Alle innlegg Sukkerforum

Menn som søker langt yngre kvinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Førkja ti. 24 feb. 2015 19:25

Jeg finner det nærmest latterlig at mange menn her setter aldersbegrensning til en kommende partner langt under sin egen og ikke opplever at det er andre egenskaper enn alder som skiller kjapp og treig. Det er få jevnårige mannfolk som evner følge meg der jeg farter, allikevel åpner jeg i min profil for unntakene som kan være eldre enn meg. Det er imidlertid helt underlig å oppleve hvor mange menn som overser dette og melder sin interesse tross at de er betraktelig eldre enn det, og selv ikke aksepterer partnere som ikke er langt yngre enn dem selv. Da kommer manglende respekt dessuten inn... Det er sikkert sant at det er "vanlig" at mannen er eldre enn kvinnen i et forhold. Det burde vært omvendt: Kvinner lever lenger enn menn og er ofte vel så spreke på alle måter. Vi skriver 2015...

Skjult ID med pseudonym Himyaknow ti. 24 feb. 2015 19:36

Dere er som vin, jo eldre, desto bedre. Jenter nede i tidlig 20-årene virker så overfladiske og uten identitet. Jeg kan forsåvidt skjønne at det er tøft å være en ung kvinne nå til dags, med press fra alle kanter om utseende, osv. Jeg velger å gå oppover når det gjelder alder, med god grunn.

Himyaknow

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 24 feb. 2015 19:42

"det burde vert omvendt"???? er du misunnelig? det er nå ingen som forteller deg hvilken alder du skal foretrekke/søke etter på en framtidig mann! du kan jo søke menn som er 60 år yngre enn deg.. det er jo ingen menn som nekter deg det! finner det heller nærmest latterlig at menn skal søke noe helt annet en de er komfortable med, kun fordi du som dame syns det skulle vert omvendt.. og når du syns det hadde vert helt ålreit at det var omvendt, så kaster du nå faktisk betongblokker i glasshus.. ;)

Og når en først er i siget her.. dette er det mange menn kaller "payback". Når gutter er rundt 20-25 så søker jevngamle jenter etter gutter på 30-35.. når dere da vipper 40-grensen skal dere plutselig finne noen yngre igjen :) stemmer for fritt valg når jeg skal finne meg en make! og lykke til TS med å søke etter akkurat den alderen du vil:) men ikke fortell meg hvem jeg skal søke etter...

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 24 feb. 2015 19:44

@ts
Sorry, du har blirr for gammel...
Tid for permanent og å farge håret blått!

JK ^^

*shrugs*

Greia er den at det funker for mange, og de du ser søker ned i alder vil neppe se opp i alder uansett.
Ignore and move on :)

Skjult ID med pseudonym Førkja ti. 24 feb. 2015 19:45

Hvor gammel er du, Himyaknow?

Skjult ID med pseudonym Himyaknow ti. 24 feb. 2015 19:49

Jeg nærmer meg 30.

Skjult ID med pseudonym Førkja ti. 24 feb. 2015 19:54

Jeg er overhodet ikke misunnelig; for en komisk tanke! Dere bekrefter i beste fall mannlig manglende evne til resonnement og snev av fornuft. Glad det funker for dere!

Skjult ID med pseudonym Berzerker ti. 24 feb. 2015 20:00

TS, hva er "langt yngre kvinner" for din del da? Er det fem års forskjell..? Tyve års forskjell..? Aldersforskjellen blir selvsagt mindre etterhvert som alderen til begge blir høyere, men det er interessant å høre hva du er "langt mindre", synes jeg.

Jeg er straks 42 år. Hvor langt ned synes du det er akseptabelt å gå for min del?

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl ti. 24 feb. 2015 20:02

"Det er ikke alderen som bestemmer om dama er blitt kjerring, eller førkje som du bruker (på østlandet er ikke det positivt, men noe er det for enhver, endog)"

Du er uansett for sint i resonementet ditt, ro deg ned "les før du tenker, tenk før du handler" :))

Vi lever i 2015, du skriver det jo selv, og den omvendt teorien din - den stemmer den, men .. kan ikke du også gjøre det samme, ville ikke være noe problem? Sjarmklomp som deg :))

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 24 feb. 2015 20:05

Sjarmklomp va jo et beskrivende ord ja.. haha :P

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl ti. 24 feb. 2015 20:16

Ei dame på 30 kan være kjerring, ei dame på 55 kan fortsatt ha en veldig appell .. 60, 65 også (avhengig av hvem en har appell imot selvsagt, og mtp konvensjonene i samfunnet) .. Ødipus fra Sofokles i de greske tragediene oppstod ikke uten grunn. Få deg en ny vår du også! Reklamebanner:

"Det kan bli deg, bare jekk deg ned først. Ikke mange liker en ubegrunnet kritiker"

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 24 feb. 2015 20:22

Så enig med Førkja. Jeg har reagert på akkurat det samme. Jeg søker etter en jevnaldrende mann, men får stort sett bare henvendelser fra menn 7 til 10 år eldre. Da er de pensjonister i 7-10 år tidligere enn meg. Hvor kult er vel det?

Skjult ID med pseudonym spinvill ti. 24 feb. 2015 20:24

Siste frøkna jeg var med er 34, jeg er 35, vi var sammen i 7 år. Var aldersforskjell ett problem? Nei. Alt ligger i "eyes of the beholder", tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Førkja ti. 24 feb. 2015 20:44

Jeg er overhodet ikke misunnelig; for en komisk tanke! Dere bekrefter i beste fall mannlig manglende evne til resonnement og snev av fornuft. Glad det funker for dere!

(kvinne 51 år fra Rogaland) ti. 24 feb. 2015 21:22 Privat melding

Tror det ble skrevet en lignende tråd for en stund siden. Jeg opplever også at det er flest menn som er langt over 50 ( jeg er 47) som skriver til meg. Men jeg er helst interessert i de på min alder og et par år oppover. De på sin side vil ha de som er mye yngre enn meg. Passer ikke sammen. Jeg tror det skyldes litt at man kan få følelsen av å være på shopping, her kan man velge det man vil ha Og da vil menn ofte ha yngre kvinner : ) Treffer man derimot noen in real life, blir kjent med noen via andre etc, er det ikke nødvendigvis alderen som tiltrekker : ) Jeg mener å ha hørt om en stamme i Afrika som gjorde det på denne måten : Unge menn var sammen med eldre kvinner. De eldre kvinnene lærte mennene hvordan de skulle oppføre seg mot kvinner, for de hadde selvtillit og tro på var de var vært. Når mennene ble eldre valgt de seg yngre kvinner, og da kunne de behandle de unge kvinnene på en god måte, og hjelpe dem til å forstå hvor mye de var verdt.

(mann 39 år fra Oslo) ti. 24 feb. 2015 21:23 Privat melding

Alder er tall. Å anta at en eldre mann\kvinne ikke kan få et like givende forhold med en yngre kvinne/mann, som med en jevnaldrene , syns jeg er naivt. Når kjenner kjærligheten grenser? Hun forstod meg og jeg henne, og så lenge man gir rom for hverandres behov, what's the problem?

Hvis en på 60 finner kjærlighet med en på 40, hvem er vi til å dømme?

(mann 39 år fra Oslo) ti. 24 feb. 2015 21:26 Privat melding

Ps: Hun var 18 og jeg var 29, #justsayin, og nå "søkte" ikke akkurat ei jente som var 11 år yngre. It just happened. Si hva dere vil, vi hadde det utrolig bra. :)

Skjult ID med pseudonym PHMann ti. 24 feb. 2015 21:30

Mistenker menn ikke liker "sterke kvinner med egne meninger". Jeg syntes iallfall det blir slitsomt i lengden. Så meget mulig man ikke holder følge med jevnaldrende kvinner, men så er vel ikke det poenget heller.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ti. 24 feb. 2015 21:37

Det er interessant å se hvor bitre mange damer virker, for det må vel være bitterhet som ligger bak denne stadige klagingen..?

For min del er jeg midt i 30-årene et sted, og søker helt konsekvent etter kvinner noe yngre enn meg.
Hvorfor gjør jeg det?
Joda, det er enkelt å svare.. Det er fordi jeg av erfaring vet at sannsynligheten for å finne noen jeg har god nok "kjemi" med er størst når hun er yngre enn meg.

Jeg mener forresten også at dagens såkalte likestilling i stor grad har overlevd seg selv, det er naturlig at kvinner søker menn med god forsørgerevne.
Hvem har best forsørgerevne i en situasjon der barn er aktuelt for en ung kvinne? Joda, det er faktisk en noe eldre mann i de fleste tilfeller.

Når er det naturlig for en kvinne å få barn? I relativt ung alder, ikke så sent som svært mange gjerne vil ha barn i dag.

Denne såkalte likestillingen som mange argumenterer med er ikke-eksisterende i praksis, det dreier seg om ensrettet kjemping for at kvinner skal få det bedre.
Hva er egentlig likestilling? Joda, det er faktisk å sørge for at alle har like muligheter uten hensyn til kjønn, alder, etnisitet, religion osv.

Vil vi egentlig noen gang kunne oppnå det som faktisk er likestilling? Nei, til det er det for mange som kjemper for noe helt annet.. Disse feministene er en fare for samfunnet.

Skjult ID med pseudonym spinvill ti. 24 feb. 2015 22:09

Spitfire10: fuck yeah bro! Feminisert herfra og inn i grønn helvete.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 24 feb. 2015 22:41

(Gjesp) Enda en sutretråd... Er det ikke menn i alle aldre som klager over manglende svar, så er det godt voksne kvinner som klager over at mennene på deres alder ofte vil ha yngre kvinner...

Som @ Undrende skriver over. Kan ikke huske å ha hørt mange jenter på 18-20 eller 25 klage over at de har draget på gutter og menn som er både 6, 8 og opptil 10 år eldre. Og det var ikke mange av dagens damer på 45 eller 50 som selv klagde på dette da de var 20-25 år yngre. Tvert i mot var det nok ikke få av disse som selv ignorerte de jevnaldrende gutta som kanskje var oppriktig interessert i dem, til fordel for eldre gutter og menn. Og noen ganger betydelig eldre menn. Sånn er livet. Get over it.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 24 feb. 2015 22:43

Jeg tror ikke det er bitterhet som ligger under.
Jeg tror det er følelsen av at man blir mindre attraktiv, at man blir valgt bort pga alder, at man faktisk er for GAMMEL for noen, at menn vil ha noe kvinner i voksen alder ikke er lenger....som ligger bak. Kall det såret stolthet, kall det avdanket og utgått på dato. For noen.

Men sannheten er jo at det ikke egentlig er sånn for svært mange.
Så fokuser på de som søker deg, fremfor de som ikke gjør det da vel? :-)

Tvi, tvi med datingen!

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 24 feb. 2015 23:13

Jeg blir jo valgt bort på grunn av alder jeg også. Er uten tvil "for gammel" for en god del her inne nå, som er i aldersgrupper jeg fortsatt tiltrekkes av, uten at jeg selv føler meg stort eldre enn jeg var for 4-5 år siden. Både smilerynkene og de vanlige er litt tydeligere enn den gang, uten at de er så veldig store noen av dem, men ellers ser jeg omtrent ut før og føler meg omtrent som den samme. Litt mer erfaren på enkelte områder kanskje, og litt mer kunnskap om en del ting, men det er omtrent det. Men det er jo bare å akseptere at de som er yngre enn meg ikke nødvendigvis ser det slik. Jeg syntes jo også at alle over 30 var urgamle da jeg selv var i begynnelsen av 20-åra. Og jeg trodde jeg var skikkelig moden og ganske klok og erfaren på den tiden. Så feil kan man ta, men vi betrakter og tolker alle verden rundt oss gjennom våre egne, høyst subjektive verdier og virkelighetsforståelse. Sånn er også livet. Ingenting å bli bitter over nei, Z. Bedre å fokusere på de positive tingene :)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 24 feb. 2015 23:18 Privat melding

Trodde faktisk at det var helt ok å bestemme selv hva man søker i 2015.
Hvis man lar seg irritere over hva andre velger, slik at de ikke passer inn i hva man selv ville ha valgt, da vil jeg personlig si det lyser ganske godt av bitterhet og misunnelse. 'Min mening, så behøver ikke være tilfelle.....

Skjult ID med pseudonym PHMann ti. 24 feb. 2015 23:28

@spitfire

Du snakker mye, men du er en bra fyr i min bok. Stå på.

(kvinne 55 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 11:53 Privat melding

Kan ikke folk få søke etter hva de vil da? Jeg gidder ihvertfall ikke krangle meg til oppmerksomhet fra en mann som er ute etter kvinner som er langt yngre enn meg :)
Samtidig opplever jeg ofte at mange menn tar kontakt selv om jeg er langt over aldersgrensen de selv har satt. Så det er nok ingen absolutte regler her.

(mann 53 år fra Vestfold) on. 25 feb. 2015 14:19 Privat melding

TS.
Reality sucks.
Du virker sint og bitter. Om det er på eldre menn som søker yngre kvinner eller om du faktisk er sint på yngre kvinner som har "et stort marked" eller om du selv innser, eller burde innse din egen alder overlater jeg til deg å resonere over.
Det er i midlertidig ikke noe som gjør middelaldrende kvinner så sinte som når yngre kvinnelige konkurrenter stikker av med eldre attraktive menn og jeg mistenker deg for å blande kortene en smule her. Når jeg leser profiler her inne så ser jeg at kvinner i 20 årene søker jevnaldrende, kvinner i 30 og spesielt slutten av 30 årene søker seg menn gjennomsnittlig litt ned i alder og når de kommer opp i midten av 40 årene så går de opp igjen i sine preferanser og alder betyr ikke så mye. Dere er akkurat som oss menn og søker etter behov, evne og ønsker dog med noen individuelle forskjeller.

Sånn til slutt, i 2015 har vi legalisert og formalisert samliv mellom likekjønn, forskjellige etniske og religiøse grupper men noen av oss ser på aldersforskjell som det siste tabu og du havner meget enkelt i denne fordomsfulle gruppen når du skriver slike oppgulp som du gjør. Ha en fortsatt fin dag!

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl on. 25 feb. 2015 15:13

Det ble skrevet om flotte kvinner som opplever vår etter vår, og om menn som ikke burde være verdige en yngre kvinne, så ender en opp i kjønnsdebatten. Lær en gang for alle, det går ikke an å diskutere, iallefall ikke som troll i eske.

(kvinne 46 år fra Akershus) on. 25 feb. 2015 17:20 Privat melding

Det er en del menn som søker yngre jenter, men det er også en del menn som ønsker jenter på egen alder. La folk gjøre som dem vil. Men er vi jenter noe bedre da ?? tror jeg neppe. Ser selv at jeg søker mer ned i alder enn opp, mer nå enn hva jeg gjorde i begynnelsen. Vil helst ha en på egen alder, men går heller ned enn opp og jeg ser flere jenter som gjør akkurat det samme. Det vil alltid være de som søker etter veldig mye yngre enn seg selv, bedre å akseptere det enn å irritere seg over dette.

(mann 53 år fra Vestfold) on. 25 feb. 2015 17:32 Privat melding

@Spitfire.
Du kler nicket ditt (full fart) og jeg tok ikke helt poenget ditt..

Kjør på, forumet er ditt.

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl on. 25 feb. 2015 18:21

Rolls Royce motor .. brumbrum, og vickers maskingevær .. ;))

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl on. 25 feb. 2015 18:24

Spitfire. En våt drøm da jeg var guttebass også .. battle of britain:

https://www.youtube.com/watch?v=Hqtaoz4QFX8

Skjult ID med pseudonym kaia on. 25 feb. 2015 22:05

Vi har alle våre preferanser:-) Ok, så er menn kanskje mest interessert i damer yngre enn dem men vi damer har da våre kriterier som kan være vel så frustrerende. Jeg selv søker f.eks en høyt utdannet mann og skviser bort menn som kunne vært "gode kandidater" men fordi de er håndverkere og har lav utdanning så setter jeg dem automatisk i en bås at de passer ikke meg.Ute i det virkelige liv har jeg falt for både mekanikere og snekkere men her inne så velger jeg automatisk dem jeg tenker er mer "likesinnet".

(mann 33 år fra Buskerud) on. 25 feb. 2015 22:15 Privat melding

Min erfaring er at dette også går andre veien, kvinner (flest) søker menn som er eldre enn seg selv. Har hørt "unnskyldninger" som: "Føler meg gammel med en som er yngre" "tror ikke du er voksen nok for meg" også videre. Den dummeste er vel: "hva tror du venninnene mine kommer til å si?"
Mener selv at dette med alder er en mental tilstand mer enn noe annet og om en mann på 55 er på samme mentale stadiet som ei på 30 så samme det vel. Også om en kvinne skulle velge en yngre mann, så kan ikke jeg fatte eller begripe hva som skulle være så galt med det.

Skjult ID med pseudonym Førkja to. 26 feb. 2015 00:01

Morsomt å lese alle svar og underlige fordomsfulle tolkninger av mitt ganske enkle spørsmål. Til dels ufine svar; definitivt ikke fra noen jeg vil velge omgås med på noen som helst måte. Debatten ble jo ... artig!

Er ikke det minste bitter, sint eller skuffa. Attraktiv og sprekere enn de fleste jevnårige og mange langt yngre. Har venner jeg omgås med i de fleste aldre og intet umiddelbart behov for å farge håret blått. Finner det lett å definere hvem som har et problem med alder og ønsker lykke til. I framtida vil jeg velge et annet forum for drøfting av dette ettersom det blir meningsløst når problemstillingen ikke forstås.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) to. 26 feb. 2015 00:02 Privat melding

Lurer på om svarene hadde vært de samme om man snudde på flisa og kalte tråden "Kvinner som søker (langt ) yngre menn"
Tja...jeg faller visstnok inn under den kategorien....til en viss grad, så hadde vært kjekt å vite :P

(mann 33 år fra Buskerud) to. 26 feb. 2015 00:23 Privat melding

@Sweet1
Kjekt å vite at de kvinnene finnes her da ;-)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) to. 26 feb. 2015 00:27 Privat melding

Tror du finner de fleste variantene her inne. Noen litt mer roligere enn andre@corsair :P
Man har sine preferanser. Og bare fordi man har satt sine aldersgrenser, er det ikke ensbetydende med at man må følge de slavisk. Har hatt fine samtaler med eldre menn, men blir liksom der det stopper for min del ;)

Skjult ID med pseudonym Kraftballe to. 26 feb. 2015 19:23

De må gjerne være 14, bare de ser yngre ut ;)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 26 feb. 2015 19:56

Synes ikke @førkja overhode er bitter...Det er en sånn klassisk båssetting av kvinner med en gang en kvinne stiller kritiske spørsmål. Er oftest kvinner som får den betegnelsen av en eller annen grunn. Menn er ikke per definisjon feks ikke bittre, de er bare sutrete eller hatske :). @førkja spør et spørsmål, hun er undrende til det som skjer. Det må være lov, uten å få slike betegnelser som bitter og lignende....

Så til saken: Jeg tror at smaken er som baken..Noen liker yngre, noen liker eldre. Men mest av alt så handler tiltrekning om personlighet. Det er min erfaring. Man vet ofte ikke hvem man til slutter ender å falle for. Kanskje en du ikke i utgangspunktet hadde tenkt å bli betatt av?

En nettdatingtjeneste gir ikke så veldig stort rom for å vise hvem man er som person. Det har sine begrensninger; det vil si det er kun bilder og din egen tekst som forteller noe om deg. Så da er det opp til deg hvor mye du klarer å formidle utfra disse rammene, for å oppnå ønsket effekt.

Uansett hva man tiltrekkes av og hvem man ønsker å inngå nærkontakt med, så er dette personlig og et svært privat anliggende. Med andre ord, så er det ene like greit som det andre. Og slik må det være...Vi kan ikke ha noe "kjærestepoliti". Man må gå for det hjertet begjærer. Jeg ville valgt å gå for de som er nysgjerrig på meg som person og som jeg finner tiltrekkende. De andre er det vel å bare å overse...Det finnes både menn og kvinner som er tiltrukket av en i samme alder. Gå for de du @førkja, om det er det du foretrekker. De finnes.

Man må følge sine egne preferanser og vet selv best hva man finner tiltrekkende. Ofte er dette basert på erfaring fra tidligere forhold, men også hvem du er som person....Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... fr. 27 feb. 2015 20:02

Egentlig så er de der aldersrubrikkene litt dumme... Jeg søker en kul dame, hvor gammel hun er er ikke det viktige... Ville det ikke vært fint å la alderskategoriene være skjult og så at jeg kunne søkt på damer som ville bli kjent med menn på min alder. Spesifiserer jeg 18-80 på profilen kommer jo noen av dere til å si at han gidder jeg ikke snakke med for han jakter jo på småjenter...

Skjult ID med pseudonym Hmmm... fr. 27 feb. 2015 20:35

Strålende ide!

La oss be Sukker ta bort aldersfella og legge til en ja/nei boks "Er du kul"

Eller kanskje enda bedre - ha en skala på 1-10 og så kan jeg søke på 6-10... Men da kommer kanskje noen til å være kritisk til at jeg søker helt ned til 6 om jeg er 8 selv...

Trøblete det her...
:-)

(mann 33 år fra Buskerud) fr. 27 feb. 2015 21:20 Privat melding

hahaha god idé, bare det at det å være kul er vel relativt er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Modesty B fr. 27 feb. 2015 22:27

Eldre menn går nedover, i det meste. Men de er også oftest klokere og tryggere på seg selv, det gjør de langt vakrere spør du meg. Anmasende holdninger om å gi fan og kjøre på finner jeg polemisk vittig men uten noen annen dypere verdi enn selskapelig underholdning. Kjemi og intellekt er noen ganger samstemt, da er det julaften. De fleste av oss bør øve oss i tålmodighet og ydmykhet.

Skjult ID med pseudonym Modesty B fr. 27 feb. 2015 22:27

Eldre menn går nedover, i det meste. Men de er også oftest klokere og tryggere på seg selv, det gjør de langt vakrere spør du meg. Anmasende holdninger om å gi fan og kjøre på finner jeg polemisk vittig men uten noen annen dypere verdi enn selskapelig underholdning. Kjemi og intellekt er noen ganger samstemt, da er det julaften. De fleste av oss bør øve oss i tålmodighet og ydmykhet.

Skjult ID med pseudonym Modesty B fr. 27 feb. 2015 22:27

Eldre menn går nedover, i det meste. Men de er også oftest klokere og tryggere på seg selv, det gjør de langt vakrere spør du meg. Anmasende holdninger om å gi fan og kjøre på finner jeg polemisk vittig men uten noen annen dypere verdi enn selskapelig underholdning. Kjemi og intellekt er noen ganger samstemt, da er det julaften. De fleste av oss bør øve oss i tålmodighet og ydmykhet.

Skjult ID med pseudonym - fr. 27 feb. 2015 22:43

Kjemi og intellekt er jo helt uavhengig av alder, sånn egentlig. Og jeg er enig i at da er det julaften, men som regel er mannen eldre, er han da mer intellektuel, og er det "år levd" som gjør ham til dette (ref klokere) Er det da slik at mannen vil være intellektuelt overlegen, og at kvinnen finner seg i å være intellektuelt underlegen...kanskje tom søker det intelektuelt overlegne? Er det da bare for alle oss menn på sukkerforum å lese mer? Dra en, tilsynelatende dyp, glose om 2.ww i tide og utide?

Skjult ID med pseudonym - fr. 27 feb. 2015 23:50

Okay, da avskriver vi "år levd" som forklaringsvariabel på klokskap, men avskriver vi resten? Altså er det hva kvinnen i sin en-eller-annen-bevissthet leter etter? Er det en årsakssammenheng i eldre menn, yngre kvinner....har modningsnivå/intellekt noe å gjøre med dette? Eller er det ikke slik i det hele tatt, altså eldre menn yngre kvinner. Jeg har en hypotese da...jeg tror kvinnen er intellektuelt overlegen mannen frem til en viss alder (jeg liker ikke ordet intellektuel, tror egentlig jeg mener noe annet). Og det er jo mye som tyder på dette, men det kan også være andre ting...det kan ha med feminin/maskulin å gjøre, men da er det en evolusjonsmessig feilkobling en eller annen plass, med mindre mannen er fruktbar lengre enn kvinnen...er det slik...er mannen fruktbar lengre enn kvinnen...Jeg vet ikke...men da ville jo alt stemme...

Skjult ID med pseudonym - lø. 28 feb. 2015 00:30

Tja...jeg tenker sånn 30 +-, men jeg underkjenner ikke at enkelte menn stagnerer...mitt inntrykk er at få kvinner gjør det...? Det er bare min oppfatning, men jeg tror javnt over kvinner sliter mer enn menn med å finne "julekvelden". Altså, jeg tror kvinner sliter mer med å finne en intellektuelt matchende partner enn hva menn gjør, hvis alder skal holdes fast! Er dette som å banne i kjærka?!

Skjult ID med pseudonym - lø. 28 feb. 2015 00:44

Jeg tror svært få! Jeg mener å ha lest en plass...dette med utdanning...dama mer enn mannen - no go, motsatt -go! Dette fordi mannen ikke takler å bli argumentert i senk av "det svake kjønn"...mannssjåvinisme...ett eller annet..

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 28 feb. 2015 00:45 Privat melding

Hvorfor skal alder egentlig være et problem?

Skjult ID med pseudonym - lø. 28 feb. 2015 02:40

Det overrasker meg ikke at akkurat du gjør det...av en eller annen grunn...
Og du må ikke forveksle hva jeg mener med hva jeg har lest - big difference!

Skjult ID med pseudonym - lø. 28 feb. 2015 02:46

Så spitfire...hvor ville du egentlig med denne? Er det en erkjennelse av at skal du ha noen kjangs må du bare innse at de fleste kvinner er skarpere enn deg? ...eller har jeg misforstått...

Skjult ID med pseudonym - lø. 28 feb. 2015 02:50

Nei...har du sletta det...da har jeg ingen mulighet til å finne ut av om jeg misforstod eller ikke...ja, ja...

Skjult ID med pseudonym - lø. 28 feb. 2015 02:55

OK, god natt, og sov godt! Man skal ikke undervurdere skjønnhetssøvnen...kan fjerne 15 år...

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 28 feb. 2015 16:32

Som sagt er dette paybacken for damene som har runda førti. Som Linheia skriver, så ser hun mest nedover i alder. Vel, jeg tipper hun ikke gjorde det i like stor grad når hun var tjuefem.
I tillegg har hun mye sterkere konkurranse fra sine ti-femten år yngre medsøstre enn om hun hadde sett litt oppover i alder, hun hadde nok hatt et større utvalg da.

Og jeg som snart er førti må innrømme at jeg ikke kunne tenkt meg å date en eldre dame(kan bl.a kanskje tenke meg barn i fremtiden). Men får jo hjerter/meldinger flere ganger i uka av de på førti pluss.
Men som sagt søker de fleste damer(25-35) betydelig mer oppover i alder enn nedover, så da blir valget lett.

Og når hører man en mann klage over at jevnaldrende damer kun søker yngre menn? Omtrent aldri.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 28 feb. 2015 17:09

Det at menn søker yngre kvinner hvis de kan er vel omtrent like normalt som at mange kvinner ser ut til å ha en preferanse for høye, mørke og selvsikre menn. Sånn er bare livet, og det hjelper pent lite å klage over det hvis du føler deg oversett. Folk endrer ikke sine preferanser uansett, og i alle fall ikke basert på klaging fra de som føler at de fortjener å være mer populære blant det motsatte kjønn enn de er.

(kvinne 41 år fra Rogaland) lø. 28 feb. 2015 19:09 Privat melding

Forskjellige smak av forskjellige grunn. Alle har sin oppskrift, merket jeg ^_^ Uansett, vi er her for å finne den rette ( kategori). Fokusere heller på de som passer i vår kategori, og omvendt :) Lykke til!

(kvinne 57 år fra Oslo) sø. 1 mars 2015 01:12 Privat melding

har ønske om pluss minus 5 år (det regner jeg som "samme alder" på min alder :-)

fikk så en mld fra en mann som var 6 år eldre enn meg, og han sa det var synd han var "falt for aldersgrensen", men om jeg likevel kunne vurdere det..

det kunne jeg så absolutt - er jo nøyaktig men ikke helt rigid heller.:-)

var ganske lattermild da jeg etter å ha lest profilen hans svarte at jeg dessverre var for gammel for han - da han i sine kriterier hadde søkt etter en kvinne som var yngre enn meg!

Vi var for gamle for hverandre :-) hi hi

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 1 mars 2015 09:51

Tror den alderen en setter opp at en søker her ofte er forholdsvis veiledende. For noe må man jo skrive. Det er i alle fall min erfaring, både i forhold til en del av de jeg har kontaktet selv og i noen tilfeller etter hvert har datet (som hadde satt maks alder fra ett opp til flere år yngre enn det jeg er), og i forhold til en del av de som har tatt kontakt med meg først.

Men det ga deg jo en enkel grunn til å avvise han da, @Løvinne61. Regner med at han ikke helt falt i smak. Jeg har gjort det samme mot jenter som har tatt kontakt og som jeg ikke tiltrekkes av, og som har skrevet en beskrivelse av drømmemannen jeg ikke kjenner meg igjen i overhodet. Svart at de umulig kan ha lest hva jeg har skrevet om meg selv, fordi jeg jo er så langt unna drømmemannen deres jeg kan komme. Men det er jo bare et påskudd til å si nei. Den egentlige grunnen som jeg selvsagt ikke skriver, er jo at jeg ikke synes de er pene nok.

(mann 54 år fra Akershus) sø. 1 mars 2015 10:25 Privat melding

Min erfaring er den samme som TS,Jeg får stort sett henvendelser fra eldre kvinner enn meg, Jeg tror det er så enkelt at vi føler oss yngre enn det vi er. De på samme alder høres jo veldig gamle ut. Jeg har akkurat bliit 50, men damer på 50 er jo steingamle:)

(kvinne 57 år fra Oslo) sø. 1 mars 2015 11:51 Privat melding

du har skjønt det oslomann, 59-åringen var ikke aktuell uansett :-)

Poenget mitt var vel også at en 59-åring som setter opp foretrukket alder på sin drømmekvinne til å være mellom 10 og 20 år yngre enn seg, kan få seg en i fleisen når han ser en tiltalende profil på en kvinne han faktisk har sagt han synes er for gammel for seg :-) he he

min drømmemann er ikke den typen :-)

Og, veldig viktig at han er pen nok :-) det betyr i grunnen alt..:-)

Takk, herrherman, da vet jeg at du synes jeg er steingammel :-)

(kvinne 57 år fra Oslo) sø. 1 mars 2015 14:01 Privat melding

god ide:-) lol

(milf kommenteres ikke av steingamle damer)

Skjult ID sø. 1 mars 2015 21:21

Folk velger selv hvilken aldersgruppe de ønsker at potensiell partner skal befinne seg i og søker da etter det som passer for dem.

Selv foretrekker jeg menn som har levd noen år og som har livserfaring.

Yngre menn har ikke vært helt det store for meg og jeg opplever enkelte som umodne. Selv om det helt klart er forskjell på dem også.

Eldre menn har heller ikke vært noe for meg. Jeg stusser på hva som får en 45-60 åring mann til å søke kvinner i begynnelsen av 30 årene? Vedkommende kunne vært faren min.

Potensiell partner er omkring i samme aldersgruppe som meg pluss/minus 5-10 år-:).

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 11 mars 2015 19:17 Privat melding

Amen, sister

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 11 mars 2015 19:19 Privat melding

Herrherman….snakk for deg sjøl!!! Jeg synes menn på 50 er for gamle også selv om jeg er 50 selv…hehe

Skjult ID med pseudonym Overrasket fr. 13 mars 2015 15:48

@ PHMann

Du skriver
"Mistenker menn ikke liker "sterke kvinner med egne meninger". Jeg syntes iallfall det blir slitsomt i lengden."

Så det er slitsomt å måtte forholde seg til kvinner med egne meninger? Gud bedre og hjelpe meg! Hva foretrekker du da, lille venn? En nikkedukke? Jeg håper inderlig ikke dette representerer flertallet av dere menn, selv om tanken faktisk har slått meg.

Hvor er det blitt av mannfolkene i denne verden? Hvor er det blitt av mennene som har ryggrad og tør å stå opp for deg selv? Hvor er det blitt av menn med bein i nesen og litt initiativ og ståpåvilje? Som tør ta en diskusjon uten å være redd for at pikken skal falle av?

Hvorfor vil du ha en dame uten egne meninger? Er du redd hun skal se hvem du er? Redd hun skal konfrontere deg med din egen tafatthet?

GUD BEDRE...

(mann 36 år fra Hordaland) fr. 13 mars 2015 15:58 Privat melding

Jeg liker kvinner med sterke meninger så lenge det er hennes egne meninger, kan stå for dem og kan forklare hvorfor ved bruk av logikk.

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl fr. 13 mars 2015 16:47

Damer kan være fine i alle aldre, det er helt sikkert. Blir lei småjenter, de som flyr rundt med den rosa telefonen sin hele tiden

Skjult ID med pseudonym Overrasket fr. 13 mars 2015 18:50

@ spitfire og aleccore

Godt å høre :-)

Det er lite som er så provoserende som menn som mener kvinner skal sitte stille på en stol og se pene ut. Det er det tydeligste uttrykk for svakhet (som du sier Spitfire) og rammer mest mannen selv. For det er ikke mange slike damer igjen. 50-tallet er forbi...

(mann 36 år fra Hordaland) fr. 13 mars 2015 19:05 Privat melding

@ Overrasket

Du mener slik jenter oppfører seg på utesteder? hehe

Nei, trenger ikke 50 tallet lengre, vi lever i en generasjon nå hvor menn kan lage mat, bruke vaskemaskin, sy, strikke og kvinner er for opptatt med å sitte på facebook at dem har vel ikke tid til å lage mat og slike ting lengre slik dem hadde på 50 tallet når dem ikke hadde stort annet å finne på. :-P

Skjult ID med pseudonym Z fr. 13 mars 2015 20:23

Mange menn velger kvinner som er langt yngre enn seg selv.

Ok. Gjør det noe da?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 13 mars 2015 20:35

Sikkert morsomt med en ung sengehest. (for noen)
Men altså.....jeg vil gjerne ha en jevnaldrende - i alle fall mentalt.
Resten ordner vi jo sammen.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 13 mars 2015 21:01

Synes dette lille Hein-sitatet også passer bra

Man fødes gammel, klok og tung, belastet av sin uerfaring.
Man gror seg gradvis lett og ung ved livets sakte åpenbaring.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 mars 2015 00:20

Hadde det bare vært en ølmage, Spitfire. Det er det minste problemet!

Det er vettet som betyr noe. Klokskapen. Tryggheten hans. Hans evne til å være seg selv. Godheten hans. Ektheten. Rausheten. Tilliten. Nysgjerrigheten. Årvåkenheten. Viljen.

En moden kvinne ønsker en moden mann. Med eller uten ølmage.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 mars 2015 00:36

Lett og ung har ingenting med vekten av en ølmage å gjøre, my.
Ja, jeg innrømmer glatt at jeg gjerne tar en mann uten ølmagen.
Men om det andre stemmer velger jeg ham da ikke BORT av den grunn!
Som sagt: Huet og hjertet er mer krevende å endre enn litt kropp.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 14 mars 2015 00:41

At the end of the day, you will not remember the person with the most beautiful face but you will remember the person with the most beautiful heart and soul.

Rart at ikke dette preger valgene våre mer enn en ølmage ;-)

Skjult ID med pseudonym aleccore lø. 14 mars 2015 00:42

...og jeg som trodde at jenter likte hjerte-lunge redning. o.O

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 15 mars 2015 23:53 Privat melding

Etter min mening har alder ingenting å si. Eg kjenner folk som er i 50år alderen og de utfører seg som om de er 18år og omvendt. Self skal man gjærne ta en titt på hva alders gruppe den ev partneren er ut etter men det er gjærne lit dump å ikke tørre å ta sjansen når man er rett utenfor den ønskede alders gruppen.
alle er forskjellige og med forskjellige behov og ønsker.
Men eg kan godt skjønne at det kan oppleves ubehagelig og ekkelt for jenter i 20år alderen blir kontaktet av men i 50års alderen og eg veit at det er
mange yngre gutter som søker etter en cugar (eldre damer )
Eg har sjølv blit kontaktet av eldre damer som er gjærne 20år over min alder både på nett og ute på byen, så det går begge veier angående likestillingen om du spør meg.
Men det er gjærne enklere eller mindre dramatisk å takke nei for eg gutt en for en jente når motparten er gjærne full og veldig klåfingret. Og for de som skal komme med spydige kommentarer så nei eg takket nei :-)

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 16 mars 2015 00:06

"Kjærlighet uten aldersgrense" på Tv2 Bliss, Mandag kveld 20:30 - 21:30

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 16 mars 2015 00:15

Aner dere hvor mye tid, arbeid og godt øl det ligger bak en veltrimmet ølmage eller? hæ? hæ? pfff, damer ass... ;p

(kvinne 50 år fra Akershus) ma. 16 mars 2015 02:58 Privat melding

Toget har gått for noen av oss, sånn er det bare..Tut tuuuut ;P

Skjult ID med pseudonym Akkove ma. 16 mars 2015 22:35

Lykke til!! Alle de menn som søker "nedover" !
Selv er jeg 50år. Jeg kontakter aldri menn som søker mye yngre damer (jenter)
Jeg er mor til en datter på 30,25 og 23! Jeg er ferdig med unger og ungdommer! Gidder f.....ikke å ha et forhold til en mann som passer bedre sammen med mine barn! No way! ;)))
Dette mediet er og blir bare useriøst!

Skjult ID med pseudonym Ointah on. 18 mars 2015 01:22

Jeg finner det nærmest latterlig at noe prøver å rakke ned på hvordan andre velger og forme profilen sin her inne.

Skjult ID med pseudonym bianca on. 18 mars 2015 11:18

Det er en kjent sak at menn velger utseende og alder, mens vi damer med høyere utdannelse aldri velger menn med lav utdannelse. Jeg gjør primært ikke det i allefall. En håndverker har ikke noen sjanse på meg i allefall. Intellekt betyr veldig mye.

(mann 36 år fra Akershus) on. 18 mars 2015 17:38 Privat melding

Når ble utdannelse synonymt med intellekt? Kunnskap og visdom har ingen ting med hverandre å gjøre.

Når det gjelder tema: Bryr meg null om alder. Da jeg var 25 hadde jeg noe på gang med en på 40. Ingen av oss tenkte på det overhodet. Mulig andre ble sjokkert over noe så utradisjonelt, men det får være deres sak. :)

Noe større aldersforskjell enn det er vel lite sannsynlig at det blir, men om det er den ene eller andre veien er ikke det som avgjør noe.

(mann 45 år fra Oslo) on. 18 mars 2015 18:56 Privat melding

@my
...to be continued..?

Skjult ID med pseudonym bianca to. 19 mars 2015 00:06

Tror egentlig at det er et arbeiderklassefenomen dette med stor aldersforskjell mellom menn-damer . Jeg opplever oftest at menn med høy utdannelse velger oppegående utdannede damer på sin alder. Møtes gjerne gjennom studier og jobb.

Skjult ID med pseudonym aleccore to. 19 mars 2015 00:57

Dette har det vært forsket på, og denne linken med høy intelligens og høy utdanning er ikke sann. Folk som tar høy utdanning har som oftest foreldre med høy utdanning og har ingenting med intelligens å gjøre. Er man virkelig intelligent så velger man en jobb som man faktisk får jobb som, noe som ikke gjenspeiler seg i mange studenter. Hva forskningen sier er at for mye skolegang kan faktisk gjøre en dum, siden man lærer å ikke tenke selv, og aksepterer nåværende fungerende metode som eneste metode. (conformist)

Jeg kjenner flere i mensa som jobber som håndverkere og har lav utdanning. Jeg kjenner også en professorer på universitetet som er dum som et brød.

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 19 mars 2015 01:02

Ikke undervurder brød.

Skjult ID med pseudonym aleccore to. 19 mars 2015 01:16

lol, Cllou. Nå fikk du meg til å komme på svensken som skulle kjøpe brød på seven eleven, en gang jeg var ute på byen.

"Är det förbjudet att sälja loff i Norge?"
sa han på på svensk, med en irritert oppgitt stemme.

(mann 29 år fra Nordland) to. 19 mars 2015 02:06 Privat melding

Skjønner frustrasjonen her. Men med det sagt så kanskje dette med at de kun er interessert i yngre mennesker enten signaliserer at de er ute etter noen som føler seg unge og spreke, Eller er forkastelige mennesker med holdninger som på en skala fra 1-10 scorer "bæsj" - Hang in there, ta det rolig og ikke ta det som en fornærmelse, heller bespart tid og innsats som kanskje ville blitt investert i å finne ut mer om fyrn.

Skjult ID med pseudonym mann 32 to. 19 mars 2015 11:59

Nå skal jeg si noe helt på spissen . Kvinnfolk i Norge å stort sett resten av Skandinavia trur Di er dronninger å kan behandle menn som Di vil.
Er helt umulig å komme i kontakt med kvinner nå om dagen . Skjønner hvorfor mange importere kone fra andre land. Skjønner hvorfor noen går lavt ned i alder for å kanskje treffe noen som ikke trur Di er dronning.. eller før Di blir det.
X'n min er 26 og jeg 32.
Alder er bare et tall . Det er 17 år mellom foreldra mine.

Skjult ID med pseudonym Dag fr. 20 mars 2015 05:10

@Mann 32 - Helt motsatt for meg. Du vil få mer draget jo lenger ut i trettiåra du kommer, om du tar vare på kropp og sjel. Er noen år eldre enn deg, og jeg kunne ha valgt og vraket akkurat som jeg ville med de rundt 40, får vel hjerte/mld 4-6 ganger i uka av dem.
Tok en runde og tittet litt på damer 44-48. Der søker nok litt over halvparten av dem mer ned enn opp i alder. Og derfor sliter veldig mange av dem også.

For ser man f eks på damer 24-28, er det helt omvendt, og der søker så og si alle mye mer opp enn ned.

Og vi menn i slutten av tredveåra havner "in the middle" og kan velge...:D
En fin liten revansje etter frustrasjonen i tenårene/tjueårene hvor jentene ikke så på oss engang.

Og til helga er det hjemmedate for tredje gang og be-bop-a-lula hele jævla natta, med ei tolv år yngre dame.. Går mot sletting av profilen her, blir deilig!
Har mest med kjemi å gjøre, men selvsagt spiller det fysiske inn også, man må jo finne en potensiell partner tiltrekkende fysisk, og så kresen man har blitt så finner jeg ikke like mange på egen alder som er det.