Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor svarer ikke folk?

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Vestfold) to. 5 mars 2015 19:39 Privat melding

Jeg lurer på hvorfor folk ikke svarer når jeg skriver til dem. Betaler en del for å være medlem her. Så enten om de skriver de er interessert eller ikke er fint.

Bare det å starte en samtale hadde vært hyggelig.

Skjult ID med pseudonym Wille to. 5 mars 2015 19:54

@Alexno24
Kan absolutt forstå skuffelsen din. Det er tynt med svar for mange av "gutta" her inne, det har du sikkert lest på forum? Dere er mange i samme båten for å si det sånn. Men det viktige er vel å få svar fra den riktige? Ikke mist motet, lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym metoo to. 5 mars 2015 20:14

Du betaler ikke for å svar, dessverre. Du betaler for en arena der du får svar hvis den du skriver til har lyst til å svare…

Skuffelsen er såklart lett å forstå. Men her har du ingen kunnskap om personen i den andre enden i forhold til hva hun tenker om deg før du henvender deg. I virkeligheten får du et visst hint ved blikk og kroppsspråk osv. Men en pekepinn kan være å spørre seg: Ville jeg tatt kontakt med denne damen om hun sto i køen på Rimi (med bare Fjordland-varer) eller i en bar alene? Hvis svaret er at hun nok ikke ville vært interessert, så er hun det antakelig ikke på nett heller.

(mann 44 år fra Oslo) to. 5 mars 2015 22:03 Privat melding

Ytterst få svarer dessverre.

Etter 8-9 mnd har jeg fått V E L D I G få svar, og N U L L date's herfra.

Skjult ID med pseudonym Viper to. 5 mars 2015 22:48

Ok...jeg har hatt 3-4 dater via sukker...dvs jeg har fått svar fra flere men ikke ført til noe..

Til sammenligning har jeg hatt rundt 8 dater via facebook + 2 lange forhold.
Dette ved å random kontakte damer jeg ikke kjenner på samme måte som her inne..så Facebook ser jeg på som en stor konkurrent til sukker og det er i tillegg gratis.
Fordelen man har på Facebook kontra Sukker er at damene ikke blir pepret med meldinger hele tiden..man får hele tiden nye fristelser som gjør det vanskelig å fokusere på en person av ganger. Selvfølgelig noen er flinkere enn andre. Men nettdating på sukker-metoden er ofte kynisk.

Så...Facebook er å foretrekke framfor Sukker...på grunn av overnevnte grunner. Tinder kan jo også diskuteres..

(mann 38 år fra Rogaland) to. 5 mars 2015 23:39 Privat melding

Gid hadde vi betalt per svar, da hadde sukker vært billig da.

Skjult ID med pseudonym _________ fr. 6 mars 2015 12:45

Husk at pengene går til Sukker, ikke de du skriver til. De får altså ikke betalt for å svare.

Utover det, er det mange grunner til at enkelte velger å ikke svare, men hva de er, er irrelevant. Gjør det du kan for å øke sjansene (bl.a. kan du kanskje skrive bedre meldinger og profiltekst), og bli vant til å ikke få svar. Du er langt fra den eneste. Ikke ta det personlig, for det er det ikke.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 6 mars 2015 14:48

Som det står over. Du betaler for en arena der du får svar hvis den du skriver til har lyst til å svare. Og et manglende svar er for øvrig også et svar. Det betyr ikke interessert.

Nettdating fungerer veldig fint for noen. Jeg vet om enkelte som har datet opp til fem eller ti nye mennesker i uka her, når de har følt for å gjøre en innsats. Altså faktisk møtt, ikke bare skrevet med. Det var sikkert enda flere. Kanskje ikke så overraskende er dette relativt pene jenter i 20-årene da, men likevel. De to jeg tenker på akkurat nå fant jo da også noen her til slutt, riktignok etter en masse "bomskudd" først, og er begge i samboerskap nå.

Men for andre er nettdating tungt, det er vel også en ganske kjent sak. Sånn sett skiller vel ikke nettet seg så mye fra det å finne noen ute i den virkelige verden, utover at det er enda mer utseendefokus her siden personlig utstråling, sjarm, personlighet osv. ikke vises før dere eventuelt møtes ansikt til ansikt.

(kvinne 54 år fra Buskerud) on. 11 mars 2015 19:10 Privat melding

Svar til TS74…..det står at du er feminin! Ingen jenter vil ha en feminin mann, så ta det bort fra profilen du så ordner det seg nok.