Alle innlegg Sukkerforum

Fifthy Shades

Vis siste innlegg
(kvinne 27 år fra Rogaland) ma. 2 mars 2015 19:54 Privat melding

Etter å ha lest bøkene og sett filmen har det bare gjort meg enda mer bestemt.

Jeg vil ha en mann, en sånn skikkelig mannemann som faktisk kan ta noen beslutninger på mine vegne.

Jeg er en veldig selvstendig jente med egne meninger og alt det der, men jeg tror faktisk jeg kunne følt det befriende og faktisk ikke måtte ta alle beslutninger selv.

Er det noe galt med meg ? :P

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 2 mars 2015 20:16

*shrugs*
Gidder du hente en pils eller?...
;p

Skjult ID med pseudonym Erika ma. 2 mars 2015 20:31

Ser hva du mener!
Feel the same way!

(kvinne 27 år fra Rogaland) ma. 2 mars 2015 20:43 Privat melding

Arneand
On my way!;)

My
Det går nok over??

Erika
Godt jeg ikke er alene!:)

Skjult ID med pseudonym Voksendame ma. 2 mars 2015 20:44

Enig med @my
@TS om du nå er i DET suget etter å ha lest/sett, skal du passe deg for hvem du råker utfor. Det er mange menn som catcher den triggeren hos noen damer, og som ikke er snille. Jeg har mange mange erfaringer som gjør at jeg vet hva jeg snakker om

(kvinne 27 år fra Rogaland) ma. 2 mars 2015 20:46 Privat melding

Er nok ikke noe som har kommet nå, har vel følt i lang lang tid at jeg hele tiden tiltrekkes autoritære mannfolk.

Men jeg leter såklart ikke etter en kvinnevond mann, var ikke slik ment!

(mann 53 år fra Vestfold) ti. 3 mars 2015 23:14 Privat melding

Jeg tror du treffer mange med dine tanker MrsMe91. Dette er noe mange kvinner (og menn) drømmer om men som ikke er politisk korrekt å snakke om.

Cred til deg!

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 3 mars 2015 23:50 Privat melding

Jeez... Er en voldtektsforbryter ok? Han kan nok ta enkelte beslutninger for deg.

Lykke til ;?×

(mann 38 år fra Rogaland) on. 4 mars 2015 00:00 Privat melding

Kunne for øvrig tenkt meg en skikkelig kvinnekvinne meg selv. Ei som kunne vunnet verdensmesterskapet i femininitet. Ei som med andre ord er på grensen til homofil.

Sjansen for å finne en kvinnekvinne er ytterst minimal, mannemenn er det dog gått inflasjon i.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 4 mars 2015 00:36 Privat melding

Tja, spørmålet er vel heller hvor langt du vil ta det. Om du bare liker en "mannemann" seksuelt sett er det bare en preferanse/fantasi, og det er det ingenting galt med. Om du derimot også forholdsmessig vil ha noen som herser med deg og du ikke vil ta noen beslutninger selv så kan jeg ikke si det er en særlig respektabel innstilling i mitt syn. Foretrekker kvinner som faktisk har en mening og kan si hva de vil, så sier jeg hva jeg vil, så bestemmer vi oss for noe sammen. Men så er jeg riktig nok ingen "mannemann" heller.

(mann 50 år fra Telemark) on. 4 mars 2015 08:13 Privat melding

Me91 ....enig med Biology :-)

(kvinne 27 år fra Rogaland) on. 4 mars 2015 08:34 Privat melding

Anders1981 og forsåvidt alle andre som menner Mr.Grey er en voldtektsmann. Beklager men dere må ta dere ei pære eller noe sånn.

Om dere hadde visst hva dere snakket om ville dere visst at det overhodet ikke finnes noe voldtekt, dama har for fader skrevet under på en kontrakt som godkjenner alt han gjør med henne, hun har til og med fjernet en del ting fra kontrakten som hun ikke var villig til og godta.

Men i mitt tilfelle er det ikke bare snakk om sexen, jeg kunne tenkt meg en bestemt mann i alle aspekter av mitt liv, og nei jeg snakker ikke om at jeg skal undertrykke alle mine meninger til enhver tid, men det gjør meg ingenting at mannen tar noen beslutninger for meg fra tid til annen! Men overhodet ikke på alle arenaer.

(kvinne 27 år fra Rogaland) on. 4 mars 2015 08:40 Privat melding

Og en ting til, alle dere som har vært i et forhold, hvor mange ganger har dere ikke hatt sex selv om dere egentlig ikke har lyst?

Skal vi da gå å anmelde personen for voldtekt?

(mann 38 år fra Rogaland) on. 4 mars 2015 09:03 Privat melding

Har ikke sett hverken filmen eller lest boka(ene?), men dersom du ønsker en slik mannemann, så må du nesten regne med å få med en del på kjøpet. Det være seg agressivitet, utroskap, etc., gjerne innpakket i psykopatiske trekk.

Men om det er det du ønsker? Løp og kjøp.

(kvinne 27 år fra Rogaland) on. 4 mars 2015 09:23 Privat melding

Wow. Så om en mann er en bestemt mannemann så er han aggresiv, utro og en psykopat?

(mann 38 år fra Rogaland) on. 4 mars 2015 10:30 Privat melding

Mest sannsynlig ja.

(mann 38 år fra Rogaland) on. 4 mars 2015 10:32 Privat melding

Og det sier jeg for øvrig ganske bestemt ;)

(kvinne 27 år fra Rogaland) on. 4 mars 2015 13:47 Privat melding

Durr..

Er virkelig rart at alle som har lest alle bøkene ikke skriker høyt om at Mr.Grey voldtar, men at alle som ikke har lest bøkene mener det.. Jeg har ikke hørt en eneste person som har lest bøkene si at de mener han voldtar henne.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 4 mars 2015 14:16 Privat melding

MrsMe91: Jeg er enig med deg at det ikke er noe snakk om voldtekt her, og jeg tror de som tar det opp er usikre menn. Jeg vil derimot si at det er ett visst poeng i det Anders sier om at det er noe høyere sannsynlighet for at slike menn er utro. En mann som ikke tar din mening i betraktning og tar alle beslutninger selv er nok en mann som ikke har særlig høy respekt for deg, og en mann som ikke har særlig respekt for kvinner er også mer trolig utro. Når det gjelder aggressivitet så er det nok ikke nødvendigvis mot deg, men heller mot andre menn, for det er ofte at slike menn ønsker å framstå som sterke og derfor har en tendens til å bli fornærmet enklere om noen sier noe som kan virke som en "utfordring". En "mannemann" er ofte opptatt av å hevde seg, så mer sjalusi kan man nok regne med.

Tror nok det går an å finne en "bestemt" mann som også er trofast, men tror du må være forberedt på å luke gjennom en god del menn som rett og slett er drittsekker/sjåvinister før du faktisk finner en slik en. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Medium on. 4 mars 2015 15:34

Akkurat som bokens tittel så er livet generelt ganske lik; det finnes ikke enten/eller, svart/hvitt, det er kun mange gråsoner mellom ytterpunktene. Det er klart det går an å være dominant og drive med BDSM uten å være voldtektsmann. Kvinnen og mannen i et Master/slavinne-forhold har snakket i lengder om akkurat hva som skal skje før det skjer. Likevel kan mannen være snill og grei til daglig, dette er bare en seksuell fetisj. Så har du de parrene som forkludrer hele synet på det ved at mannen er en psykopat som mishandler kvinnen og kvinnen kommer seg ikke ut fordi hun er psykisk kuet og tror hun ikke fortjener bedre. Som nevnt over her; du kan finne hva du ønsker her i liver men det kan hende du må vade gjennom en hel haug med kandidater som ikke passer før det.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 4 mars 2015 16:52

Noe galt med deg er det neppe, men det virker som usikkert land for deg der. Du har ikke prøvd det ut, det er mer en fantasi, noe du drømmer om virker det som. Jeg ville, hvis jeg skulle prøvd det ut, vært varsom. Det handler jo om å bli bestemt over rett og slett. Hvis det er noe som kan fungere godt for deg, fint. Men jeg ville som sagt vært våken ved en eventuell utprøving. Fantasi og virkelighet kan krasje.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 4 mars 2015 20:04

@mrsme91 - Det er ikke noe galt med deg, eller dine ønsker. Du er som et individ i din fulle rett til å ønske deg akkurat hva du vil, uavhengig av hva andre mener.

@Anders1981 - Man trenger ikke være voldtekstforbryter, selv om man har spesielle trekk. Det viser et veldig sort/hvitt-syn - Så @medium - veldig bra at du tar opp nyanser.

Man kan være snill som et lam utad, men helt psyko innenfor husets vegger, og motsatt. Og alle varianter imellom.

Det er TS kommer til å slite mest med, er å finne et menneske som passer inn i bildet til en fiksjon. Jeg kan også lett si at jeg vil ha en kombinasjon av mine tre favoritt-skuespillerinner, men å finne den personen er litt vanskelig, spesielt når jeg kun har sett de i fiktive roller. Jeg har levd lenge nok til å vite at kjærlighet, romantikk og sex sjelden er slik man leser det eller ser det på film. Det er en grunn til at det er på film, det er en grunn til at boka er bra, nettopp fordi den pirrer til et ideal og en fantasi. Hadde man skrevet om hverdagssex, skitne sokker og oppvasken som står igjen fra i går, så ville det neppe solgt.

Myten om bad guy og good guy er også interessant i denne problemstillingen. Det er ikke at noen er "slem" som gjør at de fremstår som en bad guy, men mer bestemt, har bestemte meninger og ikke minst så har de selvtillitt. Det sistnevnte fungerer overraskende bra. Anbefaler folk å prøve litt av det.
Jeg har ikke lest bøkene, og jeg har ikke sett filmen. Jeg har derimot sett Story of O, som jeg antar kanskje er noe i samme gate...

Og så må to folk få lov til å gjøre akkurat hva de vil seg i mellom, uten at noen skal si at det ene eller andre er feil.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 5 mars 2015 16:27

Interessant å lese dine tanker og fabuleringer @spitfire.

Tror du har veldig rett i det er så mange bra kvinner som ikke er nok kvinne, og bra menn som ikke våger å være mann på en naturlig måte (for da kommer så lett tanken om det de gjør kanskje er feil, og så blir de lammet og ber kvinnen overta - for da går de fri og blir ikke avvist.) Tror de. Men det er akkurat da de blir avvist som menn, og kvinner kaster seg over Fifty shades som motkultur. ;-)

(mann 32 år fra Oppland) fr. 6 mars 2015 02:27 Privat melding

Hei Mrsme, tror ikke du er alene om dette nei, men det er nok ikke alle som vil innrømme det :) Har ikke lest hele tråden men regner med at ting som urinstinkter, moderne jenter i dagens samfunn, behov for å føle seg trygg osv er ting som har blitt nevnt.

Mye av det er nok og bare følelsen av å bli behandlet som en "dame".

F.eks. dra ut så åpner han døra på bilen, bestiller maten for deg, ordner regninga mens du "pudrer nesen" og det blir som regel satt pris veldig mye :)

Kommer bare an på hvem du er, kjenner enkelte som MÅ være sammen med noen som er generelt mindre intelligente enn seg så de har kontrollen. Folk er forskjellige :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 6 mars 2015 02:58

@Mrsme91

Du skriver; "Og en ting til, alle dere som har vært i et forhold, hvor mange ganger har dere ikke hatt sex selv om dere egentlig ikke har lyst?".

Ingen ganger. En har da ikke sex om en ikke har lyst. Har en egentlig ikke lyst så sier en bare det. Og en skikkelig partner vil ha forståelse for det og la det være med det.

(kvinne 27 år fra Rogaland) fr. 13 mars 2015 10:23 Privat melding

@nilsh87

Du er nok inne på det jeg mener! Jeg vil ikke ha en mann som skal bestemme alt jeg skal og ikke skal, men jeg vil ha en mann som har kontroll på ting og som gjerne gir meg motstand! Er ikke ute etter å bli fullstendig styrt i alt, men i noen situasjoner er det greit at mannen er mann!

Denne diskusjonen gikk helt motsatt vei av hva jeg hadde tenkt! Er nok min feil der jeg har formulert meg dårlig!

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 13 mars 2015 11:02

No means yes, yes means anal. #girltalk

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 13 mars 2015 20:51

@MrsMe91

Så med andre ord så begrenser denne lysten til å bli bestemt over seg til stort sett innen det seksuelle?

Uansett, høres ut som du er som stort sett alle andre jenter der ute. :P

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 22:23

Jeg tror de fleste kvinner vil ha en mann som tar et i et tak her og der.

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 22:24

Edit :
Jeg tror de fleste kvinner vil ha en mann som tar i et tak her og der.

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 22:51

@my

Joda, du kan ;0)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 13 mars 2015 22:59

@my

Ut i fra hvordan stort sett alle menn er, så tror jeg de virkelig håper at dere ser etter slike menn.
Er jo sånn de fleste prøver og være.

Bortsett fra meg da, for jeg er overhodet ingen Mr. Grey.
Jeg er bare helt vanlig jeg og tar så lite plass at du egentlig ikke legger merke til meg blant alle de andre guttene/mennene. :P

Skjult ID med pseudonym spinvill fr. 13 mars 2015 22:59

Geez...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 13 mars 2015 23:17

@my

Det er helt fair. De som tar større plass ordner jo den biffen greit.
Så jeg slipper jo å prøve og brøyte meg frem og jage etter damene. :P

Er ganske real sånn sett. Når jeg merker noen andre er interessert i dame jeg er interessert i så trekker jeg meg bare forsiktig tilbake og lar den/de andre få henne. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 13 mars 2015 23:29

@my

Om han er en kødd? Hvis hun ikke skjønner det selv så er det ikke noe jeg kan gjøre. Jeg kan ikke fortelle henne at han ikke er bra for henne. Det må hun innse selv.
For alt hun vet så er det jeg som er kødden som svartmaler konkurrenten.

Jeg har faktisk gjort det det flere ganger. Og tydeligvis med godt hell siden de alle har havnet i gode forhold som ihvertfall pr. idag fortsatt holder sammen.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 13 mars 2015 23:29

@my fr. 13 mars 23:23
pfff, makan...

https://imgflip.com/i/ite6a

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 13 mars 2015 23:52

@my

Overvurderer? Nei overhodet ikke. Jeg har sett min del med jenter som velger helt feil fyr. Men det som er poenget mitt er jo at det hjelper ikke å fortelle henne det. Hun vil uansett ikke høre og JEG blir skurken.

Har mye erfaring med dette og har heller lært å bare la det ligge og trekke meg tilbake og ønske henne alt godt.

Opp gjennom årenes løp har jeg kastet bort enorme mengder med tid og energi på å slåss om en jente jeg uansett til syvende og sist taper.

Jeg er verdens mest reale fyr. Har til og med gitt kjærlighetsråd og slikt som endte med at forholdet hennes ble styrket og dette var ei jeg helst hadde håpet på ble singel så jeg selv kunne prøvd meg.

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mars 2015 23:56

Inn fra siden...hvorfor mener du å kunne se at jenta velger feil fyr? Er det åpenbart, eller har du en egen evne?

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 23:58

Fifthy Shades??

Har ikke sett den f.... filmen, men hørte på tv`n i dag at de fleste kvinner fikk for lite sex, så da er det nok normalt for kvinner å søke trøst i filmer og plastikk dingser med motor på, men det vil nok på sikt være bedre å ta kontakt med noen her

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 14 mars 2015 00:00

- fr. 13 mars 23:56
Dooh...
Slikt skjer ofte i situasjoner hvor man kjenner personene involvert.
Da trenger man ikke lenger være synsk og greier vøtt.
;p

Skjult ID med pseudonym - lø. 14 mars 2015 00:04

Ja...hvis man kjenner personen, så er jo det en grei indikator på at man vet bedre enn vedkommende, også enn vedkommende vet selv - kjøper den!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 14 mars 2015 00:06

@Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mars 23:56

Nei, altså det er jo snakk om situasjoner hvor en faktisk har litt kjennskap til den/de andre.
Nå sier jeg ikke at alle situasjonene involverte meg. Jeg bare sier at de ga fyren som jeg med flere visste var litt douchebag fremfor en mye hyggeligere fyr. Og da var det ikke sånn at douchebaggen så ut som en supermodell og den mer allrighte fyren så bomba ut. De var relativt like.
Bare at douchebaggen "selvsagt" var en litt bedre smoothtalker, litt mer frempå, det lille hakket mer aggressiv i tilnærmingen.

Så derfor kan jeg jo med god samvittighet trekke meg tilbake når det er folk jeg ikke kjenner, for de kan jo være en sabla knakende god kar. :)

(mann 31 år fra Telemark) lø. 14 mars 2015 00:08 Privat melding

Har ikke lest boka eller sett filmen.. Men er ikke fifty shades of grey en ganske gammel og ordinær klisje? Bare at de har dratt sex'en litt lenger da han har endel fetisher for bondage og sånt? En jente med normal økonomi faller for en stein rik kar som er på toppen av et konsern. Noe som selvfølgelig er alle jenters drøm. Kanskje tåpelig å uttale seg uten å ha sett filmen eller lest boka. Men ble litt nyskjerrig :p

Skjult ID med pseudonym - lø. 14 mars 2015 00:12

Faen powpow, det virker som du kjenner en del damer - hva gjør du her?;) kan ikke jeg få være med deg på fors...?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 14 mars 2015 00:20

@my

Ja, det er prisen å betale for å være real. Vil jo aldri få den muligheten igjen, men det er sånn det er. Ingenting er gratis.
Noen må jo sette de andre i et godt lys. :P

@Skjult ID med pseudonym - lø. 14 mars 00:12

Jeg har kjent og kjenner fortsatt mange jenter. Hva jeg gjør her? Jeg lar jo de andre guttene få de jentene. :P
Fester ikke, så noen vors blir nok veldig vanskelig. Ikke at det er mange av de jentene jeg kjenner som er single. :P

Skjult ID med pseudonym - lø. 14 mars 2015 00:24

Bli litt tøffere powpow - ta deg en fest! Så skal du se det ordner seg:)

(mann 38 år fra Rogaland) on. 18 mars 2015 00:03 Privat melding

@powpowgutt Nice guys finish last, slik er det bare. Når disse damene får seg unge med douchebagen, og han stikker, da kommer de til deg ;) Romantisk?

Skjult ID med pseudonym aleccore on. 18 mars 2015 01:17

Dette er ikke alltid tilfelle anders.

Jeg har hørt om kvinner som befrukter seg selv med sæd fra kondomer som er kastet i søppelet for å "trappe" menn for barnebidrag.

Her er en annen rystende sak fra i år hvor en mann kan risikere fengsel fordi han nekter å betale barnebidrag til et barn som er dna testet som ikke hans eget, som han heller aldri har noen kontakt med.

https://www.youtube.com/watch?v=UH9fnRnEcr0

Om du tror det er så annerledes i norge så tar du feil, men det verste landet i europa er sverige... siste jeg hørte fra den fronten er at det er kvinnehat å sitte som en mann på bussen.

https://www.youtube.com/watch?v=8cHn2VgMPE4

Så om kvinner missliker noe med menn, så får dem ta det opp med de få kvinnene som ødelegger for resten av verdens befolkningen.

Resten av oss stikker av fra denne typen kvinner, mens mr nice guy gjerne gifter seg med dem og lever sine glade dager som tøffelhelt.

Skjult ID med pseudonym aleccore on. 18 mars 2015 15:06

Nei, den jobben får noen generasjoner etter oss når økonomien kollapser og det er tilbake til tradisjonalismen. Men uansett forutsetter det oppdragelse av nye staute karer og ikke tøffelhelter.

Denne storyen var ganske så inspirerende:
https://www.youtube.com/watch?v=XYjT0nu9i5M

Når det gjelder denne gråsone boken og filmen, står jeg lett over.
Får holde med ødelagt syn på vampyrer etter å ha sett twilight.