Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym fant lø. 21 mars 2015 23:40

Mange som tastar og skriv mld, men ingen som vil på date, dei fleste er skeptisk til litt avstand og vert 'laid back', mangen har vore her i mange år og er lite spontane el tek ein sjangs...Går det sport i dette?

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 29 mars 2015 20:42 Privat melding

Klassisk Sukker-fenomen. Gj.snittspersonen her er så kresen at du er heldig hvis du får datet noen.
Fordelen med å være på akkurat Sukker er at folk her er også langt mer seriøse enn på de fleste andre slike sites. Så hvis du først får en date fra Sukker, så er det bedre kjangse for at personen ikke er helt fjern :p
Jeg har prøvd de fleste dating sites, og slik er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 mars 2015 20:52

Helt klart. Om å gjøre å skrive lengst mulig og klare å unngå og ut på date. :P

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 29 mars 2015 20:52

Jeg var på date i går, en andredate, så noen er det da som vil møtes også. Ble veldig bra. Litt typisk kanskje var begge enige om at førstedaten vår bare gikk så som så, men siden vi var enige om at det sjeldent høres fuglekvitter og kirkeklokker første gang du møter noen IRL også, så avtalte vi å møtes igjen. Og i går ble det full klaff, så regner med at det blir en tredjedate snart. Så får vi ta det derfra.

Skjult ID med pseudonym Tja. sø. 29 mars 2015 21:16

@oslomann Deilig når man treffer noen som skjønner at det sannsynligvis ikke blir fyrverkeri og jordskjelv på første date, og er villig til å bli kjent. Men det er et stykke mellom dem, har jeg inntrykk av.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 29 mars 2015 21:24

Ja, som oftest ser det ut til at folk flest her ønsker full klaff på første date, eller så kan det være det samme. Men for min del har jeg aldri falt for noen første gang jeg møtte dem ute i den virkelige verden heller, det tar alltid litt tid, så jeg er i alle fall omtrent alltid interessert i å møte en jente på nytt selv om jeg ikke følte at det var 100 prosent suksess - gitt at jeg finner henne i det minste litt søt da selvsagt.

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 29 mars 2015 23:16 Privat melding

Ja, jeg er enig i at det kan virke som mange ser etter herr/fru Perfekt.
Min beste date var dog en herifra.
For min del så leter jeg 'bare' etter en personlighet som jeg tiltrekkes av, og jeg har etterhvert fått en god idè om hva slags personligheter det er.. men det er sjeldent jeg finner noen av dem :p
Hvis alle tenker som meg, så blir det akkurat slik som det er... få dates, men kanskje bedre dates når man først møtes.

(mann 39 år fra Rogaland) sø. 29 mars 2015 23:29 Privat melding

Merker det er en del som kvier seg når date spørsmålet kommer på banen ja. Litt synd for da får man jo ikke vist hvem man virkelig er, virkeligheten er jo som kjent litt anderledes. Men man får bare tenke at der gikk vedkommende glipp av noe bra å skippe videre til neste :)

(mann 36 år fra Akershus) sø. 29 mars 2015 23:33 Privat melding

Masse skriving og ingen treff er ikke noe gøy. Jeg vil helst bare hoppe i det, Tryner man, så hadde man sikkert gjort det etter et års kommunikasjon også.

Jeg er egentlig nølende med å kalle det "date" første gang. Det er bare et helt uformellt treff uten noen forventninger om noe annet enn en kaffe/te/vann/pils/melk/balsamico/glukosesirup/hvamanmåttevelge og en mest sannsynlig hyggelig prat. Bare det i seg selv gjør min dag lysere, og skulle det være vellykket nok til å møtes igjen er det en gigantisk bonus i dagens kalde og overfladiske datingmarked.

Forelskelser har alltid vokst over tid i mitt tilfelle. Kanskje andre har andre erfaringer med det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 mars 2015 23:48

Jeg er ikke redd for å tryne. Regner faktisk med å tryne.
Hva jeg er redd for er om det går bra, for hva gjør jeg da? Aldri vært i en slik situasjon før.. :/