Alle innlegg Sukkerforum

Hva leter du etter?

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Møre og Romsdal) fr. 13 mars 2015 22:34 Privat melding

Det er mange «klagetråder» over lite respons her inne. Det klages over alle de uteblitte svarene. Og vi fremstår som litt forsmådde og fornærmede individer. Det får meg til å tenke på hva vi leter etter?

Antall
Er det beundringen fra flere som er det viktige her? Eller er det å finne den ene som vil beundre deg? Hvorfor er det så viktig med mange svar? Er det ikke bare ett svar som er viktig? Selv føler jeg at jeg har relativt ok respons. Men jeg har hatt like lite suksess som dere som savner respons.

Interesse
Leter vi bare etter de vi selv er interessert i, eller vil vi også at den vi finner er litt interessert i oss også? Hvorfor så sure for et uteblitt svar, når det uteblitte svaret er fra en person som vil ignorere deg?

Selvfølelse
Om du er her for å finne selvfølelse, så er du nok på ganske feil sted, om du ikke da er blant de 10 % som får meldinger fra 90 % av oss andre. Da vil heller mestring av en ny hobby hjelpe mer.

Hva med responsen utenfor stuevinduet?
Husk at nettdating ikke bør være den eneste aktiviteten, tvert om, nettdating er bare en fiskekrok i havet. Gå ut blant folk, vær aktiv, delta på arrangement og tør, når du ser noen du liker på butikken. Jeg har også dratt på fiske for å komme hjem uten napp, men har aldri klagd på alle fiskene som ikke biter på kroken. Og det var ikke en metafor, men rett og slett en fortelling om min fiskelykke.

Min lille oppfordring. Ikke la alle uteblitte svar og avvisninger dra deg ned, det er ikke de personene du jakter på likevel. Det er vel det ene svaret alle sammen savner. Jeg for min del vurderer fiskeutstyret, og hvilken krok jeg brukte, om jeg ikke får fisk. Bør jeg fiske et annet sted? Bør jeg bytte agn? Bør jeg prøve garn, not, fluefiske, krabbeteine? Når fisken uteblir hjelper det lite å kjefte på alle andre fisker i verden. Og nå var det en metafor. Godt fiske.
Og til alle dere andre som ikke tør, tør å ta i bruk forumet, bli kjent med folk, vis deg frem. Det kan være at noen tiltrekkes dine meninger, fremfor din profil.

(mann 36 år fra Hordaland) fr. 13 mars 2015 22:53 Privat melding

hehe... jeg prøver å rømme fra "der ute", og har knapt vært her inne mer enn en uke nå. Jeg har funnet kjæreste her før så jeg vet at nett dating fungerer av erfaring. Men nå skal det også sies at sist gang var jeg nesten på bitterhet stadiet jeg også før jeg fikk napp, så det handler nok mye om å ha tålmodigheten og holde motet oppe å ikke ta det for seriøst, men seriøst nok til at man går for muligheten når den kommer.

bra topic, jeg liker det. @ Mundilfare,

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 22:58

@my
enig med deg der, draget ute har bare økt med årene, noe som er helt motsatt hva jeg hadde trodd. Vi får bare nyte det, og legge blygheten hjemme på bunnen av klesskapet.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 13 mars 2015 23:12

Zzz... Nettdating ER mitt eneste alternative. Det kan jeg ikke gjøre noe med. Eller jo, jeg kan jo det. Jeg kan finne meg ny jobb og flytte nærmere Oslo, men det er ikke spesielt aktuelt.

Sjekke damer der ute er ikke min greie. Ja, jeg kan være flørtet, men det er bare mot jenter jeg allerede kjenner. Og helst de som er opptatt, slik at den vennlige flørten blir fullstendig ufarlig uten noen som helst konsekvens. Det er da jeg føler meg tryggest.
Å flørte med jenter jeg overhodet eller knapt nok kjenner syns jeg er kjempekleint enkelt og greit.

Men sånn helt seriøst så gjør jo gutter/menn som meg det veldig mye enklere for dere litt mer oppegående da for vi jager/skremmer jo alt som er av damer rett i armene på dere.

Så hvis jeg kunne fått litt kred, klapp på skulderen og anerkjennelse for det så hadde jeg blitt veldig glad. :P

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 13 mars 2015 23:20

@Powpowgutt fr. 13 mars 23:12
https://imgflip.com/i/itdpo

*Cheers!*

:D

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mars 2015 23:30

Denne superdeilige dama som har alt! Som kan legge om til vinterdekk, men lar det være fordi hun vet jeg gjerne vil styre med slikt. Som tar seg av smalltalk'en i sosiale settinger fordi hun vet jeg helst vil slippe. Som kan sette meg på plass ved å knipse i fingrene. Som vet, selv om jeg ikke sier det hver bidige dag, at hun er hva jeg lever for! En sparringspartner som ikke trenger ha innsikt, men fordi hun kjenner meg vet hvor det skorter! ...jeg gadd ikke lese mer enn overskriften...var så jævla langt!

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 23:33

@my
*smiler tilbake* :0) Tror jeg må ta et par bøtter med flaske pant kroner, og komme meg ut på byen, for å se etter deg...hehe

Skjult ID med pseudonym Dean fr. 13 mars 2015 23:42

Forresten bra innlegg her av Mundilfare!

Skjult ID med pseudonym - fr. 13 mars 2015 23:59

Er du jas-pilot må du komme deg tilbake til Sverige, vi valgte F-35!;)

Skjult ID med pseudonym - lø. 14 mars 2015 00:34

Nei, den vil ikke gjøre det! Ingenting finner noe som er skjult, det er det "skjult" betyr! Det du kaller målsøkende, betyr at "noen" "belyser" dette målet. SOF vil gjøre det, det er mitt domene! Ditt domene vil jeg tippe er en herrebutikk på Karl Johan!;)