Alle innlegg Sukkerforum

Vinner eller andrevalget?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 24 feb. 2015 17:21

Hvordan ser dere på det å først kanskje ha prøvd dere på noen, og kanskje hatt en liten flørt gående, eller til og med ha vært på en date eller fem med dem, og så bli dumpet fordi vedkommende ønsker å satse på en annen. Ville dere vært villige til å gi vedkommende en sjanse likevel og prøve på nytt, hvis personen for eksempel tok kontakt et par år (eller fem) senere, etter at det hadde blitt slutt med den hun/han valgte å satse på i stedet for deg? Og tenkt at det tross alt er bedre kanskje å vinne personens hjerte til slutt, og kanskje bli sammen for resten av livet, enn å være den som riktignok vant det først men så mistet det igjen? Prøvd å se positivt på det altså? Eller ville dere ha vært litt stolte og tenkt at dere ikke ønsker å være andrevalget her, eller kanskje enda lenger nede på "lista" enn det hvis du ikke vet hvor mange andre han/hun har vært involvert med siden sist dere møttes, og ikke likt å skulle være noen "plan B"?

Og ville det endre seg hvis vedkommende også hadde fått barn med den personen han/hun valgte å satse på foran deg den gangen? Og kanskje ikke en gang er så ivrig etter flere, men synes du virker som et potensielt bra valg som bonusforelder?

Det å bli vurdert som en god bonuspappa (eller –mamma) må jo være en skikkelig kompliment, de fleste foreldre vil jo ikke la hvem som helst bli det. Men kanskje tanken om at du er grei nok til å bli det, men ikke pen/kjekk nok til å være den vedkommende valgte å få barn med, likevel sniker seg inn? Eller vil du bare tenke at en unge eller to bare er et pluss, for de er jo nettopp barna til han/hun som du tross alt liker og sikkert er herlige uansett slik små barn pleier å være?

Spør fordi jeg har ganske konfliktfylte tanker rundt dette selv, og jeg vet at jeg noen ganger er litt for stolt og lett krenkbar for mitt eget beste, og derfor er nysgjerrig på hva andre synes.

Skjult ID med pseudonym Morten ti. 24 feb. 2015 18:20

Ville gitt det en ny sjanse. Om det føltes rett og bra den gang, kanskje det kunne gjort det igjen.

(mann 33 år fra Buskerud) ti. 24 feb. 2015 18:38 Privat melding

Skulle nok gitt det en sjanse, vis hun hadde greid å vert så sjarmerende at jeg hadde glemt at jeg var plan B

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 24 feb. 2015 19:29

@ts
Næh, fuglen har fløyet, for å si det sånn ;p

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 25 feb. 2015 23:32

Veldig enkelt, svaret er nei.

Jeg pleier ingen som helst kontakt med damer jeg har hatt noe på gang med, i det det er ferdig brytes kontakten brått og brutalt uavhengig av hvem som velger å avslutte affæren.

Skjult ID med pseudonym Kraftballe to. 26 feb. 2015 19:32

Jeg kan ikke huske å ha skrevet dette innlegget...Jeg er TS???
Anyways - been there, done that.
Jeg ville innledet et "seriøst" forhold, latt det gå en stund og deretter forduftet som dugg for solen, gjerne bryllupsdagen. Husk på å bli verdens beste pappa for ungene først ;)

Skjult ID med pseudonym anna80 lø. 7 mars 2015 11:55

Ikke vær så sinnsykt følsom og pysete. Kjemp for det du vil ha!

Skjult ID med pseudonym Gamla lø. 7 mars 2015 21:38

(Nesten ) Alle fortjener en ny sjanse..men bare en ekstra... Ikke flere.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 7 mars 2015 21:46

@anna80

Lite vits å kjempe for det du vil ha, når den du vil ha ikke vil ha deg da.. :P

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 8 mars 2015 00:45 Privat melding

Tror det viktigste er å ikke la din stolthet styre valget ditt. Stolthet er alltid synonymt med tåpelighet. Som de fleste sier, gi det en sjanse. Det som er viktigst er ikke hvilket nummer i rekken du er men heller om hun faktisk vil ha deg/er glad i deg. Se hvordan ting går og prøv og se om dine mistanker om at du kun er et "praktisk valg" stemmer eller ikke. Det kan jo hende at hun etter alle disse årene ikke velger deg på grunn av at du er andrevalget men heller fordi hun nå innser at hun gjorde feil valg alle de årene siden. Om du etter en stund fortsatt er usikker så kan du bare spørre henne direkte og se hva hun sier.

Når det gjelder saken om at hun kanskje ikke vil ha barn så får du selv tenke på hvorvidt du vil ha barn eller ikke. Om du vet med deg selv at barn er viktig for deg og hun ikke vil ha dem så ender det neppe bra. Men det er også noe du kan ta opp på sikt framfor med en gang.

Lykke til!

(mann 32 år fra Oppland) sø. 8 mars 2015 00:54 Privat melding

Tror ikke noen kan gi deg et svar på det der... blir jo bare en avstemming til slutt. Kommer an på deg. Om det kjennes riktig. Er jo mange par som er borte fra hverandre i flere år og finner tilbake og er gift for alltid.

Må vel bare tenke over om du kan stole på at vedkommende ikke bytter deg ut igjen? Det som kjennes riktig er som regel riktig, kan ikke gjøre så mye anna enn det som er rett for deg.

Skjult ID med pseudonym 93U39 sø. 8 mars 2015 01:06

@oslomann:
Det spørs vel litt hva du selv føler. Hvor komfortabel er du med å velge bort egne barn med den du skal satse på? Hvor godt vil du takle at hun tidligere har fravalgt deg, og dertil valgt annerledes med vedkommende enn hun vil velge med deg?

Det finnes ingen fasit på dette. Jeg tror at begge faktorene i sum ville gjort at jeg hadde sagt nei takk, men det er umulig å være sikker før man har opplevd situasjonen.

Skjult ID med pseudonym PHMann sø. 8 mars 2015 02:56

@ts

Nei, uaktuelt. Hun er jo ikke interessert i deg.