Alle innlegg Sukkerforum

Hvor lenge til en date?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Buskerud) ma. 2 mars 2015 22:39 Privat melding

Før jeg fikk noe særlig fartstid her inne på sukker trodde jeg at kvinner trengte laaang tid med skriving (da mener jeg flere uker) før de følte seg trygge nok på mannen til i det heletatt prate om en date, (eller stevnemøte på norsk) men har erfart at det ikke er sånn.
Jeg trodde jo at den norske kvinnen hadde fulgt litt med på nyhetene og var litt mer forsiktig, eller i alle fall kan selvforsvar i form av karate eller ta tak i mannen og skrike: Bli med å se på Hennes og Maurits vårkolleksjon
Hvor lenge skriver dere vanligvis med en mann før det er aktuelt å prate om/planlegge et stevnemøtet?

(mann 33 år fra Buskerud) ma. 2 mars 2015 23:01 Privat melding

aha....Så de som har "sluppet unna" er rett og slett fordi jeg er treg da mener du @my
hehehe

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 3 mars 2015 13:00

Alt fra 24 timer til 3 uker. Det er ikke snakk om ut å spise middag og helaften. Kanskje bare ta en kopp kaffe midt på dagen for å sjekke om førsteinntrykket stemmer. Og jeg vil ha mobilnr og vite navnet til mannen. Går ikke på date med en jeg bare vet nicket til her inne.

(mann 45 år fra Oslo) ti. 3 mars 2015 14:22 Privat melding

Etter noen dager bør en hinte om en date eller MØTE som jeg kaller det.
Date kommer evt next time

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 3 mars 2015 16:11

Du har rett, Corsair. Det er to kategorier av menn. De som spør om treff i meldining nr 1 eller 2. Og de som aldri gjør det.

I de aller fleste tilfeller, der det har vært en god dialog, har jeg selv måttet ta initiativet til treff. Da sier de ja. Og så må jeg bestemme hvor vi skal. Da kommer de i blant med en negativ kommentar om stedet (finnes det jappestedet fortsatt?) før de sier at det er fint når de får tilbud om å velge et annet sted. Ja, det er faktisk litt slitsomt å trekke. Så dere menn som har lyst til å be ut, men ikke vet om vi er klare for det:

Gjør det veldig enkelt og uforpliktende. Si at du kunne tenke deg en øl hjem fra jobb en dag og hør om hun vil være med. Si hvor og når selv. Få henne til å komme til deg. Jepp! Det er oppskriften. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 3 mars 2015 17:27

Samme hvor enkelt og uforpliktende du gjør det, så er det uansett ikke enkelt å vite NÅR en skal spørre.

Jeg bruker sikkert alt for lang tid. Men det er fordi jeg ønsker å vite litt om henne først. Vite om dette i det hele tatt er noen vits.

Skjult ID med pseudonym Erika ti. 3 mars 2015 17:35

Det synes jeg kommer helt an på..... Og hva som er hensikten med å treffes. Noen ganger har jeg vært spontan.....invitert noen hjem. Men jeg vil alltid være venn på face først. Får inntrykk av hverandre på den måten, treffer aldri noen før jeg vet hvem de er jeg heller.... Noen har jeg skrevet med lenge, vet ikke om det blir noe treff. Pga avstand... bla...

(mann 29 år fra Hordaland) ti. 3 mars 2015 19:36 Privat melding

Jeg har faktisk spurt ut på kaffe i min første melding flere ganger fordi jeg tross alt syns at man blir best kjent ansikt til ansikt. Har fått ja til førstemeldings-kaffeforslag to ganger så langt. Corsair, jeg tror du kanskje har sett for mye på tv fordi sannsynligheten for å treffe en øksemorder er nok uhyre liten. Voldtektsmenn møter man nok oftere i lugubre bakgater eller utenfor barer enn man gjør på en nettside som dette. I tillegg foreslår man jo ikke å treffes gjemme hos seg selv eller henne, men på et offentlig sted. Man danner jo også et inntrykk av en person fra profilen deres og det er ofte mulig for en kvinne å se ut ifra både tekst og bilde om en mann er uhyggelig eller ikke.

Jeg gjør det ofte slik at om en kvinne har en veldig utfyllende profil (noe jeg også har) med sine hobbyer, jobb og interesse, så ber jeg dem gjerne ut fort, for det er begrenset hva man kan snakke om i meldinger, og det handler da om å se om man kommer overens. Har de en tom profil uten noe info ber jeg dem fortelle litt om seg selv før jeg eventuelt ber dem ut på date.

Skjult ID med pseudonym Miss A sø. 8 mars 2015 20:31

Så fort som mulig, noen har spurt i første mld, og da har vi møttes for en kaffe/øl. Vi utveksler mobilnr og jeg treffer de alltid på en kafé/utested. Bare tull å chatte frem og tilbake, enten har man kjemi eller ei- og det finner man ikke ut ved å chatte. Selv om det ikke har blitt klaff enda ser jeg ikke på disse datene som bortkastet tid, og kommer fortsatt til å si ja til å møtes ganske fort- til tross for at de kan være øksemordere;-)

Skjult ID med pseudonym s-81 sø. 8 mars 2015 20:38

Kommer an på tonen, dersom vedkommende virker intressert så spør om en kaffe. Husk å ikke virke for pågående, det kan være at vedkommende faktisk har planer fra før av eller vil ta det litt rolig i starten.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 8 mars 2015 21:32

Ikke helt enig. Noen skriver så godt og man ser personligheten så godt bak ordene at de får en sjanse når man møtes på en helt annen måte enn de som bare sier: Hei, du virket ok, skal vi ta en kaffe?

Siste mann jeg møtte følte jeg at jeg kjente så godt at møtet ble meningsfullt. Hadde nok bare blitt en rask kaffe hvis ikke…

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 18 mars 2015 11:15

Bør ikke ta for lang tid. Pleier å spørre om å møtes etter kanskje 5 - 10 meldinger hver vei. Har møtt en jente både samme dag som vi har begynt å skrive (kun en så fort riktignok), og etter flere måneder med noen lunde jevnlig skriving (men da ikke flere meldinger hver dag til hverandre). Men det vanlige for min del er etter 1 - 3 uker tenker jeg, sånn omtrent, selvsagt også avhengig av når vi finner et tidspunkt det passer for begge.

Og jeg for min del takker for meg hvis jeg spør jenta om hun vil møtes, og hun svarer at hun gjerne vil fortsette å skrive en stund til først. At "magefølelsen ikke stemmer helt ennå", eller at hun "bare har lyst til å bli litt bedre kjent først". Jeg har i løpet av de til sammen flere årene jeg har vært av og på Sukker aldri - så langt jeg kan huske i hvert fall - opplevd at en jente har ombestemt seg senere og ville møtes da, så lenge hun sa nei første gangen, uansett om vi har fortsatt å skrive i flere uker etterpå. Og jeg har prøvd. Så det gidder jeg ikke mer.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 18 mars 2015 19:14

Fryktelig hastverk det var på dere da? Hva er galt i å skrive i noen måneder da? :P

(mann 30 år fra Østfold) on. 18 mars 2015 19:35 Privat melding

Ta ting på sparket, føl litt på hverandre under skrivingen. Å måtte følge disse 'spillereglene', burde ikke bety så mye som folk skal ha det til.

Skjult ID med pseudonym Tja. on. 18 mars 2015 19:52

Jeg er litt irritert av at man må være tankeleser her inne.
Dette er bare én ting det gjelder.

Velger man å være litt kjapp med å spørre, kan du regne med at hun skulle ønske du hadde ventet noen meldinger. Spør du etter noen meldinger, skulle hun ønsket at du hadde spurt nesten med en gang.

Det klaffer liksom aldri så man treffer den som er enig i blant annet dette (det er tusen andre detaljer som er på samme måten, og som man "skulle ha visst"). Og klaffer man ikke på den detaljen (hvilken det nå er akkurat da), ja da er det farvel til deg. For du skulle jo ha visst hva akkurat hun ville.

For all del - går sikkert begge veier, men jeg er mann, så da sier jeg det fra mitt perspektv, Men - jeg har da vært på noen dater, så jeg har nok slumpa borti å treffe noen det klaffer med på akkurat dét. Men da er det gjerne noe annet jeg "skulle ha visst"...

Skjult ID med pseudonym Heips to. 19 mars 2015 08:18

Jeg finner fort ut om det er vist i date når vi har skrevet litt... ser om han er en jeg blir nysgjerrig på... snakker i telefonen og hører fort om vi har kjemi der, da kan det fort bli date for å kjenne på kjemi i virkeligheten: )