeg styrer unna profiler som oser *Har bestilt bryllup, mangler brudgom!* og *OMG wtf, jeg er 30 og singel! PANIC mode ON! O.0*

Nå er ikke det direkte valgbare statuser, men titter mer frem mellom linjene i selve profilteksten ;p
*shrugs*

For all del, Sukker kunne gjerne lagt til de valgene, og noen ville garantert brukt dem ^^

Anyways
Virker profilen nogenlunde jordet, og er merket Flørt som kan utvikle seg eller Langvarig forhold, er det håp ^^

Skjult ID on. 18 feb. 2015 05:58

Har møtt nok av dem som ikke ønsker å binde seg. Er enig i at forhold kan utvikle seg over tid og gjerne gjennom vennskap.

For meg er det betenkelig at folk som er mellom 30 og 40 år ikke ønsker seg et varig forhold. Selvsagt må man finne den man vil være sammen med. Når man er i den alderen så er man ofte i fast jobb, god inntekt, gjort en karriere, har egen bolig, har egne interesser, reist en del etc. Flere og flere stifter familie.

En ting er dem som er mellom 20 og 30 år de er gjerne i en alder hvor det skjer svært mye i livet deres og en del av dem er kanskje ikke klar for å finne noen å slå seg til ro med.

Skjult ID on. 18 feb. 2015 06:04

Jeg er over 30 år og ønsker å gifte meg når jeg finner den rette mannen i mitt liv. Er langt i fra desperat da jeg lever et svært aktivt og rikt liv. Dagene går og årene går enten man lever alene eller sammen med andre.

Det aller viktigste er at man har det bra med seg selv og med dem man har rundt seg. Da har man god forutsetninger for å kunne ha det bra sammen med en fremtidig partner også.

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl on. 18 feb. 2015 07:42

Hva man skriver man søker, handler også om hvordan man selger seg inn. Det er en utopi for de fleste å finne drømmekjæresten her på sukker, de fleste er mer åpne for å møte folk de ellers ikke ville ha møtt - udefinert. Må bare erkjennes. Hvorfor velge noe i det hele tatt, selv har jeg "ikke valgt" - vet jo aldri riktig hva som kommer rundt neste sving. Kommer langt med selvrespekt.

Igjen, folk som er trygge på seg selv, og som står støtt i seg selv og som klarer å formidle respekt og realisme - de kan ha et hva som helst søkekriterie - spørsmålet er bare: "Hva har du, som kan gagne meg?" - er også et spørsmål som er med å filtre ut den andre profilen

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 18 feb. 2015 09:19

"Flørt som kan utvikle seg" betyr akkurat det samme for mange som "langvarig forhold", det høres bare ikke like "desperat" ut. Ikke det at jeg synes det å søke et langvarig forhold høres desperat ut, men jeg vet noen synes det gjør det - i det minste litt. Langvarig forhold kan høres så enten/eller ut. Enten går vi nesten rett inn i et fast forhold, eller så kan det være det samme (vet ikke alle mener det sånn). Så da setter mange flørt som kan utvikle seg, som for dem betyr flørt som kan utvikle seg til et langvarig forhold.

Så for meg er de to i alle fall like. Regner med at de fleste som av ulike grunner kun er ute etter sex holder seg til betegnelsene kortvarig flørt eller søndagskjæreste.

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl on. 18 feb. 2015 09:46

Flere her som betegner: Langvarig forhold - er absolutt åpne for en søndagskjæreste (skal ikke legge så mye vekt på det, det er bare ord)

Dersom de møter en de liker, så justerer de kravene. Det med langvarig forhold, handler mer om at man da har noe å skylde på: "Jeg søker kun noe langvarig, beklager" - det er et sikkerhetsnett i det, spesielt for damer - fordi damer kan velge mer.

Søndagskjæreste, virker igrunn - helt isolert, ganske horete - spesielt om personen på bildene virker, tja - litt enkel, bilder tekst o.l.

Er kvaliteten bra, oppførselen bra (eller høyere verdi) - så slipper de fleste unna med det.

Se på det som horer, og luksushorer - stor forskjell

Her på sukker føler jeg selv, at det ofte blir overanalysert for mye - og kanskje levd for lite. Det er mange man passerer på gata som kan være et potensielt - et eller annet. De som hevder at: jeg har mine venner, jeg trenger ikke fler - vel, plutselig kan man finne en venn - ennå mer verdifull enn de man allerede besitter - trigging, enten i vennskap eller begjær=viktig, men det vet vi alle

De som henger seg alt for mye opp i matchtall, og pikære detaljer - de er et offer for et system satt i sving av markedskrefter=ikke la andre fortelle hvem du best passer sammen med. Kast fasitene og stol mer på instinktene

Skjult ID med pseudonym Miss A on. 18 feb. 2015 11:31

Min erfaring er at de som vil ha søndagskjæreste vil kun ha det, de er ikke ute etter et forhold. Hvis de har sendt meg en mld, så spør jeg om det er saken eller om det er noen åpning for "flørt som kan utvikle seg". De fleste er ærlige, og da ønsker vi hverandre lykke til videre ( siden jeg er "flørt som kan utvikle seg og langvarig forhold")
Jeg synes den setningen er veldig fin, det begynner jo forhåpentligvis med en herlig flørt.

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 18 feb. 2015 15:03 Privat melding

Søndagskjæreste og/eller kortvarig flørt er ikke noe for meg, men flørt som kan utvikle seg er mer "innafor" :)
Selv ønsker jeg et langvarig/varig forhold og er vel også klar på det.
Jeg er såpass "gammel" at jeg ikke gidder og surre rundt med tilfeldige partnere eller å "leke" et forhold ;)

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl on. 18 feb. 2015 15:59

Trenger ikke å "surre rundt" av den grunn da, hverken heller leke. Det er mange som faktisk er "kjærester" som heller leker forhold - helt til en av de stopper opp og sier: "hei du, hva driver vi egentlig med her"

Tenk hvor mange på sukker som har krysset av på søndagskjæreste et horny moment, og glemt å skru tilbake etter de hadde tømt seg for egen eller andres maskin

De jeg syntes er "skumlest" på sukker, er de som henger seg opp i antakelser om hvordan folk er, og som bruker matchtreet som den definerte mal

Den eneste som bestemmer over eget liv, er en selv, ikke konvensjonene - den som tror noe annet, kan fort leve et ulevd liv:

https://www.youtube.com/watch?v=0nlyIvHY1Xw

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 18 feb. 2015 19:43 Privat melding

@Ulv_jarl

Nei, og det er nok kanskje mer en betegnelse på hvordan et sånt type forhold føles for meg og ikke hvordan andre velger og gjøre det :)
Jeg rakker ikke ned på noen jeg uansett hva dem velger og ikke, for det er dems valg og det er helt greit for meg :)
Jeg har vært i et forhold der han ønsket et søndagsforhold, og vi hadde en helt forskjellig tolkning av det uttrykket.
Vi var i bunn og grunn så godt som enige, men for MEG betyr et søndagsforhold et forhold hvor man tar det litt som det kommer og ikke er noe som vil være et fast og godt forhold som vil vare over tid.
Men det er som sagt MIN tolkning av ordet :)
Jeg vil tro at det er mange forskjellige måter tolke betydningen på :)
Og da må sies at ingen tolkning er feil :)

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 12:07

Jeg har skrevet at jeg ønsker en flørt som kan utvikle seg. Fordi jeg syns det virker så "dramatisk" å skrive langvarig forhold, klarer ikke helt å forklare hva jeg mener :)

Søndagskjæreste og kort flørt er uaktuelt for min del. Da tenker jeg at det er kun sex som greien og jeg vil ha mer enn det :)

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 12:12

Jeg syns bare det virker så bastant på en måte..Det jeg ser for meg er å treffe en mann, bruke tid på å bli kjent også etterhvert se om det er liv laga for forhold :)

Det er jo selvsagt langvarig jeg vil ha, men det må komme etterhvert ;)

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 12:19

Selvsagt, det forstår jo til og med jeg ;) Saken er bare som forklart over :)

Når jeg har valgt flørt som kan utvikle seg, hvordan skal det tolkes da? Mulig det er derfor jeg får endel "tilbud" som ikke er ønsket i det hele tatt :p

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 12:25

Dette har vi jo snakket om før ;) Jeg liker å være defensiv, det er trygt :p

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 12:43

Mulig det, men til nå klager jeg ikke :) Som du kanskje skjønner, så tar jeg ikke dette så veldig seriøst ;)

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 12:59

Ja, en liten gul fyr hadde selvsagt gjort seg :p

Vi er jo her inne av forskjellige grunner, noen er nysgjerrig, noen ser etter kjæreste og andre ser etter sex. Selv ser jeg på det som tidsfordriv når jeg egentlig bør gjøre andre ting :)

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 13:21

Skjønner det ikke jeg heller, det virker som en svært tungvint måte å tømme seg på..

Spurte han siste karen om han fikk noe positiv respons på sine mld til fremmede kvinner og han påsto at jeg bare skulle visst..Særlig :p Ikke hadde han bilde og han hadde ikke skrevet et ord i profilen, og jeg nekter å tro at det finnes så mange kvinner som faller for en slik sjarmerende melding: Klar for søndagskos?

Jaja, det var dagens hjertesukk fra meg :)

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 13:38

Såe, hva er du er klar til, egentlig?

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 14:43

Du, hva er greien med å svare på et spørsmål med et spørsmål? :p Da følger jeg opp med: Hvem er du? ;)

Skjult ID med pseudonym Missb to. 19 feb. 2015 15:19

Forandrer ikke meningen så fort :p

Og sånn ellers, ja, tråden gled ut. Beklager :)

Skjult ID med pseudonym zztop to. 19 feb. 2015 16:56

Jeg har hatt langvarig forhold der siden jeg meldte meg inn, men har endret til "ikke valgt". Har antaglig absolutt ingenting å si, men forandring fryder sier man jo, så da får man prøve noe nytt :)
Antar at det er bilder og profiltekst som har mest å si uansett.

Noen som reagerer på om det står "ikke valgt" ?

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl to. 19 feb. 2015 17:04

De som reagerer på det, må være svært usikre, eller paranoide folk

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl to. 19 feb. 2015 17:05

Det er ditt liv, du lever for deg selv ikke for å please andre (enn de du vil please selv)

(mann 33 år fra Buskerud) to. 19 feb. 2015 17:21 Privat melding

Mulig jeg tar feil, men oppe i mitt hode betyr "flørt som kan utvikle seg"
og "langvarig forhold" det samme, men den ene har ikke så god tid som den andre.