Alle innlegg Sukkerforum

Hva er greia med å ikke svare

Vis siste innlegg
(mann 26 år fra Oslo) fr. 20 feb. 2015 23:23 Privat melding

Hei har nå vært der i omtrendt en mnd. Jeg skriver til de jeg syntes er inntresange å de som skriver til meg. Men hva er greia damer (gjelder meg) hvordan kan det være så vanskelig å svare. Er du ikke inntresert skriv heller det :D mye hyggligere en å være kald og ikke svare =3

MVH Hassemann

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 21 feb. 2015 01:11 Privat melding

Værsågod, her har du sukker!
Bry deg heller om de som svarer enn de som ikke svarer.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 22 feb. 2015 16:01

Det er bare sånn det er. Taushet betyr ikke interessert.
Jeg svarer ikke dem som er totalt mismatch med meg, eller som tydeligvis ikke har lest profilen min. Svarer ikke dem som ikke har bilde eller som er flere år yngre enn det jeg søker. Eller dem som søker noe totalt annet enn meg. (=mismatch).

Menn som på en måte er i "målgruppa" mi, men som av en eller annen grunn ikke gir meg lyst til å bli kjent svarer jeg og forteller at jeg ikke er interessert.

Og selvsagt svarer jeg dem jeg vil bli kjent med. Men det er få.....
Vi damer opplever akkurat det samme som menn her. Og det gjelder både for dem på 22 år som dem på 48 år.

Skjult ID med pseudonym PHMann ma. 23 feb. 2015 01:06

De svarer ikke fordi det er enklere enn å skrive et avslag. Det får ingen konsekvens for dem å ikke svare. Ikke tenk for mye på det, selv om det er utrolig provoserende.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 23 feb. 2015 07:57

Jeg for min del synes det er helt greit ikke å få svar, hvis jenta uansett ikke er interessert likevel. Er så vant til det nå at jeg egentlig nærmest glemmer hele dama ti sekunder etter at jeg har sendt første meldingen, og ikke forventer å høre fra henne eller i det hele tatt tenke mer på henne igjen. Husker det var annerledes da jeg var ny her, da syntes jeg også det var litt dårlig folkeskikk blant damene her, men nå ønsker jeg faktisk ikke sånne såkalt høflige avslag. Det blir liksom litt "in your face, du er ikke bra nok for meg". Hallo, jeg hadde jo for lengst glemt hele dama og så mottar jeg noe sånt, selv høflig innpakket? Nei takk.

Behandler damene her på akkurat samme måten. Det er jo de jeg har lært dette av, så regner med at det er slik de aller første damene også ønsker det. Å bare bli ignorert hvis du ikke er interessant, og ikke bli fortalt det skriftlig.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 23 feb. 2015 07:59

* slik de aller fleste damene også ønsker det.

Teite auto-correct..