Alle innlegg Sukkerforum

Profil Hjelp

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Hedmark) on. 4 mars 2015 15:44 Privat melding

Hei alle sammen! Det hadde vært flott om dere kunne sett på profilen min å gitt meg litt konstruktiv kritikk. :)

(mann 29 år fra Hordaland) on. 4 mars 2015 16:53 Privat melding

Tja, jeg har bare ett spørsmål, med Josh Weedon, mener du Joss Whedon? Eller er Josh Weedon noen jeg ikke har hørt om? Om du mener Joss Whedon, skaperen av f.eks. Buffy The Vampire Slayer, så er det sikkert lurt å skrive navnet hans riktig om du hevder å like hans arbeid :P

(mann 29 år fra Hordaland) on. 4 mars 2015 16:54 Privat melding

Ellers så det forøvrig helt greit ut spør du mei, men så tipper jeg at du kanskje tenkte mer på kvinnelige meninger enn menns.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 4 mars 2015 16:54 Privat melding

Oops, "meg" ikke "mei"

Skjult ID med pseudonym Pepsi-gnom on. 4 mars 2015 17:18

* Tar den obligatoriske se-ned-på-keyboardet-for-å-se-om-i-er-ved-siden-av-g-knappen *

:/

(mann 29 år fra Hordaland) on. 4 mars 2015 17:23 Privat melding

Nop pepsi-gnom, jeg sjekket det faktisk selv. Det bare glapp i sinnet mitt av en eller annen grunn.

(mann 36 år fra Hedmark) on. 4 mars 2015 17:45 Privat melding

Shit har vist gått litt fort i svingene der ja, takk for tipset Bjørn! :)

Skjult ID med pseudonym anna80 fr. 6 mars 2015 17:38

Arklor. Hei, blant annet spilldesigner og drømmedame er ord som ikke skal deles opp. Damer (og menn) er overraskende opptatt av særskrivningsfeil. Ellers ville jeg tont ned gård, nynorsk og dance/ trance/ data. Mange damer som liker sånt, men du kutter ut alle som ikke føler seg som bygdemateriale. Gir også litt høy nerdefaktor. Er det meningen, så kjør i vei. Og få noen til å ta noen nye bilder av deg. Ansikt og helfigur. Klare bilder. Det var mye, men sagt i beste mening. Ellers en fin profil som lyder ærlig. Lykke til

(mann 36 år fra Hedmark) fr. 6 mars 2015 19:16 Privat melding

Takk for tipset anna80 og Spitfire10. Får vel finne opp kruttet på nytt skjønner eg.

(mann 36 år fra Hedmark) fr. 6 mars 2015 21:28 Privat melding

Nå har jeg oppdatert profil teksten min. :)

Spitfire10 du sier vi er Identitetsløse, men her på forumet skal jeg ærlig si det er vanskelig å være unik uten å ta det til det ekstreme. Har forresten fått hjelp av en venninne før, men syns ikke det var nok. Derfor hoppet jeg bare ut i det å spurte her på forumet.

Skjult ID med pseudonym Jente 32 fr. 6 mars 2015 23:14

Jeg synes profilen din er fin og du virker som en trivelig fyr. Jeg ville heller ikke hørt på han fyren over her, de fleste jenter liker menn som er snille. Å være snill betyr ikke at man er mindre mann, der har han misfortstått fullstendig. Snarere tvert imot :) Jeg for min del synes det er et svakhetstrekk hos en mann å prøve å virke macho og badboy, og ordet mannemann er det mest fjollete jeg hører. Jeg har to tips til deg, men dette er såklart kun mine preferanser, så ta de med en klype salt ;)
1: jeg synes det er irriterende når menn skriver ting som "jeg ønsker en jente med egne meninger" eller "jeg ser etter en jente med bein i nesa". Dette impliserer at det er en sjeldenhet for jenter å inneha disse kvalitetene. Alle mennesker har egne meninger og bein i nesa. ;)
2: Selfie-bilder er litt turn-off. Både hos kvinner og menn vil jeg tro.

Bortsett fra dette synes jeg som sagt profilen din er fin, og du virker som en bra mann :)

Ps: bare sånn på tampen, det kan hende du utelukker mange bra jenter når du skriver at de eneste dyrene du godtar er reptiler. :p Men kanskje det er meningen :D

Mvh

(mann 29 år fra Hordaland) lø. 7 mars 2015 20:30 Privat melding

Ikke enig med Spitfire jeg heller. Om hele poenget med profilen din skal være å "signalisere parning" så finnes det andre nettsider med slikt formål. Sant at enkelte kvinner leter etter såkalte "menn", men er det virkelig en slik kvinne du vil ha? Som bare et ute etter deg fordi du er i kjeledress og ser macho ut? Jeg tror det beste er å være ærlig. Du kan kanskje være litt mer åpen om dine interesser og vise litt mer engasjemang, men alt dette macho tullet tror jeg ikke er deg. Dessuten hadde du en grei profil hvor du i hvert fall delte dine interesser, noe mang ikke gjør, og heller bare skriver "liker å være med venner og trene".

Det er ingenting galt med å spørre om hjelp til profilen, og det viser ikke at du har et "problem" som han hevder. Et problem har du heller når du hevder at du aldri trenger hjelp og er alt for skråsikker på deg selv. Arroganse blir ofte tatt for å være mandig, men det er ikke noe å skryte av.

Om du later som om du er noen du ikke er, så får du heller ikke den typen kvinne du vil ha, for hun kommer til å forvente noe annet av deg enn det du er/trives med.

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 8 mars 2015 00:31 Privat melding

Soleie

Takk for det! Det hadde vært enda bedre om jeg hadde stavet engasjement riktig, men det får så være ;)

Det virker heldigvis som at færre og færre er enige med Spitfire sitt syn, men det er dessverre nok av folk - både kvinner og menn - som syns det er slik "ekte menn" skal oppføre seg. Å være arrogant og hovmodig er da ingenting å strebe etter?

Jaja, glad for at du (er det for tidlig å si de fleste?) ikke ser det slik =)

(mann 36 år fra Hedmark) sø. 8 mars 2015 00:42 Privat melding

Er ganske så fornøyd med profilen min nå, skal fikse noen nye bilder på mandag så blir det knall! :D

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 8 mars 2015 11:19

Delte meninger. Jeg har ikke sett profilen, da jeg ikke er aktiv her inne. Men generelt er jeg enig med Spitfire. Vær så mann du kan uten å ty til usannheter. (Har du aldri mekket bil, skal du ikke låne kjeledressen til en kompis, men om du gjør det av og til - så kjør på med mannebilder. Ja, hardt arbeid og uniform trekker!)

Ikke skriv at du er snill. Jeg vil ikke ha en "snill" mann som lar seg overkjøre eller som ikke turde slå opp med dama i frykt for å såre henne osv. Slike ting ligger også i begrepet "snill". Hjelpsom er f.eks et mye bedre ord som ofte betyr det samme.

(mann 29 år fra Hordaland) sø. 8 mars 2015 13:52 Privat melding

metoo
Det at å være snill liksom skal være synonymt med å la seg bli overkjørt er en veldig feilaktig holdning. Det går faktisk an å både være snill og ikke la seg bli overkjørt.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 8 mars 2015 21:36

Nå er det dere som tøyser. Heiagjeng? Jeg har da både vært uenig og enig med Spitfire. Jeg bryr meg da katta om hvem som sier hva. Jeg ser på om jeg er enig.

Jeg liker snille menn. Jeg vil ha en snill mann. Jeg liker også kjekke menn, likevel vil jeg ikke oppfordre menn til å si om seg selv at de er kjekke. For altså ORDET snill, kan lett misoppfattes og det innebærer så mangt, så jeg jeg ville valgt å dele det opp i andre ord som sier mer. Det var mitt råd til TS. Så må jo han velge selv hva som passer for han og ikke å ta med seg videre.

Skjult ID med pseudonym anna80 ma. 9 mars 2015 17:45

Hei, jeg ville droppet utgreiningene om alkohol. Det virker som du har et normalt forhold til det, så da trenger du ikke si noe. Nå blir det veldig mye av det iteksten, og det står tidlig, så du vil bli koblet veldig med alko. Og kanskje ikke det som var ideen? Lykke til videre :-)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ma. 9 mars 2015 18:57

Jeg vil bare på generelt grunnlag si at jeg er fan av "show, don't tell".
Dvs.: I stedet for å si at man er morsom, si noe morsomt.
I stedet for å si at en er snill, framstå snill gjennom bilder og tekst.
I stedet for å skrive hvordan du ser ut, la bildene tale.
I stedet for å si at du er en gentleman, hold det til at du sørger for at alle kommer seg trygt hjem (eller at du liker å holde ut stolen).

Og: Hold deg positiv! I stedet for å legge vekt på at du ikke er en mesterkokk, så kunne du f.eks. sagt at du er verdensmester i fjordland. Ja, du har faktisk et diplom på veggen. Du er faktisk litt lei av at jenter bare vil ha deg fordi du er så sykt god til å lage fjordland.

(mann 36 år fra Hedmark) ma. 9 mars 2015 21:26 Privat melding

@MrAwsome likte den om fjordland :D har faktisk sagt noe lignende i sosial sammenheng en gang. Bruker den :)

@anna80 du har rett, skal skrive det om.

(mann 36 år fra Hedmark) ma. 9 mars 2015 21:36 Privat melding

Er ganske så fornøyd med profilen min nå, er det mulig å stenge denne tråden på et vis?

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 9 mars 2015 22:36

@soleie

Kjenner at jeg blir skikkelig irritert over din heiagjeng-kommentar. Burde nok bare oversett den, men du gikk over streken. Vi prøver alle å hjelpe TS og gi våre råd. Det du gjør, er å sette spørsmål ved min integritet når jeg gir råd. Har du virkelig belegg for det? Og er det relevant i denne settingen? Mener du ut fra mine innlegg at jeg virker veik og ikke har selvstendige meninger og synspunkter?

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 9 mars 2015 22:39

Videre er det stor forskjell på hvilke egenskaper man viser at man har og som man bør SI at man har, slik Mr. Awesome så riktig beskriver i sitt innelgg.. Var i grunn det jeg ville fram til. Jo videre adjektivene er, jo mindre sier de og jo større rom er det for tolkninger og misforståelser.
Men det beste er ingen adjektiver om seg selv - heller vise gjennom tekst og bilder hvem man er på en naturlig måte…

(mann 46 år fra Oslo) ti. 10 mars 2015 07:10 Privat melding

@Shitfire10
Oh yeah :P
I wish I was a Man.

(mann 46 år fra Oslo) on. 11 mars 2015 00:21 Privat melding

Hehe, Spitfire10 :-)

Jeg tok akkurat nå en tur innom forum bare for å fortelle deg at den banale humorkomentaren min kl 07:10 ikke var vondt ment. Men du har visst nettopp svart - og tenkt kommentaren var seriøs (?)

(Dvs noe seriøst ligger bakenfor, men min lille tekst er fjasete skrevet, og jeg vet at ironi kan være vanskelig å forstå/presentere ved lesing/ skriving.)

Ha en god natt :-)