Alle innlegg Sukkerforum

Trenger kanskje litt hjelp

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Oslo) ma. 9 mars 2015 20:41 Privat melding

Jeg har nå prøvd en liten stund å ta kontakt med jenter 1 og 1 men nå tenker jeg å prøve dette forumet. Hvis noen finner meg interessant så ta kontakt, hvis ikke så setter jeg veldig pris på eventuelle tilbakemeldinger om jeg kan forbedre noe på profilen min :)

Skjult ID med pseudonym Sunnfjord ma. 9 mars 2015 21:02

No er eg ikkje dame da.
Men kanskje litt bilder frå aktiviteter som f.eks treninga og lignande?

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 9 mars 2015 21:18

Hei. Litt flere bilder hadde gjort seg tror jeg. Du virker både sympatisk og fin, vis det litt mer. :-) Det bildet som er i albumet har litt uheldig bakgrunn synes jeg (rot). Lykke til. :-)

(mann 28 år fra Oslo) ma. 9 mars 2015 22:44 Privat melding

Beklager hvis jeg høres frekk ut, men hva har det med saken å gjøre? Hvis folk ikke klarer å leve med navnet mitt så er jo det synd :P Navnet mitt er jo egentlig Kim-Andre.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 9 mars 2015 23:02

Enig Kim. Det er bare å se bort fra råd som ikke stemmer for deg. Kim - Andre kjenner jeg flere av. Det er ingenting galt med navnet. Har aldri tenkt den tanken.

(mann 31 år fra Oslo) ma. 9 mars 2015 23:07 Privat melding

Profilbildet er noe utydelig, og det gjør seg dårlig med taklys. Prøv heller dagslys eller noe som fremhever ansiktet mer tydelig. Kanksje mørk bakgrunn?

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 9 mars 2015 23:15

Ja, det er utydelig og dårlig belysning. Likevel har profilbildet ditt en kvalitet over seg opplever jeg. Det er nok din kvalitet som skinner igjennom der tipper jeg. Du ser ut som en veldig ok person rett og slett.

(mann 31 år fra Oslo) ma. 9 mars 2015 23:37 Privat melding

Altså, bare intetkjønn som gjelder? :P

Skjult ID med pseudonym Dean ma. 9 mars 2015 23:39

Navnet skjemmer ingen, men bilder har alt å si..har jeg endelig skjønt.
Har merket meg at flere av jentene speilvender bildene, kan se det på bilder på veggen, eller på skriften på luer eller klær er speilvendt...
Kanskje man blir penere med speilvendte bilder... :)

Det kan være viktig å sjekke hva man har svart på matchen, å se at man ikke har svart noe rart som kan virke negativt på den type jente du søker.F.eks hvis pornoen er på 10 og viktig, så er ikke det sikkert så kult for alle..hehe

(kvinne 34 år fra Oslo) ti. 10 mars 2015 08:14 Privat melding

Slenger meg på de andre her og tipser om flere og bedre bilder. Ellers syntes jeg du har en fin profil Kim-Andre... Og et fint navn...som oser av testosteron og maskulinitet ;P

Skjult ID med pseudonym kaia ti. 10 mars 2015 23:24

Kim eller Kim Andre er noe belastet navn..i likhet med Ronny,Johhny og Roger:-)
Mener ikke å tråkke deg på tærne @ts og det kan hende du hverken er en pøbel, en drop out eller har gått "mekken".Men en del vil nok automatisk sette deg litt i bås...
Men seriøst ..uansett hva du heter og hvem du er.Det aller viktigste er at du er stolt at deg selv og klarer å formidle din unike personlighet og stil.I profilen din så virker du litt usikker og keitete..gjerne endre den litt slik at du fremstår noe mer trygg på hvem du er og hva du ser etter.

Skjult ID med pseudonym Tullsjur ti. 10 mars 2015 23:25

Selv om han har en litt mer forsiktig fremtoning enn deg når han skriver @Spitfire, så betyr ikke det at han ikke kan stå opp for dama si. For en tullete ting å si.

Skjult ID med pseudonym Wille on. 11 mars 2015 19:10

Av og til blir jeg bare helt ????

(mann 28 år fra Oslo) on. 11 mars 2015 21:41 Privat melding

Spitfire har et stor problem så bare ignorer han, han sliter tydeligvis med seg selv siden han driver å slenger slik med leppa til en han aldri har møtt å som han ikke kjenner, men alle andre som har kommet med noe konstruktivt takker jeg for tips, å Spitfire, jeg klarer mer enn nok å stille opp for dama mi og venner å familie, så det skal ikke bli noe problem.