Alle innlegg Sukkerforum

Første meldinga

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Awsomeness ti. 24 feb. 2015 00:00

hei..

jeg lurer på hvordan dere oppfatter den første meldingen dere får fra andre?
jeg er av den typen, som ikke liker "hei. hva skjer" meldinger, men med engang jeg bruker noe tid på en melding 2-5 minutter, så får jeg nesten altid til svar..
"det funker ikke med copy paste meldinger her i gården".

Er det slik at med engang man skriver en vell skrevet melding, så blir det oppfattet helt feil?
Mye mulig jeg er amatør på nettdating, jeg ønsker heller ikke være en proff :)

takker for gode tilbakemeldinger.

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 24 feb. 2015 08:00 Privat melding

Da kan du prøve å flette inn noe du har lest i profilen hennes. Gi litt personlig preg på meldingen din. Løkke te :)

(mann 33 år fra Buskerud) ti. 24 feb. 2015 11:39 Privat melding

Nå har det seg slik at på en side som dette så sitter kvinnene med alle fordelene, de aller fleste kvinnene kan strengt tatt sitte på gjerdet og og plukke ut mr right.
Derfor må dine meldinger skille deg ut ifra mengden meldinger de får.
Personlig, interessert og sjarmerende er vel stikkordene, i tillegg skal meldingen være av en slik natur at dette ikke er en melding de har sett før, eller i det minste veldig sjeldent.
De gjør det ikke enkelt for oss ;-p men det gjør det jo bare mer tilfredsstillende å gjøre suksess :o)

Skjult ID med pseudonym spinvill ti. 24 feb. 2015 21:36

Haha jeg skrev følgende til ei fløyte: "Hei du. :) der var det ikke mye profil tekst å lese". Neste gang jeg gikk inn, " Du er blokkert av denne brukeren" haha lavmål. Her loss sier jeg ;)

Skjult ID med pseudonym Calvados ti. 24 feb. 2015 21:41

Ikke nødvendig å være så veldig original med meldingene. Jeg sender korte, nesten likelydende førstemeldinger til fruene her inne, og dersom de er interesserte, så svarer de. Hvis ikke, så lar de være.

Jeg får svar på ca. fire av ti meldinger jeg sender, og jeg sender selektivt til dem jeg tror kan vise gjensidig interesse.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 24 feb. 2015 21:50 Privat melding

Bruker ikke så mye energi på å evaluere hva motparten skriver, men det er jo enklere å få til en ok samtale om meldingen inneholder litt mer enn "hei".

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 24 feb. 2015 22:08

Hvis de tror det er copy-paste så betyr jo det at du bare har skrevet om deg selv?

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 24 feb. 2015 22:11

Bruk heller ett minutt og fortell hvorfor du skriver til akkurat henne.

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) ti. 24 feb. 2015 22:17 Privat melding

Like irriterande å skrive førstemelding kvar gong. Føler alt blir feil og at du er redd at du "skremmer" dei vekk :-P

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 24 feb. 2015 22:18

Hvorfor føler du at alt blir feil?

(mann 32 år fra Sogn og Fjordane) ti. 24 feb. 2015 22:27 Privat melding

Sikkert frykten for å ikkje gjere eit godt førsteinntrykk. Du skriver noko og så tenker du "for kleint" "for drøy " "åh så teit" "desperat".
Mens egentlig burde du jo berre stole på magefølelsen og berre vere deg sjølv.

Skjult ID med pseudonym Awsomeness ti. 24 feb. 2015 23:25

bare slik at jeg har sagt det, alle meldingene jeg har skrevet har vært personlige.. sender ikke til tomme profiler, og gidder ikke sende melding til 20 jenter på en kveld.. jeg har av intr. å finne den rette jente, derfor velger jeg å bruke noe mer tid på første meldingen..

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 feb. 2015 00:18

Daling - joda, kjenner jo til problemet. Men ja, du har jo svaret. Stol på magefølelsen. Det er ikke sikkert at det er det du skriver som er utslagsgivende. Selvtillitt og høflighet er to stikkord som funker vanligvis… :)

Skjult ID med pseudonym hvermann on. 25 feb. 2015 03:00

I begynnelsen pleide jeg å legge litt arbeid i den første meldingen. Jeg forsøkte å vise at jeg faktisk hadde lest profilen. Men etter hvert som jeg skjønte at ca 1/10 jenter besvarte meldingene (de fleste meldingene ble ikke lest en gang) begynte jeg å gi litt faen. Det er ikke noe nytt at man ikke akkurat 'høster som man sår' her inne. Iallfall ikke om man er mann.

Nå sender jeg ofte en rask melding hvor jeg prøver å vekke interesse. Får jeg svar, så er det aktuelt å legge mer arbeid i meldingene etter hvert.

Så ja, jeg bruker gjerne standardmeldinger (som jeg riktignok har kommet opp med selv) og det er sikkert flere her inne som har fått noenlunde de samme meldingene. Det synes jeg er uproblematisk så lenge målet faktisk er å oppnå personlig kontakt.

Det er jo mange jenter her inne som vil si 'jeg svarer på alle meldinger jeg får' men det er nok en halvsannhet i mange tilfeller. Noe som på mange måter er forståelig ettersom pågangen er stor.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 feb. 2015 08:36

@hvermann

"Nå sender jeg ofte en rask melding hvor jeg prøver å vekke interesse."

Det er akkurat det du bør gjøre. Det er ordene "prøve å vekke interesse" som er essensen. Du gjør ikke det med en skolestil. Heller ikke med: Hei, hva skjer?

Men én setning holder lenge, bare finn på noe annet enn: Hei, du var søt og sexy, vil du bli kjent? osv.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 13:52 Privat melding

Totalinntrykket som teller. Melding/profil/bilde(r)
En kort og hyggelig melding (som gjerne henviser til noe han liker på min profil), med en oppfordring til meg om å se på hans profil (fordi han mener vi har noe felles) er best.
Har man en god profil trenger man ikke skrive mye i første melding.
Hvis mannen er langt utenfor mine søkekriterier (geografi, alder, livsstil osv) så spiller det ingen rolle hva han skriver i førstemelding. Det er totalen og at personen faktisk er interessant for meg som teller.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 25 feb. 2015 13:57

Ute i den virkelige verden bruker jeg "copy paste" hele tiden. "Hei" pleier jeg å si, som jeg sikkert har sagt til fremmede hundrevis, ja kanskje tusenvis av ganger tidligere.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 25 feb. 2015 17:12

Kjøper ikke den med at man kan si "hei" som IRL. Her inne sender man "hei" fordi man har sett og lest en profil. Man har dannet seg et inntrykk og funnet ut at h*n vil jeg bli kjent med. For å få et "hei" tilbake er man avhengig av at mottakeren av meldingen har et tilsvarende positivt inntrykk av din profil og bilde. Foreligger ikke det så blir responsen negativ. Sier du "hei" ute på byen kommer opplysninger om personen etter a du har sagt hei. Dvs man har blanke ark. Her inne er blanke ark - dvs en blank eller tom profil - ikke akkurat grunnlaget for kontakt. Så man kan ikke sammenligne IRL og nettdating.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 25 feb. 2015 17:12

Kjøper ikke den med at man kan si "hei" som IRL. Her inne sender man "hei" fordi man har sett og lest en profil. Man har dannet seg et inntrykk og funnet ut at h*n vil jeg bli kjent med. For å få et "hei" tilbake er man avhengig av at mottakeren av meldingen har et tilsvarende positivt inntrykk av din profil og bilde. Foreligger ikke det så blir responsen negativ. Sier du "hei" ute på byen kommer opplysninger om personen etter a du har sagt hei. Dvs man har blanke ark. Her inne er blanke ark - dvs en blank eller tom profil - ikke akkurat grunnlaget for kontakt. Så man kan ikke sammenligne IRL og nettdating.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 27 feb. 2015 23:43

Dessuten er det ikke copy-paste med hei, med mindre du kopierer og limer inn det ordet i din neste melding. Og det går vel strengt tatt fortere å skrive det på nytt. Man kan ikke klippe og lime når man snakker, man sier hei på nytt hver gang. Smiler litt til noen samtidig osv. Man får så mye mer informasjon av å ha deg der at man kan virkelig ikke sammenligne de to.

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 28 feb. 2015 00:32 Privat melding

For menn er det helt unødvendig å skrive en lang og innholdsrik førstemelding. Kvinnen ser på bildene og tenker: "Er dette en person jeg kunne tenke meg å ligge med (gjerne allerede i kveld)?". Hvis svaret er nei, så kan du skrive hva du vil uten å få svar. Er svaret ja, ja da får du svar, om du så skriver "Jeg har alltid bremsespor i underbuksa og sliter med vannlatingsproblemer".
Og denne siden skal være til for at folk skal kunne skaffe seg en livsledsager? Det er vel intensjonen, mtp. matchtreet bl. a.? Jøss, jommen sa jeg blomkål.

Og før noen kommenterer på at dette er en sutrete melding; Nei, den er ikke det. Jeg bare konstaterer fakta. Er nok mange som velger bort drømmeprinsen/prinsessen grunnet at personen på bildet ikke var pen nok. Som om i det hele tatt bildet skulle ha noe å si for hvordan personen ser ut i det virkelige liv. De fleste bruker bilder som er 10-15 år (kg) siden, er retusjert til de ugjenkjennelige eller hvor det er brukt så mye sminke at de går ned 10kg ved å ta seg en dusj. Får meg forresten til å drømme meg litt bort; Måtte vært greit å ha den egenskapen, kunne gå ned 10 kg ved en dusj.. :)

Skjult ID med pseudonym MoreToLife lø. 28 feb. 2015 01:08

Fakta... vel slik jeg ser det... så er alt alle har skrevet her... bare tanker. I virkeligheten vet man ingenting om den personen man ser et bilde av. Og i det øyeblikket du tror du vet noe om den personen så er det faktisk bare dine egne tanker du velger å tro på... du har aldri møtt vedkommende. Du baserer tankene på din egen erfaring i livet og tenker å ja h*n er sikkert en "sånn" type person... eller overfladisk, alt for pen for meg, alt for ung for meg, super raring, skriver for direkte må sikkert være masete... What ever dere bruker som unnskyldning. Alt er bare deres egne tanker dere har om et bilde eller en tekst. Hvis dere faktisk turte å ta skrittet å møte vedkommende ville dere blitt veldig overrasket over hvor FEIL dere tok.

Ser gutter skriver de vil ha jenter som er er trygge på dem selv og vet hva de vil. Men hvis jeg sender en lang melding og hvor jeg er direkte.. så får de som regel panikk. Panikk for HVA egentlig? jeg mener HALLO... det er bare en melding for søren... hahaha... er DET noe å få panikk over. Det som egentlig skjer er at du får noen tanker som gir deg følelsen av panikk. Og de tankene er det DU som har.. ikke jeg som har gitt deg.

Så mitt svar til opprinnelig spørsmål... det er ikke bare dere gutter som opplever å ikke få svar. Det samme gjelder for oss jentene. Jeg opplever på ingen måte at jeg kan sitte på å gjerdet å velge. Det er umulig å vite hva den personen jeg velger å skrive til vil høre... det er helt Bingo. Så du trenger ikke tenke så veldig på det. Får du et negativt svar... så har du igrunn reddet deg selv fra en som har veldig mange negative tanker. For det er overhodet ikke deg hun kan ha fått de negative tankene fra... de kommer fra henne selv. Så hver gang jeg ikke får svar eller et nei... så blir jeg glad. Sparer meg masse tid. Jeg vil ha en som har større bevissthet til livet og hva som egentlig skjer og som ikke lar sine egne tanker lure seg.

Peace and love people! haha tenker mange fikk tanker om at jeg skrev den setningen. U are Wrong! Er alt jeg kan si. :-D

Skjult ID med pseudonym zztop lø. 28 feb. 2015 09:28

Har prøvd å variere ganske stort hva jeg skriver i førstemelding, og det finnes absolutt ingen rød tråd på hvem som svarer på hva.
Hvorfor? Det er individer her inne, ikke en kollektiv gruppe med samme preferanser og posisjon i livet.
Litt erfaringer:
- har skrevet første meldinger jeg har brukt laaaaaaang tid på, som inneholder humor, snert, og litt utfordringer, ofte med litt lyrisk vri.
De får jeg stort sett alltid svar på, men en del av de som har svart, og jeg har hatt litt dialog med, har allerede vært engasjert med noen andre. Dvs de er uansett ikke på utkikk etter noen, men bare surfer rundt til profilen går ut mens de dater noen eller allerede har funnet noen. Alternativt bare bruker dette som selvtillitsboost. De er det faktisk en del av.
Hadde jeg sendt disse en vanlig melding hadde jeg ikke fått svar, hvilket faktisk hadde vært bedre.
Så, når jeg sender en vanlig melding er svarprosenten lavere. MEN de som svarer er da ofte faktisk interesserte. Big difference!

Så moralen er, send en kort snappy melding. Får man ikke svar, gå videre. Der er det uansett ingenting å hente. Alt bunner ut i bildene, liker hun bildene dine, sekundært profilteksten, får du svar. Liker hun ikke bildene får du ikke svar.

Hei :)
Det var da et usedvanlig sjarmerende smil frøken ............. ;)
Så gjenstår det bare å se om sjarmen faktisk står i stil til smilet, det har man jo ingen garanti for, hva skal til for å finne ut av det da?

Eller noe i den duren. Værre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 28 feb. 2015 09:34

Jeg liker ikke å bli kalt frøken jeg...

Skjult ID med pseudonym zztop lø. 28 feb. 2015 09:44

Bra innspill, tror nok at akkurat det kan være litt aldersbetinget. Kan man spørre hvor gammel du er, sånn ca?

Skjult ID med pseudonym zztop lø. 28 feb. 2015 10:25

Du får ta litt initiativet da vettu, frøken Girl ;)

(mann 35 år fra Oslo) lø. 28 feb. 2015 11:08 Privat melding

Anders1981: en teori du har testa ut det med bremsespor og vannlatingsproblemer siden du kaller det fakta?

(mann 32 år fra Oppland) ma. 2 mars 2015 20:51 Privat melding

Litt urettferdig å si folk er single av en grunn, er jo mange som bare er uheldige selv om de kanskje er flotte mennesker. Men enkelte kan sikkert være litt sjenerte :)

Tror nå at om vedkommende er såpass overfladisk at om en enkel melding blir skrutinert og plukket fra hverandre så er ikke det en person du trenger i livet ditt. Forstår at mange kan være selektive da jeg tror særlig jenter her har en tendens til å få lassevis av meldinger hver eneste dag. Om de kikker på profilen og liker det de ser så hører du vel fra de :)

Med det sagt så bare husk at folk er forskjellige, om du skriver en eviglang melding så oppfattes det forskjellig av forskjellige mennesker. Er ikke noen ekspert men tror nå at å være høflig og kortfattet med et spørsmål om noe relevant er vel en bra start.

(mann 30 år fra Østfold) ma. 2 mars 2015 21:30 Privat melding

Jeg har en teori om at single kan deles inn i to grupper:

De som aldri blir fornøyd, og de som er desperate.

Alle er enten en av de to, eller litt av begge.

(mann 30 år fra Østfold) ma. 2 mars 2015 21:37 Privat melding

Nå er ikke jeg så veldig god i svensk skrivemåte, men jeg tror jeg forsto hva du mente :)

Skjult ID med pseudonym MoreToLife sø. 8 mars 2015 22:06

NilsH86, jeg er jente... får IKKE lassevis med meldinger hver dag. Alle tror at alle andre får lassevis med meldinger hver dag og kan velge og vrake. Jeg har ingen tro på at noen faktisk får det.

Personlig er jeg en dame som blir sjarmert av tekst/melding fremfor bildet av vedkommende. Fordi jeg vet at bilder lyver, ALLTID. Fordi det skjer noe når man går fra papir til virkelighet. Sånn er det bare. Dessuten... jeg hadde ikke kunne levd med en fotomodell dersom han var motbydelig som person... så det som tenner meg er teksten. Gutter som har tomme profiler havner derfor langt ned på listen samme hvor kjekke eller bra bilder de har. De blir "tomme" innvendig... Samme med de guttene som vil bruke første meldingen til å bare gi meg et kompliment om utseende mitt... de har ikke sett "MEG", den virkelig meg. Jeg har lagt sjela mi i min profil... kommenter heller noe fra profilen min, jeg VET allerede at du liker utseende mitt, ellers hadde du aldri skrevet til meg.

Jeg vet at jeg trenger en intelligent mann som ser forbi utseendet... jeg blir så skuffet når jeg får "Hei, du var digg!!" Da lurer jeg på om du i det hele tatt gadd å lese profilen min. Komplimenter på utseendet mitt vil jeg heller ha når vi sitter ansikt til ansikt og flørter med hverandre.

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd ma. 9 mars 2015 00:07

Måtte bare poste denne linken her
https://www.youtube.com/watch?v=7Q41RAnXiCk

(mann 32 år fra Oppland) ma. 9 mars 2015 10:14 Privat melding

@MoreToLife

Enig med deg der, starte med å kommentere utseendet er vel ikke et sjakktrekk, men igjen det kommer jo an på personen du skriver til. Om de er her for å fiske etter komplimenter så er det ikke noe å satse på etter min mening, men igjen folk er forskjellige.

For min egen del så selv om jenta kanskje er veldig attraktiv så er det ikke noe poeng i å si noe til henne om det fremgår tydelig av interessene hennes at vi ikke passer sammen. For eksempel ski og fjelltur er flott iblant, men hver eneste helg interesserer meg absolutt ikke so why bother.

Skjult ID ma. 9 mars 2015 11:05

Om man er en mann som går på nattklubber etter man har fylt 25år så mangler man noen skruer i topplokket etter min mening.

Skal man lykkes her inne må man være utdannet profesjonell fotograf for national geographic og playboy, samt copywriter fra hollywood.

Det som fungerer irl kan nok dessverre få deg utestengt fra sukker.

Skjult ID med pseudonym UngeMann ti. 10 mars 2015 16:02

Jeg kan skjønne at folk ønsker litt info om personen som sender de en melding om de ikke har fylt ut profilen sin.

Men jeg har vondt for å tro at jeg, som har en gøyal/koselig introduksjon av meg selv og noen bilder, ville plutselig fått et svar fra den jeg hadde kontakt om jeg hadde skrevet mer enn: "Hei, hvordan har du det?"
Selvfølgelig vet jeg å bruke profilteksten eller bildene til folk når jeg skal ta kontakt, men de fleste har en litt tørr og kjedelig tekst det er vanskelig å plukke noe spesielt i fra og de fleste har kjedelige bilder som ikke byr på en lit mer original førstemelding. (Aldersgruppen er rundt 22-28 for min del.)

Når sant skal sies så skrev hun jeg har mye kontakt med for tiden bare et enkelt "Hei!"

(mann 44 år fra Oslo) ti. 10 mars 2015 18:12 Privat melding

Min erfaring er at det i de fleste tilfeller er bortimot irrelevant hva du skriver i første melding. Har flere ganger fått god respons på bare et "Hei, flott dame!" Andre ganger får jeg ikke svar i det hele tatt hvis jeg skriver en koselig melding med et personlig preg rettet mot profilen det gjelder.

Konklusjonen blir derfor at de aller fleste (som jeg skriver til ihvertfall) svarer hvis de liker det de ser og leser i profilen, og ikke på grunn av hva jeg skriver i første melding...

Skjult ID med pseudonym spinvill ti. 10 mars 2015 18:14

Jeg tror generellt det er myespekulering i hvorfor. Alt bunner ut i å treffe riktig person med riktig ord. Vi har oddsen mot oss hele hurven.

Skjult ID med pseudonym MoreToLife on. 11 mars 2015 19:42

Jeg har lurt på det der mange ganger.. fordi jeg selv ikke synes det nødvendigvis er så imponerende så har jeg aldri skrevet det til en mann heller... Hva sier dere menn her inne? Er det nok?

Skjult ID med pseudonym MoreToLife on. 11 mars 2015 22:31

Takk for svar Spitfire. Før levde jeg livet med et konstant ønske om annerkjennelse fra andre... så fikk jeg en innsikt om at det er ikke sånn det fungerer. For de gangene jeg fikk annerkjennelse så klarte jeg ikke å ta den til meg 100%. Det var alltid en tanke som blokkerte det... enten ja han sa det sikkert for å være snill el.lign.

Men så innså jeg at vi lever livet fra innsiden ut. Med det mener jeg at de tankene jeg har i hodet skaper opplevelsen jeg har i øyeblikket. Alltid. Og ikke hva andre utenfor meg sier og gjør. OG da jeg virkelig skjønte dette så forandret tankene mine helt av seg selv. Akkurat som jeg fikk en annen grunnforståelse av livet. Annerkjennelse er ikke noe jeg savner lenger... jeg har ikke behov for det. For jeg har skjønt at det er ikke det som skaper min opplevelse. Det er kjempehyggelig å få komplimenter nå... for jeg slipper de rett inn i hjertet og kjenner på deilig følelse jeg får av å tenke på komplimentet. Men jeg kan ha det like fint uten å få komplimenter nå.. sånn var det ikke før. Og faktisk har jeg opplevd en dypere glede og kjærlighet enn noen gang tidliger ei livet. Det er DIGG!!...

Så... hehe... dette var min lille historie. Kanskje hører du noen nye tanker i deg selv når du leser det... eller kanskje hører du bare de samme gamle. Jeg kan ikke styre hverken det ene eller det andre. Men følte for å dele denne historien.

Klem!

Skjult ID med pseudonym Ompa fr. 13 mars 2015 21:06

Jeg skrev ikke "hei' engang i første melding, men rett og slett bare
"hvis du slutter å røyke, så skal jeg slutte og snuse - helt sant:-) "
... og det var det som skulle til for å gjøre forskjellen... :-))

(mann 36 år fra Hordaland) fr. 13 mars 2015 21:41 Privat melding

En dame jeg var sammen med for mange år tilbake (som jeg fant på sukker) startet med meldingen "Gå å legg deg!", klokken 3 om natten.

Skjult ID med pseudonym MoreToLife lø. 14 mars 2015 20:24

spitfire10... haha.. da tror jeg du misforstod hva jeg prøvde å formidle. :-)

Fakta er at livet er 10 ganger bedre nå enn før... og om jeg får et kompliment nå så kjenner jeg enorm kjærlighet i meg selv. Men dette er ikke noe jeg _trenger_/_må ha_ lengre. Jeg har det fantastisk bra selv uten... DET er det geniale. Bevisstheten min om livet har økt og det har også økt de gode følelsene i meg. Hva jeg prøver å formidle er at du allerede har i deg det du tror du får når noen gir deg et kompliment. Hvis du tror du ikke kan kjenne på det før noen gir deg et kompliment kan det bli _lenge_ å vente. :-D

Ha en flott helg!

(kvinne 40 år fra Akershus) lø. 14 mars 2015 20:25 Privat melding

aleccore: den var jo morsom og omtenksom da :-D