Alle innlegg Sukkerforum

Et negativt innlegg... With a twist ;-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 08:13

Kjære alle sammen :-)

Jeg logget meg inn på Sukker i den hensikt å finne en jente å bli forelsket i, og med litt flaks en jeg kunne elske, den ene spesielle som gjør fjell til tuer og reduserer innsjøer til små tjern, hun som gjør at det alltid er sol uansett vær. Ja dere skjønner sikkert, jeg ville finne drømmedama!!!

Mine forventninger til medlemskapet her var tilgang på "drøssevis" med vakre kvinner/jenter og muligheten til å velge og bli vraket i vildens sky helt til jeg traff HENNE, mitt kjærlighetsliv skulle med andre ord blomster opp.... Nuvell ;-)

Det har ikke gått helt etter planen.

Og feilen ligger IKKE hos sukker, ei heller hos jentene jeg har møtt men snarere hos meg selv. Jeg trodde jeg skulle finne drømmedama men endte opp med å finne en særdeles lite velkommen selvinnsikt. Jeg mener, er det MULIG, denne unge mannen har kommunisert med talløse vakre individer, jeg har møtt mange på date, og jeg har tilbrakt netter i opptil flere senger.. Men, det har ikke blitt noe mer enn vennskaplig overnatting.

Jeg kan IKKE flørte, og jeg er ekstremt lite flink til å tolke signaler fra jenter som forteller at joda, Vær så god forsyn dem unge mann! Dette er litt frustrerende i lengden for å si det mildt. Noen klager over at de ikke får kontakt med jenter, jeg klager akkurat nå over at jeg får kjempekontakt med mange men JEG KLARER FAEN IKKE å gå fra "kul kis", til "kul kis som har sex" det suger for å si det pent. Og jentene lurer gjerne i ettertid på hva de gjorde galt siden jeg ikke forsynte meg når anledningen bød seg.

Jeg skriver dette innlegget litt fordi at i tilfelle noen andre sliter så kan de se at de ikke er alene og ikke minst:
Om det er noen driftige damer som har lyst å starte et kurs i flørt/tolkning av kvinnesignaler så er jeg villig til å betale relativt godt :-) :-)

Mange valutaer kan tilbys... Et par orgasmer i uken ( selvsagt uten bruk av penis), mye øl/vin eller rett og slett god gammeldags svart betaling!

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 2 okt. 2008 09:41

"Noen klager over at de ikke får kontakt med jenter, jeg klager akkurat nå over at jeg får kjempekontakt med mange men JEG KLARER FAEN IKKE å gå fra "kul kis", til "kul kis som har sex" det suger for å si det pent. Og jentene lurer gjerne i ettertid på hva de gjorde galt siden jeg ikke forsynte meg når anledningen bød seg."

Men du Organ...
Hvorfor vil du bli en kul kis som har sex?
Hvorfor gjorde du noe galt i følge jentene? Og hva med følelsen av rett og galt i forhold til deg selv?

Du skriver at du er her for å finne drømmedama. Jeg tror ikke at din drømmedame vil forsyne seg på sin første date med deg.
Jeg tror selvsagt ikke at du ønsker at hun skal ha behov, ja behov for å måtte forsyne seg på første date heller, forresten.

Det jeg lurer på er:
Våger du å ta kontakt med henne som får deg til å føle deg sårbar, som får deg både trist og lykkelig?
Tror du hun kan finnes på sukker?

Takk for et velskrevet innlegg (selv om jeg hadde likt det enda bedre uten siste linje ;-)

Hilsen og lykke til fra Zitelle
som ikke med sin beste vilje klarer å kompromisse

Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 10:00

Takk Z, for innspill, det var hyggelig.

Siste linje tar jeg gjerne selvkritikk på, men da jeg er et menneske er jeg dømt til å feile på så mange vis, også i mine innlegg her på forumet ;-)

Men alvorlig talt, dette ble en noe tabloid fremstilling selvsagt, jeg ønsker ikke å p _ _ e på første kveld. Men når jeg etter flere møter med en jente ikke klarer å respondere på hennes signaler om nærhet/kos så tolkes det ofte som mangel på interesse fra min side. Det er alltid feil da jeg ikke gidder å ha kontakt med noen som jeg ikke VET kan bli en super kjæreste for meg, ( og ikke minst jeg for henne!! ) Det handler om at når vi begge investerer mye resurser i noe så blir det galt når det krasjer på at jeg feiler på et fundamentalt plan, nemlig det å tolke en kvinnes signaler.

Grunnen til at sex ble dratt frem handler nok mest om at det er et veldig lett identifiserbart symptom. ( Ja, og kanskje fordi jeg er mann.)

"Våger du å ta kontakt med henne som får deg til å føle deg sårbar, som får deg både trist og lykkelig?" Ja det mener jeg definitivt, jeg har vært ganske fryktløs på det området. ( Tror jeg.... Men så var det dette med selvinnsikt da, så svaret er kanskje egentlig nei. )

Og ja jeg tror drømmedama finnes på Sukker, og jeg tror det finnes flere faktisk og ikke minst jeg VET med sikkerhet at min manglende smidighet i omgang med det annet kjønn har gjort at jeg har "rotet bort" flere allerede, derfor er jeg bittelitt frustrert i dag.

Og jepp, i krig og kjærlighet er ALT tillatt..... Bortsett fra kompromiss, der er vi enige.

Skjult ID med pseudonym juni to. 2 okt. 2008 10:06

Så dumt, da.... du som virker så fin ;-)

Men du, er det vrikelig slik at vi kvinner/jenter skal gjøre fjell om til tuer og innsjøer om til små kjern og ikke omvendt? Hvorfor de`a?
:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 2 okt. 2008 10:10

"Men når jeg etter flere møter med en jente ikke klarer å respondere på hennes signaler om nærhet/kos så tolkes det ofte som mangel på interesse fra min side."

Jammen etter mange møter med en jente ER det jo ikke drømmedama om du ikke har lyst til å bruke tid sammen med henne mer.
Ergo tolker hun det helt rett: Det er faktisk mangel på interesse fra din side, er det ikke det da? :-)

Frivillig frustrasjonstrøsteklem
fra Zitelle :-)

Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 10:25

He he.

Juni: Joda ...det er ganske dumt synes jeg ;-)
Jeg prøvde meg nok på å være litt svulstig her :-) Jeg mener oppriktig at når kjærligheten slår ned i to mennesker samtidig i tosomhet ender det med et resultat som er så utrolig mye mer en 2.

Zitelle Zitelle: Takk for klem den varmet. Jeg holder godt rundt en sekk med poteter på kjøkkenet nå og innbiller meg at det er deg :-)

Alvorlig nå, det som ofte skjer er at når ingen tar initiativ til noe mer enn gooode venner med fin kjemi, så renner det gjerne ut i sanden p.g.a frykt osv osv. Og hva tror du skje etterpå...? Joda det har skjedd opptil flere ganger at ved en senere anledning når jeg har tatt kontak får jeg høre at alt var helt topp men hun tolket meg dithen at jeg ikke var interessert i henne "på den måten" og da kuttet hun meg ut emosjonelt. Om det er stolthet eller noe annet det vet ikke jeg men det hjelper da ytterst sjelden å si at: "Men for pokker, da møtes vi og snakker om det!". Toget er gått.

Skjult ID med pseudonym chandler77 to. 2 okt. 2008 10:39

Hopp til sengs først som sist
ellers blir det bare trist
like greit å havne i senga
i alle fall bedre enn å heie på enga

Ække gæli å være kul kis
det kan gi deg førstepris
opp med humøret, du raske gutt
dette ordner seg sikkert til slutt.

Resten av verket kan man laste ned for et klekkelig honorar.

Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 10:41

Hmm...

Det er vel strengt tatt få ting som ikke er bedre enn å heie på Enga ;-)

Skjult ID med pseudonym juni to. 2 okt. 2008 10:42

Men det som _er_ positivt, Organ, er at det virker som du ofte får kontakt med noen, og av og møter noen for treff, og at det ofte fører til flere treff? Har jeg forstått riktig? I så fall har du flere møter foran deg som kan bli annerledes.
Selv blir jeg beklemt om noen starter med kyssing og småklining for tidlig, men å få masse oppmerksomhet via sms feks etter et møte er topp. Og det trenger ikke være flørting, men bare et hint eller to eller tre om at han gjerme vil treffes igjen :-)

Også har vi den klassiske, og veldig ufarflige flørten... å se lenge på den andre med et godt blikk uten å la blikket vike. For de fleste er vel det et tegn om at "her-er-det-i-ferd-med-å-skje-noe. Eller...?

... misunnelig på Zitelle som får lov til å være omarmet potetsekk ;-(

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 2 okt. 2008 10:56

Nyter potetsekk-klem selv jeg......en god klem er alltid kjærkommen :-)

Skjult ID med pseudonym Y. to. 2 okt. 2008 13:21

@Organ
Se bort ifra innlegget til lettåhuske. Ho skjønner deg ikke.

Skjult ID med pseudonym Lemen to. 2 okt. 2008 16:25

DETTE kjenner jeg meg meget godt igjen i. Jeg er blant dem som "tar meg tid" til hver enkelt som jeg kommer i prat med på Sukker (og tidligere andre tilsvarende tjenester), og det har da blitt noen dater. Men kun én gang har det blitt mer enn én date - svaret er som regel at, joda, du var en trivelig fyr, men jeg følte ikke gnisten/du var ikke slik jeg forestilte meg/jeg tror jeg bør lete videre osv. osv. Joda, dette må man regne med innimellom, men jeg etterlyser også hint til hva jeg kan gjøre for å få et litt mer positivt svar, for slik det er nå blir dette noe jeg nærmest forventer meg, og det gjør det bare enda verre...

Skjult ID med pseudonym lilli<3 to. 2 okt. 2008 16:43

Først synes jeg faktisk at det er tøfft av deg å ta det opp, anonym eller ikke. Hatten av :)
Er det slik at du ikke tolker signalene fra kvinner, eller at du ikke vil ha seksuell kontakt med kvinner? Det er det jo stor forskjell på. Regner med at du har erfaring fra kvinner som selv tar initiativ til sex. Hva skjer da?

Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 17:31

Takk for fin respons, det er hyggelig!!

Juni: Tro meg når jeg sier dette, jeg er IKKE den som starter råklining på første kveld. Ditt innspill rundt blik-flørt skal jeg forsøke å ta til meg, takk for tips. Og for all del, jeg har to armer og har akkurat nok simultankapasitet til å både gi deg og Z en klem, en god en, en sånn som single mennesker av og til savner :-)

Z: Klem er digg, den er grei!

Lettåhuske: Takk til deg også for et fornuftig og gjennomtenkt innspill, det ER mulig du har rett. Selv om jeg føler meg klar som et egg for drømmekvinnen så fant dine ord en ubehagelig god klangbunn hos meg... Min alder er forøvrig rundt tretti :-)

Y. Det kan hende du har rett, jeg håper egentlig det ;-)

Lemen: Sammen er vi single, du og jeg har tydligvis mye de samme erfaringene, det suger.... Hardt!!

lilli<3: Takk, det var hyggelig sagt. Jeg synes sex i trygge omgivelser, ( MED KVINNER ), er... Ja du vet, digg liksom :-) Med det mener jeg ikke på første date/møte, det er ikke lysten det står på men jeg liker å være grundig i prosessen og være sikker på at det er riktig for begge. Det gangene jenter har tatt initiativet til sex har det endt opp med masse kos og klinings, og et alvorsord fra meg om at "egg & bacon" kan vi vente med til neste gang. Det blir IKKE alltid godt mottatt... Og ja, selvsagt har det hendt at jeg og hun, har vært så påseilet at min vurderingsevne er helt borte og da har det blitt full pakke med en gang, det er moro det for all del, men jeg synes ikke det er måten å gå frem på. Å våkne opp etterpå da er bare kleint.
Vi får skylde mine rare holdninger på en oppvekst nær et bedehus i distriktsnorge ;-) :-)

Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 17:40

Dette ble jo nesten en glad-tråd, så bra!

"Vurderer fortløpende å redigere overskriften."

Skjult ID med pseudonym lilli<3 to. 2 okt. 2008 18:32

Tror det du beskriver er at du har anlegg for monogami. Jeg kjenner meg igjen i det du beskriver. Lykkelig er den kvinnen som får deg. Sørg for å finne en som ligner og dere vil leve lykkelig i landet. Kan du klones er det helt i orden for meg, jeg trenger en som deg, synd at du er for ung ;)

Skjult ID med pseudonym hmmm to. 2 okt. 2008 19:02

du klager over at du ikke kan flørte.. men likevel har du vært innom fler forskjellige senger, hvorfor klager du da,du har tydeligvis noe som gjør at de vakre damene vil ha deg

Skjult ID med pseudonym fåreskalle to. 2 okt. 2008 19:24

organ: Kjenner meg igjen i det meste du skriver. Har faktisk også fått den beskjeden av ei at siden jeg ikke var "rask nok" til å bite på, så har hun gått videre på lista.hahaha

Skjult ID med pseudonym same shit to. 2 okt. 2008 19:30

Vi er vist en fin gjeng som har det på samme måten...jeg vet veldig godt at jeg er for treg på avtrekkeren men greier jeg å gjøre noe med det? NOPE!!

Skjult ID med pseudonym fåreskalle to. 2 okt. 2008 20:17

For å være helt ærlig, så gjør det meg ikke så mye. Hvis jenta forventer sengekos med en gang, så sier det mer om henne enn meg. Og da er vi uansett ikke noen god match. :) Egentlig ikke mitt tap da....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 2 okt. 2008 21:51

Hei Organ.... Ikke lett, dette... Du mener det blir feil med egg og bacon (ditt uttrykk :-) første natten, men det blir også feil å ikke ha dette første natten sammen også. (jfr. en annen tråd) Hmm.
Nå skjønner jeg nok mer av hva du mener. Men ikke helt. For jeg hører at du sier to forskjellige ting. (korriger meg hvis jeg tar feil).

Du sier på den ene siden at du ikke klarer å tolke kvinners invitter til noe mer (og foretar deg så lite at de tror du ikke er interessert) På den andre siden sier du at du faktisk ikke ØNSKER å gå for fort fram, og at det at du vil gi det noe tid. Og at egentlig er det et kompliment til dem at du ikke kaster deg over dem selv når du blir med hjem i sengen. Jeg tror den tilbakeholdenheten betyr at du liker dem ekstra godt. Men det skjønner de ikke. Riktig?

Tror (uten å kjenne deg) at du egentlig VET at du kunne vært hakket frekkere -med suksess. Men det er ikke slik du ønsker å bygge opp noe som faktisk kunne bli til DET STORE. Og det står det respekt av.

Mitt tips å ikke sove over noe sted før du kjenner litt etter hva du vil. Neste gang du treffer en du liker ekstra godt, så stryk henne over håret etter en hyggelig kveld, gi henne et kyss på kinnet og si: Du hører fra meg. Blunk og GÅ!

Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 22:42

Lilleulv, vakre klarsynte Lilleulv :-)

Mye riktig her i ditt innlegg, jeg vil ikke i en normal situasjon hoppe til køys første kveld, men registrerer at en jente "krever" å få "noe"... Ble litt rart kanskje dette, men det er det å gi et kyss, rett og slett å stadfeste at jeg finner henne attraktiv som mer enn en venn som er så vansklig for meg, å bryte isen om du vil. Ditt tips kan også med fordel forsøkes implementert i en kommende situasjon.

lilli<3: Din teori likte jeg!! Takk så meget for komplimentet :-)

Skjult ID med pseudonym fåreskalle to. 2 okt. 2008 22:45

Jeg likte også lilleulvs teori :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 2 okt. 2008 22:48

Stusser veldig på "en jente krever å få noe"

Hvilke jenter da? HENNE også?

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå to. 2 okt. 2008 22:52

Lilleulf ruler!

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå to. 2 okt. 2008 22:53

hehe, sorry. LilleULV mente jeg! :-)

Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 23:25

Z: Med forbehold om at jeg tar feil, så er det slik jeg ofte opplever det ja. Du er ikke ute å kverulerer nå vel..? ;-) Anyway, om det gjelder HENNE, vel det håper jeg ikke.

Onkel Blå, artig skriveleif.

Og for guds skyld! Jeg vet at det finnes mer alvorlige problemer her i verden, kanskje også for meg, men det er greit å få belyst temaet og ikke minst høre at flere er i samme situasjon.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 2 okt. 2008 23:30

Organ
Jeg er overhode ikke ute etter å kverulere. Mitt spørsmål var helt seriøst og oppriktig ment.
Det er snarere jeg som har en "romantisk naivistisk" måte å se på dette med HAM eller HENNE, Organ.
Jeg tror nemlig ikke at denne personen man skal møte føles som "krav" eller krever å få noe på noen måte.

Skjult ID med pseudonym Organ to. 2 okt. 2008 23:37

Z: Da er vi i grunn enige da på den fronten, spørsmålet er om min tilnærming gjør meg lykkelig, nuvell.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 3 okt. 2008 00:01

For å være litt kvasibelærende uten å ville være det, organ:
Lykke finner man vel strengt tatt ikke hos noen andre enn seg selv, om man våger seg på en slik form for erkjennelse.

Og for egen del vet jeg kun dette:
Alternativets tilnærming som ofte virker mest forvirrende kan skape kortsiktig "lykkefølelse". Men ekte, god og langvarig vare?
Neppe.