Alle innlegg Sukkerforum

Prøve noe nytt med profilen?

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ma. 9 mars 2015 20:14 Privat melding

Inspirert av @Arklor tenkte jeg at jeg skulle prøve å gjøre noe med profilen min jeg og. Friska opp teksten litt :) Funker det, eller blir det bare tåpelig?

(Nå tar vi all businessen fra Profilhjelpen her...)

Skjult ID med pseudonym Dean ti. 10 mars 2015 00:03

Vi får håpe at de tar feil de som sier at det enkle er ofte det beste :)

Men kreativt var det utvilsomt!

Skjult ID ti. 10 mars 2015 06:50

Fjerne bildet med gifteringen?

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 10 mars 2015 08:15 Privat melding

Ringen er ikke en giftering, men det er klart at det er jo umulig å se for den som ikke vet. Har slutta å gå med ringen av samme årsak. Siden folk åpenbart legger merke til det, så er det kanskje en ide å fjerne det! Takk for tilbakemelding :)

Skjult ID med pseudonym kaia ti. 10 mars 2015 20:09

Det finnes egne eksperter her inne på Sukker som kan hjelpe dere med profilene..

Jeg skjønner at mange bruker denne måten som en metode for å markedsføre seg selv ..men redd det virker heller mot sin hensikt @ts!

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 10 mars 2015 20:11

Hei Øyvind. :-)
Det er kreativt. Jeg synes bare ikke det svinger helt, vet ikke helt hvorfor. Det du skriver om deg selv er jo helt ok, men intervju formen fungerte ikke helt synes jeg. Ønsker deg lykke til!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 10 mars 2015 20:18 Privat melding

@kaia Hvis man ønsker å markedsføre seg er nok forumet en dårlig ide, hva er det sukker sier, at en promille av brukerne er innom? Så regner med at alt jeg skriver her, selv uten å bruke pseudonym, er så godt som 100% anonymt.

@Wille Takk for feedback! Jeg må la det stå litt og kjenne på magefølelsen, det var et innfall jeg fikk i går. Jeg følte meg litt begrensa av makslengden på feltene, men den er der sikkert av en grunn. Vi får se om jeg beholder det i lengden :)

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) ti. 10 mars 2015 20:19 Privat melding

@durr Ja, kanskje det. Jeg hadde opprinnelig skrevet mer, men som sagt så blir det veldig begrensende med makslengden, hvertfall om en skal ha litt "samtalepreg" over det. Men igjen, makslengden er der sikkert av en god grunn.