Alle innlegg Sukkerforum

Kunsten å gi blaffen

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 03:56 Privat melding

Jeg har registrert at det er mange brukere her inne som raser over å bli urettferdig behandlet av det motsatte kjønn. Ofte med veldig god grunn.

Likevel tror jeg det er viktig at man ikke tar Sukker for alvorlig. Jeg tror det er svært for kvinner eller menn her inne som har onde hensikter. Hvis man skal overleve her inne handler det å ha litt gøy. Det som har funket dårligst for meg så langt, er meldinger hvor jeg passer på å være 'snill og nøytral'.

Jeg har faktisk opplevd å bli blokkert av noen som har sendt meg hjerte fordi jeg svarte på responsen med en høflig melding. Hallo, hvor er logikken? Jeg har til og med, ved et par anledninger, skrevet så treffende om en profil at jeg har blitt beskyldt for å ha klippet og limt fra et annet sted.

Jeg tror i det hele tatt det er mange paranoide sjeler her inne som tenker at alle andre er useriøse og vil dem vondt, enten fordi du skriver langt eller for kort, fordi du er for (u)morsom eller for alvorlig. Noen tolker opp og ned og i mente, og tror de vet hvem du er ut ifra en enkelt melding. De er rett og slett ikke interessert i å gi deg en sjanse med mindre du skriver akkurat det de vil du skal skrive på akkurat den og den måten. Hva er oddsen for å klare det?

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 04:09 Privat melding

Det er jo selvsagt trist at mange brukere er så forbanna usikre på seg selv og samtidig så skråsikre på hvem alle andre er. Men så får de være det da. De får bare male seg inn hjørnet sitt. Og de som er her inne kun for å bade seg i oppmerksomhet, skal få lov til å gjøre det.

Jeg tror iallfall man tjener på å ikke ta Sukker for alvorlig. Jeg vil la det være en lek. Jeg mener ikke at man skal være useriøs - da kan man gå en annen plass. Men la det flyte. Send en melding uten å forvente svar. Har du sendt en fin melding og du synes du fortjener et svar, så er det jo bare å purre på. Hvis du blir blokkert fordi du er hyggelig, eller drar en vits, så får det bare være.

Mange har antakelig opplevd at de matcher totalt med en annen profil. Ikke bare er matchtreet spygrønt fra grein til grein, fra 'sexlysten' til 'familiekjær', men man liker søren meg akkurat det samme obskure TV-showet ingen andre i Norge har hørt om. Man kan være akkurat det en person ber om, og likevel får man ikke så mye som et høflig avslag. Sukker er en plass hvor man kan gjerne får kjeft fordi man er snill og hyggelig eller bli mistenkeliggjort fordi man matcher altfor godt. Den eneste måten å overleve her inne på, slik jeg ser det, er å ta livet som det faller seg, å nyte de gode samtalene og møtene, og ignorere de som tror du har kontaktet dem først og fremst fordi du vil dem vondt.

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 04:29 Privat melding

Haha, jeg har vel vært gjennom en del ulike faser ja

Skjult ID med pseudonym sneike on. 25 feb. 2015 07:31

...as one writes le femme fatale and she ignores the most witty remark one shall practice the ancient wisdom of letting go, dettach from the feeling of abandonment, heal your inner child. Unfortunately my inner child seems to be a drunken whore. - W. Disney.

Good luck pilgrims.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 feb. 2015 08:32

Hør hør! Bra innlegg og viktig for mange å legge seg på minnet.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 25 feb. 2015 09:44

Kunsten er å gi blaffen ja.

Noen ganger møter ikke jenter opp til daten dere har avtalt. Noen ganger blokkerer de deg eller deaktiverer profilen sin rett etter de med smileys og det hele har sagt at de vil møtes, som et merkelig svar på spørsmålet ditt "når passer det?" Noen ganger vil noen bare skrive og skrive med deg i det uendelige, men ikke møtes, enten fordi de bare synes det er hyggelig, eller de liker oppmerksomheten, eller de kanskje gjør det ut i fra en misforstått form for høflighet hvor de ikke får seg til å si at de ikke er interesserte, siden de ikke vil såre deg kanskje, men samtidig håper at du på et eller annet tidspunkt skal ta hintet og takke for deg. Noen ganger har du skrevet ganske lenge med noen og de virket oppriktig interesserte, og så slutter de plutselig å svare eller sender deg en melding om at de har møtt noen andre. Og veldig, veldig ofte svarer ikke folk i det hele tatt.

So what? Du kjenner ikke disse folkene, så hvorfor bry deg om hvordan de oppfører seg eller om de liker deg eller ei? Du har bare sett noen bilder av dem og lest en tekst de har skrevet, og vice versa.

Dere er totalt fremmede.

Det dreper kanskje litt av romantikken for de her som virkelig ønsket å bli "tatt med storm" av noen som virkelig virker interessert i dem, men seriøst: Dere kjenner hverandre ikke. Dere har ikke en gang møttes ansikt til ansikt. Så gi egentlig blaffen inntil dere faktisk gjør det. Et manglende svar eller avvisning fra en totalt fremmed burde ikke bety noe som helst for deg.

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 17:28 Privat melding

@Oslomann, du snakker om noen som vil skrive med deg i det uendelige, men ikke vil møtes. Noen er kanskje er her fordi de er ensomme, uten at de har noen plan for hvordan de praktisk skal komme seg ut av det. Det gir jo en viss følelse av å være 'sammen om noe', helt til lufta til slutt går ut av ballongen

Skjult ID med pseudonym Dean on. 25 feb. 2015 18:37

Man må ikke gjøre seg så liten, at man blir såret for å bli avist eller bare blokkert her.

Du trenger ikke å tilpasse deg så mye, at du ikke er deg selv lenger.

Du trenger bare en kjæreste, og den personen kan komme til deg når som helst, og fra nesten hvor som helst.

Så jeg er enig med TS her... Gi litt blaffen, og ha det gøy :)

(mann 38 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 18:47 Privat melding

Jeg må si dette er den beste tråden på lenge, jeg har flere jenter jeg har kontaktet som har grønne blader og over 90 % match. Men ikke noe svar ofte, Kanskje jeg er for snill, kanskje de tror ikke på at jeg er den jeg er, hvem vet, kanskje jeg ikke er den prinsen de har sett i en Disney film som er helt perfekt utvendig og innvendig. Nå vil sikkert folk sutre på at jeg sturer, og ja kanskje jeg sutrer i noenens mening, men jeg har et godt poeng. Jeg synes at når man melder seg på sukker så bør man faktisk være litt mer åpen for og møte folk du først ikke trodde du kunne falle for.. Den tiden folk hadde Mirc og andre chattesteder uten bilder, der man måtte skrive ASL får og finne ut hvem det er, man snakket gjerne en god stund møttes. Ofte var det ikke noe skuffelse, mest positivt, fordi man ble ikke skuffet og man møtte en du har blitt kjent med uten og se bilde. Kanskje man må gå litt vekk fra mange bilder og mer til bli kjent med en for den man er. Jeg har skrevet hvem jeg er hva jeg gjør. Bilder i fleng, jeg er ikke Brad Pitt, men ser da heller ikke ut som en ugle. Så jenter der ute, unge som gamle, om utsende betyr så mye, ikke kom hit plz, bli der ute på byen forbli singel. Så slipper faktisk vi gutta og kaste bort tiden vår... Hvis ikke folk forstår at jeg i dette innlegget er en smule sarkastisk så kan de ta seg en bolle, samme med de som skal påpeke hvor mye feil jeg skriver. 3 ord TA DEG EN BOLLE. ;-) hehe

Skjult ID med pseudonym Himyaknow on. 25 feb. 2015 18:54

Sånn helt off topic. Er det Linni Meister du masserer på bilde 6/11 i ditt fotoalbum, Trapezium? Haha.

(mann 38 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 19:22 Privat melding

Spirekraft 10 akkurat det som er poenget mitt. hehe Hvis man melder seg inn her så må man regne med og få oppmerksomhet, om du får 2-200 mail, forsatt tar ikke så lang tid og svare. Men mange velger dessverre etter kun hva de tenner på etter sett noen bilder det er for meg litt komisk... Jeg vet og hvilken egenskaper jeg og ser etter i en frøken, men om alle gjør det samme til slutt blir det fint lite dating. hehe

(mann 38 år fra Oslo) on. 25 feb. 2015 19:41 Privat melding

@Spitfire10 Trygghet kommer jo ofte på flere måter ikke gjennom utsende, det og tenne på noen, betyr ikke automatisk du føler deg trygg. Trygghet får man ved person kjemi, jeg har snakket med flere om dette og jenter ser gjerne etter det som tenner dem, men skriver at de søker annet i teksten sin, det gir jo en veldig dobbel moral da som skaper utrygghet for mange menn at jenter velger det som passer dem best. Er jo ikke rart folk blir usikre her. Jeg har som sagt snakket med noen her, synes hun var søt, møtte hun og kjemi var det ikke der, jeg rett og slett følte ikke noe trygghet, hun var pen osv. Men nå ser jeg ikke bare etter det lenger. Hvis man skal finne kjærligheten må man tørre og gå steder man ikke har gått før. Hvis ikke så kan man ende opp i feil forhold, en jente jeg har vært lenge sammen med har faktisk sagt før vi ble sammen, deg skal jeg ihvertfall ikke bli sammen med. 3 uker senere var vi sammen ca 4 år. Ofte trenger man litt tid til og bli kjent og.

Skjult ID med pseudonym Luna on. 25 feb. 2015 22:02

Godt spørsmål @my- har lurt på det samme selv, men det er jo ikke alle man har lyst til å åpne for kontakt med da..

Skjult ID med pseudonym Luna on. 25 feb. 2015 22:05

@kreativist
"Jeg tror iallfall man tjener på å ikke ta Sukker for alvorlig. Jeg vil la det være en lek. Jeg mener ikke at man skal være useriøs - da kan man gå en annen plass. Men la det flyte. Send en melding uten å forvente svar. Har du sendt en fin melding og du synes du fortjener et svar, så er det jo bare å purre på. Hvis du blir blokkert fordi du er hyggelig, eller drar en vits, så får det bare være"

Salig enig!

Skjult ID med pseudonym Dean on. 25 feb. 2015 22:50

Jeg fikk et gult hjerte, så ga jeg et gult hjerte tilbake! Noen dager senere ble jeg blokkert...hehe :)

Skjult ID med pseudonym Luna on. 25 feb. 2015 22:52

Må medgi at jeg ikke alltid svarer på meldinger, men de jeg utelater er av typen "Mmmm sexy!"/ Ferdiglagde meldinger som "Champagne og jordbær" osv.
Men, absolutt ryddig å svare på meldinger, enten man er interessert eller ikke.
Kun gult hjerte; Svarer med gult hjerte hvis jeg vil vite mer/har gjensidig interesse eller sender melding hvis jeg liker profilen.

(mann 30 år fra Østfold) on. 25 feb. 2015 22:56 Privat melding

Problemet ligger nok mer i at de som får mange meldinger, og gjerne en del usmakelige meldinger, gir mer opp å svare fordi de har mer enn nok med å svare de som stikker seg ut i mengden.

Også på den andre siden, har man kanskje et lite flertall? av de som har lite med kontakt, og ikke alltid får svar på meldinger de sender. Naturlig nok blir en del av disse lei, og slutter å sende meldinger.

Så ja, det gis litt blaffen overalt her inne :P

(mann 38 år fra Rogaland) to. 26 feb. 2015 19:43 Privat melding

Dersom vedkommende ikke svarer på en melding, send en melding med et upassende ord. Min favoritt er "Rævskjegg?"

Garantert svar - eller blokkering ;)

Skjult ID med pseudonym Wille to. 26 feb. 2015 20:59

@Anders1981
Får du virkelig svar på den der? :-) Du skal ha for kreativiteten! he he he

Skjult ID med pseudonym håp to. 26 feb. 2015 21:42

Problemet til en del her inne tror jeg er at de er redde seg selv. Jeg opplever også å være redd meg selv noen ganger. "Nei, huff, hva er det jeg kjenner nå?" "Huff, jeg vil ikke likevel", "Æsj, hva er det egentlig jeg holder på med?" "Hva leter jeg egentlig etter?" "Ønsker jeg egentlig å være singel", og andre lignende spørsmål. :)

Skjult ID med pseudonym håp to. 26 feb. 2015 22:23

Takk @my. Men jeg mener ikke at jeg har stemmer i hodet hele tiden. :) Jeg prøver å finne mulige forklaringer på underlig, ubestemt oppførsel som tas opp i tråden her. :) Vi mennesker er noen ustabile, uberegnelige skapninger, noen i større grad enn andre.

(mann 33 år fra Buskerud) to. 26 feb. 2015 23:16 Privat melding

Har ikke sagt dette før, men jeg kan gjenta.
Når det gjelder dette med hjerter som dere prater om over her, er dette egentlig veldig enkelt: Mann sender hjerte til kvinne = Ikke bra nok. (gjør en større innsats for å få svar)
Kvinne sender hjerte til mann = Kan ikke du sende meg en melding.
Så enkelt :o)
Ja, også har du unntakene da :-/

(mann 33 år fra Buskerud) to. 26 feb. 2015 23:27 Privat melding

Vis ikke du er en av unntakene da @my
Alltid gøy med de som fraviker normalen.