Alle innlegg Sukkerforum

Induldge me

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 19:21

Man kan skrive hva som helst i profilteksten sin eller si hei til kvinner her inne på hvilken som helst mulig måte, og no response.

Hva må til for å vekke interesse hos en kvinne? Kvinner er veldig flinke til å forklare nøyaktig hva de vil ha, men når det kommer til stykket og vi guttaboys prøver iherdig å presentere oss for hva det er verdt og hopper i det med begge beina for å sitte igjen med skjegget i postkassa og lure "hva faen sa jeg feil".
Er det galt å ta initiativet å si " hei"? Hva er en god åpningsreplikken? Da er det bare å kjøre på folks!

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 19:26

Det handler ikke om det! Det er det ytre som gir det indre en kjangse, her som irl! Si hva faen du vil! Liker hun bilde slipper du unna med det! Dette gjelder både kvinner og menn, teksten betyr ikke en dritt, og det er egentlig ikke så veldig rart.

(kvinne 31 år fra Telemark) fr. 20 feb. 2015 19:27 Privat melding

Jeg syns Hei er grei måte å starte en samtale med. For da ser du om den andre parten er interessert. Nå er kanskje ikke jeg veldig krav stor heller men.

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 19:29

Hvis man ikke skulle starte med "hei", som i at "hei" har en mening utover...ja, hei! Hva skal man starte med da?

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 19:32

"Det ytre som gir det indre en sjanse" greit nok, men irl så presenterer man som regel utseende og personlighet samtidig, og bilder kan lyve. Man er jo her for å møte nye mennesker, med alle muligens intensjoner, hvorfor da ikke gripe en sjanse og bli kjent med akkurat noen nye? Hva handler det om?

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 19:41

jeg presenterer kun hva jeg anser å være fakta! Å legge igjen sin egen personlighet i en sukker-profil tror jeg er vanskelig, for ikke å si umulig! Så hva blir da kriteriene for hva man vier oppmerksomhet? Og er disse kriteriene egentlig annerledes for hva man vier oppmerksomhet irl i samme setting? Du får neppe noe følelse for ett menneskets personlighet utifra et første hei - og her på Sukker er det et første "hei" som gjelder.

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 19:45

...noe iPad "spellcheck"...ikke min personlighet...

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 19:48

"Just swipe left"?

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 19:52

Vet ikke helt hva du mener...men du har et "?", så ja, selvfølgelig! Liker man ikke hva man ser så går man videre(swipe left), tror ikke det er så jævla mange som leser teksten først, liksom...

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 20 feb. 2015 20:08 Privat melding

Henvendelser som viser at vedkommende har lest profilen min er noe jeg verdsetter og som jeg som regel svarer på. Et enkelt "hei" blir litt tamt. Det skiller seg ikke ut i mengden. Men om man henviser til noe i profilen man liker/gjenkjenner seg i/ønsker å få utdypet, og evt også klarer å stille et spørsmål eller lede an til en dialog, da har man et godt utgangspunkt.
Personlig har jeg også langt mer sansen for denne typen henvendelser fremfor komplimenter på utseende etc.

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 20:11

...men dette blir jo bare overfladisk! Jeg går selvfølgelig ut ifra at du har lest profilen til vedkommende som sendte deg melding før du svarer?...eller...

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 20:16

...eller handler det bare om at han har lest din?;)

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 20:21

Nettopp! For det er inntrykket. Kvinner vil ha lest sin profil, men ikke viktig å lese.

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 20:23

Nå må ikke du, spinvill, kaste bort konklusjoner uten (u)nyttig diskusjon!

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 20:26

...da ødelegger du fredagskvelden min!

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 20:33

Sorry, vil ikke konkludere med noen ting. , var derfor jeg startet tråden :)

Jeg er en som leser profiltekst, men føler fort det blir antatt motsatt hvis jeg sier "hei". (Utdyper med mer enn ett hei selvfølgelig, " hvordan går det, hvordan har du det etc. eller henvise til noe jeg har plukket opp i teksten.)

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 20 feb. 2015 20:42 Privat melding

Leser alltid profilteksten til de som sender meg melding og ja, forventer at vedkommende har lest min. Det er dessverre ikke alltid tilfelle.

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 20:46

Så fint da, man kunne få inntrykk av at det ikke betydde noe...det var MYE motsatt fokus over her ift å svare osv;)

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 20:47

Rett og slett flott av vi fikk klarnet opp i det.

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 20 feb. 2015 20:49 Privat melding

Du stilte et spørsmål. Jeg svarer på spørsmålet ;)

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 20 feb. 2015 20:54 Privat melding

Det hjelper forøvrig å ikke være sarkastisk og bråkjekk. Men du fremstår jo som en fyr som klarer å tone ned den siden av deg selv, så den tabben er jeg relativt sikker på at du ikke gjør.

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 21:02

my: Godt poeng. Spinvill bare pseudonym valgt "for skov", som de sier i Danmark :)

Hvordan blir f.eks. "Hei. Hvordan går det? Leste i profilen at... ...og det var" tatt imot? Hvor mye blir lagt i det, da med den tanken at man er på dateapp.

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 21:05

Nå vet ikke jeg hvem du sikter til, men om det skulle være meg så kan jeg forsikre deg om at jeg aldri går på akkord med egne meninger eller standpunkter! I mine øyne ville det være en tabbe å gjøre det! Det ville vært å presentere seg som noe annet enn hva man er...så kan man jo alltids diskutere nyanseforskjeller mellom bråkjekk og "den siden av seg selv"...eller "å tone ned", som er en riktigere beskrivelse i denne sammenheng. Sarkastisk eller bråkjekk kan jo misforstås....

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 20 feb. 2015 21:14 Privat melding

@skjultID
Det ene utelukker ikke det andre; Det er fullt mulig å være "tro mot seg selv" uten å fremstå som bråkjekk ;)

Skjult ID med pseudonym - fr. 20 feb. 2015 21:21

Ja visst! Så da er det uttrykksformen som eventuelt blir et problem for deg, ikke tankene som formidles? Og det er helt legitimt, vi har alle forskjellig form og fasong i uttrykket, særlig når det formidles skriftlig, men det bør ikke komme i veien for innholdet...mener jeg?:)

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 21:25

@my: haha "the spanish inquisition", den likte jeg.

Man tar jo kontakt fordi man finner noen attraktive, men man må jo grave for å komme bak skallet. Noe som kanskje ikke blir gjort ofte, ubetinget hvilket kjønn man er.

Skjult ID med pseudonym skaramanga fr. 20 feb. 2015 21:38

Det finnes ingen gode åpningsreplikker, det har med hvordan dama ser på hva som er morsomt, din profil er avgjørende om hun skriver tilbake.

Inntrykket hun får, og til en viss grad av interesser, og om hun liker måten du kommuniserer på. Gir det henne en opplevelse utenom det vanlige, eller er du kjedelig i hennes øyne. Dette kan ikke spilles eller fakes, damer merker om du er genuin eller ikke. Så kutt ut spill, damer liker ikke spill, de hater det.

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 20 feb. 2015 21:43

Er man noe annet en ekte, så er jo hele greia meningsløs.

(mann 30 år fra Østfold) fr. 20 feb. 2015 23:23 Privat melding

Det er for stor variasjon her inne at man kan ikke bare ta alle over en kam og si at ingen leser tekst og ser bare utseende.

Her inne finner du alle mulige varianter. Opp til en selv å begrense søket sitt, rette seg etter hva søker.

Til slutt, nettdating er bare et hjelpemiddel, man kan ikke basere alt på dette....

Skjult ID med pseudonym morndu sø. 22 feb. 2015 05:26

"Hei" "Du var søt!"

Etter min mening, så er dette noe av de kjedeligste openers jeg kan tenke meg. Kvinner faller lettere for personlighet enn det menn gjør, derfor er beskrivelsen din på profilen viktig. Har du presentert deg på en bra måte, og vekket en interesse hos en kvinne, kan du komme unna med å si, "hei", fordi hun har allerede fått et bra inntrykk. Er det ikke noe hun finner tiltalende med profilen din, vil det meste du kan komme på være feil. Poenget er, ikke ta avslagene så tungt. Du har bare tatt kontakt med en jente du mest sannsynligvis ikke passer med.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 22 feb. 2015 16:16

Jeg lurer jo på om menn i det hele tatt leser profiler....
I min profil står det at jeg bor i Oslo og søker kjæreste her.
- Melding fra mann i Trondheim. Jeg svarer og gjør ham oppmerksom på geografien. Uuups! Han hadde ikke lest det!
- Melding fra gutt på 26. På profilen min står det at jeg kun søker menn i alder 44-52 (jeg er 48!!). Han hadde ikke lest det!!
- Melding fra mann som på sin profil forteller at han ønsker å få egne barn og stifte familie. Jeg forteller at det får han ikke med meg. Og det står tydelig på min profil at jeg ikke skal ha flere barn (og jeg er 48...) Han hadde ikke lest det!
- Melding fra mann på 66 år. Vil ha reisevenninne som kanskje vil bo med ham i utlandet. Jeg er 48, har barn og er ganske stuck her hvor jeg bor. Det står på profilen min, men han hadde ikke lest det.........

Skjult ID med pseudonym PHMann sø. 22 feb. 2015 16:29

@TS

Du spør om -hva- som skal til, som om det finnes en mal som virker på alt. Det finnes ikke på det nivået.

Men hvis vi går litt dypere å ser på -hvorfor- en eller annen melding vekket interesse så kan vi se en mye bedre trend tror jeg.

Hvorfor syntes vi det er fint å få melding fra noen, mens andre er litt mer kjedelige? Tenk tilbake på meldinger du har fått som du har likt. Hva slags følelse har meldingen vekket i deg?

Min erfaring er at disse kvinnene vi prøver å sjarmere er veldig opptatt av nettopp følelser. Ting trenger ikke være så veldig logisk for dem, bare det er mye følelser involvert.

Det blir ofte sagt at humor er viktig. Hvorfor? Fordi det er en følelse. Humor er viktig for meg også, men jeg blir veldig fascinert av jenter som slår gjennom med noen godt gjennomtenkte tanker også, som ikke baserer seg så mye på følelser.

Jeg merker jo og at dersom jeg forklarer til en jente i detalj hvorfor matematikk er kult, så vekker det sjeldent en fascinasjon hos henne før jeg snakker om det følelsesmessige bak det.

Vekk følelser. Det trenger ikkee alltid være humor, men det er enklest.