Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker-han fr. 13 mars 2015 01:53

Det skjer heldigvis sjelden, men er like ubehagelig de gangene det inntreffer, slik som i går. Situasjonen er den at man skriver en høflig melding til et medlem og får et svar, eller at man utveksler et par meldinger, for så plutselig å bli blokkert! Blokkering oppleves som et sterkt virkemiddel av dens mottaker og sender signal om at man er så plagsom at man ikke lar seg stoppe på andre måter - når kanskje alt man egentlig ønsket å gjøre, var å takke for et svar/kontakten og ønske lykke til videre. Forstår at blokkering kan bli en nødvendighet, men det er uhøflig og sårende når den blir brukt slik jeg beskriver.

Skjult ID med pseudonym PHMann fr. 13 mars 2015 02:05

Hva om du tar alle blokkeringer som "takk for et svar/kontakten og lykke til videre"? Det er jo det som er greia...

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 13 mars 2015 08:32

Jeg blokkerer dem som er totalt uaktuelle bli kjent med. Gutter på 21 og mannfolk som fortsetter å sende melding etter at jeg har sagt nei til å møtes.

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 13 mars 2015 08:32

Jeg blokkerer dem som er totalt uaktuelle bli kjent med. Gutter på 21 og mannfolk som fortsetter å sende melding etter at jeg har sagt nei til å møtes.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 13 mars 2015 08:38

Joda, det er ikke noe hyggelig å få døra i ansiktet med blokkering dersom man er i gang med å prate. Skjønner det. Nettopp derfor blokkerer jeg alle jeg vet ikke er aktuelle når jeg er innom profilen. Så slipper de å skrive fånyttes.

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 13 mars 2015 09:11

Jeg forstår godt det TS skriver. Jeg har prøvd å finne en spiselig måte å gjøre det på. Hvis jeg ønsker å bryte forbindelsen, så sender jeg en "takk for kontakten" melding, - og så blokkerer jeg. Helst etter at jeg har fått et "takk i like måte" tilbake. Noen ganger før den kommer, hvis det kjennes riktig. Jeg prøver helst å unngå det, forstår det kan såre. Men straks jeg har fått takk i like måte tilbake, så blokkerer jeg. Da er det over.

Skjult ID med pseudonym Pitstone fr. 13 mars 2015 11:17

Blokkering er utrolig barnslig rett og slett.

(kvinne 34 år fra Oslo) fr. 13 mars 2015 11:19 Privat melding

Hvorfor er det barnslig @Pitstone?

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 13 mars 2015 13:45

Blokkerer hele tiden jeg også. Inkludert ofte rett etter jeg har fått avklart at en jente ikke er hypp på å møtes selv om vi har skrevet litt sammen (og jeg er av den oppfatning at hvis en jente sier nei første gangen du spør, så er det svært usannsynlig at hun ombestemmer seg senere uansett hvor lenge dere fortsetter å skrive videre), eller hvis jeg en sjelden gang skulle motta et såkalt høflig avslag. Det er jo langt i mellom disse, de aller fleste svarer jo bare ikke hvis de ikke er interesserte (noe jeg synes er helt greit), men det skjer jo en gang eller to i året kanskje. Ser ingen grunn til å fortsette å ha jenter på online-listen som jeg vet ikke er interesserte. Jeg blokkerer også en haug av damer jeg selv finner uinteressante, for å rydde i listene, samt jenter jeg har vært på en date eller to med og det ikke ble noe mer med.

Synes det overhode ikke er "barnslig" eller "slemt" å blokkere. Det er bare en måte å rydde vekk de som ikke er interessante på, slik at de mer aktuelle kommer til syne. Jeg vil heller ha 200 spennende, interessante jenter på online- eller søkelisten min, enn 1000 stykker hvorav bare de to hundre er av interesse. For da forsvinner de liksom i mengden og kan være vanskelige å få øye på, særlig de med litt lavere matchtall. Ikke at jeg gidder å sitte og blokkere alle de andre, men hver lille dråpe (eller hver blokkering) hjelper...

(mann 41 år fra Akershus) fr. 13 mars 2015 16:48 Privat melding

Men hele greia med blokkere oppfatter jeg som et det gjør man med folk man synes er irriterende/plagsom etc.

Å rydde i listene for å få vekk "støy" burde vært mulig med en annen funksjon.
Hva med sånn innkjøring forbudt tegn istedenfor hjerte.
Da vil vedkommende ikke dukke opp i søkelistene, men hun/han kan fremdeles ta kontakt og se profilen din.
Hvem vet, kanskje man ser en profil og tenker "næh" og blokkerer vedkommende og så viser det seg at dere egentlig hadde vært en bra match alikevel, men man vil aldri finne ut av det siden folk blokkerer i øst og i vest.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 13 mars 2015 17:12

Ja, SnOle. Det burde være mulig med en annen funksjon. Men det er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 21:42

Jeg har blokkert så mange at jeg er nesten alene her

Skjult ID med pseudonym Z fr. 13 mars 2015 21:46

Jeg blokkerer ytterst sjelden. Føler ikke jeg trenger å blokkere.
Og ja, jeg kan forstå at det føles sårende.
Jeg synes det er normalt om man reagerer på det.

Dessverre er det så vanlig at det er uvanlig å reagere...

Skjult ID med pseudonym Wille fr. 13 mars 2015 21:48

@Dean
Må le, jeg også! Av og til titter jeg innom de blokkerte, og lurer på hvorfor blokkerte jeg nå han, og han og han også! :-) Men de forblir blokkert, for de bor for langt unna, for dårlig match, vi har helt ulike interesser, han har et hyperaktivt liv, liker ikke fjeset, han virket sur osv.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 13 mars 2015 21:59

...."det er ju nedgångarna som tellar vad du har for karaktär ..."

Kan du utdype hva du mener med dette, Spitfire?
Det ligger vel i kortene.

Men jeg definerer IKKE karakter utfra evne til motgang.
Jeg elsker følsomhet, sensitivitet uendelig mye høyere...

Skjult ID med pseudonym Z fr. 13 mars 2015 22:07

Men my......trenger du å gå inn og sjekke hvem som har besøkt deg da?
Bruker du det?? Hvorfor i så fall? :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 13 mars 2015 22:16

Du kan skrive at du digger denne franske fyren på Skavland akkurat nå. Synes nemlig han er skikkelig uspiselig.

Kan man alltid forklare hvorfor man VIRKELIG ikke liker noen?
(Ja, avsporing. Sorry)

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 22:17

@Wille

He he...Det er ikke bare å være så kresen ;0)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 13 mars 2015 22:29

Jaja.....om du sjekker lista, får du heller venne deg til å bli lei av de som er eldre eller de som har gullfiskhukommelse.

Jeg tenker annerledes. Jeg tenker at de som er innom siden min vil skrive til meg om de er interessert. Derfor sjekker jeg uhyyyre sjelden :-)

Skjult ID med pseudonym MoreToLife lø. 14 mars 2015 20:30

Jeg blokker alle som er uinteressante for meg. Er IKKE noe personlig.. jeg kjenner jo ikke han en gang. Det er kun fordi det mangler en funksjon for å "fjerne" profiler fra mine søkeresultater. Da blir Blokker erstatning for det. Jeg blir drittlei av profiler som alltid dukker opp langt oppe i søkeresultat som ikke svarer på mine meldinger eller som jeg anser som uaktuelle. da trykker "Blokker".

Uansett hvorfor noen blokkerer.. du kan ikke ta det sårende. De kjenner ikke deg.. ikke heng deg opp i det. Det betyr bare at dere ikke er meant to be. Move on.. og ikke bruk en kalori mer på vedkommende.

Skjult ID med pseudonym nesten sø. 15 mars 2015 19:51

Blokkerer alle som jeg har huka av hjerte på, har lest meldingen jeg har sendt dem og som har besøkt min profil. Svarer jenta da ikke, blir hun blokkert. Grei måte og rydde i rekkene på! :-)

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 15 mars 2015 22:24 Privat melding

Jeg blokkerer ikke ofte, men det skjer, spesielt når jeg får meldinger av folk jeg har avvist før, men jeg skjønner ikke hvorfor folk tar seg så nær av det, da var ikke den personen ment for deg allikevel :)

@SnOle Hvis folk ønsker å bruke det som rydding synes jeg det er helt greit og er ikke enig at man trenger en ekstra knapp, hvis man ikke ønsker å date den personen ønsker man jo heller ikke melding og det unngår man jo da med blokkering. Det hjelper jo ikke å ha en annen knapp for at jeg ikke skal se profilene men de kan se mine og sende meg melding, da blir jo hensikten borte :)

La folk gjøre hva som er best for dem og ikke ta det så personlig.

Skjult ID med pseudonym Dean sø. 15 mars 2015 22:46

Jeg prøver å ikke å blokkere de som er online. De man ikke har blokkert må en nesten be om unnskyldning for at en kom innom på besøk uten invitasjon, for at ikke vedkommende som ikke ble blokkert, ikke skal tro at vedkommende ikke var pen nok, siden jeg ikke sendte melding, og deretter blokkere meg av den grunn. Kjedelig at man må inn på en profil for å se at personen ikke er villig til å flytte over avstander. Da blokkerer jeg, når de skriver at de er reiseglade. Jeg blokkerer også de som er så glade i seg selv at de ikke ser at det er derfor de er her. (for at de ikke er i stand til å elske noen annen enn seg selv ) Ellers kunne jeg gjerne ha betalt 200 kr ekstra for å være blokkeringsfri ;0)

(mann 40 år fra Akershus) ma. 16 mars 2015 21:34 Privat melding

Jeg synes det skulle vært en såkalt "skjule" "Vise" funksjon her inne som på Møteplassen. Da slipper man blokkeringen, men det er hovedsaklig for å rydde i listene. Hadde vært kjekkest om folk kunne vært raskere til å blokkere de som ikke interesserer da :)

(mann 37 år fra Oslo) lø. 28 mars 2015 00:26 Privat melding

Enig med sn0le og som Frederik36 over skriver.. Det er for mange støtende å bli blokkert, når blokkering bør brukes som "siste utvei" for å stanse en person som ikke kan oppføre seg eller er ufin i sammenheng med rapportering.

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 28 mars 2015 09:37 Privat melding

Blokkering er helt greit. Og jeg bruker det ofte for å rydde vekk de medlemmene som er uinteressante .. Noen ganger disse Svetlana og Olga som plutselig dukker opp... Men må si meg enig med TS at det er umodent og bare blokkere etter du har hatt en liten dialog frem og tilbake med en.. Greit nok at man ikke finner en person videre intressant etter litt mld til og fra. Det koster så lite å skrive at man ikke er videre intressert i kontakt... Men sånn er nettdating .

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 28 mars 2015 17:32 Privat melding

Blokkering er fint. Man kan sile bort det som ikke er aktuelt og man kan sile bort de man har hatt skriftlig kontakt med men som ikke har ført fram til noe. Nettdating er rått og brutalt !