Alle innlegg Sukkerforum

Ufine meldinger..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer.. lø. 14 mars 2015 20:50

Jeg fikke en melding fra en som hadde lyst å treffes vi hadde snakket en del. Jeg sa at det kunne vi gjerne men kunne ikke den dagen han foreslo fordi jeg fikk en venninne på besøk som kom langveis fra. da kalte han emg for en bitch.. Jeg klarte ikke dy meg så spurte hvorfor i all verden han gjorde det, det var kanskje litt dumt.. hadde jo ingen intensjoner om å treffe ham etter det.. Så svarte han at han bare vlle ha en reaksjon fra meg og at han virkelig ville at vi skulle treffes etc.. jeg svarte ikke umiddelbart etter å ha lest den og da var jeg igjen en bitch og han blokkerte meg.. hvorfor oppfører folk seg slik? Jeg skjønner det bare ikke.. blir litt desillusjonert av slikt..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 14 mars 2015 21:06

Stakkaren var bare veldig usikker på seg selv.
Pussig skrue, men allikevel er det folk som han som får seg dame. :P

(mann 30 år fra Vestfold) lø. 14 mars 2015 21:09 Privat melding

You dodged a bullet there.

(mann 43 år fra Vest-Agder) lø. 14 mars 2015 21:40 Privat melding

Han leker sikkert med lego også... ;0)

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 14 mars 2015 21:50 Privat melding

Powpowgutt: AMEN

Skjult ID med pseudonym Wille sø. 15 mars 2015 15:06

For en ufin reaksjon på å ikke få det helt som han ville. Ikke noe tap for deg nei.. :-) Utrolig bra den siden kom fram før du møtte han! :-)

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 15 mars 2015 15:06 Privat melding

Noen folk oppfører seg slik fordi dem er redd for å være seg selv. Jeg kaller det for upolarisert mann syndromet. Kan gjerne være en snill gutt som har funnet ut at alle damene går for badboys også vil han være som dem uten å forstå at det ikke er slik verden fungerer og at den myten har med modenhet å gjøre.

Dette er ihvertfall min tolkning og på ingen måte basert på fakta.

Hørtes litt ut som en kontrollfreak også med tanke på at normale mennesker pleier å komme med kompromisser, om en dato ikke passer så finner man en ny dato som passer og aksepterer at andre mennesker har deres eget liv.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 15 mars 2015 15:11 Privat melding

Det begynner vel å bli ganske 'ut' nå, men kanskje han var en av "The Game" -gutta: https://www.youtube.com/watch?v=4N7h7AHUWUY

Jeg fikk forøvrig en melding i går, og man blir jo litt spent når man åpner for å se hvem dette er, men det sto bare en standard Sukker-tekst om at "Jeg tror ikke vi passer sammen, men lykke til", og jeg var også blokkert - altså før vi i det hele tatt hadde hatt kontakt.
Helt greit at vi ikke er kompatible altså, men... jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den infoen.

Skjult ID med pseudonym aleccore sø. 15 mars 2015 15:19

@ Evolved

Holder på å daue av latter, men dette oppsummerer pretty much hva jeg mente i det jeg skrev over. XD

Skjult ID med pseudonym Lurer.. sø. 15 mars 2015 16:59

@Girl
Hehe, ja det var kanskje greit at jeg fant det ut før jeg brukte mer energi på ham;) men blir så skuffet over mennesker neon ganger..

@alecccore
Ja, han virket veldig som en kontrollfreak.. og usikker siden han hele tiden måtte fortelle meg hvor mye mann han var;)

@Evolved
Hahaha, ler meg ihjel! Det var sikkert de reglene han gikk etter;)
Nei, jeg må inrømme at jeg ikke forstår emg helt på det å blokkere noen med mindre de har vært ufine mot deg. Hva er man egentlig redd for?

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 15 mars 2015 17:25 Privat melding

Eg må sei at du skal være veldig glad for at venninna di var på besøk. Det er dessverre enkelte sånne personer der ute som kan gjærne være lit ustabile. Og vist han reagerte sånn på dette kan eg godt tru at han takler ikke så enkelt å bli avslått eller å få et nei. Eg oppfordrer deg til å holde deg og dine nærmeste langt vekke frå sånne personer. Mvh Axel T

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl sø. 15 mars 2015 17:34

.. eller sinnsyk i gjerningsøyeblikket. "Jeg var sinnsyk i gjerningsøyeblikket. Jeg kunne ikke noe for det. Det var ikke meg, men bikkja mi som befalte meg å gjøre det. Derfor er jeg fritatt fra all skyld"

Uansett. Jeg selv er for opptatt til å tenke "bad boy" - ergo, "bad boy" har lite å gjøre, skaff deg en jobb og en hobby og noen tidtrøyter, så blir det kanskje en real boy av deg en dag (uten henvisning til andre enn "bad boy"

Mister respekten for det fjomperiet der bare jeg hører det nevnt - æsj!

.. og de damene som flyr med det der (hva enn det der, er) - er sannsynligvis ikke noe interessante de heller, godt det finnes mange slags damer, og synd at slike damer skal stå i veien for de damene som faktisk er bra!

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl sø. 15 mars 2015 18:14

Vi lever i en coaching kultur. Folk som selger gråstein, når du selv vet at du en plass der inne har gull. Coaching kultur også, æsj.

I Oslo så jeg at det er et program hvor "menn" skal lære seg å si nei, stå opp for seg selv "av menn, for menn"

Heldigvis bor jeg ikke i Oslo, uten å generalisere Oslo. Men sånt er byfenomen, og kommer fra Hollywood.

James Dean, med sigaretten, den utstøtte, det sorte fåret (selv om jeg syntes J.D, var kul)
Marlon Brando, sikkert en drittsekk privat, uansett før hadde "badboyen" stil .. nå er badboyen bare en skitten drittunge som prøver å være noe større enn seg selv. Den mannen som gjør! Fremfor å fremtale seg selv det gir en mer respekt. Det er for mange dårlige kopier, og for lite ekte vare.

Ego, det er noe vi alle har, men dersom man er for opptatt av fasaden, så har man for lite å ta seg til. Damene ser deg i øynene likevel, og finner fort ut hva som virkelig ligger bak disse, sjelens speil, men det er en treningssak for damene å lære seg å se også.

Latino ja: http://www.imdb.com/title/tt0106469/?ref_=nm_flmg_act_45

Ey, vato, vato loco

(la cara puto maricon coliao) - spøk

Uansett greit for meg om folk er "bad boy" hva enn de legger i det selv, bare de ikke tråkker på folk for å fremheve seg selv. Det eneste en får gjort noe med er seg selv uansett, det er en læringskurve (forhåpentligvis) - greit nok å være supermann i si 2 år, men livet har potensielt mange år igjen å fylle, og dersom en ikke vil ha mengder av dårlig karma i sekken så er det greit å lære en gang for alle, at: "det mennesket jeg nå oppfører meg som en drittsekk imot, det kan jeg møte på om 10 år, kanskje som jobbsøker" verden er ikke stor, og ofte (dersom en tenker seg om) så får en ofte som en fortjener, og sannsynligvis er det en mening med det hele. Nemlig læring (forhåpentligvis)

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl sø. 15 mars 2015 18:20

.. og nei. Det er forresten ikke bare et byfenomen, selvfølgelig.

Herremin .. (er ikke kristen, ikke at det er noe galt i det, men jeg er ikke det) :)

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl sø. 15 mars 2015 18:22

.. uansett hvorvidt religion er galt eller ikke, er en annen diskusjon. Nå skal jeg iallefall ha mat, og det må jeg, slik som jeg nå rører

Hipphurra for dating! ... på internettet ...