Alle innlegg Sukkerforum

Valg av profilnavn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym my lø. 28 feb. 2015 08:55

Indulge me; hvem er denne 50 shades-mannen alle nye profilnavn spiller på? Og hva lever de av? Er dette en slags ny fordekt callboy-tjeneste? Er'e gæernt av meg å bestille dem for levering på døren?
Tror vel ikke skyggemann-bøkene kommer til å gå inn blant litteraturhistoriens klassikere, så om noen år blir det nok litt kleint med et sånt profilnavn. "Nei, ham gidder jeg ikke snakke med, han er jo bare såå tjuefemten."
Dessuten; i mellomtiden er jo den nye StarWars-filmen kommet og da kan de gremmes over at de har brukt opp muligheten til å kalle seg Deathstar123.

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 28 feb. 2015 09:24

Det er ikke noe nytt at menn har profilnavn som spiller på 50 shades....for et par år siden (da boka kom ut i Norge) kalte også mange seg for Mr Grey, Christian Grey, Shades, Mr Shades osv..... Så egentlig er det bare sååååå 2012. Hahaha!!!!

Skjult ID med pseudonym my lø. 28 feb. 2015 09:49

;D
"En dyptgående profilnavnstudie viste at man kunne kategorisere profilene etter hvilket år de ble registrert på Sukker. Det oppsto snart en egen tjeneste utenfor nettstedet, der man kunne søke opp navn med innmeldingsår. Dette førte til masseutmeldinger fra sukker, ettersom tilbakemeldingen var at langvarig medlemskap veide negativt for profilen. Sukker har siden arbeidet med å tilby sine kunder nye tidløse profilnavn, så som Jesus345 og Buddha987. De har også fremsatt krav om stenging av den eksterne navnesøktjenesten."

(mann 35 år fra Oslo) ma. 2 mars 2015 22:34 Privat melding

Man kan endre brukernavn.

Hilsen Mr.Grey2013

Skjult ID med pseudonym my ma. 2 mars 2015 23:03

Da skal jeg ha StarwarsRevisitedÆØÅDeathstarReborn men ikke før filmen kommer