Alle innlegg Sukkerforum

Hva med å ta seg litt tid?

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Oslo) ma. 16 mars 2015 19:30 Privat melding

De fleste er enige i dette. Det er vanskelig å skildre både sine ønsker og ikke minst å fremstille seg selv på steder som dette. Men uansett hvor vanskelig det er: Mange her er tross alt på seriøs utkikk, så hvorfor er det så mange som bare setter opp en platt liste over hva de såkalt liker? Slik som "HUMOR, KOS, VIN, KUNST, SPORT" osv.

Man må jo eksemplifisere det eller belyse det litt tydeligere for at leseren skal skjønne bæret av hva skriveren har ment. Sånne oppramsinger kan bety like mye forskjellig som det er antall mennesker.

Eller?

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 16 mars 2015 19:51 Privat melding

Dette er et veldig godt poeng, men utfordrende for mange. "Glad i god mat å drikke" kan jo også bety så mangt, tror jeg har brukt den selv en del også. Ellers så er det den berømte mannen med stor M som er veldig poppis hos damene. Jeg kjøpte meg en pose med M en gang og fant en som var dobbelt så stor som de andre. Vurderte å kalle meg mann med stor M da...
Glad i å være aktiv kan jo også være så mangt, om den ene elsker maraton og den andre digger å danse swing.

Så det er en god oppfordring du kommer med her, ta deg tid til å beskrive det som ligger bak ordlyden så blir også profilen mer spennende.

Andre ting:
Glad i naturen: Noen liker å se på bilder av naturen, noen er glad i å ta vare på den. Andre vil elske å bruke den, og jakte i den. Noen liker å ligge i gapahuk, mens andre liker utsikten fra et hotellvindu.

"Svak for sport, men bare på skjermen og bare når vi vinner"

"Nærhet" - Mentalt eller fysisk? Eller liker du å stille deg opp innenfor den personlige sfæren og stirre noen dypt i øynene i 30 minutter uten å blunke?

hmmm pokker nå må jeg lese min og se om jeg finner slike generelle vendinger...

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 16 mars 2015 20:13

Ja må tygge litt på det du skriver tresnitt. Selv har jeg kort profiltekst. 24 ord om meg selv. 20 ord om drømmepartneren og tretti ord om jobb og interesser. Det var ikke lett å beskrive meg selv med få ord, men heller ikke så mye lettere med mange syntes jeg.. Å belyse, utdype, komme med eksempel osv. Jeg prøvde, men landa på å gjøre det kort og enkelt. Kanskje for tynn profil.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 16 mars 2015 20:29

@ts
Ssssssh!
Ikke få dem til å rette på det! o.0
Det fungerer som en advarsel for alle som er innom profilen, og oversatt blir det noe slik som dette:

Derp!
Jeg har ikke den minste peling på hva jeg liker, eller hva jeg er på utkikk etter hos en eventuell partner, og eier ikke fantasi til å dikte opp noe. (Og egentlig ser jeg meg bare litt rundt ass)
Det er også liten sjanse for at det vil forandre seg i årene fremover.
Om det er OK, eller om du bare vil ha det litt gøy, send en melding da vel!
XOXOXO

*smask*

Skjult ID med pseudonym Z ma. 16 mars 2015 21:31

Vanskelig å være uenig her, tresnitt.
Er en årsak til at jeg ikke er på tinder f.eks.

*Grøss og gru*

(mann 46 år fra Oslo) ma. 16 mars 2015 22:15 Privat melding

Bra sagt, @arneand. Må innrømme at jeg har tenkt samme selv. (I noen tilfeller.)
@Mundifare
Hehe, 'man med stor M' er største poppiseksempel av alle :P (Helt greit at de skriver det, enten de mener stor sjokolade-m eller elgebæsj eller noe helt annet. Dem om det :)

(mann 36 år fra Akershus) ma. 16 mars 2015 22:26 Privat melding

Jeg er mann med stor M, men kun om det brukes først i en setning. Da skal M være stor. Ellers er den liten. Noen damer vil ha stor, andre vil ha liten. Noen liker mora, andre liker... faren.

Men ja, det er komplett umulig å beskrive seg selv med tekst. Det er som å lese noter uten å høre musikken.

Skjult ID med pseudonym aleccore ti. 17 mars 2015 03:05

Det å skrive profil er ikke lett nei, men jeg har kommet til den konklusjonen at det kanskje er lurt å ikke ta det alt for seriøst.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 17 mars 2015 16:49

Nettopp, Spitfire.
Jo mer alvorlig du blir, jo mer sovner de fleste folk.

Det er en ypperlig måte å "måle" substans i et menneske.
Jeg vil nemlig ha de som sovner! Eller helst han ene som sovner fortest!

Skjult ID med pseudonym Z ti. 17 mars 2015 22:10

Hva mente du å si med innlegget ditt som relaterte til tråden, Spitfire?
Var det et svar til noen? :-)

Skjult ID med pseudonym Ointah on. 18 mars 2015 01:14

Tja. Føler at det andre kommer i neste omgang. Man kan skrive så enkelt man bare vil så får man heller utfylle det hvis det blir en samtale.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 18 mars 2015 08:55

Ointah

Jo, men sjansen for at det blir samtale er mindre hvis du ikke er nysgjerrig på denne personen. Vi blir mer nysgjerrige på et dyr vi ikke har sett før i en dyrepark enn alle geitene. Sånn er det bare. Alternativt liker vi å finne gjenklang for noe av det vi selv liker. Vi liker heller ikke å kaste bort tid. Så hvis jeg med Opptatt av god mat mener sashimi og grønn te og han mener øl og pizza, så er vel ikke mat en fellesinteresse egentlig. Enig med TS - bruk litt mer tid på å vise hvem du er.