Alle innlegg Sukkerforum

Redd for at noen skal se meg.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 28 feb. 2015 08:52

Innimellom får jeg melding fra menn uten bilder på profilen.
De oppgir som årsak at de er
- redd barna skal se at han er her inne
- redd kollegaer/arbeidsgiver skal oppdage....
- har en jobb hvor man ikke har lov til å legge ut bilder av seg selv på nettet....

Hva syns dere om dette og er sjansen så stor for at barn skal se en her inne (da må vel barna også være her) ? Og er det flaut at venner eller kolleager ser at en søker kjærligheten? Det er da ganske normalt med nettdating eller?

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 28 feb. 2015 09:06

Men hvis du blir "oppdaget" så er jo det av en person som også er her inne?

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 28 feb. 2015 10:10

Ja men det å bli "oppdaget" krever jo at den som ser deg her også er her!!! Og vedkommende må jo da også "oute" seg selv.

Den unskyldningen med barn synes jeg er litt å ta i.... Blir mannen da oppdaget her fordi mora til en av vennene til barna har match med ham?

En mann som er redd for å bli sett her er uansett ikke noe for meg. Han må være sikker nok på seg selv og tørre å stå for det han gjør.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 28 feb. 2015 10:27

Jeg respekterer at noen ikke ønsker å stå fram med bilde. Jeg kan derimot aldri tenke meg å treffe noen ansiktsløse. I forumet er anonymitet helt greit for meg, men ikke i profilverden. De uten profilbilde og albumbilder jeg har støtt på sier de ikke vil ses av gud og hvermansen her inne. Jeg tenker nøyaktig det samme som @kvinne, da er han ikke noe for meg, hvis han er redd for å bli sett.

Skjult ID med pseudonym Heips lø. 28 feb. 2015 11:09

Da lurer jeg på hva mer vedkommende skjuler?

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 28 feb. 2015 11:29

@Heips
Gjør du det? Ok. Selv tenker jeg egentlig ikke det. Får mer en forestilling av at personen er ukomfortabel, eller strever litt med å være her inne. Ikke står helt for det rett og slett. Trenger slett ikke være tilfelle, det er bare min forestilling.

(mann 33 år fra Buskerud) lø. 28 feb. 2015 12:46 Privat melding

Jeg tror noen syntes det er flaut at de er inne på en slik side som dette, kan forsåvidt skjønne det på en måte. F.eks om mine venner hadde fått greie på at jeg er her inne er jeg helt sikker på at jeg hadde blitt mobbet litt for det en liten stund, men det får jeg i så fall bare tåle, tror det er verdt det ;-)

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 28 feb. 2015 13:26

Kan hende de bare vil spare dere for det første sjokket.
Hvor mange blir ikke skremt av seg selv i speilet om morran eh?
Ikke alle som har bilder fra shutterstock de kan bruke vøtt ;p

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 28 feb. 2015 13:50

@arneand
Morsomt. :-) Ja. kanskje de bare er hensynsfulle, og vil spare oss for sjokket. Kanskje de er skremmende vakre?

Men selvfølgelig kan det være mange grunner til å droppe bilder. For meg er det bare ikke tiltrekkende i det hele tatt. Synd egentlig, kan jo være en tipptopp mann likevel. For hva vet man?

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 28 feb. 2015 13:54

@my
Kikker, uff nei. Tror ikke det er din match made in Heaven akkurat. :-)
Er du 100% nei til en uten bilde, eller holder du det litt åpent, hvis en melding skulle vekke din interesse?

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 28 feb. 2015 13:57

Jeg har sett at noen har en slags halvløsning. De er uten profilbilde, men har et bilde i album, med solbriller. Hva tenker dere om det? Virker kanskje litt komisk umiddelbart eller? Men tross alt bedre enn ingenting tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 28 feb. 2015 14:01

Men i hvilken jobb har man ikke lov til å legge ut bilder av seg selv på nettet? Noen som vet? Jeg har aldri hørt om det. Ok, statsministere, kronprinser/ kronprinsesser, stortingsrepresentanter, statsråder ol forstår jeg. Men hvem ellers?

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 28 feb. 2015 14:08

@my
Ja enig, det virker veikt. Det er vel nettopp det jeg ikke liker. Jeg oppfatter de som veike.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 28 feb. 2015 14:47

@Wille lø. 28 feb. 14:01
Lov? næh, si det. Men hva med risikohåndtering?
Kriminalomsorg, psykiatri, politi, advokater, dommere, kjente personer som ikke ønsker kontakt med stalkere etc?
Parkeringsvakter og telefonselgere...
*shrugs*
Sikkert masse grunner :p

Skjult ID med pseudonym Wille lø. 28 feb. 2015 15:53

@arneand
Takk for svar. Ja, det gir mening. Telefonselgere kanskje ikke så mye. ;-)

Skjult ID med pseudonym SerDeg... lø. 28 feb. 2015 17:05

Du har et poeng der, arneand.

Noen departementer, ting innen psykiatri, juss, etterretning og ikke minst kriminalomsorg, er sårbare felt som kan vanskeliggjøre å ha et bilde av seg selv her inne. Selv tilhører jeg en av disse kategoriene, men har selv valgt å ha både profilbilde og album, til alles skue.

Dette er en privat vurdering. Hvis arbeidsgiver eller venner ser det som et problem, vel da er det et problem - og jeg vil måtte vurdere det på nytt.

Mest trolig vil det bare være en kime til latter og en mild følelse av forlegenhet :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 1 mars 2015 10:36

Jeg har fått melding fra en bildeløs her inne som ikke kunne ha bilde fordi han var "ute etter spenning og ikke vil ikke at mine kollegaer skal vite om det". Det var ikke kollegaene han var redd for men kona. Det finnes noen sånne her inne.

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 1 mars 2015 11:04

@Kvinne
Ok. Jeg er nok altfor naiv forstår jeg nå! Heips lurte på hva mer de skjuler. Jeg var ikke på det sporet da i det hele tatt. Men klart,- en som som ønsker et eventyr på si, gjør lurt i å ha null bilder.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 1 mars 2015 11:20

Hva syns juryen om en løsning der profil eller albumbilder kunne vises til de man ville vise til. Det kan vel ikke være det viktigste å vise bilder til "alle" - holder vel å vise til de som betyr noe?

For øvrig er ikke alle menn uten bilde gift... :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 1 mars 2015 13:21

Heyy Girl! :-)

Jeg tro kanskje ikke det er mange menn her inne som ville nekte å gi DEG bilde, spørsmålet mitt var bare om det var viktig at bilder måtte være tilgjengelig for alle andre også? En løsning der man åpner bilder for de man vil, resulterer jo i at du får se meg om jeg tar kontakt. For de som bare er her som snikesnokere antar jeg de allerede har lagt ut et bilde de har funnet på nett allikevel. Dessuten har jeg har møtt en herfra som på ingen måte lignet på bildene sine så det er jo først på date man virkelig ser sannheten så sånn 107% treffsikre er jo ikke bilder heller... Ser at kritikken på bildeløse primært rammer menn selv om det er mange kvinneprofiler uten bilde også - og noen dameprofiler har dritsnasne bilder men litt googletranslate tekst... Jeg tror det er få menn som kommer godt ut av dialogen med de selv om bildene er på plass... :-)

Men altså, jeg tror det ville vært mange fler menn som hadde bilder om de kunne få velge hvem de skulle vise dem til... :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 1 mars 2015 13:26

Lisalinn

Kan du ikke bare lage en Outlook konto som er helt anonym da? Gjort på et par minutter og så kan du oppgi den i vilden sky og bare slette den når SteinarStalker begynner å mase der? Med ett smil som ditt er jeg sikker på at det er mange som har lyst til å bli kjent med deg selv om de ikke har lyst til å vise bilde til alle..

Om det bare er du som får bilde er det jo fordi du er spesiell?
:-D

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 1 mars 2015 15:28

Spitfire - Du sier det må få være opp til enhver å velge å ha bilder eller ikke og samtidig påstår du at de uten bilde er utro?

Kan virke som du overser din egen vurdering om at det må folk få bestemme selv når du samtidig kommer med dommen?

Jeg gjetter også på at du overhode ikke har den minste anelse om andelen utro blant menn uten bilde, om ikke du har truffet flesteparten av dem da...

Skjult ID sø. 1 mars 2015 21:05

Jeg tar verken kontakt eller svarer dem som ikke har bilde eller profil så enkelt er det.

Hvordan kan jeg vite at vedkommende er den han utgir seg for å være, men det kan man ikke vite med dem som har profil/bilde heller.

Jeg synes ikke det er flaut å ha profiler på ulike datingsider. Det er jo et faktum at jeg er singel og det vil jeg stå frem som.

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 1 mars 2015 22:10

Spitfire...
Er det ikke et alternativ for deg å la vær å være bastant og dømme menn uten bilde som gift og utro basert på "hva andre kvinner" har sagt til deg?

Diskusjoner kan jo vinne mye på at man skiller litt på fakta og hva man tror? Jeg har vært i Kina og jeg kan bekrefte at de spiser ris der - men jeg kan ikke garantere at ALLE i Kina gjør det. Men den sammenligningen er "lite tøntig" og det ser du kanskje selv også?

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ti. 3 mars 2015 21:52

Jiizezz... Langt skriver du i alle fall Spitfire... ;-)

1/3 14:02
Mest troligt er nog at du er otrogen,

Det er den meldingen jeg ikke tror du har dekning for, alt det andre du skriver om skal jeg lese en gang det virker som en god ide.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 3 mars 2015 22:09

Greit om du har en god grunn til å ikke ha bilde. Men å være flau over og være her inne er IKKE en god grunn.
For da burde du ikke vært her i utgangspunktet spør du meg. :P

Skjult ID med pseudonym Hmmm... ti. 3 mars 2015 23:08

Spitfire...

Mener du at det er personlig når jeg påpeker hva du selv skriver? Tja.. Det er jeg jo enig i på et vis men nå er det jo du personlig som kommer med en udokumenterbar påstand - å imøtegå deg på en upersonlig måte er umulig.

Jeg er for øvrig HELT uinteressert i om du misliker utroskap - det har jeg så langt (Jada my - jeg har sett advarselen :-) ) ikke diskutert med deg men det ville ikke overraske meg om de aller fleste misliker det. Men det gir deg på ingen måte carte blanche til å konkludere med at de uten bilde er utro. (det er jo også en etikett - jeg vet ikke om du husker at du ikke liker etiketter...)

Jeg har nå offisielt gitt opp å få deg til å forstå hva jeg sier - og fører det for hyggens skyld opp på konto for språkforviklinger og avslutter mitt engasjement i diskusjonen med deg.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 4 mars 2015 12:57 Privat melding

Jeg er enig i at det ikke er vits å ta kontakt med dem uten bilde. Om det er "flaut å være her" eller de er redd for at vennene deres skal finne ut av det så tør jeg påstå de er ganske barnslige. Er du så redd for hva andre tenker om deg så bør du få bedre selvtillit og om vennene dine ikke lenger aksepterer deg bare fordi du er på online dating bør du skaffe nye venner. Nesten alle mine venner vet at jeg prøver online dating, og de som ikke gjør det vet det ikke kun fordi det ikke har kommet opp.

Syns faktisk det også er stusselig å være anonym på forum. Er det så skummelt å stå for sin mening?

(mann 29 år fra Hordaland) on. 4 mars 2015 14:24 Privat melding

Spitfire, joda, jeg kan forsåvidt forstå at det FINS grunner som er fornuftige for å skjule sitt bilde, men så har jeg også mistanke om at i det i de aller fleste tilfeller er slik at de rett og slett ikke tør legge det ut. Hvis de faktisk er rektorer eller lignende, så er det i så fall viktig at de skriver det på profilen sin/i meldingen sin, for man MÅ ha en god forklaring på hvorfor man ikke har bilde. De fleste profiler uten bilde som jeg har sett nevner derimot ingenting slik, så jeg antar i utgangspunktet at de er for blyge til å legge det ut.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 4 mars 2015 19:40

Enig med Bjørn89. De fleste er bare blyge eller helt nye med nettdating. Noen har heller ikke helt forstått hvordan siden fungerer.
De som tar kontakt og vil sende bilde på mail blir det aldri noe særlig positivt ut av. For det første så blir det automatisk mer fokus på bilde og utseende ettersom vedkommende spør om å få sende bilde. Sier du ja til det så betyr det på en måte at du likte det du leste på profilen. (Hvorfor eller ha en dialog og ta imot bilde). Også kommer bilde og det er av en som ikke ser spesielt ok ut. Når du da sier at du ikke er interessert, da blir det kleint da.....

Skjult ID med pseudonym Dean on. 4 mars 2015 19:55

Kanskje det er blind date de ønsker for spenningens skyld :)

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) to. 5 mars 2015 00:15 Privat melding

Jeg vil nok i utgangspunktet passe veldig dårlig sammen med en fyr som i en eller annen variant synes det er "flaut" å være 100% åpen om at han er på en datingside som dette.

Er han "flau" ovenfor noe så lite som dette når det kommer til familie, venner, arbeidskollegaer, eller noen andre, så vil han før eller siden ganske garantert bli "flau" over å være sammen med meg også :P

Jeg må ha en fyr som er såpass trygg på seg selv at "flau" er noe han så godt som aldri blir :)

Skjult ID med pseudonym Wille to. 5 mars 2015 17:56

@Minney
Deler de fleste synspunktene dine. Det er for veikt å være uten bilde. Er det gode grunner for det, så bør det stå i profilteksten. For meg må det være en god grunn. At du bor på en liten plass ( = flau og redd for andres meninger) er ikke innafor.
Men en "ekte mann" kan godt være følsom og bli flau over ting han gjør eller sier. Det er helt innafor for meg. :-) Men ikke å la flauheten styre hva du tør og ikke tør her i verden. Da blir det trang og liten radius. En sånn mann er ikke noe for meg.